Home  /  Allesanalyticse-commercewebsite ontwikkelingwordpress  / 6 Beste software voor het volgen van websitebezoekers voor meer leads

6 beste software voor het volgen van websitebezoekers voor meer leads

Als je serieus een eigen bedrijf wilt starten, is het nooit een optie om dingen bij toeval achter te laten.

Wanneer mensen uw website bezoeken, betekent dit logischerwijs dat zebent geïnteresseerd in wat u hen te bieden heeft. Als u nalaat hun gedrag op uw website te volgen, kunt u meer verliezen dan alleen uw geduld en harde werk.

Door het gedrag van uw bezoekers te monitoren, kunt u uw bedrijf enorm laten groeien.

Om dat te doen, zijn hier de items die u moet weten om uw bezoekers beter te analyseren en uw bedrijf in het algemeen verder te verbeteren.

 • Hoeveel tijd ze op de website doorbrengen
 • Waar ze op klikken
 • Waar komen ze vandaan
 • Wat doen ze op de website
 • Hun contactgegevens

Met contactgegevens kunt u in contact komen met uw populairste leads en deze omzetten in loyale klanten.

Omdat het bijna onmogelijk is om dit handmatig te doen, zijn er tegenwoordig geavanceerde tools die een grote rol spelen bij het veel sneller monitoren van het gedrag van je doelgroep: ze heten Software voor het volgen van websitebezoekers.

In dit artikel presenteren we u de 6 beste software voor het volgen van websitebezoekers om u te helpen degene te kiezen die het beste bij uw behoeften past en het volledige potentieel van uw website te ontketenen!

 

LeadFeeder

LeadFeeder is een andere populaire tool voor B2B-marketeers, bureaus en verkoopteams.

Nadat is ontdekt welke bedrijven uw website hebben bezocht, sorteert deze software voor het volgen van websitebezoekers ze hiërarchisch op basis van wat ze op uw website deden.

beste leadfeeder-dashboard voor het volgen van websitebezoekers

Als u weet wat hen interesseert en wat uw leads nodig hebben, kunt u veel betere verkooppraatjes maken waarmee u hun vertrouwen wint.

Net als andere tools van dit type kunt u met LeadFeeder ook uw inhoud verbeteren met behulp van de inzichten over waar bezoekers het beste mee omgaan, zodat deze volledig voldoet aan de wensen van uw doelgroep.

Wanneer een gekwalificeerde lead uw website bezoekt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en dankzij integraties kunt u ook snel de rest van uw team op de hoogte stellen.

Het voordeel is dat u relevante bedrijven kunt scheiden van de bedrijven die niet in uw meest gekwalificeerde leads passen, zodat uw focus altijd ligt op degenen die het meest geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Het verwijdert ook bots, ISP's en alle irrelevante leads die alleen maar uw tijd kunnen verspillen.

Prijzen: LeadFeeder heeft een zeer eenvoudige betaalmethode. Jij kan kies tussen een gratis en betaalde versie.

beste software voor het volgen van websitebezoekers leadfeederprijzen

 

Loodworx

Leadworx helpt u bij het verzamelen van de contactgegevens van uw websitebezoekers en voorkomt dat uw leads hun interesse in u verliezen.

Deze software voor het volgen van websitebezoekers is in de eerste plaats bedoeld voor eigenaren van B2B-websites die willen weten welke bedrijven hun website doorgaans bezoeken.

beste software voor het volgen van websitebezoekers leadworx dashboard

Het mooie van Leadworx is dat u kunt achterhalen wie uw websitebezoekers zijn, zelfs als ze anoniem op uw website zoeken. Zo weet u aan wie u uw diensten in het bijzonder kunt aanbieden.

Als u een hoofdvak in verkoop of marketing bent, is Leadworx vanwege zijn mogelijkheden een geweldige optie voor u.

