Home  /  AllesCROe-commercesaasverkoop  / Op zoek naar Digioh-alternatieven? Hier zijn de beste keuzes

Op zoek naar Digioh-alternatieven? Hier zijn de beste keuzes

Een paar weken geleden heeft u uw website gelanceerd. Maar uw omzet en inkomsten blijven stagneren. Dat is teleurstellend.

Misschien bevat uw site hoogwaardige inhoud. Misschien is de laadsnelheid handig. Of het is gemakkelijk om te navigeren.

Waarom zijn uw verkeer en klantconversie dan niet wat u ervan had verwacht?

Het opnemen van een website-pop-up in uw platform kan u te hulp komen.

ONDERZOEK laten zien dat de best presterende pop-ups een conversiepercentage van ongeveer 9.28% hebben. Dat is goed. Als u altijd problemen ondervindt bij het werven van goedbetaalde klanten, kunnen pop-ups op websites een redder in nood zijn.

Naast het conversiepercentage van de klant kan elke vorm van pop-up u helpen uw marketingcampagne af te stemmen op uw doelgroep. U kunt een advertentiecampagne opstellen en aanbieden die aansluit bij de eisen en doelstellingen van uw potentiële klanten.

Als het goed wordt gedaan, zorgt een pop-up ervoor dat kleine, middelgrote en gevestigde bedrijven abonnees kunnen werven, klanten goed kunnen leren kennen, een langetermijnrelatie kunnen verbeteren en het rendement op hun investeringen op de lange termijn kunnen vergroten.

In dit geval is een goede pop-upbouwer alles wat je nodig hebt. Digioh is er één van. Als u echter op zoek bent naar andere Digioh-alternatieven om uw conversie-inspanningen een boost te geven, dan is dit artikel de juiste keuze voor u.

Digioh: Overzicht 

Digioh is voor velen het gewilde platform voor het maken van pop-ups en website-contactformulieren.

Sinds de lancering en beschikbaarheid in de branche heeft Digioh bedrijven van elke omvang en niche geholpen om van hun bezoekers potentiële klanten te maken.

Het vergroten van het webverkeer is een uitdaging. Maar bezoekers omzetten in klanten is nog ingewikkelder. Digioh kan het proces naadloos maken. Er is ook geen voorafgaande codeerkennis vereist. Het is gebruiksvriendelijk en ideaal voor mensen die minder technisch onderlegd zijn.

2021-06-09_20h56_25

Digioh wordt niet voor niets erkend als de toonaangevende optie voor bedrijven. Afgezien van pop-ups, is het ontworpen voor het maken van enquêtes, landingspagina's en quizzen.

Bovendien beschikt Digioh over meer dan 400 integraties om ervoor te zorgen dat uw pagina's en formulieren werken met de marketingstack.

Hoe goed het platform ook is, het is altijd het beste om andere alternatieven te bekijken die u in uw geval een betere conversie-ervaring en resultaten kunnen opleveren.

Laten we eens kijken naar de volgende Digioh-alternatieven die we zorgvuldig voor u hebben uitgekozen!

Top Digioh-alternatieven 

1. Poptin 

Bent u op zoek naar een geweldig Digioh-alternatief zonder goed resultaat? Zoek niet verder dan Poptin. Van creatieve tot effectieve pop-ups, Poptin kan het allemaal, waardoor het de perfecte partner is voor elke bedrijfseigenaar, digitaal bureau, SaaS-bedrijf en bloggers.

Poptin5

Kenmerken

Gebruiksvriendelijk dashboard en interface. Als ondernemer heeft u een hectisch schema. Je verdient dus geen pop-upplatform dat stressvol is om te gebruiken. Poptin zal nooit een teleurstelling zijn. De interface en het dashboard zijn gemakkelijk te navigeren met zijn slepen en neerzetten, geen coderingspop-upbouwer.

Een pop-upbouwer met meerdere sjablonen om uit te kiezen. Beperkte sjablonen kunnen hoofdpijn veroorzaken. Poptin daarentegen is anders omdat het de thuisbasis is van talloze volledig responsieve sjablonen, waaronder balken, lichtbakken, alleen mobiel, sociaal, inschuifbaar, overlays op volledig scherm, aftelpop-ups, e-mailformulieren, widgets en meer.

