Home  /  Allese-mailmarketing  / Verhoog het aantal conversies met 9 van de beste Vision6-alternatieven

Verhoog het aantal conversies met 9 van de beste Vision6-alternatieven

E-mails zijn een geweldig communicatiemiddel, maar ze werken alleen effectief als ze het aantal conversies verhogen. Je stuurt ze naar potentiële klanten in de hoop dat ze iets bij je kopen.

Met zoveel e-mailmarketingoplossingen die er zijn, is het moeilijk om te weten welke je moet kiezen. Deze negen Vision6-alternatieven zijn de top in de branche. Lees er meer over om te beslissen welke software voor u de juiste is.

1. Constant contact

Wanneer e-mailmarketing een probleem is, willen de meeste mensen een alles-in-één oplossing. Vision6-alternatieven zoals Constant Contact helpen bij het adverteren en bevatten meer functionaliteit.

vision6 alternatieven

Voordelen

Het is mogelijk om e-mails te maken als een professional, en de functies zijn eenvoudig te gebruiken. Dit omvat de drag-and-drop-editor om e-mails aan te passen die opvallen, ongeacht het apparaat.

Constante contactfuncties

Automatiseringen zijn ook beschikbaar en omvatten tools voor het opbouwen van lijsten, geactiveerde e-mails en een welkomstserie. U kunt zelfs e-mails die nooit zijn geopend opnieuw verzenden en de contactlijst segmenteren op basis van uw voorkeuren.

Voors:

 • Intuïtieve interface
 • Maatschappelijke hulp
 • Geavanceerd contactbeheer

nadelen:

 • Weinig segmentatiekeuzes
 • Basis bestemmingspagina's

Prijzen

Het e-mailabonnement kost $ 20 per maand, gebaseerd op uw contactenlijst. U krijgt veel functies, waaronder aangepaste sjablonen, rapportage, A/B-testen, e-commercemarketingoplossingen en nog veel meer.

Er is ook het Email Plus-abonnement voor $ 45 per maand, gebaseerd op de contactenlijst. Je krijgt de functies van het eerste abonnement, maar je krijgt ook pop-upformulieren, dynamische inhoud, 10 gebruikers en meer.

Constante contactprijzen

Voor wie is dit?

Constant Contact is geschikt voor beginners en gevorderde marketeers omdat het de functies biedt waar u naar verlangt en gemakkelijk te gebruiken is.

 

2. MailJet

Wanneer u zich richt op Vision6-alternatieven, is Mailjet wellicht de oplossing voor het middensegment waarnaar u op zoek bent. Het is functioneel genoeg om levensvatbaar te zijn, en het kost niet zoveel.

Mailjet Welkom

Voordelen

Het is gemakkelijk om e-mails te maken met de vele beschikbare sjablonen. Je hebt ook toegang tot de editor voor slepen en neerzetten, een samenwerkingstoolkit en het is gemakkelijk om alles te personaliseren.

Het beheer is ook eenvoudig omdat u beschikt over segmentatiefunctionaliteit, abonnementsformulieren en meerdere gebruikers (op de hoger betaalde abonnementen). E-mailautomatisering, A/B-testen en meer zijn ook beschikbaar voor de juiste prijs.

Mailjet-functies

Voors:

 • Handleiding voor installatie
 • Transactionele sjablonen
 • Samen bewerken mogelijk

nadelen:

 • Beperkte autoresponders
 • Gebrek aan segmentatiefuncties

Prijzen

Het forever-free abonnement is voor iedereen beschikbaar en je kunt 200 e-mails per dag en 6,000 per maand verzenden. U kunt een onbeperkt aantal contacten hebben, beschikken over geavanceerde statistieken en een e-maileditor, evenals SMTP-relay, API's en webhooks.

Basic is de volgende voor $ 9.65 per maand voor 30,000 e-mails per maand en onbeperkte verzendingen per dag. U krijgt de functies van het gratis abonnement en het Mailjet-logo is verwijderd.

Mailjet-prijzen

Premium is $ 20.95 per maand voor 30,000 e-mails per maand met onbeperkte verzendingen per dag. Hiermee krijgt u alles, van Basic plus A/B-testen, segmentatie, samenwerking tussen meerdere gebruikers en marketingautomatisering.

Enterprise is de laatste optie en heeft een aangepaste prijs op basis van uw behoeften. U krijgt alle functies, inclusief een SLA, deliverability-services, hulp bij de migratie en meer.

Voor wie is dit?

