Home  /  AllemaalCROtekstdruk  /  Best Popup plugin for WordPress with exit intent

Beste Popup-plugin voor WordPress met uitgangsintentie

Popup Plugin Wordpress

Als u een online bedrijf heeft, dan is de kans groot dat u uw omzettingsgraad wilt verhogen.

En als je enige hoeveelheid onderzoek hebt gedaan, dan weet je dat de inhoud koning is. Het enige probleem is dat er nu miljoenen websites op het web zijn, die allemaal gevuld zijn met inhoud.

Zeker, inhoud is nodig om uw doelgroep te rangschikken en aan te trekken, maar het is niet gegarandeerd om ze te houden.

Wat ze houdt is context.

Dat is precies waar je rekening mee moet houden in elk stuk content dat je maakt - inclusief je popups.

Zoals u misschien al weet, zijn popups een uitstekend hulpmiddel om bezoekers vast te leggen en hun e-mailadressen te verzamelen.

Maar je komt niet ver zonder context te bouwen rond je campagne. Bijvoorbeeld, het tonen van een popup die een e-book over het creëren van een thuistuin aanbiedt aan bezoekers die naar uw tuinproductenpagina's kijken.

De kans op verbouwing is dan groter dan wanneer er een aanbod wordt gedaan voor een gids voor het verbouwen van een badkamer.

Met de juiste context en de juiste exit-intent tools kunt u een strategie opbouwen die zich omzet.

Laten we eens kijken hoe de beste popup plugin voor WordPress eruit ziet.

Eenvoudige Pop-up creatie

Heb je ooit een plugin gedownload waar je uren over deed om erachter te komen? En zelfs dan, heb je nog steeds veel mis?

Het is frustrerend om te proberen nieuwe dingen te leren, vooral als je probeert om snel resultaten te genereren. Daarom raden we aan om een popup-platform te gebruiken dat ontworpen is met het oog op eenvoud.

Bijvoorbeeld, het hebben van een drag and drop gebruikersinterface. Met deze opzet bent u in staat om binnen enkele minuten volledig functionele popups te maken. En u hoeft geen flauw vermoeden van coderingstaal te hebben.

Natuurlijk moet het platform worden geleverd met hoogwaardige sjablonen, zodat uw popups er aantrekkelijk uitzien. Als de ontwerpen niet reageren (werkt op een willekeurig apparaat), dan is dit een no-go.

En dat brengt ons bij ons volgende punt.

Wordt geleverd met Responsive Popup Sjablonen

Je bent een bedrijfseigenaar - geen codeur en geen ontwerper. Waarom zou je dan urenlang proberen de beste look voor je popups te bedenken?

Het is het beste om een platform te gebruiken dat alles eenvoudig houdt. Het moet bijvoorbeeld worden geleverd met een breed scala aan volledig reagerende sjablonen.

Dit betekent dat het zich aanpast aan de grootte van het scherm van het apparaat waarop de bezoeker zich bevindt. U wilt niet tegen problemen aanlopen met mobiele bezoekers die uw popup niet kunnen afmaken of verlaten.

Een slechte gebruikerservaring is een snelle manier om bezoekers voorgoed te laten vertrekken.

Een aantal van de functies die u wilt dat uw popup-platform bevat:

  • Lightbox
  • Pop-ups op volledig scherm
  • Boven- en onderstaven
  • Zijpopups (op meerdere locaties)
  • Mobiele pop-ups

Hoe meer functies, hoe gemakkelijker het zal zijn om een campagne te creëren die uniek en boeiend is voor uw specifieke publiek. Het zal ook helpen om het experimenteren een makkie te maken.

Toegang tot Popup-campagnegegevens

Als je je pop-ups eenmaal op gang hebt gebracht, wil je hun prestaties in de gaten houden. Zonder statistieken en gegevens kun je niet zien of een popup goed presteert.

Zoals we al zeiden, is experimenteren noodzakelijk omdat het helpt om uw conversies te verbeteren. Het popup platform dat u implementeert zou moeten komen met datarapporten voor elk van uw campagnes om te bepalen welke beter presteert en waarom.

Als je dat nog niet doet, moet je verschillende krantenkoppen, aanbiedingen en CTA's testen.

Geavanceerde Targeting Tools

Het laatste wat je nodig hebt is het aantrekken van leads van het verkeerde publiek. Een manier om ervoor te zorgen dat u dat niet doet, is door gebruik te maken van zeer gerichte popup campagnes.

Dit is gemakkelijker te doen wanneer u een platform gebruikt dat wordt geleverd met geavanceerde targeting tools. Zo moet u bijvoorbeeld popups kunnen laten zien aan bezoekers op basis van de verkeersbron.

Hierdoor kunt u zich richten op mensen die afkomstig zijn van sociale netwerken, zoekmachines of unieke URL's. Dan moet je in staat zijn om je popups te segmenteren op basis van de tijd van de week of de dag (op basis van analytische rapporten).

Het is goed om de gebruikerservaring te verbeteren door te beperken hoe vaak gebruikers dezelfde popup zien (en of ze al hebben gekozen). Zo ergeren ze zich niet aan dezelfde oude popups.

Een manier om dit te controleren is door het creëren van popup-campagnes die zich richten op nieuwe en terugkerende bezoekers afzonderlijk.

Pop-ups die zich richten op uniek bezoekersgedrag

We hebben gesproken over het belang van de context en over de manier waarop deze kan bijdragen aan het stimuleren van conversies. Het draait allemaal om het lezen van de gedachten van je publiek.

