Home  /  Allesgrafisch ontwerp  / Doe het zelf: 21+ handige tools om gratis professionele ontwerpen te maken

Doe het zelf: 21+ handige tools voor het gratis maken van professionele ontwerpen

ontwerphulpmiddelen

We hebben niet allemaal Photoshop of de behoefte aan ingewikkelde ontwerpsoftwareprogramma's met een steile leercurve. Meestal willen we gewoon een foto repareren of een advertentie voor Facebook of een banner voor sociale media ontwerpen. Ik heb hier 21 nuttige, gratis tools verzameld die geschikt zijn voor gebruikers die geen professionele ontwerpers zijn.

Deze zijn geweldig om te beginnen met ontwerpen met een lager budget voordat u het zich kunt veroorloven typische professionele programma's die de meeste ontwerpers op hoog niveau gebruiken.

Alternatieven voor Adobe-softwareprogramma's:

Naam: Pixlr Foto-editor

Prijs: Gratis
Platform:  Online
Link:  pixlr.com/editor/

Beschrijving:  Een effectief, online alternatief voor het klassieke Photoshop. Het heeft een gebruikersinterface die sterk lijkt op wat oudere versies van Photoshop. Qua tools en mogelijkheden is het beperkter maar daar staat tegenover dat je hier nog steeds de basis Photoshop-opties kunt vinden zoals het werken met lagen, het gebruik van maskers, maar ook diverse filters en bewerkingsopties voor foto's.
Een van mijn favoriete functies in Pixlr is de reactiesnelheid van het programma: het werkt altijd snel. Hoewel ik het geavanceerde en krachtige 'Photoshop CC' heb geïnstalleerd, merk ik dat ik er vaak de voorkeur aan geef om snel een nieuw Chrome-tabblad te openen, Pixlr uit Favorieten te kiezen en een of twee foto's te retoucheren... Het is gewoon veel handiger dan wachten tot Photoshop klaar is omhoog, laad de foto en begin eraan te werken. Kortom, wat mij betreft is dit een must-have software in elke browser!

Pixlr

Naam: Gimp

Prijs:  Gratis
Platform:  PC, MAC, Linux
Link:  www.gimp.org

Beschrijving:  Gimp, een van de meer erkende programma's op onze lijst, wordt beschouwd als het onofficiële alternatief voor Photoshop. Het programma zit boordevol functies en mogelijkheden, net als Photoshop, en eigenlijk alles wat u met Photoshop kunt doen, kunt u vrijwel ook met Gimp doen. De enige beperking is je eigen verbeeldingskracht
Een ander pluspunt, dankzij de relatieve populariteit die Gimp heeft verworven, is dat je een professional kunt worden in deze software via talloze handleidingen die online beschikbaar zijn.

Gimp

Naam: Mojomox

Prijs:  Gratis & abonnement
Platform:  Online
Link:  mojomox.com

Beschrijving: Heeft u een modern logo en afbeeldingen nodig die al zijn aangepast aan uw merk? Mojomox bevat een logomaker met moderne lettertypen en professionele marketingsjablonen die al in jouw kleuren en lettertypen zijn.

Mojomox is een modern DIY-branding- en grafisch ontwerpplatform voor startups en marketeers.

Moderne logomaker: Mojomox bevat een woordmerk-logomaker met unieke en moderne lettertypen. Typ uw bedrijfsnaam, test verschillende lettertypen, pas het gewicht en de tracking aan. Gebruik vervolgens een vooraf ingesteld kleurenpalet of kies uw eigen kleurenpalet. Bekijk uw logo's, lettertypen en kleuren in realtime voorbeeldtoepassingen, zoals op een telefoon, op een visitekaartje of op een website.

Automatische maker van merkkits: Bij elk logo dat je maakt, genereert Mojomox automatisch een merkkit op basis van de kleuren en lettertypen die je hebt geselecteerd. U kunt meerdere merkkits hebben en elke kit kan worden aangepast.

Marketingsjablonen voor uw merk: Mojomox heeft een sjablooncatalogus voor professioneel ogende marketingmiddelen die on-brand zijn. Nadat u uw merkkleuren en lettertypen heeft ingesteld, ziet u dat alle sjablonen al zijn omgezet in uw aangepaste sjablonen.

Gebruiksvriendelijke grafische ontwerptool: De Mojomox online grafische ontwerptool is gebaseerd op professionele software, maar vereenvoudigd voor niet-ontwerpers.