Mailjet is een ander type e-mailmarketingsoftware en past niet in een specifieke niche. Het is het meest geschikt voor kleine bedrijven met een groot budget, maar het kan ook werken voor ervaren marketeers die geen geavanceerde functionaliteit nodig hebben.

Goed gelezen: Mailjet-alternatieven die uw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen

 

3. Campagnemonitor

Campaign Monitor is een geweldige keuze voor beginners en meer ervaren marketeers. Je hebt een goed georganiseerde interface, geweldige functionaliteit en het is gemakkelijk te gebruiken.

Campagnemonitor Welkom

Voordelen

Er zijn honderden sjablonen waaruit u kunt kiezen, maar u kunt de e-mail altijd aanpassen met de functie slepen en neerzetten. Afhankelijk van het plan dat je kiest, voegt een afteltimer FOMO toe en kun je alle aspecten van de e-mail aanpassen. 

Functies voor campagnemonitor

Wij vinden het leuk dat er automatiseringen in zitten, zodat je het traject op maat van de klant kunt maken. Stuur e-mails op precies het juiste moment waarop ze een aankoop kunnen doen.

Voors:

 • Hulp bij autoresponders
 • Makkelijk te gebruiken navigatie
 • Transactionele e-mails

nadelen:

 • Geen landingspaginabouwer
 • Alleen basissegmentatie

Prijzen

Met Campaign Monitor heb je Basic, wat $ 9 per maand kost voor 500 contacten en 2,500 e-mails. U krijgt ook linkbeoordeling, marketingautomatisering, inzichtanalyses en meer.

Campagnemonitor Prijsbepaling

Onbeperkt is de volgende voor $ 29 per maand voor 500 contacten en er is geen einde aan het aantal e-mails dat u verzendt. U krijgt dezelfde voordelen als Basic, maar u heeft toegang tot tijdzoneverzending, spamtests en meer.

Premier kost slechts $ 149 per maand voor 500 contacten. Je krijgt dezelfde features als bij Unlimited. Bovendien is er ook optimalisatie van de verzendtijd, betrokkenheidssegmenten en een afteltimer.

Voor wie is dit?

Campaign Monitor is ideaal voor alle soorten marketeers, hoewel het meer gericht is op e-commercebedrijven.

 

4. Mailerliet

De meeste mensen vinden het niet belangrijk dat de software er mooi uitziet, en Mailerlite is daar een goed voorbeeld van. Deze e-mailmarketingtool is solide en doet er alles aan om het verzenden van elektronische post veel gemakkelijker te maken.

Mailerlite Welkom

Voordelen

Er zijn talloze functies op Mailerlite. De meeste Vision6-alternatieven hebben er niet zoveel. U kunt bijvoorbeeld campagnes maken met de HTML-editor, de drag-and-drop-editor en via sjablonen. Je hebt ook e-commercecampagnes en mobielvriendelijke opties.

Integraties zijn inbegrepen en u kunt uw resultaten volgen. Vergroot eenvoudig het aantal abonnees met de verschillende formulieren en maak een geweldige website.

Mailerlite-functies

Voors:

 • Eenvoudige uitleg van geavanceerde functies
 • Granulaire segmentatie
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Gedateerde interface
 • Weinig e-mailsjablonen

Prijzen

De prijs die u betaalt, is gebaseerd op het aantal abonnees dat u heeft. Het is $10 per maand voor 1,000, $15 per maand voor 2,500, $30 per maand voor 5,000 en $50 per maand voor 10,000 contacten.

Er is ook een gratis versie die 1,000 abonnees en 12,000 e-mails per maand mogelijk maakt.

Mailerlite-prijzen

Voor wie is dit?

Mailerlite biedt een stapsgewijze, begeleide benadering van e-mailmarketing, waardoor het geschikt is voor beginners. Bovendien heeft het geavanceerde functies voor grotere bedrijven.

Goed gelezen: 5 beste Mailerlite-alternatieven die u zullen verrassen

 

5. Druppelen

Drip is de beste CRM met e-mailmarketingmogelijkheden en overtreft dus de meeste andere Vision6-alternatieven die hier worden vermeld. Er is genoeg leuks aan, maar er zijn ook enkele minpunten.

Druppel Welkom

Voordelen

Met Drip kunt u eenvoudig uw lijst met contacten uitbreiden en uw e-mailmarketingactiviteiten verbeteren. Er zijn tal van formulieren en leadadvertenties die klanten kunnen aantrekken. Bovendien kunt u eenvoudig e-mails verzenden. Creëer wat u wilt en verhoog vervolgens de betrokkenheid met A/B-testen. Dit zorgt ervoor dat iedereen de e-mail ontvangt die hij/zij het leukst vindt.

