Home  /  Allese-mailmarketing  / 7 Campaigner-alternatieven voor het uitbreiden van uw e-maillijst

7 Campaigner-alternatieven voor het uitbreiden van uw e-maillijst

Campaigner is meer dan twintig jaar geleden opgericht en is een go-to-optie geworden voor mensen die op zoek zijn naar een e-mailmarketingplatform, vooral voor kleine bedrijven.

Deze tool is ontworpen om het gemakkelijker te maken om e-maillijsten te maken, wat essentieel is voor bedrijven en merken die hun doelgroep willen bereiken en hun relaties met potentiële klanten willen verbeteren.

Het opbouwen van e-maillijsten is ook een kosteneffectieve manier om leads te genereren, de merkbekendheid te vergroten en de loyaliteit van klanten te vergroten. Daarom kan het gebruik van Campaigner voor veel bedrijfseigenaren een verstandige beslissing zijn.

Dit platform is echter mogelijk niet voor iedereen ideaal. Andere merken of bedrijven kunnen profiteren van Campaigner-alternatieven omdat ze goedkoper zijn, over de functies beschikken die ze nodig hebben of aansluiten bij hun doelstellingen.

Bent u op zoek naar een tool vergelijkbaar met Campaigner? Hieronder staan ​​enkele opties die u kunt overwegen als u hulp nodig heeft bij het uitbreiden van uw e-maillijst. Blijf lezen!

Top 7 alternatieven voor campagnevoerders

Naarmate e-mailmarketing belangrijker wordt, zoeken steeds meer bedrijfseigenaren naar alternatieve oplossingen voor Campaigner met aanmeldingsformulieren of tools voor het maken van bestemmingspagina's. mogelijkheden voor e-mailautomatiseringen andere functies die relevant zijn voor de groei van e-maillijsten.

Is dit wat je nodig hebt? Hieronder volgen de beste opties die u aan uw account kunt toevoegen e-mailmarketing uitrusting arsenaal:

# 1 GetResponse

GetResponse e-mailmarketingsoftware

Als u op zoek bent naar Campaigner-alternatieven met e-mail marketingtools maar wil geld besparen GetResponse kan de ideale softwareoplossing voor uw bedrijf zijn. Omdat het een gebruiksvriendelijke e-maileditor heeft met kant-en-klare sjablonen, is deze optie perfect voor zowel beginners als professionals.

Met GetResponse kunt u prachtige nieuwsbrieven maken, een sms-marketingcampagne ontwikkelen, uw inspanningen voor contactbeheer automatiseren, aanmeldingsformulieren of landingspagina's ontwerpen om leads te genereren, actie-getriggerde e-mailreeksen maken en meer.

Deze softwareoplossing integreert tools voor het testen van spam die een game changer kunnen zijn als u nog niet bekend bent met e-mailmarketing. Bovendien kan het u helpen uw bezorgbaarheid te vergroten door uw berichten rechtstreeks naar de inbox van uw abonnees te sturen.

GetResponse is gratis, maar er zijn betaalde abonnementen met geavanceerde functies beschikbaar vanaf $ 19 per maand.

Hoofdlijnen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van GetResponse:

 • Eenvoudig aanmeldingsformulieren, landingspagina's en meer maken popups contacten te verzamelen
 • Analyses en inzichten waarmee u de prestaties van uw bedrijf kunt evalueren
 • Door AI aangedreven nieuwsbrieven en autoresponders per e-mail om abonnees te voorzien van geweldige inhoud

#2 Mailchimp

MailChimp

Mailchimp is een van de meest populaire Campaigner-alternatieven en een geweldige optie voor grote ondernemingen of bureaus. Deze softwareoplossing beschikt over krachtige en geavanceerde functies die uw bedrijf kunnen helpen bloeien, waaronder een eenvoudig te gebruiken e-maileditor om te maken E-mail nieuwsbrieven vanuit het niets.

Als u tijd wilt besparen, kunt u profiteren van de kant-en-klare pakketten van Mailchimp e-mailsjablonen. Bovendien integreert deze tool uitzonderlijke automatiseringsfuncties om prospects te koesteren en te converteren, campagnes te optimaliseren en workflows te stroomlijnen.

Mailchimp biedt een gratis abonnement, wat betekent dat u het kunt proberen zonder een fortuin uit te geven. Deze optie is echter beperkt en zou uw bedrijf alleen ten goede komen als u kleine lijsten heeft, aangezien u slechts 1,000 e-mails naar maximaal 500 contactpersonen kunt sturen.

Hoofdlijnen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Mailchimp:

 • A/B-testmogelijkheden om verschillende versies van één e-mail te vergelijken en te monitoren hoe veranderingen uw resultaten beïnvloeden
 • Lijstbeheertools die u kunt gebruiken om contacten georganiseerd te houden
 • Functies die het gemakkelijker maken om aanmeldingsformulieren en landingspagina's te maken leads te genereren

#3 Constant contact

Constant Contact

Een van de meest erkende Campaigner-alternatieven is Constant Contact. Deze populaire softwareoplossing voor e-mailmarketing is een bekende keuze geworden vanwege de gebruiksvriendelijke maar functionele tools.

