Home  /  AllesCROwordpress  / Beste pop-upplug-in voor WordPress met exit-intentie

Beste pop-upplug-in voor WordPress met exit-intentie

Pop-upplug-in Wordpress

Als u een online bedrijf heeft, is de kans groot dat u uw conversiepercentages wilt verhogen.

En als je enig onderzoek hebt gedaan, weet je dat inhoud koning is. Het enige probleem is dat er nu miljoenen websites op internet zijn, en ze zijn allemaal gevuld met inhoud.

Natuurlijk is inhoud noodzakelijk om uw doelgroep te rangschikken en aan te trekken, maar het is niet gegarandeerd dat u deze blijft behouden.

Wat ze vasthoudt is de context.

Dat is precies waar u rekening mee moet houden bij elk stukje inhoud dat u maakt, inclusief uw pop-ups.

Zoals u wellicht al weet, zijn pop-ups een uitstekend hulpmiddel om bezoekers vast te leggen en hun e-mailadressen te verzamelen.

Maar u komt niet ver zonder context rond uw campagne te creëren. U kunt bijvoorbeeld een pop-up laten zien waarin een e-boek over het aanleggen van een moestuin wordt aangeboden aan bezoekers die uw tuinierproductpagina's bekijken.

Dit heeft een grotere kans op conversie dan het tonen van een aanbieding voor een handleiding voor het verbouwen van een badkamer.

Met de juiste context en de juiste exit-intent-tools kun je een strategie bouwen die converteert.

Laten we eens kijken hoe de beste pop-upplug-in voor WordPress eruit ziet.

Eenvoudige pop-upcreatie

Heeft u ooit een plug-in gedownload waar u uren over deed om erachter te komen? En zelfs dan heb je nog steeds veel mis?

Het is frustrerend om nieuwe dingen te leren, vooral als je snel resultaten wilt boeken. Daarom raden we aan een pop-upplatform te gebruiken dat is ontworpen met het oog op eenvoud.

Bijvoorbeeld met een gebruikersinterface met slepen en neerzetten. Met deze opstelling kunt u binnen enkele minuten volledig functionele pop-ups maken. En u hoeft geen flauw benul van codeertaal te kennen.

Natuurlijk moet het platform worden geleverd met sjablonen van hoge kwaliteit, zodat uw pop-ups er aantrekkelijk uitzien. Als de ontwerpen niet responsief zijn (werkt op elk apparaat), dan is dit een no-go.

En dat brengt ons bij ons volgende punt.

Wordt geleverd met responsieve pop-upsjablonen

U bent bedrijfseigenaar, geen codeerder en geen ontwerper. Dus waarom zou u uren besteden aan het bedenken van de beste look voor uw pop-ups?

Het is het beste om een ​​platform te gebruiken dat alles eenvoudig houdt. Het zou bijvoorbeeld moeten worden geleverd met een breed scala aan volledig responsieve sjablonen.

Dit betekent dat hij zich aanpast aan de grootte van het scherm van het apparaat waarop de bezoeker zich bevindt. U wilt geen problemen tegenkomen waarbij mobiele bezoekers uw pop-up niet kunnen voltooien of verlaten.

Een slechte gebruikerservaring is een snelle manier om bezoekers voorgoed te laten vertrekken.

Enkele van de functies die u wilt dat uw pop-upplatform heeft, zijn onder meer:

  • Lichtbak
  • Pop-ups op volledig scherm
  • Boven- en onderbalken
  • Pop-ups aan de zijkant (op meerdere locaties)
  • Mobiele pop-ups

Hoe meer functies, hoe gemakkelijker het wordt om een ​​campagne te maken die uniek en aantrekkelijk is voor uw specifieke doelgroep. Het zal er ook voor zorgen dat experimenteren een fluitje van een cent wordt.

Toegang tot pop-upcampagnegegevens

Zodra u uw pop-ups actief heeft, wilt u hun prestaties in de gaten houden. Zonder statistieken en gegevens kun je niet zeggen of een pop-up goed presteert.

Zoals we al zeiden, is experimenteren noodzakelijk omdat het uw conversies helpt verbeteren. Het pop-upplatform dat u implementeert, moet worden geleverd met gegevensrapporten voor elk van uw campagnes om te bepalen welke beter presteert en waarom.

Als u dit nog niet doet, moet u verschillende koppen, aanbiedingen en CTA’s testen.

Geavanceerde targetinghulpmiddelen

Het laatste dat u nodig heeft, is leads uit de verkeerde doelgroep aantrekken. Eén manier om ervoor te zorgen dat u dit niet doet, is door zeer gerichte pop-upcampagnes te gebruiken.

Dit is gemakkelijker te doen als u een platform gebruikt dat wordt geleverd met geavanceerde targetingtools. U moet bijvoorbeeld pop-ups aan bezoekers kunnen tonen op basis van de verkeersbron.

Hiermee kunt u mensen targeten die afkomstig zijn van sociale netwerken, zoekmachines of unieke URL's. Dan zou u uw pop-ups niet moeten kunnen segmenteren op basis van de tijd van de week of de dag (op basis van analyserapporten).

Het is goed om de gebruikerservaring te verbeteren door te beperken hoe vaak gebruikers dezelfde pop-up zien (en of ze zich al hebben aangemeld). Op deze manier ergeren ze zich niet aan het verschijnen van dezelfde oude pop-ups.

Eén manier waarop u dit kunt controleren, is door pop-upcampagnes te maken die nieuwe en terugkerende bezoekers afzonderlijk targeten.

