Home  /  AllesCRMemail marketing  / 5 beste Mad Mimi-alternatieven voor startups

5 beste Mad Mimi-alternatieven voor startups

Ondernemers overal ter wereld weten hoe belangrijk e-mail is, maar het is zo tijdrovend om ze te maken en ze naar potentiële en loyale abonnees te sturen.

Dat is de reden waarom e-mailmarketingdiensten zijn gestart. Online vind je talloze opties, maar wij vragen ons altijd af welke beter is en waarom.

Vandaag gaan we ons concentreren op Mad Mimi om meer te weten te komen over de diensten ervan en waarom mensen besluiten om van de ene naar de andere over te stappen. Vervolgens laten we u vijf alternatieven zien.

Wat biedt Mad Mimi?

Mad Mimi werd in 2007 opgericht door Gary Levitt en is een populair e-mailmarketingplatform. Gebruikers kunnen e-mailcampagnes volgen, verzenden en maken, met of zonder sjablonen.

Hoewel het begon als een hulpmiddel om muzikanten te helpen bij het maken van persmappen, groeide het idee uit tot de e-mailmarketingservice die je vandaag de dag kunt vinden. Het heeft een eenvoudig ontwerp en bezorgt iedereen een prettige ervaring.

We vinden het leuk dat de maker geen financiering of marketing had en dit bedrijf met slechts twee andere mensen startte.

Nu zijn er meer dan 250,000 klanten en worden er dagelijks meer dan 50 miljoen e-mails verzonden.

Waarom mensen overstappen van Mad Mimi

Met het gebruiksgemak en zoveel mensen die Mad Mimi gebruiken, vraag je je misschien af ​​waarom sommigen ervoor kiezen om over te stappen naar een andere e-mailmarketingservice.

We hebben ontdekt dat Mad Mimi je niet zoveel ontwerpopties biedt als andere. Bovendien zijn er minder interactieve elementen.

Hoewel u sjablonen kunt aanpassen, is dit te moeilijk en vrij beperkt.

U kunt bijvoorbeeld alleen de lay-out, kleur en lettertype wijzigen. U bent ook beperkt in het aantal e-mails dat u kunt plannen. Er is geen optie voor het insluiten van video's en de marketingautomatisering is niet zo intuïtief als andere programma's.

Prijzen kunnen ook een nachtmerrie worden. De Basic- en Pro-abonnementen zijn relatief goedkoop, maar Silver en Gold stijgen in prijs en je krijgt niet veel meer voor wat je betaalt.

5 Mad Mimi-alternatieven

 1. Mailjet

Mailjet biedt nogal wat, vooral als je beseft hoe betaalbaar het is. Het werd in 2010 in Frankrijk opgericht en bestaat dus nog maar tien jaar.

gekke mimi-alternatieven

Toch gebruiken duizenden bedrijven het elke dag om e-mails naar potentiële klanten en trouwe fans te sturen. Transactionele e-mails zijn beschikbaar via deze tool, waardoor deze geschikt is voor veel soorten ondernemers.

Voordelen

De belangrijkste functie van Mailjet is de samenwerkingstool. Geen enkel ander e-mailmarketingplatform biedt deze service, hoewel deze alleen beschikbaar is in de duurdere tariefplannen. U kunt in realtime aan het ontwerp werken en het heen-en-weer-verkeer dat u vaak heeft, vermijden.

Mailjet-functies

Je hebt ook toegang tot de sjabloongalerij, maar je kunt de editor voor slepen en neerzetten gebruiken als je liever je eigen e-mails maakt.

We vinden het ook leuk dat je je contacten kunt segmenteren en ordenen zoals jij dat wilt. Bovendien kunt u gerichte segmenten maken waarmee u op het juiste moment relevante berichten kunt verzenden op basis van gedrag, interesses en andere demografische gegevens.

Voors:

 • Multi-user samenwerking
 • Makkelijk te gebruiken
 • Betaalbare tariefplannen
 • leverbaarheid

nadelen:

 • Beperkte automatisering
 • Niet-gebruiksvriendelijk lijstbeheer
 • Basis segmentatie

Prijzen

Mailjet-prijzen

Als u slechts 6,000 e-mails per maand hoeft te verzenden, is de altijd gratis versie de juiste keuze voor u. Dit geeft je 200 e-mails per dag, maar je krijgt alleen de geavanceerde statistieken, de e-maileditor, een onbeperkt aantal contacten en de SMTP Relay, API's en Webhooks.

