Home  /  AllesCRO  / Yeloni Exit pop-upalternatieven waaruit u kunt kiezen

Yeloni Exit pop-upalternatieven waaruit u kunt kiezen

Website-pop-ups zijn een geweldige manier om de aandacht van uw bezoeker te trekken tijdens het browsen op uw site of vlak voordat ze op het punt staan ​​te vertrekken. Als het correct wordt geïmplementeerd, is het ook een fantastische vorm van adverteren en kan het worden gebruikt om uw publiek tot actie aan te zetten. Vergeet niet dat het van cruciaal belang is om niet spam te zijn; anders kunt u uw potentiële klanten wegjagen.

In de meeste gevallen geven pop-ups de dienst of het product weer dat u aanbiedt, maar soms wordt het gebruikt om de gegevens van de prospect te achterhalen. Als een website-pop-up niet als spam aanvoelt voor de bezoeker, kan deze effectief meer mensen aan uw trechter toevoegen.

Yelonic Pop-up afsluiten: overzicht

Yeloni is een WordPress-widget gemaakt door Lead Capture Software en wordt gebruikt om uw bezoekers te betrekken en deze mogelijk om te zetten in verkopen of leads. Met de extensie kunt u uw merk onder de aandacht brengen via aangepaste berichten, logo's, gamified pop-ups en afbeeldingen.

Het is goed om te weten dat u met Yeloni boeiende, responsieve landingspagina's en pop-ups voor uw bedrijf kunt maken, wat in wezen helpt bij het converteren van meer bezoekers. 

Hoewel Yeloni een fantastische WordPress-widget is waarmee u meer bekendheid voor uw bedrijf kunt krijgen, kan het vanwege het maandelijkse abonnement behoorlijk wat kosten. Sommige gebruikers kunnen ook merken dat de door Yeloni aangeboden extensies enigszins beperkt zijn, waardoor ze gedwongen worden naar een andere oplossing te zoeken om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Yelonic Sluit pop-upalternatieven af

Poptin

Poptin is een uitstekend optimalisatieplatform waarmee u meer websitebezoekers kunt omzetten in leads of abonnees. Het maakt intelligente pop-ups en formulieren mogelijk om de aandacht van de gebruiker te trekken voordat hij de site verlaat.

U kunt de widget gebruiken om overlays te maken en mooie pop-ups binnen enkele minuten dankzij de intuïtieve interface. Targetingopties kunnen gekwalificeerde leads vastleggen en laat uw verkooptrechter groeien. Poptin kan uw pop-upbericht op het juiste moment weergeven met behulp van verschillende geavanceerde triggers.

Deze WordPress-plug-in maakt gebruik van geavanceerde functies zoals targeten op pagina, tijdsvertraging, pagina-scrolltrigger en trigger voor exit-intentie

Het mooie aan Poptin is dat het gebruiksvriendelijk is, dus zelfs als je geen ervaring hebt met het maken van landingspagina's of pop-ups, kun je deze widget snel onder de knie krijgen. Een ander geweldig ding over het bedrijf is dat het een superresponsief klantenondersteuningsteam heeft dat u binnen een mum van tijd kan helpen.

Als er een probleem is of als u een bug ontdekt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het ondersteuningsteam van Poptin om het probleem voor u op te lossen. Het klantenservicepersoneel is beschikbaar van zondag tot en met vrijdag van 9 uur tot 00 uur (UTC +5) en beantwoordt onmiddellijk alle vragen. 

Poptin gaat verder dan wat andere softwarebedrijven bieden op het gebied van klantenservice en het regelmatig updaten van de widget.

De widget heeft een uitgebreide reeks targetingopties die kunnen worden gebruikt om bezoekers van de site te verleiden om op de CTA te klikken of hun e-mailadres in te voeren. U kunt zelfs geavanceerde targetingoplossingen gebruiken, zoals js-variabelen of cookies, om het juiste moment te bepalen om de pop-up aan de gebruiker te leveren.

Het is gemakkelijk om de functies op het tabblad Geavanceerde instellingen aan te passen, zodat u de pop-up nauwkeuriger en strategischer kunt timen in de hoop een uitstekende call-to-action te leveren. Vergeet niet dat een goed doordachte en getimede pop-up het verschil kan betekenen tussen een verkoop of de bezoeker die uw website verlaat. Voor de lijst met volledige functies klikt u op hier.

U wilt niet al te opdringerig of spamachtig zijn in uw pop-up, omdat dat uw prospect irriteert en de kans op conversie beperkt.

Wat je geweldig zult vinden aan Poptin is dat het eenvoudig te implementeren en te gebruiken is, plus dat het over alle noodzakelijke integraties beschikt om het pop-upproces soepel te laten verlopen. Er zijn handige functies voor e-mailmeldingen ingebouwd in de extensie, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt bij het omzetten van leads in klanten.

Met de gebruiksvriendelijke interface van Poptin kunt u prachtige grafische elementen creëren om potentiële klanten aan te trekken en hen betrokken te houden op uw site.

Hier is een korte Poptin-recensie door Oveo.io en leer hoe ze deze gebruiken om hun leads te laten groeien:

Meld u GRATIS aan bij Poptin!

Unbounce

In Canada is Unbounce een softwarebedrijf dat landingspagina's voor websites ontwikkelt en de jaarlijkse Call to Action-conferentie organiseert.

Het leuke van Unbounce is de intuïtieve interface waarmee iedereen zijn of haar landingspagina kan maken en publiceren. Het is niet nodig om een ​​ontwikkelaar in te huren, omdat het dashboard voor gebruiksgemak is gebaseerd op een drag-and-drop-builder.

Het bedrijf heeft uitstekende klantenondersteuning die responsief en behulpzaam is, ongeacht welk verzoek of vraag u heeft. 

