Home  /  AllesCROe-commerceverkoop  / Spookachtige Halloween pop-upideeën voor uw website

Spookachtige Halloween pop-upideeën voor uw website

Halloween is voor veel mensen de favoriete tijd van het jaar. Het is de perfecte tijd voor zowel kinderen als volwassenen om plezier te hebben. 

Vanwege de populariteit van de feestdag hebben e-commercewinkels het gedrag van klanten geanalyseerd om te bepalen wat de beste manier is om de websites te optimaliseren. Ongelooflijk, 71% van de klanten koop hun kostuums online, wat een geweldig aantal is om in gedachten te houden als u uw bedrijf wilt laten slagen. 

Bijna 200 miljoen Amerikanen vieren elk jaar Halloween, en het optimaliseren van uw e-commerce winkel om conversies en inkomsten te stimuleren is mogelijk als u de juiste tools kent om te gebruiken, bijvoorbeeld pop-ups, die gemakkelijk te gebruiken en zeer betaalbaar zijn. Lees verder en ontdek alles wat u over dit onderwerp moet weten. 

Pop-upideeën voor Halloween

Pop-ups zijn venstermeldingen die verschijnen om de aandacht van de klant op iets heel specifieks te vestigen. Bekijk de volgende ideeën voor Halloween om uw e-commerce winkel te verbeteren:

1. Halloween pop-up voor evenementen 

Halloween-pop-ups zijn geweldig als je ze gebruikt om mensen naar je evenementen te lokken. Stel dat u een heel specifiek evenement organiseert vanwege Halloween, zoals een speciale uitverkoop of een kortingsweekend. 

Dan wilt u waarschijnlijk dat iedereen op de hoogte is van uw vakantiecampagnes. Als u een pop-up gebruikt, krijgt u een voordeel dat niemand anders heeft. Omdat pop-ups 100% zichtbaar zijn, kunt u garanderen dat elke bezoeker deze ziet zodra hij door uw site bladert. 

Je kunt een Halloween-trick or treat, live verkoop, webinars en meer organiseren.

2. Pop-ups van Halloween-coupons 

Een andere manier om uw Halloween-verkopen een boost te geven, is door bezoekers couponcodes aan te bieden. Iedereen houdt van kortingen, en het geven van kortingsbonnen aan uw potentiële klanten is een gemakkelijke manier om ze naar uw winkel te lokken. 

Probeer origineel te zijn in de kortingsbonnen die u aanbiedt, en onthoud dat het belangrijkste doel is om mensen te bekeren en uw verkopen te stimuleren.  

3. Pop-ups voor het aftellen van Halloween 

Een ander leuk idee voor Halloween is om aftelpop-ups te gebruiken om uw klanten aan te sporen iets te kopen voordat uw speciale uitverkoop voorbij is. 

Als u gebruik maken van aftelpop-ups, creëer je een gevoel van urgentie bij al je bezoekers. Zodra ze de pop-up zien, merken ze misschien dat ze maar weinig tijd hebben om iets in uw winkel te kopen, en willen ze zich misschien haasten om te profiteren van wat u aanbiedt. 

Het Poptin builder biedt kant-en-klare thematische achtergrond voor uw pop-ups

4. Halloween-boven- of onderbalken op uw website 

Ook al zijn traditionele pop-ups erg effectief, toch wil je de surfervaring van je bezoekers misschien niet verpesten. Als dat uw geval is, kunt u de bovenste of onderste balken gebruiken om hetzelfde effect te krijgen. 

Halloween pop-upbalk verschijnt
Boven- of onderbalken bieden misschien beperkte ruimte, maar ze bezorgen uw klanten zeker een vlotte winkelervaring

Met balken aan de boven- of onderkant kunnen uw bezoekers door uw website navigeren zonder uw speciale Halloween-aanbieding uit het oog te verliezen. Het is dus een geweldige manier om dingen te veranderen en ervoor te zorgen dat ze de boodschap begrijpen. 

5. Moedig e-mailaanmeldingen voor Halloween al vroeg aan 

E-mailpop-ups zijn ook uiterst effectief en kunnen uw bezoekers aanmoedigen iets in uw winkel te kopen. 

Met e-mailpop-ups kunt u garanderen dat uw abonnees de eersten zijn die op de hoogte worden gesteld van de Halloween-uitverkoop. Zodra het begint, kunnen ze dus naar uw winkel rennen en profiteren van uw speciale aanbiedingen. 

Geef uw e-mailaanmeldingen een boost met verleidelijke Halloween-pop-ups die uw promoties voor de feestdagen benadrukken

Hoe u uw Halloween-pop-ups kunt maken met Poptin 

Je Halloween-pop-ups maken met Poptin is uiterst eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is de pop-upinformatie in te vullen en deze aan te passen zodat deze er uitziet zoals u dat wilt.

Als je een snelle en eenvoudige tutorial wilt, bekijk dit dan! 

verpakken 

Halloween-verkopen kunnen zeer gunstig zijn voor uw bedrijf, maar u moet over de juiste hulpmiddelen beschikken om ervoor te zorgen dat deze plaatsvinden. Als dit niet het geval is, mist u mogelijk de kans om uw conversiepercentages te verhogen en uw inkomsten te verhogen. 

Gelukkig heb je met Halloween-pop-ups betere kansen om de aandacht van je bezoekers te trekken en ze ertoe aan te zetten iets van je te kopen. U kunt uit verschillende opties kiezen, dus u moet er een kiezen die past bij wat u in gedachten heeft voor uw e-commerce winkel en deze zo snel mogelijk uitproberen. 

Met Poptin kun je gratis pop-ups maken voor Halloween, dus Meld je nu aan

Bovendien

Hoewel Halloween-pop-ups een uitstekend idee zijn, zijn ze niet de enige manier om uw omzet te verhogen. Online marketing is alleen succesvol als u erin slaagt verschillende strategieën in uw voordeel te combineren. Daarom moet u verschillende dingen uitproberen om de gewenste resultaten te krijgen, zoals e-mailmarketing. affiliate marketingEn nog veel meer. 

U kunt bijvoorbeeld sociale media gebruiken om ervoor te zorgen dat uw volgers op de hoogte zijn van uw Halloween-verkopen. Bovendien kunt u het ontwerp van uw startpagina wijzigen of een speciale nieuwsbrief sturen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.