Home  /  affiliate marketingAlles  / 10+ partnerprogramma's en verwijzingsprogramma's voor uw bedrijf

10+ partnerprogramma's en verwijzingsprogramma's voor uw bedrijf

affiliate programma's

Het online verkopen van producten en diensten is tegenwoordig de manier van zakendoen. Voor sommigen is het een goudmijn, voor anderen is het een dagelijkse strijd.

Maar de manier waarop u uw bedrijf runt, is van cruciaal belang. U moet buiten de gebaande paden denken om uw omzet op meerdere fronten te maximaliseren.

U weet hoe moeilijk het kan zijn om consistente leads naar uw website te leiden. Waarom zou u dan niet de hulp van anderen inroepen?

Er is een groeiende trend die sommige internetondernemers in miljonairs verandert: affiliate marketing.

2016, Amerikaans detailhandelaren gaven $ 4.7 miljard uit op affiliatemarketing. En de verwachting is dat dit zal toenemen tot bijna $ 7 miljard 2020.

Door uw affiliate marketing- of verwijzingscampagne op te zetten, kunt u uw omzet exponentieel verhogen. Stel je voor dat je een team van 50 promoters hebt die geweldig zijn in wat ze doen.

Ze leiden populaire leads naar hun site en leiden uiteindelijk een groot deel ervan naar uw site. Het is alsof u een toegewijd team van verkopers aan uw zijde heeft.

Als dit u goed in de oren klinkt, moet u het partner- en verwijzingsproces zo eenvoudig mogelijk maken. Eén optie is het gebruik van een kwalitatief hoogstaand partner- en verwijzingsprogramma.

Hier is een lijst van 10 die je moet bekijken!

1. Post Affiliate Pro

Als je je eigen wilt maken affiliate programma, zou u Post Affiliate Pro moeten overwegen. Post affiliate pro is software waarmee u uw partnerprogramma van boven tot onder kunt creëren en beheren.

Geniet van de vrijheid om uw eigen promotiecampagnes te maken, gebruik te maken van meerdere trackingmethoden, uitgebreide rapporten te maken en uw commissiestructuren naar wens aan te passen.

Post Affiliate Pro kan worden geïntegreerd met meer dan 200 CMS-systemen en betalingsverwerkers en biedt een gratis integratieservice. De service is op abonnementsbasis en begint bij $ 97 per maand.

Post Affiliate Pro commissieoverzicht

2. Eerste promotor

eerste promotor

Als u op zoek bent naar een softwareprogramma dat snel en gemakkelijk te gebruiken is, dan is dit de moeite van het bekijken waard. Met de eerste promotor kunt u binnen enkele minuten uw partner- en verwijzingsprogramma starten.

Het wordt geleverd met win-winbeloningen, wat betekent dat uw promotors en hun vrienden contant geld, tegoeden of kortingen krijgen. U kunt ook betalingen van meerdere platforms accepteren, waaronder PayPal en Stripe.

Het is SaaS-vriendelijk (software-as-a-service) en veel bedrijven in die branche gebruiken het. U kunt eenvoudig uw abonnementstarieven voor uw diensten instellen.

Vervolgens past het platform de commissies voor elke factureringsperiode aan.

Het wordt ook geleverd met PayPal-massabetalingen, die u binnen enkele minuten kunt instellen en verzenden. Als klap op de vuurpijl kun je het platform integreren met hun API, Braintree, Recurly of Chargebee, om er maar een paar te noemen.

Je kunt het vandaag nog gratis proberen of je aanmelden voor het starterpakket voor $49, het businesspakket voor $99, of het enterprisepakket voor $149.

3. Schaal

Scaleo is innovatieve affiliatemarketingsoftware die kan worden gebruikt als affiliateprogramma of als zelfstandig platform om uw eigen affiliatenetwerk te creëren.

Het is een white-label affiliate marketingoplossing met widgets die volledige aanpassing van de gebruikersinterface biedt, passend bij uw merk – van logo tot kleurenschema. Een oogstrelend ontwerp met onverslaanbare functionaliteit, een krachtige backend met tientallen innovatieve functies, waaronder ultrasnelle omleidingen, meer dan 10 targetingopties, aangepaste meldingen en slimme verkeersomleiding – u zult Scaleo geweldig vinden. Eenvoudige integratie met: Google Tag Manager (GTM) voor op cookies gebaseerde tracking, Shopify, Woocommerce, Tilda, Wix, Big Commerce, Magento, CS-Cart, OpenCart, Squarespace en vele anderen.

Scaleo wordt geleverd met een ingebouwd Anti-Fraud Logic™-algoritme dat fraudeklikken en transacties in realtime helpt elimineren en voorkomen.

Directe toegang tot een proefperiode van 14 dagen; geen kredietkaart nodig. Abonnementen beginnen vanaf $ 299 / maand.