Een mooi verkoopargument van Unbounce is dat het perfect integreert met software, zoals Constant Contact of Mailchimp. Dit geeft u een voorsprong, vooral bij het verzamelen van e-mailadressen om een ​​marketingcampagne op te zetten. 

Het is een alles-in-één marketingoplossing die kan helpen bij het creëren van premium pop-ups die uw leads ongetwijfeld in klanten zullen omzetten. 

privaat

Als u een e-commerce website heeft en uw omzet of klantenbestand wilt vergroten, is Privy wellicht de meest geschikte oplossing. Het is een marketingplatform dat door online merken wordt gebruikt om verlaten winkelwagentjes te redden, e-mails te sturen om geld te verdienen, een e-maillijst op te bouwen en nog veel meer. 

De integratie met Shopify is uitstekend en er is slechts één klik nodig om verbinding te maken. 

U kunt gebruik maken van de intuïtieve sms- en e-mailmanager wanneer u een campagne uitvoert of mensen in uw trechter krijgt. Het platform beschikt over veel conversietools, zoals Spin to Win, Cross-Sell en een gratis verzendbalk. Deze widgets zijn perfect om op de website te gebruiken om de aandacht van uw prospect te trekken en betrokken te houden.

Houd er rekening mee dat hoe langer ze op uw site doorbrengen, hoe groter de kans is dat u die verkoop kunt realiseren.

Icegram

Icegram is een van de beste plug-ins om een ​​call-to-action of mooie pop-ups te creëren die rechtstreeks op uw bezoekers zijn gericht. U kunt de applicatie gebruiken om van klanten fans te maken zonder een ontwikkelaar in te huren om deze in te stellen.

Het duurt een paar minuten om Icegram in te stellen en u kunt direct beginnen met het opnemen van resultaten nadat de widget is geïnstalleerd. Icegram maakt marketingautomatisering eenvoudig doordat u nieuwsbrieven, zakelijke e-mails, geautomatiseerde vervolg-e-mails en nog veel meer kunt verzenden.

De plug-in vertraagt ​​uw site niet omdat deze de beste coderingsnormen volgt, en het bedrijf werkt zijn product regelmatig bij om bugs of problemen op te lossen.

Met Icegram bent u verzekerd van veiligheids- en kwaliteitscontroles die voorkomen dat hackers en spammers binnenkomen. Het bedrijf is van mening dat zijn software de klus op een minimalistische maar krachtige manier moet klaren, zonder extra stress voor de gebruiker te veroorzaken.

Icegram heeft prijzen ontvangen omdat het een van de vijf beste WordPress-plug-ins voor e-mailmarketing is vanwege de opvallende kenmerken, zoals een leadmagneet en sociale integratie. Zelfs als je nog nooit een pop-up of leadmagneet hebt opgezet, maakt Icegram het gemakkelijk en simplistisch dankzij de gebruiksvriendelijke interface.

OptinMonster

Met OptinMonster kunt u leads genereren, gepersonaliseerde berichten bezorgen en uw e-maillijst snel laten groeien. De widget monitort het gebruikersgedrag om de verkoop, conversies en betrokkenheid te maximaliseren zonder de hulp van een ontwikkelaar of marketingexpert.

Hiermee kunt u prachtige pop-upcampagnes, plakkerige aankondigingsbalken, gamified spinwheels, e-mailabonnementsformulieren en nog veel meer maken. Het duurt slechts een paar minuten om door de applicatie te navigeren, en u bent klaar om uw eerste pop-up te maken om de aandacht van de bezoekers van uw website te trekken.

Een geweldig ding over OptinMonster is dat het mobiele pop-ups biedt die er fantastisch uitzien op alle apparaten, inclusief desktop, laptop, tablet en mobiel. Het bedrijf begrijpt het belang van snelheid bij conversie-optimalisatie, marketing en SEO, en dit is de reden waarom de OptinMonster-pop-upbouwer is geoptimaliseerd voor de server- en webprestaties.

Als u zich afvraagt ​​wat de klantenservice is, kunt u alleen het beste van OptinMonster verwachten, aangezien het team elke klant met waardigheid en respect behandelt. Ondersteunings-e-mails worden tijdig beantwoord en eventuele problemen met de software worden geëlimineerd.

Key Takeaways 

Het toevoegen van pop-ups aan uw website is een van de gemakkelijkste manieren om bezoekers langer betrokken en langer op uw site te houden. Het kan strategisch worden gebruikt om gebruikers ertoe aan te zetten op uw call-to-action te klikken of hun e-mailadres in te voeren.

Met geavanceerde targeting kunt u potentiële klanten volgen en identificeren, zodat u hen de juiste inhoud kunt leveren. 

Hoe je het ook bekijkt, pop-upmarketing kan enorm succesvol zijn als je je e-maillijst laat groeien of de verkoop op je website stimuleert. Het kiezen van de juiste WordPress-widget voor deze taak is cruciaal als u er professioneel uitziet en de boodschap correct overbrengt.

Zonder geschikt gereedschap kan het lastig zijn om de klus te klaren, dus houd hier rekening mee voordat u besluit welke u gaat gebruiken. 

Gelukkig zijn de meeste van de bovenstaande widgets beschikbaar als proefversie, zodat je de software kunt uitproberen voordat je je aanmeldt voor een maandelijks abonnement.

Conclusie

Een van de beste widgets op deze lijst moet Poptin zijn! Het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke marketingtool waarmee mensen van alle vaardigheidsniveaus pop-ups aan hun website kunnen toevoegen.

Het gebruik van Poptin kan meer klanten aantrekken en leads binnen een paar minuten omzetten in klanten. Meld u vandaag nog aan bij Poptin en ervaar pop-upreclame zoals u nog nooit heeft meegemaakt.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.