OktoberCMS x Poptin 2

Gemakkelijke en handige installatie. Een ander ding dat Poptin populair maakt, is de stressvrije installatie. Of u nu Weebly, WordPress, Webflow, Wix, Magento of Shopify gebruikt, u kunt de pop-up die met Poptin is gemaakt eenvoudiger dan ooit installeren. Bekijk hun Helpgids hier.

Verschillende native integraties. Poptin kan concurreren met de rest met zijn verscheidenheid aan integraties voor CRM, e-mailmarketing en marketingautomatiseringstools. Enkele populaire integraties zijn MailChimp, Hubspot, ActiveCampaign, Campaign Monitor, Sendinblue, Constant Contact, Salesforce en etc. Bekijk de volledige lijst hier.

2021-06-09_21h07_34

Responsieve klantenondersteuning. Poptin is ook trots op zijn snelle en gastvrije klantenservice. Het heeft live gesprek ondersteuning beschikbaar op het dashboard van de applicatie en de officiële website. Ook is er geen lange wachttijd. Het beschikt over een team van vertegenwoordigers die zijn opgeleid om in realtime aan ieders vragen te voldoen.

VOORDELEN

 • Pop-ups zijn eenvoudig aan te passen en te bouwen. Wordt geleverd met verschillende sjablonen. 
 • Het uitvoeren van A/B-tests en trackinganalyses is niet zo technisch als u denkt. 
 • Een perfect platform voor het bouwen van ingebedde formulieren, afgezien van pop-ups. 
 • Beschikbaar tegen een tarief dat u zich zeer kunt veroorloven. Er zijn ook geavanceerde functies beschikbaar in het GRATIS abonnement.

NADELEN

 • Analytics kan lastig zijn, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat je een expert op dat gebied wordt.

Prijzen

Poptin heeft vier prijspakketten, waaronder Free, Basic, Pro en Agency.

Met het gratis abonnement kunt u een onbeperkt aantal poptins maken, heeft u 1000 bezoekers per maand voor 1 domein en wordt het geleverd met een exit-intent-trigger.

Het basisabonnement kost ongeveer $ 19 per maand, met 10,000 bezoekers, één domein en 1,000 autoresponders.

Het Pro-pakket daarentegen biedt 50,000 bezoekers per maand, vier domeinen en 5,000 autoresponders, beschikbaar voor slechts $ 49.

Het Agency-abonnement kost $ 99 per maand en kan 150,000 bezoekers, 15,000 autoresponders en een onbeperkt aantal domeinen garanderen.

2021-06-09_20h58_34

Voor degenen met een beperkt budget wordt Poptin geleverd met een gratis proefperiode. Maar wanneer uw bedrijf groeit en bloeit, is het beter om te upgraden naar een premiumpakket voor betere resultaten.

Dus waar wacht je op? Als je Digioh hebt gebruikt en er behoorlijk gefrustreerd door bent, kan Poptin je ervaring naar een hoger niveau tillen en je dromen werkelijkheid maken.

Van integraties, sjablonen, kosteneffectieve prijsplannen tot klantenondersteuning, het heeft alles wat je nodig hebt. Profiteer van de gratis versie om te weten waarom mensen naar het platform overstappen.

Wilt u het uit de eerste hand controleren? Meld u gratis aan bij Poptin!

Persoonlijk

Voor onze tweede plek hebben we Personizely. Net als Poptin is Personizely een conversiemarketingtool die wordt gebruikt om de aandacht te trekken en de klantconversie te vergroten.

Het helpt bedrijven bij het verzamelen van de contactgegevens van hun doelmarkt, waardoor tegelijkertijd de gemiddelde bestelwaarde en omzet worden verhoogd.

2021-06-09_20h59_31

Kenmerken

Drag-and-drop-bouwer. Zeg vaarwel tegen elk ongemak bij het maken van een aantrekkelijke pop-up. Er is ook een breed scala aan sjablonen waaruit u kunt kiezen.

Een uitstekend hulpmiddel voor het personaliseren van uw website. Er zijn talloze websites beschikbaar over het hele internet. Maar slechts enkelen slagen erin. Wees een van hen met Personizely.

Beschouwd als een multifunctioneel hulpmiddel. Waarom zou je investeren in een pop-upbouwer met beperkte functies als er multifunctionele platforms zoals Personizely bestaan? Het is budgetvriendelijk om te profiteren van een pop-upbuilder boordevol functies.

