Flashy integration

Grow your Flashy email list with Poptin

Flash your brand across the digital universe and spread delight with pop-ups and inline contact forms as you gain more email subscribers!

What is Flashy?

Flashy is an all-in-one marketing automation platform designed to keep the spark in your business and energize your customers with relevant and engaging content. It lets you drill down to the finest detail of every customer and utilize data to increase conversion rates. Specifically tailored in nurturing and retaining repeat customers is Flashy’s AI equipped with the latest tools to display dynamic messaging for upselling and driving growth. Through the years, just like its ever-evolving market, Flashy innovates and continuously adds new enhancements to better serve its clients and their customers.

Mangkene Apa sing Bisa ditindakake Poptin Kanggo Sampeyan

Cocog kanggo agensi digital, pemasar online, blogger, portal lan
Pamilik situs web eCommerce sing pengin:

Nambah Pengunjung
engagment

Kanthi Poptin sampeyan bisa nganakake survey, entuk saran lan nawakake pengunjung item konten liyane sing bakal disenengi.

Get more Flashy email subscribers

 

Nambah tarif langganan nganti kaping pirang-pirang nggunakake poptins sing ditampilake ing wektu sing tepat.

Nangkep petunjuk liyane
lan adol

Pengin luwih akeh petunjuk? Nglayani pengunjung sing relevan adhedhasar prilaku sing unik lan ningkatake tarif konversi kanthi substansial.

Ngurangi kranjang blanja
ditinggalake

Pelanggan potensial ngrancang mbuwang keranjang belanja? Pilih tawaran sing ora bisa nolak lan nambah nomer

Gawe Poptins ing Menit Nggunakake Editor Seret & Selehake

  • Editor Advanced Drag & Drop kanggo kustomisasi sing sederhana
  • Akeh kualitas dhuwur, siyap nggunakake template sing bisa dipilih
  • Nambah utawa mbusak kolom, gambar lan elemen saka cithakan apa wae
  • Desain responsif lan tampilan poptins ing seluler
  • Ora butuh katrampilan coding

Statistik ing Driji Sampeyan

  • Goleki data kanggo wates wektu sing ditemtokake babagan jumlah pengunjung, tingkat ekspos lan konversi poptins sing digawe
  • Tampilan grafis kanggo analisis sing gampang