Hoewel dit onmogelijk is, zijn er aanwijzingen die je kunt gebruiken om de kans op conversie te vergroten. U kunt bijvoorbeeld exit-intent popups gebruiken voor gebruikers die op het punt staan om uit de buurt van uw site te klikken.

De technologie maakt dit eenvoudig te controleren. Zodra de muis van het venster naar de X-knop gaat, wordt de popup geactiveerd. In deze aanbieding wilt u zich richten op het vastleggen van e-mails.

U kunt dit doen door een kortingscode aan te bieden in ruil voor een gratis download van een e-boek, whitepaper of casestudy.

Andere gedragingen die je kunt gebruiken om popups te triggeren zijn:

  • Scrollen naar het midden of einde van een pagina
  • Op een pagina staan voor een bepaalde tijd
  • Meerdere malen klikken op een pagina
  • Klikken op een bepaalde afbeelding of link

Het idee is om popups te laten zien die betrekking hebben op het gedrag van uw bezoekers. Als u bijvoorbeeld producten voor woningverbetering verkoopt, heeft het geen zin om een popup voor een e-boek te laten zien over hoe u een thuistuin kunt bouwen aan iemand die naar kranen kijkt.

Mogelijkheid tot integratie met e-mail- en CRM-systemen

Het is geweldig dat u een CRM gebruikt om de klantrelaties te beheren en een e-mailcampagne om de communicatie met prospects te onderhouden.

Het probleem met technologie is dat het ingewikkeld wordt naarmate je meer en meer tools toevoegt. Toch heb je ze allemaal nodig om succesvol te zijn in wat je doet - het laten groeien van je bedrijf.

Daarom is het noodzakelijk om platforms te gebruiken die integreren met andere tools om uw werk te vergemakkelijken. En het is niet anders met popup-platforms.

U hebt een tool nodig die kan integreren met relevante platformen, zoals CRM's en e-mailsoftware. Enkele van de populaire platformen waar popup-platforms mee moeten integreren zijn onder andere Hubspot, Zapier, MailChimp, iContact, Powerlink en Get Response.

Mogelijkheid om te experimenteren met A/B gesplitste tests

Experimenteren - dat woord weer. Kan niet ontkennen dat het belangrijk is als het meerdere keren in één gesprek naar voren komt!

pankaj-patel-721645-unsplash

Omdat het cruciaal is voor het succes van uw campagne, wilt u een tool die het zo eenvoudig mogelijk maakt om deze experimenten op te zetten. We hebben al gesproken over het kunnen beoordelen van prestatierapporten.

Maar om deze te krijgen, moet je A/B-tests maken voor elk van je popups. Zoals we al zeiden, is het goed om verschillende krantenkoppen, CTA's en aanbiedingen te testen.

U wilt echter maar één ding in elke test veranderen, zodat u precies weet wat de oorzaak is van uw campagne om te verbeteren (of af te nemen).

Het popup-platform dat u wilt, moet het gemakkelijk maken om A/B-tests op te zetten (bijvoorbeeld in een minuut of minder). Vervolgens moet u de campagnes kunnen vergelijken op basis van triggers, interacties, timing en patronen.

Schaalbaarheid voor bedrijfsuitbreiding

Uiteindelijk zal uw bedrijf groter worden. En als dat gebeurt, heeft u een manier nodig om uw teamleden met gemak toe te voegen.

Om dit mogelijk te maken heeft u dus een popup tool nodig die u in staat stelt om gebruikers toe te voegen en te beheren. En maak vervolgens afzonderlijke accounts aan voor elk van uw klanten - allemaal zichtbaar vanuit één paneel.

U moet ook in staat zijn om het toegangsniveau van de gebruikers te controleren, zodat ze alleen accounts kunnen beheren waaraan ze zijn gekoppeld. Het is zeker beter dan het delen van een enkele account en het afhandelen van problemen met versiebeheer!

AI-tools om uw resultaten te optimaliseren

Er is maar zoveel dat je als mens kunt doen - waarom zou je niet de hulp van AI inroepen? Op deze manier kunt u hulp krijgen bij het optimaliseren van uw resultaten.

Poptin biedt bijvoorbeeld een Autopilot Trigger die u helpt de beste tijd van de dag te bepalen om uw popups te laten zien. Het leert ook het gedrag van bezoekers, voert tests uit en levert rapporten over de beste en slechtste prestaties.

Dit is een uitstekende optie als je geen tijd hebt om al je eigen A/B-tests te doen.

Dus wat is de beste Popup Plugin voor uw WordPress Site?

Nou, als je kijkt naar alle functies van Poptin, wie kan dan beweren dat het een van de top-plugins voor popups is?

Het wordt geleverd met alle genoemde voordelen en functies. Dus als u uw bedrijf wilt laten groeien met popups, dan is Poptin een uitstekende optie.

Maar geloof ons niet op ons woord - schrijf je in voor de gratis versie om te beginnen met het maken van je eigen Poptins!

 

Saphia Lanier is een B2B-contentenschrijver voor Poptin. Het grootste deel van haar dagen besteedt ze aan onderzoek en schrijven over onderwerpen met betrekking tot SaaS en digitale marketing. Ze geniet van lange nachten waarin ze onderzoek doet naar haar niche, verbinding maakt met gelijkgestemde professionals en snackt op haar nieuwste zelfgemaakte veganistische lekkernijen.