Home  /  Allesemail marketing  / Zoho Campaigns-alternatieven voor krachtige e-mailmarketing

Zoho Campaigns-alternatieven voor krachtige e-mailmarketing

Wanneer u e-mailmarketingsoftware gebruikt, maakt u tijd vrij. Het automatiseert een groot deel van het proces en het instellen gaat sneller.

Er zijn tal van opties beschikbaar, en Zoho Campaigns is er één. Hiermee kunt u uw berichten aanpassen, responsieve ontwerpen maken, ervoor zorgen dat e-mails worden afgeleverd en nog veel meer. Het is echter mogelijk dat dit niet de juiste keuze voor u is.

Er zijn veel Zoho Campaigns-alternatieven te vinden, en we zullen ze allemaal met u doornemen. Zo beschikt u over de informatie die nodig is om de juiste keuze te maken.

1. MailChimp

MailChimp is een uitstekende keuze voor beginners en ervaren marketeers. Het is marktleider met talloze geavanceerde functies en een eenvoudig te gebruiken interface. Je kunt dus snel aan de slag.

MailChimp Welkom

Voordelen

Met MailChimp kunt u eenvoudig betere campagnes maken. U kunt snel landingspagina's, e-mails, advertenties en meer maken zonder dat u de website hoeft te verlaten. Bovendien beschikt u over creatieve tools, ingebouwd beheer voor uw doelgroepen en automatiseringsfuncties.

De reisfunctie betekent dat u e-mails kunt verzenden op basis van wat de klant doet. Het is een nuttig hulpmiddel en het is al opgenomen in de manier waarop MailChimp werkt.

MailChimp-functies

Goed gelezen:  Hoe u MailChimp-pop-ups kunt maken om uw e-maillijst te laten groeien

Voors:

 • In-app-tips voor hulp
 • Geautomatiseerde e-mailresponsieve sjablonen
 • Geavanceerde analyses en rapportage

nadelen:

 • Beperkte ondersteuning op lage niveaus
 • Sommige navigatieproblemen
 • Het kan duurder zijn dan andere Zoho Campaigns-alternatieven

Prijzen

Met MailChimp heb je vier plannen. De Forever-Free biedt één publiek en 2,000 contacten. Je krijgt een marketing-CRM, websitebouwer, creatieve assistent en verschillende landingspagina's en formulieren. 

Essentials is de volgende voor $ 9.99 per maand voor drie doelgroepen en 50,000 contacten. U profiteert van de gratis abonnementsvoordelen. Er is echter ook chat- en e-mailondersteuning, A/B-testen, aangepaste branding, meerstapstrajecten en tal van e-mailsjablonen.

Standaard kost slechts $ 14.99 per maand voor vijf doelgroepen en 100,000 contacten. U krijgt dynamische inhoud, aangepaste sjablonen, gedragsgerichte targeting, verzendoptimalisatie en alles van Essentials.

Premium is $ 299 per maand voor een onbeperkt publiek en meer dan 200,000 contacten. Hiermee krijgt u alle beschikbare functies. Dit omvat vergelijkende rapportage, multivariate testen, geavanceerde segmentatie en meer.

MailChimp-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat MailChimp ideaal is voor alle soorten marketeers. Je hebt niet veel ervaring nodig, omdat het zich richt op bruikbare inzichten en analyses.

2. ActiveCampaign

ActiveCampaign biedt veel functies, maar we vinden dat het een grotere uitdaging is om te gebruiken dan de andere Zoho Campaigns-alternatieven. Maar als je het beste wilt en wilt dat het schaalbaar is, is dit misschien de juiste keuze.

Actieve Campagne Welkom

Voordelen

Met ActiveCampaign kunt u uw doelgroep snel bereiken en ermee in contact komen. Trek hun aandacht met berichten die stromen. 

Ook is het mogelijk om een ​​relatie op te bouwen met prospects en klanten. Dit gebeurt via siteberichten, e-mailsegmentatie en voorspellende inhoud.

ActiveCampaign-functies

Voors:

 • Uitgebreide segmentatie
 • Kleverige helpknop
 • Dynamische personalisatie

nadelen:

 • Moet in taakvolgorde gaan
 • Geen tools voor e-mailplanning
 • Tijdrovend om te beginnen

Prijzen

Met ActiveCampaign krijgt u vier tariefplannen aangeboden. Lite kost slechts $ 15 per maand voor 500 contacten. U krijgt segmentatie, abonnementsformulieren en reguliere marketingautomatiseringen.

Plus is de volgende voor $ 70 voor 500 contacten. Hiermee krijg je alles van Lite. Bovendien zijn er ook landingspagina's, voorwaardelijke inhoud, geavanceerde rapportage en aangepaste formulieren/bestemmingspagina's.