Constant Contact heeft een intuïtieve e-maileditor waarmee u snel prachtige campagnes kunt maken. Deze oplossing biedt ook marketingautomatiseringsopties, wat betekent dat u eenvoudig reeksen en autoresponders kunt automatiseren om de betrokkenheid onder abonnees te vergroten.

Als u de mogelijkheden van Constant Contact wilt testen, kunt u kiezen voor de gratis proefperiode. U moet echter na 60 dagen overstappen naar een betaald abonnement. Pakketten beginnen bij $ 12 per maand.

Hoofdlijnen

Hieronder staan ​​de belangrijkste kenmerken van Constant Contact:

 • Functies voor evenementenbeheer om eenvoudig online activiteiten te organiseren, zoals vergaderingen of fondsenwervingen
 • Basissegmentatie- en personalisatietools om doelgroepen te groeperen en gerichte berichten te verzenden
 • Opties om RSVP's te maken voor de evenementen van uw bedrijf

#4 Moosend

E-mailmarketingsoftware van Moosend

Als je op zoek bent naar Campaigner-alternatieven, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Moosend. Het is een e-mailmarketingplatform met krachtige automatiseringsmogelijkheden waarmee u vanaf het begin effectieve campagnes kunt maken.

Dankzij de moderne maar gebruiksvriendelijke e-maileditor kan deze tool geschikt zijn voor beginners. Bovendien heeft Moosend meer dan 80 vooraf gemaakte sjablonen voor de drukke dagen waarop u tijd wilt besparen.

Een van de grootste nadelen van deze oplossing is dat de gratis proefperiode alleen beschikbaar is voor de eerste 30 dagen. Daarna moet je overstappen naar een van de betaalde abonnementen, die beginnen bij $ 9 per maand.

Hoofdlijnen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Moosend:

 • Aanpasbare abonnementsformulieren en landingspagina's voor het uitbreiden van een abonneebestand
 • Uitgebreide analyses en geavanceerde rapportage om de prestaties van uw campagnes te evalueren
 • Verbindingen met populaire apps via native integraties

#5 HubSpot

HubSpot staat bekend als een marketingtool en heeft een intuïtieve interface waar gebruikers op alle ervaringsniveaus zich prettig bij zullen voelen. Dit platform beschikt over een e-mailbouwer met slepen en neerzetten die is ontworpen om aantrekkelijke e-mails te maken, zelfs als u geen codeervaardigheden heeft.

Net als andere oplossingen op deze lijst biedt HubSpot ook enkele sjablonen, maar de opties zijn beperkt. Deze tool heeft echter verschillende sterke punten, zoals de marketingmogelijkheden, analyse-integraties van klantrelatiebeheer (CRM) en segmentatie opties.

HubSpot biedt gratis tools. Als je het volledige potentieel van dit alternatief wilt benutten, moet je een betaald abonnement kiezen. Prijzen beginnen bij $ 20 per maand.

Hoofdlijnen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van HubSpot:

 • Geavanceerde marketingfuncties om e-mails te activeren op basis van belangrijke gegevens, zoals gebruikersgedrag en interacties
 • Native CRM waarmee u uw e-maillijsten kunt segmenteren op basis van verschillende kenmerken
 • Gemakkelijk landingspagina's en aanmeldingsformulieren maken om uw inspanningen voor het genereren van leads te ondersteunen

#6 MailerLite

Mailerlite e-mailmarketing

Als een ander populair e-mailmarketingplatform is MailerLite een van de meest erkende Campaigner-alternatieven geworden. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor beginners en een e-maileditor met slepen en neerzetten die u kunt gebruiken om aantrekkelijke e-mailcampagnes te maken.

Deze optie beschikt over automatiseringsmogelijkheden waarmee u tijd kunt besparen en uitstekende resultaten kunt behalen, waaronder enkele functies om e-mailworkflows samen te stellen op basis van specifieke acties, zoals het verzenden van welkomst-e-mails.

Bovendien is MailerLite gratis beschikbaar via een gratis abonnement. Betaalde opties zijn ook goedkoop, vanaf slechts $ 10 per maand.

Hoofdlijnen

Ontdek hieronder de belangrijkste functies van MailerLite:

 • Aanpasbare sjablonen die u kunt aanpassen aan de stijl van uw merk om een ​​boodschap op maat over te brengen
 • Analyses en statistieken, zoals klikfrequenties en inzichten in abonneegedrag, om de campagneprestaties bij te houden
 • Segmentatieopties om interessegroepen te creëren of inactieve abonnees te verwijderen en de bezorgbaarheid van e-mail te verbeteren

#7 Campagnemonitor

Campaign Monitor

Hoewel het als laatste op deze lijst met Campaigner-alternatieven staat, biedt Campaign Monitor een krachtige drag-and-drop-editor en innovatieve functies waarmee u aantrekkelijke e-mailcampagnes kunt ontwikkelen, vooral als u een grote maker bent.