4. Verwijzing Candy

verwijzing snoep

Referral Candy is een ander programma waarmee u verschillende manieren kunt kiezen om uw aangesloten leden te belonen. U kunt bijvoorbeeld contant geld, kortingen, winkeltegoed of gratis producten gebruiken.

Met uw logo en banner kunt u eenvoudig uw eigen thema creëren. Dan zijn er veel widgets die u kunt gebruiken om uw partnerprogramma te promoten.

U kunt bijvoorbeeld een kleine pop-up gebruiken die ervoor zorgt dat voorstanders zich aanmelden. Of u kunt een aanmeldingsformulier insluiten op een van uw webpagina's.

Vervolgens kunt u voor klanten de pop-up na aankoop gebruiken waarin klanten worden gevraagd hun vrienden door te verwijzen. De prijs voor dit programma is $ 49/maand + maandelijkse commissie. En voor de onderneming is het $ 3,999/maand (jaarlijks gefactureerd).

5. Binnencirkel

Innercircle helpt u uw verwijzingen naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen vragen om verwijzingen, maar het opbouwen van een gemeenschap van merkadvocaten op basis van uw bestaande klanten.

Crowdsource het maken van inhoud, verzamel recensies en bouw sociaal bewijs op. Hierdoor komen uw verwijzingen uit een bewezen bron en zijn ze veel relevanter.

Kies uit tientallen campagnesjablonen of begin helemaal opnieuw om sneller dan ooit aan marketing- en product-KPI's te voldoen. Het platform helpt u om van klanten loyale pleitbezorgers te maken, ze te activeren als onderdeel van uw binnenste cirkel en ze te belonen voor deelname – allemaal op één platform.

Wat de prijzen betreft, deze beginnen vanaf $ 99/maand voor het opstartplan en 0% verwijzingskosten in alle plannen.

je kunt op hun website een proefperiode van 14 dagen aanvragen om binnen de kortste keren resultaten te zien.

binnenste cirkel

6. Virale lussen

virale lussen

Wat dit verwijzingsprogramma uniek maakt, is dat u het in verschillende scenario’s kunt gebruiken. Als u bijvoorbeeld een nieuw bedrijf bent of van plan bent een nieuw product te lanceren, kunt u dit gebruiken om pre-lanceringscampagnes te hosten.

Dan kunt u uw aanwezigheid op sociale media ook naar een hoger niveau tillen met de functie voor virale weggeefacties. Natuurlijk kunt u het ook gebruiken voor een traditioneel verwijzingsprogramma.

U kunt uw programma snel instellen met de vooraf gemaakte sjablonen – u hoeft ook geen techneut te zijn.

Het is eenvoudig om de activiteit van uw campagnes rechtstreeks vanaf uw dashboard te volgen. U kunt de voortgang van uw campagnes in realtime zien.

Wat de prijzen betreft, deze beginnen bij $34/maand voor het opstartplan, $69/maand voor het groeiplan en $208/maand voor het energieplan.

7. Verwijzing:

verwijzingen

Als u maatwerk wilt voor uw affiliate marketingcampagne, is Refersion het platform dat u moet proberen. U kunt bijvoorbeeld een unieke commissiestructuur creëren en zelfs aangepaste functies implementeren (met de hulp van een ontwikkelaar).

Dan is er ook aangepaste rapportage waarmee u het succes van uw campagnes kunt bepalen.

Als u meerdere winkels moet volgen, kunt u dit snel doen via het platform. Tot op heden zijn er meer dan 1 miljoen affiliate-aanmeldingen, dus er moet iets goed zijn!

Er zijn twee abonnementsopties waaruit u kunt kiezen: $ 89/maand voor het professionele pakket en een aangepaste prijs voor het enterprise-pakket.

8. Vroege papegaai

doorgroeien

Als u een e-commerce- of SaaS-bedrijf heeft of een e-maillijst voor uw bedrijf wilt opbouwen, dan is EarlyParrot een geweldige oplossing. Dit platform is brandable, waardoor het makkelijker wordt om jouw bedrijf te promoten.

Het is eenvoudig te installeren en in te stellen. Bovendien kan het worden geïntegreerd met tools zoals Shopify, Drupal, WordPress, ConvertKit, Clickfunnels, MailChimp en meer.

Met de visuele editor kunt u uw campagne eenvoudig controleren, bewerken en aanpassen. U kunt verschillende beloningsopties kiezen, zoals een couponcode, een geheime link, een accountupgrade of een downloadbaar product.

U kunt dit platform gratis uitproberen, dat wordt geleverd met basisfuncties. Als u vervolgens wilt upgraden, kunt u $ 99 per maand betalen om alle functies te ontgrendelen, maar met enkele limieten.

Als u de limieten wilt verwijderen, kunt u verwachten dat u $ 125 per maand betaalt.