Druppelfuncties

U kunt ook achterhalen wie uw topklanten zijn, zodat u ze kunt belonen. Er zijn automatiseringen beschikbaar om de potentiële klant te begeleiden bij het kopen van artikelen en ervoor te zorgen dat hij/zij loyaal aan u blijft.

Voors:

 • CRM voor e-commerce
 • Geweldige integraties
 • Sterke automatiseringen

nadelen:

 • Heeft betere sjablonen nodig
 • Buggy-platform

Prijzen

Als u 500 contacten heeft, bedragen de kosten $ 19. Je kunt ook $ 15 per maand betalen om 1,000 sms-berichten te verzenden. 

Druppelprijzen

Voor wie is dit?

Drip is bedoeld voor eigenaren van e-commercewinkels en anderen die de verkoop online willen promoten.

Goed gelezen: 5 druppelalternatieven (gratis en betaalde opties)

 

6. UniSender

UniSender is een van de meest unieke Vision6-alternatieven omdat het een eenvoudige tool voor het verzenden van e-mail is. Het kan u ook helpen bij het verzenden van sms-berichten en beschikt over geweldige e-maillay-outs. Het is echter eenvoudig te gebruiken!

Unisender Welkom

Voordelen

Je zult de vele kant-en-klare sjablonen leuk vinden waarmee je snel massale e-mails kunt verzenden. U kunt de ervaring ook personaliseren, e-mails naar verschillende apparaten verzenden en alles onderweg proeflezen.

Unisender-functies

Er zijn pop-upformulieren beschikbaar, zodat u deze kunt maken en op uw website kunt plaatsen. Bovendien zijn A/B-testen inbegrepen, zodat u kunt bepalen welke e-mail het beste werkte en kunt achterhalen waarom.

Voors:

 • Gearchiveerde API's
 • PHP-bibliotheek
 • Webhooks-updates inbegrepen

nadelen:

 • Heeft verbeterde formulieren en formaten nodig
 • Flexibiliteit noodzakelijk en meer maatwerk

Prijzen

Met UniSender is de prijsstructuur eenvoudig. U krijgt alle functies, ongeacht het abonnement dat u kiest.

Voor een lijstgrootte van 500 kost Light $ 10 per maand en kun je onbeperkt e-mails verzenden. Standaard kost $ 12 en biedt ook manieren om de leverbaarheid te verbeteren. Premium kost $ 112 per maand en biedt alles-in-één campagnebeheer.

Unisender-prijzen

Voor wie is dit?

UniSender is geen flamboyante e-mailmarketingtool en is in de eerste plaats ontworpen voor degenen die snel e-mails willen versturen. Bloggers en makers van inhoud zullen het zeker waarderen.

 

7. Totaal verzenden

TotalSend kan u helpen met webpushmeldingen, transactionele e-mails en sms-berichten. Als u hoge volumes en meerdere kanalen heeft, is dit de oplossing voor u.

TotalSend-prijsshortcodes

Voordelen

Het is enigszins verwarrend om in eerste instantie de functies te achterhalen. TotalSend heeft echter een afbeeldingenbibliotheek en sjablonen, zodat u het bericht naar wens kunt aanpassen.

TotalSend-functies

Er zijn ook A/B-tests beschikbaar om erachter te komen welke e-mailklanten het leukst vinden. Je hebt ook tools voor abonneebeheer, autoresponders en meer.

Voors:

 • Betalingsflexibiliteit en gratis proefperiode
 • Persoonlijke accountmanager beschikbaar
 • Kennisbank voor hulp

nadelen:

 • Problemen met uploaden
 • Niet zo eenvoudig te gebruiken als andere Vision6-alternatieven

Prijzen

De prijsstructuur voor TotalSend is iets anders dan voor andere e-mailmarketingtools. Voor sms-prijzen betaal je 0.27 roepie voor 1,000 sms'jes, en de prijs daalt iets als je meer verstuurt.

Er zijn ook aparte kosten voor shortcodes en trefwoorden. Het kost 3500 roepies om alles op te zetten en 999 roepies voor de lijnhuur.

TotalSend-prijs-sms

Voor wie is dit?

TotalSend is ontworpen voor het op de markt brengen van producten, dus het werkt voor startups en gevestigde ondernemingen buiten de VS.