Dan heb je het basisabonnement van $ 9.65 per maand, waarmee je 30,000 e-mails per maand kunt ontvangen en geen dagelijkse verzendlimieten hebt. U krijgt de voor altijd gratis functies, plus online klantenondersteuning. Het Mailjet-logo wordt ook verwijderd uit de e-mails die u verzendt.

Van daaruit stapt u over op Premium, waarmee u 30,000 e-mails per maand kunt ontvangen voor $ 20.95. Er is geen dagelijkse verzendlimiet en u profiteert van de functies van het basisabonnement. Hiermee bereikt u ook samenwerking tussen meerdere gebruikers, A/B-testen, marketingautomatisering en segmentatie.

Op ondernemingsniveau kunt u uw oplossing aanpassen op basis van hogere behoeften op het gebied van e-mailverzending. Hiermee krijgt u alle beschikbare functies.

Voor wie is het?

Mailjet wordt aanbevolen voor grote e-mailmarketingteams. Als u met andere leden moet samenwerken en in realtime e-mails moet ontwerpen, is dit de software voor u. Degenen die moeten integreren met andere platforms, zoals e-commercebedrijven, kunnen Mailjet geschikt vinden omdat het 80 verschillende integraties omvat, waaronder Facebook en CRM's.

 1. MailerLite

Mailerlite is een andere e-mailmarketingservice die vergelijkbaar is met Mad Mimi.

Het is nieuwer in de wereld van e-mailmarketing, maar dat betekent ook dat je meer innovatieve functies en een beter ontwerp hebt. De moderne en overzichtelijke interface maakt het gemakkelijk om te doen wat u moet doen.

Bovendien vinden we het leuk dat het een internationaal hulpmiddel is en in acht talen beschikbaar is, met ondersteuning in bijna alle talen.

Voordelen

Met Mailerlite beschikt u over de beste e-mailmarketingfuncties die u kunnen helpen relaties op te bouwen en uw abonneebestand te laten groeien. Je hebt toegang tot de drag-and-drop-editor om zelf professionele nieuwsbrieven te maken zonder dat je HTML-vaardigheden nodig hebt.

Mailerlite-functies Mailerlite Welkom

Er is ook een websitebouwer met ingesloten formulieren, pop-ups en landingspagina's. Je beschikt over alle tools die je nodig hebt om e-mails te verzenden en hebt een prachtige website.

Met segmentatie en e-mailautomatisering brengt u altijd de juiste boodschap over. Het is gemakkelijker om de doelgroep te targeten en uw campagne te personaliseren, en het is gemakkelijk en snel op te zetten.

Voors:

 • Voor altijd gratis abonnement
 • Bewerker van bestemmingspagina
 • Makkelijk te gebruiken interface

nadelen:

 • Er is geen manier om volledige rapportagefuncties te hebben
 • Ontbrekende ontwerp- en spamtestopties
 • Geen geavanceerde automatisering

Prijzen

Met het forever free-abonnement mag u 12,000 e-mails per maand verzenden en 1,000 abonnees hebben. Je hebt ook toegang tot videotutorials, de kennisbank en e-mailondersteuning. De drag-and-drop-editor is beschikbaar, evenals mobielvriendelijke nieuwsbrieven en ingebouwde fotobewerking.

Mailerlite-prijzen

Als u slechts 1,000 contacten heeft maar meer dan 12,000 e-mails per maand moet verzenden, betaalt u slechts $ 10. Je krijgt dezelfde functies als bij het forever free-abonnement.

De Premium-abonnementen beginnen bij $ 15 per maand voor onbeperkte e-mails en maximaal 2,500 abonnees. Je stapt op naar live gesprek ondersteuning, hebben nieuwsbriefsjablonen en er staat geen MailerLite-logo op de verzonden e-mails.