Professional is een topkeuze voor $ 159 per maand voor 500 contacten. Je krijgt alles van Plus. Er zijn echter ook siteberichten, gesplitste automatiseringen, websitepersonalisatie, voorspellend verzenden en vele andere voordelen.

Enterprise begint bij $ 279 per maand voor 500 contacten. Je krijgt alle beschikbare functies. Dit omvat een aangepast domein, aangepaste rapporten, gratis ontwerpservices, verrijking van sociale gegevens en onbeperkt testen.

ActiveCampaign-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats zijn wij van mening dat ActiveCampaign ideaal is voor ervaren marketeers. Het is geweldig voor B2C- en B2B-behoeften omdat het aparte accounts biedt voor zakelijke/persoonlijke contacten.

Goed gelezen: 5 ActiveCampaign-alternatieven die u gratis kunt proberen

3. Klaviyo

Klaviyo wordt beschouwd als een hybride e-mailmarketingoplossing. Het wordt gebruikt om e-mails te maken, maar het kan ook een realtime betrokkenheidsengine zijn. Met de integratielijst kunnen gebruikers vrijwel alles doen wat ze moeten doen vanuit een gecentraliseerde hub.

Klaviyo Welkom

Voordelen

Wanneer u voor Klaviyo kiest, krijgt u een marketingautomatiseringstool waarmee u moeiteloos sms-berichten en e-mails kunt verzenden. Het cloudgebaseerde platform is eenvoudig te gebruiken en heeft talloze integraties.

Hiermee krijgt u programmeerbare workflows en automatiseringen. Dit platform kan de acties van uw klanten en hun aankopen in de winkel volgen. Dit betekent dat u uw e-mails kunt programmeren zodat ze worden verzonden nadat iemand iets specifieks heeft gedaan.

Klaviyo-functies

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Krachtige integraties
 • Tijdbesparende en robuuste e-mailmarketingtools

nadelen:

 • Stijve sjablonen voor het maken van e-mails
 • Meer workflows voor geavanceerde automatisering nodig

Prijzen

Klaviyo heeft een eenvoudige prijsstructuur. U voert in hoeveel contacten u heeft en krijgt een prijs. Voor 500 abonnees betaal je $ 20 per maand. Dit omvat onbeperkte e-mails en alle functies.

Klaviyo Prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk zijn wij van mening dat Klaviyo geschikt is voor online bedrijven, zoals dienstverleners en retailers. 

Goed gelezen: Top 5 Klaviyo-alternatieven voor e-commerce

4. ConvertKit

ConvertKit is een topoplossing voor e-mailmarketing. Je zult merken dat de functionaliteit voor segmentatie en abonneebeheer uitstekend is, hoewel de e-maileditor eenvoudig is.

ConvertKit Welkom

Voordelen

Hoewel ConvertKit een paar verbeteringen moet aanbrengen, is het geweldige e-mailmarketingsoftware. U zult de mogelijkheden voor abonneebeheer, autoresponders en opties voor het bouwen van formulieren waarderen.

De e-maileditor mist echter veel. Het is niet mogelijk om een ​​e-mail te maken vanuit een menu. U moet een van de twee opties kiezen (uitzending of reeks). Zo’n grote vergissing betekent dat je niet moeiteloos aantrekkelijke e-mails kunt maken.

ConvertKit-functies

Voors:

 • Live chat ondersteuning
 • Eenvoudige automatiseringsmaker
 • Landingspaginarapporten

nadelen:

 • Basis e-maileditor
 • Hoge prijzen vergeleken met andere Zoho Campaigns-alternatieven
 • Weinig sjablonen

Prijzen

Met ConvertKit is er een voor altijd gratis abonnement. U kunt 1,000 abonnees hebben en een onbeperkt aantal formulieren en landingspagina's krijgen. U kunt ook e-mailuitzendingen verzenden en uw digitale abonnementen en producten verkopen.

Creator is de volgende voor $ 29 per maand voor 1,000 abonnees. U krijgt de voordelen van het gratis abonnement, maar er zijn ook gratis migratieservices en geautomatiseerde reeksen/trechters.

De laatste keuze is Creator Pro. Het kost $ 59 per maand voor 1,000 abonnees. Je krijgt alle beschikbare functies. Deze omvatten geavanceerde rapportage, abonneescores, een verwijzingssysteem voor nieuwsbrieven en Facebook Custom Audiences.

ConvertKit-prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk zijn wij van mening dat ConvertKit is ontworpen voor bloggers en eigenaren van e-commerce winkels met meerdere doelgroepen.