Het wordt geleverd met een uitstekende targetingfunctie. Dat betekent dat u uw webbezoekers kunt segmenteren. Vervolgens kunt u uw wijzigingspercentages verbeteren.

2021-06-09_21h00_28

VOORDELEN

 • Pop-ups zijn compatibel met smartphones, laptops, computers en andere apparaten die uw doelgroep gebruikt. 
 • Eenvoudig te gebruiken drag-and-drop-interface. 
 • Krachtige en effectieve aanpassingselementen. 

NADELEN

 • Het omvat geen A/B-testen. 

Prijzen

Personizely biedt een eenvoudig prijsplan. Een maandelijks pakket kost slechts ongeveer $ 29. Als u gebruikmaakt van de jaarlijkse facturering, bedragen uw maandelijkse kosten slechts ongeveer $ 23. Vervolgens heeft u onbeperkte toegang tot de functies ervan, zoals widgets, formulieren, aangepaste HTML en meer.

Als je Digioh hebt geprobeerd en niet tevreden bent over de diensten, wordt Personizely niet voor niets door een deskundige aanbevolen. Bezoek de website voor meer informatie.

Wishpond

Veel website-eigenaren zijn bang en huiverig voor een pop-upbouwer omdat ze denken dat deze lastig te gebruiken is. Maar niet elk beschikbaar hulpmiddel is zo.

Wishpond is bijvoorbeeld een van de gemakkelijkste platforms die je niet kunt negeren. Net als de andere tools in deze lijst is het gebouwd om met slechts één klik op de knop pop-ups te maken, speciaal voor door Shopify aangedreven winkels.

2021-06-09_21h01_27

Kenmerken

Het ondersteunt vele soorten pop-ups. Als u van plan bent een exit-intentie, coupon of nieuwsbriefaanmelding te maken, bent u hier aan het juiste adres. Het kan u ook helpen bij het ontwerpen van een opt-in-balk, slide-in, welkomstmat en sociale knoppen.

A / B-testen. Zodra u uw pop-up start, stopt uw ​​taak daar niet. Het uitvoeren van A/B-testen wordt uw volgende taak, en Wishpond heeft de oplossing voor u. Het zal u helpen bepalen welke pop-ups effectief zijn.

Het biedt een afteltimer. ONDERZOEK ontdekte dat het creëren van een gevoel van urgentie op websites minstens 14% click-to-open-percentages kan garanderen. Maar hoe ontwikkel je een gevoel van urgentie? De afteltimer van Wishpond zal een grote hulp zijn.

2021-06-09_21h02_41

VOORDELEN

 • Het zit boordevol meer dan 50 sjablonen. 
 • Elke sjabloon is compatibel met mobiele apparaten. 
 • Het biedt een nauwkeurig en realtime rapport over pop-upconversies en weergaven. 
 • Toon uw pop-upcampagnes nauwkeurig aan de juiste mensen op het juiste moment met slimme triggers en targetingregels

NADELEN

 • De interface voor slepen en neerzetten is niet zo comfortabel als je zou verwachten. 
 • Soms zijn de sjablonen moeilijk aan te passen. 

Prijzen

Heeft u een beperkt budget en wilt u toch een kwalitatieve website-pop-up? Wishpond staat achter je. Het is gratis en zal je geen groot fortuin opleveren.

Aangepaste animaties? Formuliervelden? Frequentietargeting? Uw tevredenheid is de ultieme prioriteit van Wishpond!

Bewijsfactor 

Waarschijnlijk heb je online gezocht naar een pop-upbouwer. Misschien ben je Proof Factor tegengekomen. Wees niet verrast, want het is tegenwoordig een van de betrouwbare platforms.

Natuurlijk aarzel je of Proof Factor een goede keuze is of niet. Het is Algoed.

2021-06-09_21h03_10

Kenmerken

Gemaakt om de omzet te verhogen. Experts zeggen dat meer dan 97% van de websitebezoekers nooit een aankoop doet. Proof Factor kan potentiële leads aanmoedigen om te kopen.

Als u verschillende technieken heeft geprobeerd om uw omzet te verbeteren en uiteindelijk faalde, is Proof Factor het antwoord waar u naar op zoek was.

Het kan uw pop-ups naar een hoger niveau tillen. Pop-ups geven kleine, middelgrote en grote organisaties een concurrentievoordeel ten opzichte van de rest. Helaas zijn sommige niet in staat het voordeel van pop-ups te maximaliseren.