U krijgt ook aangepaste domeinen, promotiepop-ups en de mogelijkheid om indien nodig automatisch opnieuw te verzenden.

Voor wie is het?

Wij denken dat Mailerlite goed werkt voor complete beginners die nog nooit e-mailmarketingsoftware hebben gebruikt. Bovendien is het ideaal voor creatievelingen en bloggers, omdat je toegang hebt tot videomarketing, WordPress-integraties en meer.

 1. iContact

Als u een e-mailmarketingservice met een sterk kernaanbod wilt, bent u bij iContact aan het juiste adres. Het richt zich op gebruiksgemak, maar dit betekent ook dat er minder aanpassings- en personalisatiefuncties beschikbaar zijn voor gebruik. Deze ESP werd opgericht in 2003 en is een belangrijke speler in de branche omdat het is ontworpen voor kleine bedrijven die geen complexe automatisering nodig hebben.

iContact Welkom

Voordelen

De drag-and-drop-editor maakt het gemakkelijker om snel e-mails te maken. U hebt geen codeerervaring nodig om een ​​functionele e-mail te ontwerpen.

We vinden het ook leuk dat het A/B-splittesten biedt. Hierdoor weet u zeker dat u elke keer de juiste inhoud verzendt.

iContact-functies

Je kunt zelfs met een paar abonnees tests uitvoeren om te zien welke inhoud het beste werkt bij een bepaald publiek. Probeer verschillende kleurenschema's, onderwerpregels voor e-mails en lay-outs.

U zult het op prijs stellen dat meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang hebben tot de ESP. Bovendien zijn er talloze integraties, zodat u over een gecentraliseerde hub beschikt en eenvoudig het lijstbeheer kunt verzorgen.

Voors:

 • Antispamcontroles
 • Nuttige statistieken
 • Veel aantrekkelijke sjablonen

nadelen:

 • Beperkte beeldopslagmogelijkheden
 • Hoge kostensprongen voor meer abonnees

Prijzen

Er zijn slechts twee tariefplannen beschikbaar, waardoor u gemakkelijker kunt beslissen wat u nodig heeft. Voor 2,500 abonnees op het basisniveau betaal je $ 50.15 en heb je toegang tot de drag-and-drop-editor, de bibliotheek met stockfoto's en welkomstautomatisering.

iContact-prijzen

Het Pro-abonnement stijgt naar $ 100.10 voor 2,500 abonnees, en je krijgt de functies van Base. U heeft ook toegang tot niet-opener-segmentatie, het maken van landingspagina's en diverse andere automatisering.

Voor wie is het?

Wij zijn van mening dat iContact het meest geschikt is voor beginnende e-mailmarketeers die veel e-mails per abonnee nodig hebben. Hoewel er verschillende soorten e-mails zijn die u kunt verzenden, zijn wij van mening dat deze optie niet ideaal is voor e-commercesites of voor degenen die non-profitorganisaties runnen.

U zult waarschijnlijk geen rendement op uw investering zien, zelfs niet met het goedkopere abonnement.

 1. Campaign Monitor

Campaign Monitor is gemaakt door webontwerpers genaamd David en Ben. Ze waren op zoek naar e-mailmarketingtools en konden niet vinden wat ze zochten.

Daarom bouwden ze Campaign Monitor in 2004 voor zichzelf en openden de dienst vervolgens voor andere gefrustreerde bedrijven en ontwerpers. Nu heeft het meer dan 120,000 klanten, waaronder topmerken.

Campagnemonitor Welkom

Voordelen

Je zult de sjablonen voor slepen en neerzetten leuk vinden, waarmee je nog betere e-mails kunt maken. Bovendien kunt u uw HTML-ontwerpen importeren en een voorbeeld van de e-mails bekijken voordat ze naar de ontvangers worden verzonden.

Functies voor campagnemonitor

Campaign Monitor biedt ook enquêtes en formulieren aan, die aan de e-mails kunnen worden toegevoegd. Hierdoor krijg je feedback van de klanten. Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook automatiserings- en gesplitste campagnes beschikbaar.