Enkele dingen die u met Leadworx kunt doen zijn:

 • Voeg leads toe aan uw huidige CRM
 • Automatiseer campagnes en stuur gepersonaliseerde e-mails
 • Ontvang realtime meldingen
 • Automatiseer LinkedIn-bereik
 • Personaliseer uw website op basis van uw bezoekers
 • Verrijk uw Google Analytics-gegevens

Hierbij kunt u bezoekers zoeken op categorie. Als u bijvoorbeeld alle bezoekers met de titel CEO wilt zien, krijgt u een lijst met alle mensen in die positie die uw website hebben bezocht.

U heeft geen ontwikkelaarsbetrokkenheid nodig om Leadworx te gebruiken, aangezien het voldoende is om u aan te melden en de eenvoudige code te kopiëren die u in uw website invoegt.

Prijzen: Je kunt kiezen uit drie betaalde pakketten, vanaf $ 119 per maand. Er is ook een Enterprise-pakket.

beste software voor het volgen van websitebezoekers leadworx-prijzen

 

Albacross

Albacross is een andere software voor het volgen van websitebezoekers die voornamelijk is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven.

beste software voor het volgen van websitebezoekers, albacross dashboard

Het biedt oplossingen voor:

 • Lead generation

Het toont u al uw leads die hun contactgegevens niet hebben achtergelaten. Vervolgens filtert het de meest gekwalificeerde door ze verder door uw verkooptrechter te duwen. Ten slotte verstrekt het u hun gegevens, zodat u contact met hen kunt opnemen en van hen loyale klanten kunt maken.

 • Personalisatie van websites

Voor elk bedrijf dat uw website bezoekt, kunt u een unieke gepersonaliseerde ervaring creëren. Op deze manier kunt u uw conversiepercentages aanzienlijk verhogen.

 • Account-gebaseerde marketing

Accountgebaseerde marketing is een strategie die tot doel heeft de ROI te verhogen. Hiermee kunt u specifieke leads per categorie targeten, relevante advertenties weergeven en de campagneprestaties meten.

Prijzen: Albacross biedt een gratis proefperiode van 14 dagen en uiteindelijk kun je upgraden naar enkele van de drie betaalde abonnementen vanaf $ 40 per maand.

beste software voor het volgen van websitebezoekers, albacross-prijzen

 

Clearbit

Clearbit helpt u uw bezoekers te begrijpen en personaliseert elk segment van uw website om een ​​betere gebruikerservaring te bieden.

Deze tool geeft u zelfs een melding wanneer uw bezoekers van functie veranderen.

Het toont u kenmerken van bedrijven en werknemers, zoals:

 • Locatie
 • Website
 • Aantal medewerkers
 • Gebruikte technologieën
 • Industrie classificatie
 • verhogen
 • Taakomschrijving
 • Anciënniteit

beste software voor het volgen van websitebezoekers Clearbit-dashboard

Als u deze informatie kent, zijn uw toekomstige klanten niet slechts een nummer, maar echte bedrijven en mensen met realtime gegevens.

Het heeft meer dan 85 unieke gegevensvelden, zodat u degene kunt selecteren die u het meest nodig heeft.

Clearbit maakt ook rapporten over uw leads om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de gegevens die zij voor u verzamelt. Met meer gedetailleerde informatie kunt u gemakkelijker uw gewenste doelgroep bereiken.

Deze tool bevat een functie genaamd Clearbit Prospector. Het helpt u bij het genereren van de belangrijkste accounts en leads voor uw bedrijf.

