Home  /  Allese-mailmarketing  /  Brevo-prijsverdeling: is het de moeite waard om de e-maillijst te laten groeien?

Brevo-prijsverdeling: is het de moeite waard voor de groei van de e-maillijst?

E-mailmarketing bestaat al vele jaren en is nog steeds een van de meest effectieve manieren om leads op te bouwen en in contact te blijven met uw klanten. Volgens gegevens van Statistawerden er elke dag ongeveer 333.2 miljard e-mails verzonden en ontvangen. 

Dit cijfer zal naar verwachting de komende jaren stijgen, wat een indicatie is dat e-mailmarketing nog steeds de moeite waard is om in te investeren als je je bedrijf wilt laten groeien en relaties met (potentiële) klanten wilt opbouwen.

Brevo is een e-mailmarketingtool ontworpen om u te helpen profiteren van dit soort marketing. Hoewel een investering in dit soort software van onschatbare waarde kan zijn, vraagt ​​u zich af of de prijzen van Brevo de moeite waard zijn om de doelstellingen voor lijstgroei te bereiken.

Het is belangrijk om de kostenimplicaties te begrijpen voordat u zich aanmeldt. Marketingkosten hebben immers invloed op uw winstmarges.  

Dit artikel is bedoeld om u alle informatie te bieden die u nodig heeft om te bepalen of Brevo geschikt voor u is. 

Wat is Brevo? 

Voordat u zich verdiept in de prijsstructuur, moet u goed begrijpen wat Brevo is. 

In wezen is Brevo een SaaS-softwareoplossing die is ontworpen om bedrijven te helpen sterke relaties met hun klanten op te bouwen en hun bedrijfsresultaten te laten groeien door middel van effectieve marketingstrategieën. 

Het ondersteunt e-mailmarketing, sms-marketing, WhatsApp-campagnes, live gesprek, chatbot en meer.

Brevo’s prijsstructuur doorbreken

Als u wilt profiteren van het marketingplatform van Brevo en de verkoop en leads wilt stimuleren via e-mailmarketing, moet u zich aanmelden voor een abonnement. Er zijn vier plannen beschikbaar, die we in deze paragraaf nader zullen bespreken. 

Houd er rekening mee dat het kiezen van het juiste plan een analyse van de behoeften en voorkeuren van uw bedrijf vereist. Alle abonnementen van Brevo staan ​​onbeperkte contacten toe.

Het gratis plan

Dit plan is bedoeld om u te helpen Brevo te verkennen en te zien of het het beste aan uw behoeften voldoet. U kunt kosteloos tot 300 e-mails per dag verzenden, toegang krijgen tot aanpasbare e-mailsjablonen, transactionele e-mails, sms- en WhatsApp-campagnes en de intuïtieve drag-and-drop-editor van Brevo. 

Hoewel dit absoluut een geweldige reeks functies is om u op weg te helpen, kunt u overwegen om te upgraden naar een betaald abonnement om van nog meer functies te genieten en uw e-mailmarketingcampagne naar een hoger niveau te tillen. 

Houd er ook rekening mee dat vasthouden aan het gratis abonnement ook betekent dat u het goed vindt dat het Brevo-logo in al uw e-mails verschijnt. 

Het startplan

Het volgende abonnement is een betaald abonnement en bevat alle functies die in het gratis abonnement worden aangeboden, plus de mogelijkheid om 20,000 e-mails of meer per maand te verzenden, geen Brevo-logo, toegang tot basisrapportagefuncties en analyses, geen dagelijkse verzendlimiet en e-mailondersteuning . 

Het is ontworpen voor groeiende bedrijven die hun bereik willen vergroten en hun klantenbestand willen uitbreiden via e-mail. 

Prijzen voor het startersplan beginnen bij $ 25 per maand. Als u ervoor kiest om het aantal e-mails te vergroten, betaalt u een extra vergoeding. 

Het bedrijfsplan

Marketingmanagers en e-commerceprofessionals kunnen profiteren van het businessplan. Dit pakket omvat alles van het Startersplan plus het volgende: 

  • Geavanceerde statistieken
  • Minimaal 20,000 e-mails per maand (kan tegen meerprijs naar behoefte worden uitgebreid)
  • A / B-testen
  • Telefonische klantenondersteuning
  • Verzend tijd optimalisatie
  • marketingautomatisering
  • Toegang voor meerdere gebruikers

Het Business-abonnement kost $ 65 per maand (of meer, afhankelijk van het aantal e-mails dat u per maand moet verzenden). 

BrevoPlus

BrevoPlus is ontworpen voor grotere ondernemingen met specifieke behoeften. De prijs zal gebaseerd zijn op uw unieke vereisten. 

Over het algemeen kunt u rekenen op toegang tot beveiliging op bedrijfsniveau, gepersonaliseerde klantenondersteuning, beheer van subaccounts, geavanceerde integraties, een flexibel contract en onboarding op maat. Nogmaals, de prijzen zijn afhankelijk van het aantal e-mails dat u elke maand moet verzenden. 