Voors:

 • Geavanceerde functies beschikbaar
 • Uitstekende klantenservice
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Beperkte integraties
 • Zeer ingewikkelde tariefplannen

Prijzen

Bij Campaign Monitor zijn er drie tariefplannen. De Basic-versie geeft je 500 contacten en 2,500 e-mails voor $ 9 per maand. U krijgt e-mailondersteuning en alle belangrijke marketingfuncties, evenals marketingautomatisering en inzichtanalyses.

Campagnemonitor Prijsbepaling

Het Unlimited Plan kost $ 29 per maand voor onbeperkte e-mails en 500 contacten. U krijgt ondersteuning via e-mailprioriteit en de andere basisfuncties. Bovendien is er ook een afteltimer, tijdzoneverzending, spamtests en nog veel meer.

Ten slotte is Premier beschikbaar voor $ 149 per maand en biedt het onbeperkte e-mails voor 500 contacten. U krijgt telefonische en e-mailondersteuning, evenals de functies van Unlimited. Daarmee heeft u toegang tot sectieblokkering, geavanceerde linktracking, optimalisatie van de verzendtijd en vooraf gebouwde segmentaties.

Voor wie is het?

Als je iets minimalistisch wilt, is Campaign Monitor iets voor jou. U vindt zeker de tools die u nodig heeft om de klus te klaren, zonder een moeilijk te gebruiken interface. Als u echter extra functies nodig heeft, is dit misschien niet de beste oplossing.

 1. StuurX

Als een van de nieuwste kanshebbers werd SendX in 2016 opgericht als softwareoplossing. Het richt zich niet primair op e-mailmarketing of automatisering. Hiermee heb je veel integraties en is het gemakkelijk te gebruiken.

Sendx Welkom

Voordelen

Deze betrouwbare automatiseringsoplossing is ontworpen met het oog op eenvoud. Het platform biedt verschillende marketingtools die helpen bij de groei zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

Hiermee kunt u hoog-converterende formulieren, call-to-action-pop-ups en landingspagina's maken.

Sendx-functies

Er zijn ook manieren om widgets te testen en te zien hoe ze er op uw website uitzien zonder dat u het platform hoeft te verlaten.

De vele e-mailcampagnes die u kunt maken, zullen u ook bevallen. Of u nu een RSS-, uitzendings- of gesegmenteerde campagne nodig heeft, u beschikt over de tools om het te doen. Bovendien kunt u de planning aanpassen en deze starten wanneer u denkt dat deze het beste werkt.

Voors:

 • Onbeperkte e-mails
 • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
 • Breed scala aan sjablonen

nadelen:

 • Kan geen complexe automatisering aan
 • Basistargeting- en personalisatiemogelijkheden

Prijzen

De prijsstructuur voor SendX is iets anders dan die van andere e-mailmarketingdiensten. Je krijgt alle beschikbare functies en een onbeperkt aantal e-mails per maand. Verwacht $ 7.49 te betalen voor maximaal 1,000 abonnees. De prijzen stijgen tot $ 10 naarmate je meer abonnees hebt.

Sendx-prijzen

Er is ook een Enterprise-abonnement. De prijzen worden aangepast op basis van de abonnees. Hiermee krijgt u geavanceerde training en een ROI-beoordeling.

Voor wie is het?

Als startup zul je SendX en zijn mogelijkheden zeker waarderen. Alles is gemakkelijk te gebruiken en u beschikt over de basisfuncties voor organisatie en groepering. Het kan echter zijn dat het niet met u meegroeit naarmate u geavanceerder wordt, dus het kan zijn dat u later moet overstappen.

Conclusie

Het kiezen van de beste e-mailserviceprovider kan een uitdaging zijn, omdat er zoveel opties zijn.

Als je er echter aan denkt om Mad Mimi te proberen, is het misschien een goed idee om te wachten en eerst de hierboven genoemde alternatieven te onderzoeken.

Op die manier weet u wat iedereen te bieden heeft, wat het gaat kosten, en kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen.

Wij hebben het meeste werk voor u gedaan. Lees gewoon onze nuttige recensies om snel te leren wat u moet weten over Mad Mimi-alternatieven.

Zo kies je het meest geschikte e-mailmarketingplatform dat nu en in de toekomst voor jou werkt.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.