Prijzen: Clearbit heeft niet de gebruikelijke kosten, maar het hangt af van wat je met deze tool wilt bereiken. Op basis daarvan berekent hun team de prijs.

beste software voor het volgen van websitebezoekers Clearbit-prijzen

 

BezoekersTrack (NetFactor)

VisitorTrack is ook een van de beste software voor het volgen van websitebezoekers waarmee u kunt achterhalen wie uw bezoekers zijn en wat ze gewoonlijk doen als ze tijd op uw website doorbrengen.

beste software voor het volgen van websitebezoekers bezoekerstrack-dashboard

Door telefoonnummers en e-mailadressen te verzamelen, kunt u in contact komen met bedrijven die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Enkele van de VisitorTrack-functies zijn:

 • Diepe gedragsinzichten
 • B2B-koperintentiescores
 • Contactrecordgegevens
 • Vereenvoudigde leadprioriteit

Deze tool bevat ook Company Surge B2B Intent Data-technologie. Het detecteert welke van uw leads hebben gezocht naar onderwerpen die nauw verband houden met uw bedrijf, brengt u met hen in contact en maakt het u gemakkelijk om ze om te zetten in gekwalificeerde leads.

Je kunt zien waar ze naar op zoek waren en voor hoe lang.

VisitorTrack verzamelt nauwkeurige contactgegevens, zodat u in contact kunt komen met uw bezoekers en krachtige verbindingen kunt opbouwen.

U ontvangt een melding wanneer de geïnteresseerde prospect op uw website staat, zodat u in realtime contact met hem of haar kunt opnemen.

Prijzen: VisitorTrack biedt een gratis proefversie, waarna u kunt upgraden naar betaalde pakketten vanaf $ 199 per maand.

Verkooppaneel

Salespanel is ook bedoeld voor B2B-bedrijven die het maximale willen halen uit hun verkopen en verbindingen met hun belangrijke websitebezoekers.

Een ander instrument van dit type houdt zich bezig met:

 • Website bijhouden
 • lead scoring
 • Lead generation
 • Gegevensverrijking

Deze software verzamelt de meest gekwalificeerde leads om ze later door uw gehele verkoopproces te begeleiden. Hij registreert de bron, het contact, wanneer het laatste bezoek was, biografie, sociale-mediaprofielen en meer.

beste software voor het volgen van websitebezoekers salespanel-dashboard

U kunt de criteria kiezen om uw leads te prioriteren. Afhankelijk van wat u heeft gekozen, worden uw leads in die volgorde weergegeven.

Salespanel legt leads vast via webformulieren, e-mails en nieuwsbrieven. Ook degene die het contactformulier op uw website niet invult, gaat niet verloren, want deze wordt door Salespanel geregistreerd.

Elke keer dat deze tool een bezoeker identificeert en zijn informatie verzamelt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Het scheidt ook gekwalificeerde van niet-gekwalificeerde leads, zodat u tijd bespaart die u aan andere taken kunt besteden. U kunt zien bij welke activiteiten bezoekers betrokken zijn geweest voor en nadat ze zich hebben aangemeld.

Het duurt slechts een paar minuten om aan de slag te gaan met Salespanel. Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u de code die u op uw website moet installeren. Je kunt ook later het pakket kiezen dat bij je past.

Prijzen: U kunt een gratis proefperiode van 14 dagen proberen en daarna upgraden naar enkele van de betaalde pakketten.

beste software voor het volgen van websitebezoekers verkooppanelprijzen

De bottom line

Deze beste software voor het volgen van websitebezoekers is belangrijk om u te helpen uw meest gekwalificeerde leads te identificeren, verzamelen en onderhouden.

B2B-bedrijven moeten het potentieel van deze tools onderkennen en deze gebruiken om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, u kunt onthullen wie uw toekomstige kopers zouden kunnen zijn.

Volgens inzichten wordt het optimaliseren en personaliseren van uw content voor de doelgroep veel eenvoudiger dan ooit tevoren.

Nog een verbazingwekkend voordeel van deze tools is dat je in realtime meldingen ontvangt, zodat er geen ruimte overblijft voor hete leads om koude leads te worden. En last but not least kunt u software voor het volgen van websitebezoekers integreren met CRM en andere belangrijke platforms die u veel zullen helpen in uw verkoopproces.

Speel geen kansspel, gebruik de kracht van deze tools en ontdek wie uw volgende klanten zijn!

 

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com