5. Druppelen

Drip richt zich primair op het bieden van CRM-mogelijkheden aan zijn klanten, die voornamelijk eigenaren van e-commerce winkels zijn. Uiteindelijk kunt u uw potentiële klanten door het koopproces leiden en hun ervaring personaliseren om meer omzet te genereren.

Druppel Welkom

Voordelen

Er zijn veel functies die leuk zijn aan Drip. De marketingautomatisering is geweldig. Je kunt snel e-mails maken, maar er zijn niet veel sjablonen beschikbaar. 

Toch stelt het niet teleur als het gaat om automatiseringsworkflows. Je hebt veel kant-en-klare versies om te overwegen. Bovendien zijn ze allemaal ontworpen voor echte functies in een e-commerce winkel. Deze omvatten het verlaten van de winkelwagen, speciale aanbiedingen en terugwinning van klanten.

Druppelfuncties

Voors:

 • Gespecialiseerde CRM-functionaliteit
 • Solide integraties
 • Sterke automatisering
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Er zijn betere e-mailsjablonen nodig
 • Buggy-platform

Prijzen

Met Drip worden de kosten in rekening gebracht op basis van het aantal abonnees dat u heeft. Het kost $ 19 per maand voor 500 mensen, en je krijgt alle functies na de proefperiode. 

Tijdens de proefperiode mag u slechts 2,000 e-mails per dag verzenden.

Druppelprijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Drip ideaal is voor e-commercebedrijven die fysieke producten verkopen op een online forum.

6. SendinBlue

SendinBlue helpt u bij het creëren van geweldige e-mailmarketingcampagnes. We vinden het leuk dat het wordt geleverd met veel functies en een intuïtieve interface.

SendinBlue Welkom

Voordelen

U zult veel uitstekende functies vinden voor uw e-mailmarketingbehoeften. Hoewel SendinBlue achterblijft met de analysefunctionaliteit, krijgt u nog steeds basisstatistieken. Deze omvatten klikken, openingen en deliverability-percentages.

Het is ook heel eenvoudig om formulieren en e-mails te maken. Er is een HTML-builder, een rich-text-editor en aanpasbare sjablonen voor alles wat je maar kunt bedenken.

SendinBlue-functies

Voors:

 • A / B-testen
 • Aanpasbare en intuïtieve interface
 • Geavanceerde attributiefunctionaliteit

nadelen:

Prijzen

Er is een voor altijd gratis abonnement bij SendinBlue. U kunt onbeperkt contacten hebben en 300 e-mails per dag verzenden. Bovendien krijgt u de kernfuncties.

Lite kost $ 25 per maand en je kunt 10,000 e-mails verzenden zonder dagelijkse verzendlimiet. U krijgt ook e-mailondersteuning. Bovendien kunt u geavanceerde statistieken en A/B-testen toevoegen met de optie om het SendinBlue-logo te verwijderen.

Premium is $ 65 per maand voor 20,000 e-mails. Je krijgt alles van Lite, maar er is ook toegang voor meerdere gebruikers, Facebook-advertenties, marketingautomatisering en landingspagina's.

Enterprise is een prijs op maat op basis van uw behoeften. U krijgt alle functies, waaronder meer dan twintig landingspagina's, verzending met prioriteit, SSO/SAML en een klantsuccesmanager.

SendinBlue prijzen

Voor wie is dit?

Deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke e-mailmarketingsoftware is geschikt voor ervaren marketeers en wordt geleverd met de geavanceerde functionaliteit die u nodig heeft.

7. Benchmark e-mail

Wij zijn van mening dat Benchmark Email een uitstekende keuze is. Als u e-mailmarketingsoftware wilt die goed ontworpen en intuïtief is, dan is dit de oplossing voor u. Met de stapsgewijze aanpak kun je alles doen.

Benchmark-e-mail Welkom

Voordelen

Uiteindelijk is Benchmark Email uitsluitend gericht op het bieden van een eenvoudig te gebruiken en op te zetten e-mailmarketingoplossing. U hoeft geen uren te besteden aan training of maatwerk.

Hoewel het niet veel segmentatiefunctionaliteit biedt, zijn er nog steeds tal van functies. U kunt reeksen automatiseren en e-mails maken om met uw klanten te communiceren.

Benchmark-e-mailfuncties

Voors:

 • Live chat support
 • Intuïtieve gebruikersinterface
 • Goed georganiseerde navigatie

nadelen:

 • Geen geavanceerde segmentatie
 • Weinig functies in het gratis abonnement
 • Basisaanmeldingsformulieren en landingspagina's

Prijzen

Benchmark Email biedt een Forever-Free-abonnement waarbij u 250 e-mails per maand kunt verzenden. U krijgt basismarketingfuncties, eenvoudige automatiseringen en basisrapporten.

