Klik Count Trigger

Tarik perhatian pengunjung kanthi nuduhake pop munggah yen wis tekan sawetara klik ing situs web sampeyan. Pemicu klik klik mesthekake sampeyan melu karo pengunjung sing kasengsem, menehi luwih akeh kesempatan ngonversi dadi pelanggan email, lead, utawa pelanggan. Iku salah sawijining kaluwihan saka nggunakake pemicu klik jumlah dibandhingake karo cara tradisional sing nuduhake pilihan. Pemicu count klik migunani nalika ningkatake keterlibatan situs web, ngoptimalake dhukungan pelanggan, lan ningkatake tingkat konversi sakabèhé.

Ora ana senar sing dipasang. Ora mbutuhake kertu kredit.

Ayo pengunjung seneng browsing dhisik sadurunge sampeyan melu

Pemicu klik klik ngidini para tamu njupuk wektu privasi kanggo seneng browsing situs web dhisik. Iki menehi luwih akeh wektu kanggo ngerti merek sampeyan tanpa gangguan. Sawise jumlah klik sing ditemtokake, saiki sampeyan bisa nuduhake pop up bebarengan karo CTA sing apik sing bisa ngonversi konversi sing sukses.

Ngerti pirang-pirang klik kanggo nyetel konversi sing sukses

Kaping pisanan sampeyan bakal angel milih nomer klik sing paling apik sing bakal diset sadurunge memicu munggah. Warta sing apik yaiku, Poptin duwe alat tes A / B internal kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sing paling cocog kanggo pengunjung.

Unsur Pemicu Klik Unik

Editor Kuat

Gawe pop-up nganggo antarmuka sing ramah pangguna lan inovatif

Tes A / B

Temtokake pemicu sing paling apik sing paling apik kanggo para pengunjung

Kode Konversi

Lacak konversi ing platform Analytics favorit