Home  /  Alles  / 3 WisePops-alternatieven voor beter ontworpen pop-ups [onze diepgaande feedback]

3 WisePops-alternatieven voor beter ontworpen pop-ups [onze diepgaande feedback]

26 september 2022

Tegenwoordig zijn pop-ups een onmisbaar onderdeel geworden van elke online bedrijfsstrategie.

Ze dienen om al die speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen die van “ooit bezoekers” nu echte kopers zullen maken.

Om vandaag de dag pop-ups te maken, hebben we veel tools die kunnen helpen die vensters effectiever en aantrekkelijker te maken, en tegelijkertijd monitoren we het gedrag van onze doelgroep.

Een voorbeeld van zo'n tool is WisePops.

In dit artikel zullen we eerst de voor- en nadelen van WisePops bespreken en vervolgens verder gaan met de beste alternatieven.

Om te voorkomen dat u te veel tijd besteedt aan het doorzoeken van de alternatieven van WisePops, hebben we het volgende voor u uitgelicht:

 • Poptin
 • Wishpond
 • OptinMonster

Nadat we elke tool hebben geanalyseerd, hebben we beoordelingen gegeven op basis van de belangrijkste criteria, zodat u ze in één oogopslag gemakkelijker kunt vergelijken.

Laten we nu eens kijken naar de beste Wisepops-alternatieven.

WisePops: overzicht

WisePops is een tool waarmee u pop-ups voor uw website kunt maken, zelfs zonder voorafgaande ontwerp- of programmeerkennis.

wisepops alternatieve wisepops

Het heeft een eenvoudig dashboard en pop-ups worden gemaakt met behulp van een drag-and-drop-systeem.

Aangeboden functies:

 • Bouwer slepen en neerzetten
 • maatwerk
 • Sjablonen
 • Targeting opties
 • Contexttargeting
 • Analytics
 • A / B-testen
 • Integraties

De voor- en nadelen van Wisepops 

De beste manier om de analyse van Wisepops uit te voeren is door de voor- en nadelen ervan te vergelijken. 

Wat zijn de voordelen?

WisePops is gemakkelijk te gebruiken en biedt tal van aanpassingsfuncties. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, formaten, posities, effecten of lettertypen.

Het biedt u ook meer dan 60 sjablonen die u kunt gebruiken in plaats van helemaal opnieuw pop-ups te maken.

Met behulp van verschillende parameters kunt u kiezen voor welk deel van het publiek een bepaald pop-upvenster wordt weergegeven.

wisepops alternatieve wisepops-targetingopties

WisePops omvat ook tekstuele targeting, zodat u de door u opgegeven parameters kunt invoegen voor nauwkeurigere targeting.

Wat zijn de nadelen?

Hoewel WisePops een geweldig hulpmiddel is, neigt het meer naar e-mailcampagnes die slechts één belangrijk segment van het bedrijf vertegenwoordigen. We moeten in gedachten houden dat, hoewel veel mensen e-mails gebruiken, niet iedereen die iets wil kopen, bereid is dat soort informatie achter te laten.

Een ander nadeel is dat WisePops per paginaweergave rekent. Met andere woorden: telkens wanneer een bezoeker een pop-uppagina bezoekt, zelfs als deze niet wordt geactiveerd (zoals getimede of vertraagde pop-upvensters), zal WisePops die paginaweergave in rekening brengen alsof er een pop-up is verschenen.

Als het gaat om de prijs van deze tool in het algemeen, valt deze aan de duurdere kant.

Wisepops-beoordelingen

Gebruiksgemak: 5

Aanpassingsniveau: 4

Visuele aantrekkingskracht: 4

Eigenschappen: 5

Integraties: 5

Klantenondersteuning: 5

Prijs: 3

Totaal: 4.4 / 5

Wisepops-grafiek

Laten we nu de 3 beste Wisepops-alternatieven bekijken

Poptin – Wisepop-alternatief voor betere conversiepercentages

Poptin is een van de beste WisePops-alternatieven die zijn gebruikers veel opties biedt.