Deze tool bevat verzendfuncties in tijdzones om ervoor te zorgen dat u campagnes op het juiste moment aan uw doelgroepen levert. Bovendien biedt Campaign Monitor realtime rapportage en analyses om u te helpen bepalen of uw inspanningen vruchten afwerpen.

Het belangrijkste nadeel van Campaign Monitor is dat geavanceerde functies alleen beschikbaar zijn via betaalde abonnementen, die duur zijn.

Hoofdlijnen

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van Campaign Monitor:

 • Functies voor sjabloonbeheer om uw ontwerpen aan te passen en specifieke onderdelen te vergrendelen om ervoor te zorgen dat ze intact blijven
 • Segmentatietools om op maat gemaakte inhoud aan specifieke groepen te leveren
 • Integraties met e-commerceplatforms, WordPress en Salesforce

Het juiste alternatief kiezen

Vraagt ​​u zich nog steeds af wat de beste optie is van alle Campaigner-alternatieven die hierboven zijn beoordeeld? Houd rekening met de volgende factoren om de juiste te kiezen:

 • Je behoeften: Stel duidelijke doelstellingen en begrijp uw behoeften om een ​​tool te kiezen die daaraan voldoet. Geef ook aan waarom u op zoek bent naar een alternatief voor Campaigner.
 • Budget: Bepaal hoeveel geld u kunt investeren in een tool om uw e-maillijst te laten groeien en evalueer de prijsinformatie van elke optie om de geschikte te kiezen.
 • Lijst grootte: Definieer de gewenste lijstgrootte en kies een oplossing met mogelijkheden waarmee u een voldoende aantal e-mails naar het juiste aantal gebruikers kunt sturen.
 • Gewenste kenmerken: Maak op basis van de voorgaande informatie een lijst van de functies die u nodig hebt om uw e-mailcampagnes te maken of te optimaliseren, of u nu tijd wilt besparen, uw ontwerpen aantrekkelijker wilt maken of leads wilt genereren.

Integreer met Poptin om leads te stimuleren

Poptin e-mailmarketingsoftware-integraties

Het opbouwen van uw e-maillijst is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Hiermee kunt u rechtstreeks in contact komen met potentiële en bestaande klanten, relaties onderhouden en uiteindelijk de verkoop stimuleren. Maar hoe leg je effectief e-mailadressen vast op je website?

Dit is waar het integreren van een pop-upbuilder met uw e-mailmarketingsoftware een game-changer voor uw bedrijf kan zijn.

Hier ziet u hoe deze integratie uw bedrijf ten goede komt:

 • Moeiteloos lijstopbouw: Wanneer iemand zijn of haar gegevens via uw pop-up indient, wordt deze automatisch toegevoegd aan uw e-maillijst in de marketingsoftware. Dit bespaart u veel tijd en zorgt voor nauwkeurigheid.
 • Gerichte communicatie:  Met onze pop-upbouwer kunt u uw doelgroep segmenteren op basis van hun gedrag op uw website. Hierdoor kunt u uw e-mailberichten afstemmen op hun specifieke interesses, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en conversies.
 • Naadloze workflows: Met de integratie kunt u geautomatiseerde e-mailreeksen activeren op basis van gebruikersacties in de pop-up. U kunt bijvoorbeeld een welkomstmail sturen direct nadat iemand zich heeft aangemeld of een speciale korting aanbieden aan nieuwe abonnees.

Poptin is een gebruiksvriendelijke pop-upbouwer die naadloos integreert met populaire e-mailmarketingplatforms. We bieden een verscheidenheid aan opvallende pop-upsjablonen, geavanceerde targetingopties en krachtige analyses om u te helpen hoogconverterende pop-ups te maken en uw leads te voeden met gerichte e-mailcampagnes.

Bekijk onze lijst met e-mailmarketingintegraties.

Conclusie

Het vinden van een platform voor de groei van uw e-maillijst kan uw kans op succes maken of breken. Als u de juiste kiest, kunt u uw marketingcampagnes optimaliseren om een ​​breder publiek te bereiken, de conversiepercentages te verhogen en uw doelen te bereiken.

Voordat u investeert in een van de Campaigner-alternatieven die hierboven zijn besproken, moet u ze zorgvuldig onderzoeken om de beste oplossing voor uw behoeften te vinden. 

Heeft u er één gekozen, maar heeft u meer hulp nodig? Integreer uw e-mailmarketingtool met Poptin om uw campagnes naar een hoger niveau te tillen. 

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.