Pilih Rencana Sampeyan

Gratis

Gratis

Gratis

  • 1.000 pengunjung / wulan
  • 1 domain
  • Poptins Unlimited
  • Autoresponder
  • Merek
  • Ngatur akun
  • Ngatur pangguna
  • Dhukungan Chat & Email

Dhasar

$25 /mo

$20X 12

Ditagih saben taunSave $60
  • 10.000 pengunjung / wulan
  • 1 domain
  • Poptins Unlimited
  • 1.000 otomatis
  • Ora nganggo merek
  • Ngatur akun
  • Ngatur pangguna
  • Dhukungan Chat & Email

Pro

Most Popular

$59 /mo

$47X 12

Ditagih saben taunSave $144
  • 50.000 pengunjung / wulan
  • 4 domain
  • Poptins Unlimited
  • 5.000 otomatis
  • Ora nganggo merek
  • Ngatur akun
  • Ngatur pangguna
  • Dhukungan Chat & Email

Agensi

$119 /mo

$ 95X 12

Ditagih saben taunSave $288
  • Domain tanpa wates
  • Poptins Unlimited
  • 15.000 otomatis
  • Ora nganggo merek
  • Ngatur akun
  • Ngatur pangguna
  • Dhukungan premium

* Regane regane USD

Ora ana senar sing dipasang. Ora mbutuhake kertu kredit.
Interested in a higher volume of visitors? Contact us for a custom tailored plan.

Pemasar saka 155+ negara seneng Poptin

Bandingake rencana

Jumlah poptin, formulir lan petunjuk Unlimited kalebu ing kabeh rencana.
Ngembangake tabel fitur >>

Gratis Dhasar Pro Agensi
Popup
40+ template
Kabeh jinis nyembul
Popup mung seluler
Nyembul kothak cahya
Gamified Pop Ups
Pop Up Teasers
Overlay layar wutuh
Popup mung seluler
Bar ndhuwur lan ngisor
Geser
Nyembul sosial
Layar matur nuwun
Wangun
Formulir email
Formulir Kontak
Telpon-kanggo-tumindak
Seret & selehake
Pambales otomatis
Kirim otomatis -
Penyunting intuitif -
Cithakan -
Gabung tag -
Pemicu
Kabeh pemicu
Pemicu niat metu
Pemicu ora aktif
Wektu tundha
Gulung kaca
Cacah kaca
Klik-ing
Klik count
Pemicu autopilot -
Shopify Cart Trigger
JavaScript Trigger -
Target
Aturan penargetan lanjutan
Frekuensi tampilan majeng
Pengunjung anyar vs bali
Tampilake ing kaca tartamtu
Wektu miturut dina / jam
Miturut sumber lalu lintas
Lokasi Geo
Watesan IP
Singidaken saka pengunjung sing wis diowahi
Jadwal tanggal
Ndeleng kapasitas count
Target cookie -
Target Javascript -
Penargetan tag judhul
Target & Browser & OS
Engagement targeting -
Source code targeting -
Shopify Customer Tag targeting -
Shopify Login Status targeting -
Shopify Cart targeting -
Previous Page Visited targeting -
Shopify Order History Targeting
Integrasi
70+ native integrations
Integrasi Zapier
Integrasi Mailchimp
Dhaptar Segmen
Kabeh Fitur
Tes A / B
Analytics
Link poptin sing bisa dituduhake -
Deteksi adblock -
Efek entri
Bukak poptin saka poptin
Pangalihan sawise dikirim
Tampilake cathetan ing X hover
Tampilake X kanthi wektu tundha
Tombol Skip
Watesan IP
Menehi akses menyang akun sampeyan -
Kode konversi pihak kaping 3 -
Ora nganggo merek -
ADA Compliance
Editor Seret & selehake editor
Seret & selehake
Tambah / mbusak elemen
Lapangan lanjut -
Gambar
Teks
Tombol
HTML
Countdown
Video
Wangun
Lapangan lanjut -
Nambah utawa mbusak "x"
Ngatur
Sub-akun - - -
Idin pangguna - - -
Dhukungan
Dhukungan obrolan langsung
Dhukungan email
Dhukungan telpon - - -
Dhukungan Pelanggan Prioritas -
Klompok Facebook
Basis ilmu

FAQ

Kepiye carane dietung pengunjung?
Pengunjung saben wulan unik yaiku sapa wae sing ngunjungi salah sawijining kaca situs web kanthi potongan ing 30 dina pungkasan. Pengunjung bisa miwiti sawetara sesi lan ndeleng pirang-pirang kaca, nanging mung bakal dietung minangka siji pengunjung yen ora mbusak cookie browser utawa nggunakake piranti utawa browser liyane.
Aku duwe situs web cilik, apa aku bisa mbukak akun kanthi gratis?
Ya! Sampeyan bisa mbukak akun gratis sing ora winates kanggo 1.000 tampilan. Ora mbutuhake kertu kredit.
Apa aku bisa mbatalake kapan wae?
Yes! You can cancel your paid plan anytime via the Billing page in the dashboard.
Platform endi sing bisa digunakake Poptin?
Poptin bisa digunakake nganggo platform apa wae: WordPress, Shopify, Joomla, Magento, Drupal, Weebly, WIX, situs web HTML sederhana lan liya-liyane.
Apa aku bisa nawakake Poptin menyang klienku?
Ya! Duwe rencana Agensi ngidini sampeyan nggawe lan ngatur akun pangguna kanggo klien sampeyan. Sampeyan uga bisa nggunakake program afiliasi .
Apa jinis konversi sing bisa dakarepake?
Tingkat konversi ing situs web sampeyan bisa uga tikel, kaping telu utawa nambah luwih. Efek efek positif gumantung karo sawetara faktor, kayata: daya tarik tawaran sing digawe ing popin sing ditampilake, pirang-pirang popin sing digunakake, nargetake, wektu tampilan, lsp.
Apa aku butuh pangembang web kanggo nangani kode semat?
Ora perlu pangembang web, nggunakake sistem poptin mbutuhake nambahake sak baris kode. Ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngirim kode lan instruksi kanggo masang langsung menyang pangembang web. Yen sampeyan ora pinter kode lan ora ana sing nulungi sampeyan, hubungi dhukungan lan seneng bakal nuntun sampeyan.
Apa manajemen Sub-akun lan pangguna (Rencana agensi)?
Ndhuweni akun agensi ngidini sampeyan nggawe lan ngatur akun pelanggan. Ing saben sub-akun sampeyan bisa nggunakake macem-macem poptins. Iki tegese sampeyan bisa nawakake pelanggan utawa situs web set poptins sing unik lan kanggo nglumpukake data kanthi kapisah kanggo saben wong.

Pamilik akun agensi bisa ngatur pangguna. Yen sampeyan makarya ing bidang pemasaran digital, sampeyan bisa menehi akses menyang manajer akun utawa malah menyang klien sing ngidini skala keterlibatan nggawe lan ngontrol panggunaan poptins. Yen sampeyan duwe lan ngoperasikake sawetara situs web, sampeyan bisa nggawe akun pangguna sing unik lan ngontrol masing-masing.

Apa aku bisa nggunakake desain dhewe?
Ya! Sampeyan bisa nggawe poptin sing dirancang kanthi unik kanthi ukuran apa wae lan upload menyang sistem.
Apa ana program afiliasi?
Ya! Program afiliasi Poptin mbukak kanggo kabeh wong lan menehi komisi saben wulan 25% kanggo saben anggota mbayar sing direkrut.