 

8. Verzendfox

Sendfox is een project van AppSumo. De groep wilde een betaalbare en eenvoudige e-mailmarketingdienst creëren en heeft zijn doel bereikt!

Sendfox Welkom

Voordelen

Op het eerste gezicht is het moeilijk te zeggen welke functies Sendfox biedt. Je leert echter al snel dat het wel een aantal sjablonen heeft, hoewel deze moeilijk te beheren zijn. Ook is er abonneebeheer beschikbaar, zodat u weet welke mensen welke e-mail ontvangen. 

Sendfox-functies

U beschikt ook over rapportage en analyse waarmee u uw campagne kunt beoordelen en kunt zien hoe goed deze heeft gepresteerd. Als dat nog niet genoeg is, heeft u toegang tot druppelcampagnes, door gebeurtenissen geactiveerde e-mail, landingspagina's en A/B-testen.

Voors:

 • Schone gebruikersinterface
 • Organiseer het helemaal op jouw manier
 • betaalbare

nadelen:

 • Geen sjablonenbibliotheek
 • Geen directe verzendknop

Prijzen

Met Sendfox worden de prijzen een beetje verwarrend. Er is een gratis abonnement, waarmee u 1,000 contacten kunt hebben en een beperkte (onbekende) hoeveelheid e-mail kunt versturen. Je hebt de Sendfox-branding, er is geen HTML-editor en je hebt de normale verzendserver.

Het Lifetime-abonnement kost $ 49 als eenmalige betaling voor altijd en biedt onbeperkte e-mailverzendingen. U kunt 5,000 contacten hebben en een betere verzendserver krijgen. Er is minder branding, maar nog steeds wat.

Sendfox-prijzen

Met de Empire Add-on en het Lifetime-abonnement betaalt u $ 18 per maand om de Sendfox-branding te verwijderen, beschikt u over een HTML-editor en de beste verzendserver.

Voor wie is dit?

Sendfox is in de eerste plaats geschikt voor contentmakers en is speciaal voor deze groep marketeers gemaakt.

Goed gelezen: 6 opvallende Sendfox-alternatieven voor uw e-mailcampagnes

 

9. Verzendbaan

Sendlane is in de eerste plaats een datagestuurd platform voor e-mailmarketing dat klaar is voor ondernemingen. Het helpt u al uw interacties te personaliseren en groeit met u mee.

Sendlane Welkom

Voordelen

We vinden het leuk dat u uw e-mails kunt automatiseren en deze kunt verzenden op basis van gericht gedrag. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van machine learning, zodat u niet hoeft te proberen het juiste moment te vinden om de contactpersoon te benaderen.

Sendlane-functies

Bovendien is er multivariabele segmentatie inbegrepen. U kunt individuele contactpersonen vinden die geïnteresseerd zijn in het bedrijf. Met deze microtargetingtechniek kunt u gemakkelijker beslissen hoe u ze wilt benaderen.

Voors:

 • Bewerker van bestemmingspagina
 • Modern design
 • Geavanceerde automatiseringen

nadelen:

 • Weinig integraties
 • Kan niet onmiddellijk migreren

Prijzen

Growth is het eerste beschikbare abonnement en kost $ 99 per maand voor 5,000 contacten. U krijgt de meeste functies die andere Vision6-alternatieven te bieden hebben.

Pro is de volgende voor $ 249 per maand voor 10,000 contacten. Hiermee krijg je dezelfde functies van Growth, maar heb je ook sms-marketing, toegang voor meerdere gebruikers en een speciale accountmanager.

Sendlane-prijzen

Er is ook een speciaal abonnement dat een eenmalige betaling $ 497 kost. Je krijgt online cursussen en zes maanden met het Groeiplan.

Voor wie is dit?

Sendlane is ideaal voor e-commercebedrijven en digitale marketeers. Iedereen kan het echter gebruiken als hij transactionele e-mails wil maken die zich onderscheiden.

Goed gelezen: 4 Sendlane-alternatieven en waarom u zou moeten overstappen

Conclusie

Het verhogen van uw conversies is veel eenvoudiger als u over de juiste tools beschikt. E-mailmarketingtools zijn de beste keuze omdat het een effectieve manier is om alles georganiseerd te houden.

Je hebt zojuist gelezen over de negen beste Vision6-alternatieven. Het zou nu gemakkelijk moeten zijn om te bepalen welke optie voor u geschikt is. Probeer er een uit met de gratis proefperiode en ontdek hoe moeiteloos het kan zijn om e-mails te verzenden!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.