Pop-ups die zich richten op uniek bezoekersgedrag

We bespraken het belang van context en hoe deze kan helpen de conversies te stimuleren. Het draait allemaal om het lezen van de gedachten van uw publiek.

Hoewel dit misschien onmogelijk is, zijn er aanwijzingen die u kunt gebruiken om de kans op conversie te vergroten. Je kunt bijvoorbeeld gebruiken pop-ups met exit-intentie voor gebruikers die op het punt staan ​​uw site te verlaten.

Technologie maakt dit eenvoudig te monitoren. Zodra de muis van uw venster naar de X-knop beweegt, wordt de pop-up geactiveerd. In deze aanbieding wil je je concentreren op het vastleggen van e-mails.

Dit kun je doen door een kortingscode aan te bieden in ruil voor een gratis download van een e-book, whitepaper of case study.

Andere gedragingen die u kunt gebruiken om pop-ups te activeren zijn:

  • Naar het midden of einde van een pagina scrollen
  • Een bepaalde tijd op een pagina zijn
  • Meerdere keren klikken op een pagina
  • Klikken op een bepaalde afbeelding of link

Het idee is om pop-ups te laten zien die betrekking hebben op het gedrag van uw bezoekers. Als u bijvoorbeeld producten voor woningverbetering verkoopt, heeft het geen zin om een ​​pop-up voor een e-boek over het aanleggen van een moestuin te laten zien aan iemand die naar kranen kijkt.

Mogelijkheid om te integreren met e-mail- en CRM-systemen

Het is geweldig dat u een CRM gebruikt om klantrelaties te beheren en een e-mailcampagne om de communicatie met potentiële klanten te onderhouden.

Het probleem met technologie is dat het ingewikkeld wordt naarmate je steeds meer tools toevoegt. Toch heeft u ze allemaal nodig om succesvol te zijn in wat u doet: uw bedrijf laten groeien.

Daarom is het absoluut noodzakelijk om platforms te gebruiken die integreren met andere tools om uw werk eenvoudiger te maken. En bij pop-upplatforms is het niet anders.

U hebt een tool nodig die kan worden geïntegreerd met relevante platforms, zoals CRM's en e-mailsoftware. Enkele van de populaire platforms waar pop-upplatforms mee zouden moeten worden geïntegreerd, zijn Hubspot, Zapier, MailChimp, iContact, Powerlink en Get Response.

Mogelijkheid om te experimenteren met A/B-splittests

Experimenteren – dat woord weer. Ik kan niet ontkennen dat het belangrijk is als het meerdere keren ter sprake komt in één gesprek!

pankaj-patel-721645-unsplash

Omdat dit cruciaal is voor het succes van uw campagne, wilt u een tool waarmee u deze experimenten zo eenvoudig mogelijk kunt opzetten. We hebben al gesproken over de mogelijkheid om prestatierapporten te beoordelen.

Maar om deze te krijgen, moet u A/B-tests maken voor elk van uw pop-ups. Zoals we al zeiden, is het goed om verschillende koppen, CTA’s en aanbiedingen te testen.

U wilt echter bij elke test slechts één ding veranderen, zodat u precies weet waardoor uw campagne verbetert (of afneemt).

Het gewenste pop-upplatform moet het gemakkelijk maken om A/B-tests op te zetten (bijvoorbeeld binnen een minuut of minder). Vervolgens zou u de campagnes moeten kunnen vergelijken op triggers, interacties, timing en patronen.

Schaalbaarheid voor bedrijfsuitbreiding

Uiteindelijk zal uw bedrijf groter worden. En als dat het geval is, hebt u een manier nodig om uw teamleden gemakkelijk toe te voegen.

Om dit mogelijk te maken, heeft u een pop-uptool nodig waarmee u gebruikers kunt toevoegen en beheren. En maak vervolgens voor elk van uw klanten afzonderlijke accounts aan, allemaal zichtbaar vanuit één paneel.

U moet ook het toegangsniveau van gebruikers kunnen beheren, zodat zij alleen de accounts kunnen beheren waaraan zij zijn gekoppeld. Het is zeker beter dan het delen van één account en het omgaan met versiebeheerproblemen!

AI-tools om uw resultaten te optimaliseren

Er is maar zo veel dat u als mens kunt doen: waarom zou u niet de hulp van AI inroepen? Zo kunt u hulp krijgen bij het optimaliseren van uw resultaten.

Bijvoorbeeld Poptin aanbiedingen een Autopilot Trigger waarmee u het beste tijdstip van de dag kunt bepalen om uw pop-ups weer te geven. Het leert ook bezoekersgedrag, voert tests uit en biedt rapporten over de beste en slechtste presteerders.

Dit is een uitstekende optie als u geen tijd heeft om al uw eigen A/B-tests uit te voeren.

Dus wat is de beste pop-upplug-in voor uw WordPress-site?

Als je naar alle functies van Poptin kijkt, wie kan dan beweren dat het een van de beste plug-ins voor pop-ups is?

Het wordt geleverd met alle genoemde voordelen en functies. Dus als u uw bedrijf wilt laten groeien met pop-ups, dan is Poptin een uitstekende optie.

Maar geloof ons niet op ons woord: meld u aan voor de gratis versie om aan de slag te gaan met het maken van je eigen Poptins!

 

Saphia Lanier is een B2B-contentschrijver voor Poptin. Het grootste deel van haar dagen besteedt ze aan onderzoek en schrijven over onderwerpen met betrekking tot SaaS en digitale marketing. Ze houdt van lange nachten om onderzoek te doen naar haar niche, contact te maken met gelijkgestemde professionals en te snoepen van haar nieuwste zelfgemaakte veganistische lekkernijen.