Unieke lettertypen om in te sluiten: Gebruik de unieke Mojomox-lettertypen op uw website voor merkconsistentie. Ze zijn net zo eenvoudig in te sluiten als de weblettertypen van Google en worden snel geladen.

Naam: Placeit

Als u op zoek bent naar een platform waar u al uw merkontwerpen kunt maken, Plaats het is een geweldig hulpmiddel! Met meer dan 50 sjablonen en een groeiende bibliotheek met ontwerpen die elke dag door professionals worden gemaakt, kunt u opvallende afbeeldingen maken. Maak binnen enkele minuten alles, van logo's en video's tot uw sociale campagne, met merkafbeeldingen.

Maak een logo binnen enkele seconden met elke dag honderden nieuwe logosjablonen, afgestemd op uw branche. Krijg toegang tot alle mockups en ontwerpsjablonen met zijn mockup-generator en video maker.  Creëer eenvoudig de marketingmiddelen van uw merk en download vervolgens uw creatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Onbeperkte downloads. Blijf creëren, u krijgt de onbeperkte downloads die u nodig heeft voor uw merk.
  • Lettertypen en audioselectie. U kunt ook de afspeelsnelheid en het aantal dia's aanpassen om een ​​korte of lange video te maken.
  • Elke dag nieuwe sjablonen. Ontwerpers zijn altijd op de hoogte van trends en creëren elke dag prachtige items.
  • Makkelijk te gebruiken. Je kunt zonder technische vaardigheden talloze ontwerpen, kunst, video's, demo's, Instagram-verhalen en marketingmiddelen voor sociale media maken.
  • Professionele grafische afbeeldingen. Alle afbeeldingen zijn gemaakt door een professioneel team, zodat u erop kunt vertrouwen dat het opvallende sjablonen zijn voor uw campagnes.

Voordelen van Placeit:

  • Breed scala aan grafische bibliotheken, +85,000 exclusieve ontwerp-, muziek- en foto-items.
  • U kunt kiezen uit talloze videoformaten voor uw marketingarsenaal.
  • Voortdurende updates van de graphics en de tools
  • Gratis tools beschikbaar voor iedereen
  • Afbeeldingen met hoge resolutie

Prijzen:

Basis: gratis

Onbeperkt: vanaf $ 7.47 per gebruiker/maand

Naam: PhotoADKing

Prijs:  Gratis

Platform:  Online

Link:  www.photoadking.com

Beschrijving: PhotoADKing is een cloudgebaseerde grafische ontwerptool waarmee gebruikers banners, presentaties, sociale media-afbeeldingen en ander marketingmateriaal zoals flyers, brochures, logo's en visitekaartjes kunnen ontwerpen met behulp van sjablonen. Het heeft een grote bibliotheek met verschillende sjablonen, afbeeldingen, pictogrammen, vormen en lettertypen. Het platform combineert een online 3D-editor met een voorraadbibliotheek van 3D-vormen en 3D-lettertypen. PhotoADKing staat op de agenda om het proces van grafisch ontwerp eenvoudiger te maken voor studenten, marketeers en bedrijven.

Naam: Crello

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  https://crello.com

Beschrijving: Crello is een zeer eenvoudige en intuïtieve ontwerptool die relatief nieuw op de markt is. Het heeft meer dan 12,000 gratis sjablonen en een uitgebreide collectie stockfoto's. De geweldige functie is Animated Designs – live ontwerpen van 10 seconden, waar u uw tekst en logo kunt toevoegen en deze kunt downloaden in mp4-formaat. Crello heeft ook een gratis functie Formaat wijzigen (betaald in Canva) en een presentatieontwerpformaat met een onbeperkt aantal pagina's.

Sommige ontwerpelementen en foto's kosten $ 0.99. Er is ook een onbeperkte opslagruimte voor uw ontwerpen en geüploade bestanden, wat geweldig is.

Crello
Crello#

Naam: Visme

Prijs: Gratis
Platform: Online
Link: visme.co

Beschrijving: Visme is een alles-in-één cloudgebaseerde contentontwerpservice die populair is onder professionele ontwerpers en mensen die helemaal geen ontwerpvaardigheden hebben.

Door gebruik te maken van kant-en-klare sjablonen en blokken die al professioneel zijn ontworpen. Visme biedt een enorme bibliotheek met middelen, zoals royaltyvrije afbeeldingen, een heleboel afbeeldingen en pictogrammen, slimme grafieken en een verscheidenheid aan vooraf gemaakte blokken.