Stap over op Pro voor $ 13 per maand en u kunt 500 contacten hebben met onbeperkte e-mailverzendingen. Je beschikt ook over geavanceerde marketing, professionele marketingautomatiseringen, geavanceerde rapportage en leadgeneratie.

Enterprise is een prijs op maat, maar daarmee krijg je alle voordelen. Dit omvat prioriteitsondersteuning, een speciaal IP-adres en white-labeling voor e-mail.

Benchmark E-mailprijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Benchmark Email geschikt is voor beginners die geen segmentatie nodig hebben of complexe taken moeten voltooien.

8. Postpoëet

Mailpoet wordt beschouwd als een full-service e-mailmarketingtool voor WordPress-sites. Gebruik het om aanmeldingsformulieren en e-mails te maken, abonnees te beheren en nog veel meer. Het integreert ook met WooCommerce om u te helpen bij het opzetten van een e-commerce winkel.

Maildichter Welkom

Voordelen

Met Mailpoet kunt u uw aanmeldingsformulieren, pop-ups en al de rest volledig aanpassen. We vinden het leuk dat het geavanceerde analyses bevat om u te helpen begrijpen waar verbeteringen in uw campagnes moeten worden aangebracht.

Mailpoet-functies

Voors:

 • Segmentatiemogelijkheden
 • Kan vanaf hier meerdere lijsten beheren
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

nadelen:

 • Beperkte planningsmogelijkheden
 • Weinig e-mailsjablonen

Prijzen

Wanneer u voor Mailpoet kiest, is er een gratis versie voor maximaal 1,000 abonnees. Elke functie is beschikbaar en de prijs varieert met uw bedrijf.

Mailpoet Gratis prijzen

Daarom kunt u verwachten dat u $ 15 voor 1,250 en $ 20 voor 1,500 betaalt. Deze prijs stijgt op basis van het aantal contacten dat u heeft.

Mailpoet-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Mailpoet uitstekend geschikt is voor degenen die WordPress gebruiken en e-mailmarketingsoftware willen.

9. Postpistool

MailGun is een betrouwbare en eenvoudige tool voor e-mailautomatisering. Het is eigenlijk een SaaS-service die zich richt op API's en veel wordt gebruikt door ontwikkelaars.

Mailgun Welkom

Voordelen

Je krijgt talloze functies met MailGun. U kunt bijvoorbeeld al uw e-mails controleren, verzenden en ontvangstbewijzen ontvangen. Het is echter alleen ontworpen als een API en is geen e-mailmarketingsoftware.

Mailgun-functies

Voors:

 • Inkomende routering
 • E-mailvalidatie
 • Volgen en rapporteren

nadelen:

 • Moeilijk in te stellen
 • Geen e-mailmarketingtools
 • Duurder dan andere Zoho Campaigns-alternatieven

Prijzen

Met het Flex-abonnement kunt u drie maanden lang gratis 5,000 e-mails verzenden. Vervolgens betaalt u alleen voor wat u moet verzenden. U krijgt e-mailanalyse en -tracking, onderdrukkingsbeheer en vele andere voordelen.

Foundation kost $ 35 per maand voor 50,000 e-mails. Hiermee krijgt u dezelfde voordelen als Flex. Er is echter ook een berichtenretentie van één dag, gedetailleerde documentatie en nog veel meer.

De groei bedraagt ​​$80 per maand voor 100,000 e-mails. Je krijgt dezelfde functies als bij Foundation. Er is echter ook chatondersteuning, het drie dagen bewaren van berichten en meer.

Schaal is $ 90 per maand en omvat elke functie. Dit betekent een berichtenretentie van zeven dagen, een logretentie van 7 dagen en optimalisatie van de verzendtijd.

Mailgun-prijzen

Voor wie is dit?

MailGun is slechts een API, dus geen e-mailmarketingsoftware in zijn normale vorm. Daarom is dit het beste voor ontwikkelaars die al een andere e-mailmarketingoplossing gebruiken.

Conclusie

U realiseert zich nu waarschijnlijk hoeveel u e-mailmarketingsoftware nodig heeft. Het is moeilijk om de juiste te kiezen, maar deze Zoho Campaigns-alternatieven zijn er om u te helpen. Elk ervan biedt voor- en nadelen die u moet begrijpen.

Overweeg ze allemaal zorgvuldig en profiteer van voor altijd gratis abonnementen of proefperioden. Op die manier kunt u e-mails maken, de voortgang ervan volgen en het meeste werk automatiseren.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.