Welk abonnement past bij u?

Beslissen welk plan u kiest, is de eerste stap naar een revolutie in uw e-mailmarketingstrategie. Hoewel het verleidelijk kan zijn om voor het gratis abonnement of het meest betaalbare abonnement te kiezen, is het belangrijk om te onthouden dat de functies die deze abonnementen bieden vaak ongelooflijk beperkt zijn. 

Dat betekent dat u mogelijk niet ten volle kunt profiteren van de voordelen van e-mailmarketing als u zich beperkt tot een kleiner aantal e-mails per maand. 

Aan de andere kant: als je kiest voor een abonnement met 40,000 e-mails per maand, maar er uiteindelijk maar 10,000 verstuurt, geef je beslist te veel uit. 

Om te bepalen welk plan u moet kiezen, is het belangrijk om de omvang en aard van uw bedrijf te beoordelen. Als u bijvoorbeeld een startup heeft, kan het een goed idee zijn om met het gratis abonnement te beginnen, omdat u momentum opbouwt.

Als u echter een klein bedrijf heeft en uw activiteiten wilt uitbreiden, dan is het startersplan een goed idee. Stel dat u een marketingbedrijf runt of dat u een groot bedrijf heeft dat uw marketing intern afhandelt. Dan kunt u het Business- of BrevoPlus-abonnement overwegen. 

Is dit het juiste plan voor u?

Zoals we al hebben vermeld, is het belangrijk om niet alleen op de kosten te focussen, maar ook om de unieke kenmerken en vereisten van uw bedrijf te beoordelen. Bekijk de functies die voor elk abonnement worden aangeboden en bepaal of dit iets is waar u zonder kunt of iets dat essentieel is voor het succes van uw bedrijf.

Er is een geweldige prijscalculator op de prijspagina van Brevo waarmee u de kosten kunt berekenen van het toevoegen van een bepaald aantal e-mails per maand voor elk abonnement. 

U kunt ook contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie over elk plan en professionele hulp krijgen bij het beslissen welk pakket het meest geschikt is voor uw bedrijf. 

Automatiseer uw strategie met pop-ups

Wist u dat het toevoegen van pop-ups aan uw e-mailmarketingstrategie uiterst nuttig kan zijn? 

gebruik popups Het automatiseren van uw e-mailmarketingaanpak kan de effectiviteit van uw campagne aanzienlijk verbeteren. De waarheid is dat pop-ups de mogelijkheid bieden om in realtime met uw beoogde doelgroep te communiceren. U kunt snel bezoekersinformatie vastleggen en uw aantal leads vergroten. 

Bovendien zijn targeting en segmentatie op basis van demografische gegevens, consumentengedrag of voorkeuren mogelijk met geautomatiseerde pop-ups. Deze op maat gemaakte strategie maakt uw e-mails relevanter en vergroot de kans op conversie.

Automatisering maakt A/B-testen ook eenvoudiger, waardoor u uw e-mailmarketingstrategie kunt verfijnen door prestatiegegevens te onderzoeken. Dit kan resulteren in betere e-mailinhoud en een grotere betrokkenheid.

Pop-ups kunnen ook strategisch worden getimed om te worden weergegeven op belangrijke punten in de reis van de gebruiker, zoals wanneer deze binnenkomt of vertrekt, om de impact ervan te maximaliseren.

Poptin is een geavanceerd hulpmiddel dat is ontworpen om u te helpen aangepaste, boeiende pop-ups te maken. Omdat het integreert naadloos met Brevo, kunt u de twee koppelen om uw marketingcampagne echt te maximaliseren en uw verkopen te stimuleren door het genereren en converteren van leads. 

Net als Brevo biedt Poptin ook een gratis abonnement waarmee u de software zelf kunt uitproberen. Er zijn ook betaalde abonnementen die zijn ontworpen om meer functionaliteit te bieden. Prijzen zijn als volgt:

  • Basic Plan – $ 20 per maand, jaarlijks gefactureerd (10,000 sitebezoekers per maand) 
  • Pro Plan – $ 47 per maand, jaarlijks gefactureerd (50,000 sitebezoekers per maand) 
  • Agentschap – $ 95 per maand, jaarlijks gefactureerd (150,000 sitebezoekers per maand) 

Conclusie

Brevo is een waardevol hulpmiddel om de klantbetrokkenheid te vergroten en sterke relaties met hen op te bouwen. Dit kan een enorme impact hebben op uw bedrijfsresultaten, waardoor de extra uitgaven aan Brevo de moeite waard zijn. 

In combinatie met Poptin kan Brevo uw marketingstrategie naar een hoger niveau tillen. Poptin kan ook worden gekoppeld met andere e-mailmarketingplatforms, dus zorg ervoor dat u het eens bekijkt om er zeker van te zijn dat u het meeste uit uw marketingstrategie haalt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Poptin of meld u aan voor een van onze plannen om onze pop-upbouwer zelf te ervaren.  

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.