U kunt ook de gewenste sjabloon kiezen en deze aan uw canvas toevoegen, zodat u deze naar eigen wens kunt aanpassen. Visme helpt u in een oogwenk boeiende infographics, diagrammen, grafieken, presentaties en een heleboel andere beelden te maken.

Wat belangrijker is, is dat Visme de mogelijkheid heeft om een ​​gemaakt stukje visuele inhoud te bekijken, te delen en te downloaden. Daarna kunt u gedetailleerde analyses volgen.

2021-06-22_17h10_09

Naam: Venngage

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  Venngage. com

Beschrijving: Met Venngage, het creëren van boeiende ontwerpen die uw identiteit communiceren visueel informatie is bijna te gemakkelijk. U kunt infographics maken die uitleggen hoe een proces werkt, een tijdlijn in kaart brengen of vergelijkingen maken tussen 2 of meer datasets. Geen ontwerpervaring vereist.

Venngage is snel, vloeiend en wordt meegeleverd een beginnersvriendelijke drag & drop-editor en duizenden sjablonen, pictogrammen en illustraties (er komen er elke maand meer bij!)

Hoewel ze gespecialiseerd zijn in infographics, kun je hun tool gebruiken om vrijwel alles te maken, van afbeeldingen voor sociale media, whitepapers, e-boeken en zelfs robuuste gebruikerspersona's!

Hun zakelijke gebruikers krijgen ook de mogelijkheid om uploaden hun eigen logo's, kleurenpaletten en lettertypen en zien deze automatisch toegepast naar kant-en-klare sjablonen met de My Brand Kit-tool.

Venngage-infographics

Naam: Inkscape

Prijs:  Gratis
Platform:  PC, MAC, Linux
Linkinkscape.org/en/

Beschrijving:  Net zoals Gimp wordt beschouwd als het natuurlijke en gratis alternatief voor Photoshop, wordt Inkscape beschouwd als het alternatief voor Adobe Illustrator. Deze software is open source en is net als Gimp voor iedereen gratis beschikbaar. Inskape biedt je ook eindeloze opties voor vectorafbeeldingen; alles wat u met Illustrator kunt doen, kunt u ook met Inskape. Iedereen die op zoek is naar een gratis alternatief voor Illustrator, Inkscape is het beste alternatief dat je kunt vinden.

Inkscape
Inkscape

Naam: Vectr

Prijs:  Gratis
Platform:  PC, MAC, Linux, Chromebook
Link:  vectr.com

Omschrijving: Vectr is een vrij eenvoudig vectorprogramma; het is minimalistisch in alles wat met de verschillende opties en tools te maken heeft, maar blinkt uit in de snelheid waarmee je het kunt bedienen en in het bieden van een plezierige werkervaring. Geschikt voor het tekenen van illustraties, het ontwerpen van banners en het aanpassen van eenvoudige interfaces.

vector
vector

Naam: FotoFiltre

Prijs:  Gratis
Platform:  PC
Link:  www.photofiltre-studio.com

Beschrijving:  Voor degenen onder u die slechts kleine wijzigingen in uw foto's willen aanbrengen of eenvoudige elementen willen maken, is PhotoFiltre een uitstekende keuze. Versie 6.5.3 is net zo eenvoudig te bedienen als het Paint-programma en bevat onder meer effecten in zwart-wit, verloop, gamma, verzadiging, contrast, helderheid, verscherping, onscherpte en meer. Je kunt in- en uitzoomen met het toetsenbord en je kunt eenvoudig meerdere vensters openen, kleuren uitproberen of delen van de ene afbeelding naar de andere kopiëren. Versie 7 van de software is geavanceerder en maakt het mogelijk om met transparante achtergronden en afzonderlijke lagen te werken.

fotofilter
Photofiltre

Naam: paint.net

Prijs:  Gratis
Platform:  PC
Link:  www.getpaint.net/index.html

Beschrijving:  paint.net is een redelijk goed alternatief voor Photoshop, vooral voor wie op zoek is naar goede software afbeeldingen retoucheren en manipuleren. paint.net wordt lokaal op uw computer geïnstalleerd, voelt extreem responsief aan en kan snel draaien op oudere computers of op computers met zwakke specificaties. Onder de vele opties die de software biedt, vindt u: werken met lagen, aanpassingen van helderheid, verzadiging, contrast, een verscheidenheid aan effecten en de mogelijkheid om onbeperkt Undo uit te voeren!