Naast pop-ups biedt Poptin ook het maken van embedded formulieren en het versturen van automatische e-mails.

Het heeft een eenvoudig dashboard waarmee u heel eenvoudig binnen enkele minuten pop-ups kunt maken.

poptin-interface

U kunt kleuren, grootte, knoppen en effecten kiezen, afbeeldingen en tekst toevoegen en indien nodig elementen wijzigen. En het heeft ook een sjablonenbibliotheek als u geen geheel nieuw pop-upvenster wilt maken, maar een bestaand ontwerp uit het aanbod van Poptin wilt wijzigen.

U kunt ook enkele belangrijke elementen toevoegen die nuttig zijn op basis van uw ontwerpen en doelen. Als u een snellere conversie wilt, is een afteltimer het beste element om toe te voegen.

2020-11-17_18h19_49

Aangeboden functies:

 • Bouwer slepen en neerzetten
 • maatwerk
 • Sjablonenbibliotheek
 • Analyse en grafische gegevensweergave
 • Geavanceerde triggeropties
 • Geavanceerde opties voor targeting
 • A / B-testen
 • Integraties
 • Live chat support

Voordelen van Poptin

Een van de belangrijkste dingen als het gaat om het maken van pop-ups is maatwerk, en Poptin biedt een heel groot aantal opties om pop-ups er precies zo uit te laten zien als je voor ogen had.

Poptin heeft ook geavanceerde trigger- en targetingopties.

Poptin4

U kunt pop-ups activeren op basis van vele criteria, waaronder:

 • Exit-intentie – als een bezoeker de website wil verlaten, wordt met behulp van slimme technologie de pop-up geactiveerd om nogmaals zijn aandacht te trekken en vast te houden.
 • Tijdsvertraging – pop-ups verschijnen na een bepaalde tijd die de bezoeker op de website heeft doorgebracht.
 • Scrollen – er verschijnt een venster nadat een bezoeker een bepaald percentage van de pagina heeft gescrolld.
 • On-click – door op een specifieke link gerelateerd aan het venster te klikken, activeert de bezoeker een pop-up met een specifiek aanbod.

Hier is de volledige lijst:

 • Activeringsopties – trigger voor exit-intentie, weergave na tijd doorgebracht op de website, scrolltrigger, weergave na X bezochte pagina’s, weergave na X klikken, trigger voor inactiviteit
 • Targetingregels – URL-targeting (on-site targeting op paginaniveau), apparaattargeting, geolocatie (per land, inclusief Amerikaanse staten), Besturingssysteem en browsers, IP-blokkeerlijsten, dagen en uren, nieuwe versus terugkerende bezoekers (op basis van cookies), verkeersbron (Facebook, Google, Google Ads [Adwords] Youtube, Reddit, Ads, Twitter, Pinterest en elke gewenste site), on-click pop-upweergave

Als het gaat om het targeten van uw doelgroep, kunt u naast het selecteren van verkeersbronnen, landen en specifieke websitepagina's ook instellen dat de pop-up op een specifieke datum of tijd van de dag verschijnt.

Met al deze functies kunt u het volledige potentieel van het gebruik van pop-ups benutten om de conversiepercentages te maximaliseren en de ervaring van uw websitegebruikers te verbeteren.

Nadelen van Poptin

Poptin is eenvoudig te gebruiken en een effectief en meer converterend hulpmiddel vergeleken met Wisepops.

Hoewel Poptin veel integraties heeft, hebben Wisepops en andere Wisepops-alternatieven er iets meer van. Dit is dus het enige nadeel van Poptin ten opzichte van andere Wisepops-alternatieven.

Poptin's prijzen

Dit WisePops-alternatief heeft een gratis versie, dus u kunt het uitproberen voordat u zich abonneert op een van de betaalde functiepakketten.

wisepops alternatieve poptin-prijzen

Waarom is Poptin een geweldig WisePops-alternatief?

