Popup

Gawe Poptins ing Menit Nggunakake Editor Seret & Selehake

  • Editor Advanced Drag & Drop kanggo kustomisasi sing sederhana
  • Akeh kualitas dhuwur, siyap nggunakake template sing bisa dipilih
  • Nambah utawa mbusak kolom, gambar lan elemen saka cithakan apa wae
  • Desain responsif lan tampilan poptins ing seluler
  • Ora butuh katrampilan coding
Ora ana senar sing dipasang. Ora mbutuhake kertu kredit.

Rangkaian Cithakan sing Dirancang kanthi Wide

  • Kothak cahya
  • Nyembul Countdown
  • Overlay layar wutuh
  • Geser nyembul
  • Widget sosial
  • Bar ndhuwur lan ngisor
  • Cithakan resonsif lan seluler

Statistik ing Driji Sampeyan

  • Goleki data kanggo wates wektu sing ditemtokake babagan jumlah pengunjung, tampilan, lan tingkat konversi poptins sing digawe
  • Tampilan grafis kanggo analisis sing gampang

Pemicu Lanjutan lan Pilihan Target

  • Pemicu kanthi Exit-Intent, wektu tundha, nggulung, klik-lan liya-liyane
  • Target miturut sumber lalu lintas (mesin telusuran, jaringan sosial lsp)
  • Target miturut negara, tanggal lan wektu sing ditemtokake dina
  • Target miturut kaca situs web tartamtu (URL utawa judhul kaca)
  • Tampilake menyang pengunjung anyar utawa bali, ndhelikake saka pengunjung sing wis dikonversi
  • Kontrol frekuensi tampilan kanggo saben pengunjung, lan liya-liyane!

Tes A / B Gampang Priksa

  • Gawe tes A / B kurang saka siji menit
  • Bandhingake wektu, interaksi, template lan pemicu supaya sampeyan gampang tetep nganggo versi poptin sing paling efektif

Nggabungake karo Sistem Email Favorit utawa CRM

  • 50+ integrasi asli cepet
  • Ditambahake 1500+ integrasi liwat Zapier lan Integromat
  • Nyinkronake pelanggan sampeyan karo marketing email utawa platform CRM

Jelajahi kabeh integrasi