paint.net
paint.net

Naam: Adobe CS2

Prijs:  Niet gratis
Platform:  Windows, mac-os
Link:  adobe.ly/2bPh6iN

Afbeeldingen ontwerpen:

Naam: Canva

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  www.canva.com

Beschrijving:  Canva is een van de meest populaire tools op onze lijst, en dit komt vooral door de gemakkelijke, snelle en leuke gebruikerservaring. Canva heeft een rijk assortiment aan ontwerpen en een intuïtieve drag-and-drop-interface waarmee u banners, advertenties, flyers, uitnodigingen of elk ander ontwerp dat u wilt maken, kunt maken.
Wat Canva en dergelijke echt bijzonder maakt, is het feit dat je geen uitzonderlijke ontwerper hoeft te zijn om iets te creëren dat er visueel heel goed uitziet.

Canva
Canva

Naam: Turbologo

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  https://turbologo.com

Beschrijving: Turbologo is een slimme logomaker waarmee u binnen enkele minuten uw eigen logo kunt maken. Ontwerp en pas eenvoudig logo's aan voor elke gelegenheid. Kies uit onze sjablonen, voeg tekst toe of upload uw eigen afbeelding en plaats deze op de sjabloon van uw keuze, en download vervolgens uw voltooide werk in vectorformaat. Het maakt niet uit of u een ontwerper bent of niet, met onze app kunt u binnen enkele minuten uw eigen merkidentiteit creëren en deze voor verschillende doeleinden gebruiken – van visitekaartjes en posts op sociale media tot de website en gedrukte publicaties.

Naam: gemakkelijk

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  over.easil.com

Beschrijving:  easy spreekt ook hetzelfde type publiek aan als Canva en biedt een tool die rijk is aan ontwerpelementen, afbeeldingen en een verscheidenheid aan lettertypen. easil heeft een responsieve interface en een uitstekende gebruikerservaring, maar er is één ding dat easil veel aantrekkelijker maakt voor het Israëlische publiek, en dat is de mogelijkheid om Hebreeuwse lettertypen te uploaden! (Het schrift is omgekeerd, maar toch is het nuttig...)

gemakkelijk
gemakkelijk

Naam: Adobe Spark

Prijs:  Gratis
Platform:  Online, mobiel en tablet
Link:  spark.adobe.com/

Beschrijving: Denkt u dat de softwaregigant Adobe werkeloos toekijkt terwijl Canva zijn dominantie over de designwereld wegneemt? Natuurlijk niet! Ik presenteer u Adobe Spark, een gratis Adobe-tool die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers die ervoor kiezen Photoshop te verlaten en naar Canva over te stappen; Het doel van Spark is om de gebruikers binnen het 'ecosysteem' van Adobe te houden. Spark kan gratis worden gedownload op mobiele apparaten en tablets en is ook beschikbaar als online service voor computergebruikers. Spark biedt net als Canva snel en intuïtief werken en uiteraard volledige synchronisatie met de cloudservice van Adobe voor abonnees.

Naam: Ontwerpwizard

Prijs: Gratis

Platform: Online

Link: www.designwizard.com

Omschrijving: Design Wizard is het perfecte hulpmiddel voor het effectief creëren van visuele inhoud. Bedrijfseigenaren, feestplanners en socialmediamarketeers kunnen allemaal profiteren van deze gebruiksvriendelijke tool. Er zijn meer dan 1 miljoen afbeeldingen in de bibliotheek en honderdduizenden sjablonen. Momenteel heeft Design Wizard ook uitstekende integraties met Hubspot, Marketo, Buffer en Intercom.

Opvallende kenmerken van de tool zijn onder meer een aangepast kleurenpalet, een gratis lettertypebibliotheek en een mogelijkheid om het formaat aan te passen. Recentelijk heeft Design Wizard video aan zijn bibliotheek toegevoegd. U kunt kiezen uit duizenden videobeelden van tv-kwaliteit en deze naar hartenlust bewerken.

