Freshworks Popups and Embedded Forms

Sync your Poptin leads with your Freshworks CRM account

Grow your lead database exponentially and without hassle by seamlessly adding popup and form responses to your CRM account!

What is Freshworks?

Freshworks is a powerful software hub that gives businesses direct access to user-friendly and highly affordable tools relevant to grow businesses. Its stack of advanced technologies include dedicated software for customer service, sales and marketing, IT service management, and HR support. Freshworks CRM platform is backed by a comprehensive AI solution that drives better results in terms of lead generation, customer engagement, and revenue. It also allows users to track visitor behavior and craft personalized journeys for advanced targeting. Freshworks has been hailed as one of the top CRM software by reputable organizations, with thousands of happy customers enjoying its solutions.

Mangkene Apa sing Bisa ditindakake Poptin Kanggo Sampeyan

Cocog kanggo agensi digital, pemasar online, blogger, portal lan
Pamilik situs web eCommerce sing pengin:

Nambah pengunjung
pertunangan

Kanthi Poptin, sampeyan bisa nganakake survey, entuk saran, lan nawakake pengunjung konten konten liyane sing bakal disenengi.

Entuk pelanggan email liyane

Nambah tarif langganan nganti kaping pirang-pirang nggunakake poptins sing ditampilake ing wektu sing tepat.

Nangkep petunjuk liyane
lan adol

Pengin luwih akeh petunjuk? Nglayani pengunjung sing relevan adhedhasar prilaku sing unik lan ningkatake tarif konversi kanthi substansial.

Ngurangi kranjang blanja
ditinggalake

Pelanggan potensial ngrancang mbuwang keranjang belanja? Pilih tawaran sing ora bisa nolak lan nambah dodolan kanthi cepet!

Gawe Poptins ing Menit Nggunakake Editor Seret & Selehake

  • Editor Advanced Drag & Drop kanggo kustomisasi sing sederhana
  • Akeh kualitas dhuwur, siyap nggunakake template sing bisa dipilih
  • Nambah utawa mbusak kolom, gambar lan elemen saka cithakan apa wae
  • Desain responsif lan tampilan poptins ing seluler
  • Ora butuh katrampilan coding

Statistik ing Driji Sampeyan

  • Goleki data kanggo wates wektu sing ditemtokake babagan jumlah pengunjung, tingkat ekspos lan konversi poptins sing digawe
  • Tampilan grafis kanggo analisis sing gampang