Naast de vele interessante functies biedt Poptin ook verschillende integraties met veel belangrijke platforms. U kunt deze tool verbinden met het e-mailsysteem dat u momenteel gebruikt, of met uw huidige klantrelatiebeheersysteem.

Er zijn meer dan 40 native integraties en meer dan 1000 integraties via Zapier.

Hoewel Poptin heel gemakkelijk te gebruiken is en u geen voorkennis nodig heeft om pop-ups te maken, heeft u mogelijk hulp nodig bij het analyseren van de gegevens die deze tool voor u verzamelt. In dat geval kunt u contact opnemen met de zeer responsieve klantenservice, inclusief live-, telefoon- en chatondersteuning.

Beoordelingen van Poptin

Samenvattend kunt u het diagram van Poptin hieronder bekijken.

Gebruiksgemak: 5

Aanpassingsniveau: 5

Visuele aantrekkingskracht: 5

Eigenschappen: 5

Integraties: 4

Klantenondersteuning: 5

Prijs: 5

Totaal: 4.9 / 5

Poptin-grafiek2

Wishpond – Enterprise-ready Wisepop-alternatief

Wishpond is een andere geweldige pop-upbouwer en een waardig WisePops-alternatief.

Het heeft een eenvoudige drag-and-drop-editor die ook geen voorkennis vereist om verschillende soorten pop-ups te maken.

U kunt uw pop-upvenster naar wens aanpassen en zelfs animaties toevoegen om het een opvallende uitstraling te geven.

wisepops alternatieve wensvijverU kunt pop-ups toevoegen aan uw website, blog, bepaalde pagina's en ook aan uw e-commerce winkel met behulp van Wishpond-integratie voor Shopify.

Aangeboden functies:

 • Drag-and-drop-editor
 • Sjablonen
 • Statistieken
 • A / B-testen
 • Integraties

Voordelen van Wishpond

Wishpond is heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt ook kiezen tussen welkomstmatten, opt-in bars, slide-in pop-ups en meer.

Het beschikt over A/B-testen, zodat u kunt zien welke pop-up betere conversieresultaten oplevert. U kunt uw statistieken bijhouden en zien hoe uw campagnes presteren, zodat u deze kunt gebruiken bij het laten groeien van uw bedrijf.

Als u pop-ups wilt uitschakelen voor gebruikers die via mobiele apparaten naar uw website komen, kunt u dit met slechts één klik doen.

Nadelen van Wishpond

Een van de belangrijkste dingen in de online wereld van vandaag waarop verkopers zich moeten concentreren, is klantenondersteuning. Als het om de klantenservice van Wishpond gaat, kunt u niet met hen in contact komen wanneer u maar wilt, en daarom kan uw bedrijf er enorm onder lijden.

Hoewel het geweldige functies heeft en gemakkelijk te gebruiken is, zou het ook meer functies kunnen hebben die het gebruik van pop-ups naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Er moet ook worden opgemerkt dat het een van de duurdere tools van dit type is.

De prijzen van Wishpond

Je kunt Wispond 14 dagen uitproberen en daarna upgraden naar een aantal van de betaalde pakketten.

wisepops alternatieve wishpond-prijzen

Waarom is Wishpond een geweldig WisePops-alternatief?

Wishpond is een zeer nuttig hulpmiddel voor uw marketingstrategie. Naast het maken van pop-ups biedt het ook een oplossing voor landingspagina's en marketingautomatisering.

Het heeft meer dan 100 mobiel-responsieve sjablonen, zodat u niet volledig zelf pop-ups hoeft te maken.

Met Wishpond kun je verbinding maken met meer dan 300 krachtige integraties, waaronder MailChimp, Zapier, Shopify en nog veel meer.

De beoordelingen van Wishpond

Laten we eens kijken hoe Wishpond wordt beoordeeld op basis van de gegeven criteria.