Ontwerpwizard

Naam: Google Web Designer

Prijs: Gratis
Platform:  Online
Link:  www.google.com/webdesigner/
Beschrijving: Een erg leuke Google-tool waar veel mensen niet van op de hoogte zijn: Google Web Design. Waar gaat het over? Met deze tool kun je een animatie in HTML 5 maken zonder code te gebruiken! Als de gedachte om het te gebruiken voor een advertentiecampagne op sociale media meteen in je opkwam, dan heb je gelijk. Web Designer is geweldig voor het maken van geanimeerde banners en biedt u een verscheidenheid aan animatie-opties voor uw banner.
https://www.google.com/webdesigner/videos/features/feature-2-1.webm

Afbeeldingen comprimeren:

Naam: JPEG Comprimeren
Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  compressjpeg.com
Beschrijving: Snelheid is de naam van het spel! Google houdt van snel ladende websites en het is bekend dat dit een belangrijk onderdeel van zijn algoritme is, maar nog belangrijker: de gebruiker is er dol op. Onze gebruiker is ongeduldiger dan ooit. Elke seconde dat onze site nog niet is verschenen en de gebruiker niet krijgt wat hij wil, is de kans groot dat hij stopt.
Vaak is een van de belangrijkste factoren in de laadtijd van een site de afbeeldingsgrootte, en een van de beste, meest aanbevolen tools die ik ben tegengekomen voor het verkleinen van afbeeldingen is de Compress JPEG-website.

Je kunt maximaal 20 afbeeldingen in één ronde uploaden; meestal krijg je een behoorlijk hoge compressiegraad, soms zelfs 50% compressie van de afbeelding! Natuurlijk zou ik deze tool niet aanbevelen als het de beeldkwaliteit zou schaden, en dat is precies het punt, dat is niet het geval. Het behoudt een vrijwel identiek kwaliteitsniveau als het originele beeld vóór de compressie.
Professionele tip! Zelfs als je een afbeelding van 20 Kb hebt, plaats deze dan via Compress JPEG. Voor elke kleine afbeelding die u uploadt, kunt u 15%-50% van de bestandsgrootte besparen. Het hoopt zich op en wordt uiteindelijk aanzienlijk in gewicht.

Comprimeerjpeg
Comprimeerjpeg

Naam: TinyJPG

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  tinyjpg.com

Beschrijving:  Net als Compress JPEG biedt deze software u een uitzonderlijke compressiekwaliteit, maar in tegenstelling tot de vorige tool bent u met deze beperkt tot het uploaden van een afbeelding van maximaal 5 MB, en is het niet mogelijk om PDF-bestanden te comprimeren.
Professionele tip! Probeer een afbeelding niet te comprimeren via Compress JPEG en vervolgens via TinyJPG; u zult een relatief aanzienlijke vermindering van de beeldkwaliteit zien.

TinyPng
TinyPng

Interfaces aanpassen:

Naam: moqups

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  moqups.com/

Beschrijving: Het is een uitstekend hulpmiddel voor het maken van wireframes en prototyping, zit boordevol verschillende UI-elementen en stelt u in staat geavanceerde interfaces in te stellen. Ook kun je verschillende interacties toevoegen zoals: een link naar een andere pagina, terug of vooruit gaan, de weergave van een element aan- of uitzetten en meer.
De gratis versie van de tool maakt het gebruik van maximaal 300 UI-elementen in elke opstelling mogelijk, wat voldoende is voor het ontwerp van een eenvoudige promotiewebsite.

https://youtube.com/watch?v=542DbwY5OuU

Naam: Google Tekening

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  tekeningen.google.com
Beschrijving: De tool lijkt over het algemeen erg op de klassieke Power Point, je kunt vormen, tabellen, afbeeldingen, teksten en meer naar je werkruimte slepen. Met deze tool kunt u eenvoudige functies voor één pagina maken, en deze is efficiënt dankzij de snelheid en het gebruiksgemak.

Tekeningen
Tekeningen

Naam: Cacoo

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  cacoo.com

Beschrijving:   Cacoo is een multifunctioneel hulpmiddel, ideaal voor zaken als: het bouwen van wireframes, het maken van stroomdiagrammen, denkkaarten en meer. U kunt uw projecten delen met collega's of klanten, hun feedback krijgen en samenwerken aan het project.

Cacoo
Cacoo

Naam: Pictaculeus

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  www.pictaculous.com

Beschrijving: Weet u niet zeker welk kleurenpalet het beste bij uw ontwerp past? Upload eenvoudig de hoofdafbeelding die in het ontwerp verschijnt naar Pictaculous en u krijgt de kleuren die het beste bij het ontwerp passen. Bovendien toont het u kleurenpaletten van Adobe Color en CLOURlovers.
Professionele tip! Het kost Pictaculous relatief veel tijd om de aanbevolen paletten te vinden, dus wees geduldig: het loont de moeite.