Als u zich in dezelfde situatie bevindt, staat Proof Factor voor u klaar.

Het is een onderdeel van veel succesverhalen. Proof Factor heeft jarenlang de industrie gediend en heeft nu een groot klantenbestand. De verwachting is dat dit de komende jaren zal verdubbelen.

2021-06-09_21h03_49

VOORDELEN

 • Geliefd bij meer dan 58,000 bedrijven in de VS en andere delen van de wereld. 
 • Boeiende en tot nadenken stemmende pop-ups. 
 • Leadgeneratie en conversie zijn eenvoudig gemaakt. 

NADELEN

 • Mensen vinden de verzameling sjablonen beperkt. 

Prijzen

Proof Factor biedt met trots drie verschillende prijsplannen aan. Dit zijn de Small Business-, High Traffic-site en Enterprise-verkeer.

Het Small Business-abonnement kost $ 29 per maand. De site met veel verkeer kost $ 79. Het Enterprise Traffic-pakket kost $ 179.

Het is ook trots op een gratis abonnement dat u eens moet proberen.

Als ondernemer wilt u het beste voor uw website. Wanneer u een pop-up op uw site opneemt, wilt u er een die aantrekkelijk is. Laat de klus over aan Proof Factor!

OptinMonster

OptinMonster werd gelanceerd in 2013 en is vandaag de dag getransformeerd in een krachtige WordPress-plug-in en tool voor het genereren van leads.

OptinMonster heeft op verschillende websites gewerkt, variërend van startups, middelgrote organisaties en Fortune 500-bedrijven. Dat omvat Capterra, TripAdvisor, Pinterest, American Express en ClickBank.

2021-06-09_21h04_26

Kenmerken

Het levert de meeste campagnetypen op. Deze omvatten couponwiel-opties, lightbox-pop-up, inhoudlocker, welkomstmat op volledig scherm, inline-formulier, inschuifbare scrollbox, zijbalkvorm, zwevende balk en afteltimer.

Gemakkelijk om campagnes te personaliseren. Wie zegt dat je een team ontwikkelaars moet inhuren om aanpasbare campagnes te maken? Vroeger was dat nodig. Met OptinMonster zijn de zaken anders. Elke campagne is minder stressvol om aan te passen aan uw doelgroep.

Nauwkeurige targetinginstellingen. Je hebt een schitterende campagne. Maar dat is niet genoeg als je de campagne niet aan de juiste mensen laat zien. Met OptinMonster kunt u uw markt targeten en segmenteren.

2021-06-09_21h04_53

VOORDELEN

 • Het heeft de meeste aanmeldingsformuliertypen, waaronder inline, pop-up, zwevende balk en volledig scherm, om er maar een paar te noemen.
 • Er zijn talloze sjablonen om uit te kiezen. 
 • Het is beschikbaar met een drag-and-drop-functie. 
 • De triggeropties zijn conversie-geoptimaliseerd. 
 • Het is leuk om pop-ups die converteren aan te passen. 

NADELEN

 • De drag-and-drop-editor heeft niet veel stijlopties. 
 • Het werkt momenteel op basis van facturering in SaaS-stijl. 

Prijzen

OptinMaster heeft Basic-, Plus- en Pro-abonnementen.

Het basispakket begint bij ongeveer $ 14 per maand en is geschikt voor solobloggers.

Het Plus-abonnement kost $ 29, terwijl het Pro-pakket $ 49 per maand kost. Ja, deze twee prijsniveaus zijn kostbaar. Maar je kunt onderweg verschillende functies verwachten.

Tot slot

Het is gemakkelijk voor klanten om naar een ander bedrijf te zoeken als ze teleurgesteld zijn over een bedrijf.

Dat kan echter voor elk bedrijf een uitdaging vormen.

Wie wil een potentiële lead aan concurrenten verliezen? Geen enkele ondernemer vindt dat leuk.

Als u alleen maar veel verkeer ontvangt zonder conversie, wordt het tijd om te investeren in een websitepop-up met een van de hierboven genoemde platforms.

Als u nog steeds in de war bent, raden wij u ten zeerste aan Poptin. Het is absoluut een gebruiksvriendelijke tool boordevol geavanceerde functies die u zelfs gratis kunt gebruiken. Maak vandaag nog deel uit van het groeiende klantenbestand.

Meld u gratis aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.