9. Tik op

aftappen

Als je op zoek bent naar een partnerprogramma dat je in enkele minuten kunt opzetten en dat 0% transactiekosten biedt, probeer dan Tapfiliate. Het wordt geleverd met een groot aantal functies die u kunnen helpen bij het stimuleren van aangesloten bedrijven voor uw SaaS- of e-commercebedrijf.

U kunt bijvoorbeeld elke aangeslotene een unieke code geven. En beloon ze vervolgens voor hun conversies. Om u te helpen met promotie, kunt u de verbeterde functie voor het delen van sociale partners gebruiken.

Hierdoor kunt u uw merk laten groeien en uw boodschap beheren met behulp van sociale inhoud.

Er zijn twee pakketten om uit te kiezen: $ 69/maand en $ 149/maand voor teams.

10. BetaalKickstart

BETAAL KICKSTART

Ondernemers begrijpen het lot van het aantrekken van kapitaal om hun bedrijf te starten en te laten groeien. De sleutel is om over de juiste tools te beschikken om uw producten snel te verkopen.

PayKickstart is een uitzonderlijk platform voor de verkoop van digitale producten, diensten en fysieke goederen. De meeste zijn binnen enkele minuten operationeel.

U kunt eenmalige pakketten en abonnementspakketten instellen. Wilt u een gratis proefperiode aanbieden voordat klanten zich binden? Op dit platform kan het allemaal.

Andere functies zijn onder meer de mogelijkheid om betaalde proefversies uit te voeren en lidmaatschappen te upgraden/downgraden.

11. Aangesloten

geaffilieerd

Affiliatly is een eenvoudig te gebruiken platform dat u kunt gebruiken om uw partnerprogramma te maken, beheren en volgen. Het is ideaal voor e-commercebedrijven.

U kunt snel links voor uw affiliates genereren en vervolgens hun voortgang volgen in uw dashboard.

U kunt bijvoorbeeld gedetailleerde statistieken bekijken over bezoeken en hun inkomsten.

Als het dan tijd is om uw aangesloten bedrijven te betalen, kunt u dit rechtstreeks via uw panel doen.

Misschien vind je de prijs ook leuk, die begint bij $16/maand voor het starterpakket, $24/maand voor het geavanceerde pakket, $39/maand voor het professionele pakket, $59/maand voor de Pro 1000, $79 voor Pro 2500 en $129/maand. mo voor Pro onbeperkt.

12. Verwijzingsmagie

verwijzing magie

Referral Magic biedt een manier om het platform eenvoudig in uw website te integreren. Het is ideaal voor SaaS-bedrijven die bezoekers en conversies eenvoudig willen volgen.

Het is ook geschikt voor gebruik in campagnes die u op verschillende platforms host. Als u bijvoorbeeld sociale media gebruikt om beloningen aan te bieden voor aankopen en upgrades, kunt u dit allemaal volgen met behulp van Referral Magic.

Het platform houdt alle analyses in realtime bij, en u krijgt live rapporten voor elke actieve campagne.

De prijzen voor abonnementen beginnen bij €99/maand, of u kunt besparen door jaarlijks €999 te betalen. Als u het platform op uw server wilt hebben, kunt u een eenmalige vergoeding van $ 2,997 betalen.

13. Nodig verwijzingen uit

doorverwijzingen uitnodigen

Hier is een robuust platform dat u kunt gebruiken om uw verwijzingsprogramma te promoten. U kunt het eenvoudig integreren in meerdere platforms, waaronder mobiele apparaten, e-mailers en de Facebook-tijdlijn-app.

Het wordt geleverd met diepgaande analyses waarmee u de gegevens op elk verwijzingskanaal kunt filteren. Dit omvat het bekijken van het aantal klikken, registraties, verkopen en mobiele installaties.

Er zijn geen codeervaardigheden nodig om het in te stellen. Het wordt geleverd met een WYSIWYG-editor.

Er zijn twee abonnementen waaruit u kunt kiezen: het basisabonnement is $79/maand of $99/jr, en het standaardabonnement is $199/maand of $249/jr.

Vind het beste partnerprogramma voor u

Er is geen reden waarom u geen actief partner- en verwijzingsprogramma zou moeten hebben. De tools zijn beschikbaar; je hoeft alleen maar te weten waar je moet kijken.

Deze lijst bevat een verscheidenheid aan opties die u kunt gebruiken op basis van uw budget en behoeften.

Maak gebruik van gratis proefversies om te zien welke de perfecte match is voor uw merk. Kom dan zeker nog eens terug en laat ons weten hoe het voor jou uitpakt!

Saphia Lanier is een B2B-contentschrijver voor Poptin. Het grootste deel van haar dagen besteedt ze aan onderzoek en schrijven over onderwerpen met betrekking tot SaaS en digitale marketing. Ze houdt van lange nachten om onderzoek te doen naar haar niche, contact te maken met gelijkgestemde professionals en te snoepen van haar nieuwste zelfgemaakte veganistische lekkernijen.