Pictaculous
Pictaculous

Naam: ADOBE Kleur

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  kleur.adobe.com

Beschrijving: Met Adobe's Color kunt u een foto naar de site uploaden en deze u het meest geschikte palet laten aanbieden. U kunt in Color de regels instellen op basis waarvan het juiste palet voor u moet worden gekozen: helder, kleurrijk, donker en meer... Bovendien kunt u vrijelijk kleurenpaletten samenstellen volgens een vooraf bepaalde conventie van complementaire kleuren.
Professionele tip! Voor degenen die zich abonneren op Adobe-cloudservices (schrijf 'Creative Cloud' in het Engels) kunt u het kleurenpalet laden in elke Adobe-software die u kiest.

Adobe kleur
Adobe kleur

Naam: FotoFuze

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  fotofuze.com

Beschrijving:  Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool waarmee u een uniforme witte achtergrond kunt instellen voor de afbeeldingen die u uploadt. Het is uitstekend geschikt voor iedereen die een online winkel of een winkel op eBay heeft en zijn producten op een witte achtergrond wil presenteren.

Naam: ColorizePhoto

Prijs:  Gratis
Platform:  Online
Link:  www.colorizephoto.com

Beschrijving:  Heeft u oude zwart-wit- of bruine foto's die u wilt inkleuren? Dat is precies wat u kunt doen met ColorizePhoto. Een heel eenvoudig en responsief hulpmiddel: u laadt de afbeelding die u wilt inkleuren en laadt vervolgens een andere afbeelding waaruit u de kleuren kunt proeven. Als u bijvoorbeeld een foto heeft van een dame in een gebloemde jurk, moet u een kleurenfoto uploaden van een vrouw die zich min of meer in dezelfde lichtomstandigheden bevindt als de vrouw op uw originele foto en die ook een jurk draagt ​​in de foto, zodat u de kleuren van de nieuwe foto naar de oude kunt proeven.

Foto inkleuren
Foto inkleuren

Naam: Knipprogramma

Prijs:  Gratis
Platform:  Dakramen en raamkozijnen
Link:  Typ 'Knipprogramma' in Windows Search

Beschrijving: Voor degenen die dit geweldige hulpmiddel niet kennen: het lag altijd vlak onder je neus. Met het Knipprogramma kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, delen van uw scherm knippen en de afbeelding gebruiken zoals u wilt. Deze tool is een perfecte oplossing voor u als u vroeger een opname van het hele scherm maakte om wat opmerkingen te maken. Nu kunt u een afbeelding sturen van het specifieke gebied dat de problemen veroorzaakt. Nadat u een specifiek onderdeel hebt geknipt, kunt u bovendien met een pen schrijven om het problematische gedeelte te markeren.

presentaties:

Naam: SlideHunter

2020-11-25_14h56_28

Prijs:  Gratis
Platform:  PC
Link:  slidehunter.com

Beschrijving: PowerPoint is een van de meest gebruikte toepassingen bij het maken van presentaties. Maar deze tool is ook geweldig voor het maken van verschillende digitale ontwerpen, zoals logo's, infographics en zelfs video's. Met wat creativiteit en tijd kun je verbluffende afbeeldingen maken met PowerPoint. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u gratis PowerPoint-sjablonen gebruiken met kant-en-klare grafieken en diagrammen. Deze sjablonen kunt u gratis gebruiken en u kunt ze aanpassen aan uw voorkeuren en behoeften.

Naam: Ad2Cart

home-banner_18092020


Prijs: 7% + advertentie-uitgaven (vanaf)
URL: https://ad2cart.com/

Beschrijving: Maak in slechts een paar stappen revolutionaire display-advertenties en publiceer deze op de grootste display-advertentienetwerken ter wereld. Met het Ad2Cart-platform kunt u uw display-advertentie-initiatieven in slechts enkele minuten een vliegende start geven, waardoor uw organisatie een voorsprong krijgt met interactieve advertenties verspreid over het Google Display Netwerk en meer dan 80 andere uitwisselingen. (

Tip: Als je iets originelers wilt, kun je dit ook overwegen het inhuren van een zzp’er om aan je ontwerp te werken. 

fKent u nog meer gratis en eenvoudig te gebruiken tools? Deel het met ons in de reacties hieronder 🙂

Creatief manager bij Poptin.