Gebruiksgemak: 5

Aanpassingsniveau: 5

Visuele aantrekkingskracht: 5

Eigenschappen: 4

Integraties: 5

Klantenondersteuning: 4

Prijs: 4

Totaal: 4.6 / 5

Wishpond-grafiek

OptinMonster – Wisepop-alternatief voor het MKB

Het laatste, maar zeker niet het minste, WisePops-alternatief dat we zullen noemen is OptinMonster.

OptinMonster is een van de meest populaire marketingtools die worden gebruikt om pop-upvensters te maken.

wisepops alternatief optinmonster
OptinMonster helpt u uw e-maillijst uit te breiden en meer leads te converteren met behulp van pop-ups met speciale of promotionele aanbiedingen.

Aangeboden functies:

 • Bouwer slepen en neerzetten
 • Sjablonen
 • maatwerk
 • A / B-testen
 • Activeringsopties
 • Gerichte opties
 • Insights
 • Integraties

Voordelen van OptinMonster

Drag-and-drop-builder maakt het gemakkelijk te gebruiken en aan te passen.

U kunt kiezen uit kant-en-klare sjablonen en deze zonder codering aanpassen.

U kunt uw pop-ups personaliseren door het gedrag van uw bezoekers te volgen en een bepaald aanbod te tonen aan de groep mensen die dit het meest aantrekkelijk vindt.

Nadelen van OptinMonster

Als u dezelfde pop-up op verschillende pagina's van uw website wilt gebruiken of dezelfde pop-up via verschillende triggers wilt laten verschijnen, moet u elk formulier afzonderlijk maken, wat extra tijd kost.

Hoewel je echt interessante pop-ups kunt maken, hebben de aanpassingsfuncties hun beperkingen.

De prijzen van OptinMonster

OptinMonster biedt keuze uit vier betaalde pakketten met verschillende functionaliteiten.

wisepops alternatieve optinmonster-prijzen

Waarom is OptinMonster een ander geweldig WisePops-alternatief?

Deze tool heeft hele goede functies en het is ook een redelijk betaalbare tool voor het maken van pop-ups.

Het helpt u e-mails te verzamelen, conversies te verbeteren en het aantal verlaten winkelwagentjes te verminderen.

In het OptinMonster-dashboard kunt u het gedrag van uw bezoekers zien, analyseren en vooraf gebruiken.

Er zijn veel belangrijke integraties zoals Salesforce, MailChimp, Drip, Shopify en anderen.

De beoordelingen van OptinMonster

Laten we tot slot eens kijken naar de criteriatabel van OptinMonster.

Gebruiksgemak: 5

Aanpassingsniveau: 4

Visuele aantrekkingskracht: 5

Eigenschappen: 5

Integraties: 5

Klantenondersteuning: 4

Prijs: 5

Totaal: 4.7 / 5

Optinmonster-grafiek

De bottom line

Nadat we de analyse van WisePops zelf en de analyse van elk van de genoemde WisePops-alternatieven hebben doorgenomen, hopen we dat het nu gemakkelijker voor u is om te beslissen welke de juiste is voor uw behoeften.

Als u op zoek bent naar de gebruiksvriendelijke en relatief eenvoudige pop-uptool zonder geavanceerde triggeropties, dan zou u OptinMonster moeten overwegen.

Als u op zoek bent naar het Wisepops-alternatief dat vanwege de prijs meer geschikt is voor zakelijke bedrijven, dan kunt u overwegen om Wishpond te gebruiken.

Als u op zoek bent naar een effectieve pop-uptool die u tijd bespaart, uw pop-ups uiterst aantrekkelijk maakt voor klanten en u een korte analyse van gebruikersgedrag geeft, probeer de Poptin-tool.

Al die bezoekers die uw website verlaten en niet weten wat u allemaal te bieden heeft. Help ze. Laat ze niet in onwetendheid leven.

Creëer de meest fantastische pop-ups en laat uw conversiepercentages onmiddellijk omhoog schieten!

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com