Home  /  CROe-commercee-mailmarketing  / Hoe u uw e-maillijst kunt opbouwen met Mailvio Popups

Hoe u uw e-maillijst kunt opbouwen met Mailvio-pop-ups

Ondanks de verschillende marketingopties die bedrijven tegenwoordig hebben, blijft e-mailmarketing een van de meest effectieve. Het is grotendeels geautomatiseerd, waardoor organisaties kostbare tijd en geld besparen.

De laatste statistieken geven aan dat: 87 procent van de marketeers maken gebruik van e-mailmarketing om hun inhoud te delen (Content Marketing Institute, 2019). Dit maakt e-mail het derde meest gebruikte distributiekanaal, na sociale media met 91 procent, en de blog of website met 89 procent.

Hoewel sommige CRM-oplossingen het beheer van digitale marketingcampagnes eenvoudig maken, zijn er gevallen waarin een meer gespecialiseerde tool effectiever is. 

Lees verder om erachter te komen hoe u dit kunt doen gebruik pop-ups om uw e-maillijst uit te breiden als u momenteel lid bent van het klantenbestand van Mailvio, of als u overweegt deze voor uw bedrijf te gebruiken.

2021-07-26_18h41_41

Wat zijn Mailvio-pop-ups?

Mailvio is complete autorespondersoftware met ingebouwde SMTP en actieve automatisering in campagnestijl. Mailvio-pop-ups kunnen via Poptin worden gemaakt om op de website van uw bedrijf te verschijnen.

Met Poptin krijgt u toegang tot een uitgebreide editor om Mailvio-pop-ups voor uw marketingcampagne te personaliseren, en u kunt uw Poptin-account aan uw marketing-e-mailaccount koppelen om snel en efficiënt leads te ontvangen.

2021-07-22_14h39_07

Deze vorm van automatisering bespaart bedrijven veel tijd. Het kan ook een betere klantervaring creëren, waardoor het verlaten van het winkelwagentje wordt voorkomen en website-interactie wordt gestimuleerd, terwijl het aantal e-mailaanmeldingen toeneemt.

Mailvio-pop-ups maken met Poptin

Poptin is een platform voor het vastleggen van leads dat gebruikmaakt van verbluffende pop-ups en contactformulieren om bezoekers te betrekken en ze om te zetten in verkoop-, leads- en e-mailabonnees voor marketeers, e-commercebedrijven, digitale bureaus en website-eigenaren.

U kunt met Poptin de volgende typen Mailvio-pop-ups maken:

  • Lichte dozen
  • Pop-ups op volledig scherm
  • Aftelpop-ups
  • inschuifbare pop-ups
  • Pop-upbalken boven en onder
  • Mobiele pop-ups

Om Mailvio-pop-ups te maken, volgt u de onderstaande stappen.

1. Aanmelden

Voordat u begint, moet u dat doen Meld u gratis aan bij Poptin. U hoeft geen creditcardgegevens in te voeren.

Poptin-plannen omvatten maandelijkse en jaarlijkse abonnementen of u kunt doorgaan met een gratis abonnement. U kunt uw advertenties echter slechts naar 1000 bezoekers sturen, wat voor een groot bedrijf een nadeel kan zijn.

Maandabonnementen zijn betaalbaar. Ze variëren van $ 19 voor het basisabonnement, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven, $ 49 voor het Pro-abonnement, ideaal voor middelgrote tot grote bedrijven, en $ 99 voor het Agency-abonnement.

2. Selecteer een sjabloon

Poptin heeft een uitgebreid assortiment pop-upsjablonen waaruit u kunt kiezen. Selecteer uw doel, kies een pop-uptype en blader door de sjablonen om degene te selecteren die u het beste bevalt.

popups

3. Maatwerk

Het mooie van de interface van Poptin is dat deze gebruiksvriendelijk is en je veel aanpassingstools biedt. Deze sjablonen zijn volledig aanpasbaar en u kunt uw Mailvio-pop-ups eenvoudig of opvallend maken zoals u dat wilt.

image2 (2)

Er is een functie voor slepen en neerzetten waarmee u uw sjabloon gemakkelijk kunt bewerken.

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met Mailvio

1. Zodra u bent ingelogd op uw Poptin-account, zoek de pop-upadvertentie die u heeft gemaakt en klik op het potloodpictogram aan het einde van de balk.

image3 (2)

2. Zoek in de editor de sectie met het label “E-mailintegratie” en klik op “Integratie toevoegen”

image6

3. Lokaliseer Mailvio in de lijst en klik erop. U merkt misschien dat hiervoor een API sleutel

image7 (1)

4. Om uw API-sleutel te verkrijgen, logt u in op uw Mailvio-accounten klik op uw accountpictogram en selecteer vervolgens “Integraties"En"API Keys”. Kopieer de weergegeven API-sleutel.

image4

5. Volgen deze link om in te loggen bij Mailvio. Eenmaal ingelogd, klikt u op Abonnees > de relevante groep en kopieert u de groeps-ID in de URL-balk.

image9

6. Plak je API Key en groeps-ID in de relevante secties in het Poptin-venster.

image10 (1)

7. klikken Goedkeurenen u bent klaar om leads naar Mailvio te sturen.

Voor een meer gedetailleerde helpgids klikt u op hier.

The Bottom Line

E-mailmarketing is een essentieel hulpmiddel waarmee grote en kleine bedrijven kunnen gedijen door het genereren van leads en de conversie van leads, of e-mailabonnees, naar klanten.

Poptin kan u helpen bij het ontwerpen van boeiende Mailvio-pop-ups en stuurt leads rechtstreeks naar Mailvio. Het is gratis te gebruiken voor 1,000 bezoekers per maand en abonnementen zijn kosteneffectief. Genereer vandaag de omzet door aanmelden bij Poptin om opvallende pop-upadvertenties te maken die gebruikers ertoe aanzetten interesse in uw bedrijf te tonen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.