Home  /  AllesCROe-mailmarketing  / Geef uw e-mailpop-ups een boost met Poptin- en SendPulse-integratie

Geef uw e-mailpop-ups een boost met Poptin- en SendPulse-integratie

E-mailmarketing is een van de meest efficiënte manieren om uw klanten en potentiële klanten op de hoogte te houden van al uw diensten, producten en andere gerelateerde informatie. Dankzij SendPulse beheert u uw e-maillijst via één platform en verzendt u uw e-mails sneller en veilig.

Als je nog een stap verder wilt gaan, dan kan dat gebruik de pop-ups van Poptin om meer leads te genereren, uw e-mailformulieren bij te houden en in het algemeen sneller te werken. Op deze pagina leer je hoe Integratie van Poptin en SendPulse werkt.

Wat zijn SendPulse-pop-ups?

De pop-ups van SendPulse zijn vakjes die op uw website verschijnen terwijl iemand erop surft. Deze pop-ups kunnen u helpen veel meer betrokkenheid bij potentiële klanten te genereren, waardoor ze zich kunnen abonneren op uw mailinglijst.

U kunt Poptin gebruiken om uw SendPulse-pop-ups te maken en uw e-mailabonnees efficiënt te vergroten. Zodra u uw SendPulse-marketing-e-mail met Poptin verbindt, ontvangt u elke keer dat iemand met de pop-up communiceert, de antwoorden in uw e-mail.

Houd er rekening mee dat de sleutel tot het verbeteren van uw e-mailmarketingstrategie is om alles zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Dankzij de pop-ups van SendPulse en Poptin kost het u niet alleen veel minder tijd om uw e-mailpop-ups in te stellen, maar biedt u ook een manier om de surfervaring van uw klanten te verbeteren.

Enkele andere voordelen van SendPulse-pop-ups zijn onder meer: 

 • Verbeterde websitebetrokkenheid
 • Verminderde mogelijkheden van verlaten van de kar
 • Meer efficiëntie tijdens het genereren van leads
 • Verbeterd aanmeldingsproces voor e-mail

Hoe u SendPulse-pop-ups kunt maken met Poptin

Poptin is een online platform waar mensen op de eenvoudigste manier pop-ups en formulieren voor websites kunnen maken. Met deze pop-ups kunt u binnen enkele minuten de betrokkenheid, conversiepercentages en meer van uw website verbeteren.

Pop-ups maken met Poptin duurt niet meer dan een paar minuten en u heeft toegang tot tientallen verschillende sjablonen die u voor uw specifieke website kunt gebruiken. Enkele van de meest efficiënte functies van Poptin zijn onder meer:

 • Het maken van website-pop-ups van welke aard dan ook (overlays op volledig scherm, sociale pop-ups, mobiele pop-ups, enquêtes, video's en meer)
 • Maak e-mail-, contact- en call-to-action-formulieren
 • Drag-and-drop-editor
 • Meer dan 40 sjablonen
 • Meer dan 50 verschillende integraties
 • Smart Tags
 • lijst segmentatie

Als u iemand bent die uw database met e-mailabonnees wil verbeteren via SendPulse, kan Poptin een uitstekende optie zijn om het proces te optimaliseren. Momenteel, Poptin heeft vier plannen, en u kunt degene kiezen waarbij u zich het prettigst voelt:

Het gratis abonnement werkt voor de meeste mensen goed genoeg, maar als je het meeste uit het platform wilt halen, kun je upgraden naar een van de betaalde lidmaatschappen. Het gratis abonnement van Poptin omvat maximaal 1,000 bezoekers per maand, één domein, chat-/e-mailondersteuning en een onbeperkt aantal poptins.

Zoals eerder vermeld, kost het maken van SendPulse-pop-ups met Poptin niet zoveel tijd, en het kan u helpen het proces voor het samenstellen van uw e-maillijst een beetje beter te organiseren. Als u er klaar voor bent om te leren hoe u uw pop-ups kunt integreren met de SendPulse-app, lees dan verder voor de volledige gids!

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met SendPulse

Zodra u uw Poptin-account heeft aangemaakt, moet u naar uw “Pop-ups” tabblad op uw dashboard. Daar zul je alle verschillende poptins zien die je binnen het platform hebt gemaakt; Als u er nog geen heeft gemaakt, kunt u op “Nieuwe pop-up” klikken en een van de reeds bestaande sjablonen gebruiken om alles klaar te maken.

Neem de Poptin die u met SendPulse wilt integreren en klik op de "Bewerk" knop, die de vorm heeft van een potlood. Daar ga je naar beneden naar de “E-mail en integraties” tab en klik op “Voeg integratie toe.”

Nadat u op het SendPulse-logo hebt geklikt, wordt u gevraagd om de API-gebruikers-ID en het API-geheim van uw SendPulse toe te voegen; dit is om toegang te krijgen tot uw huidige e-maillijsten. Kies uw voorkeurslijst en klik "Goedkeuren."

Dat is alles wat u hoeft te doen! Als u klaar bent, bent u klaar om uw pop-upleads rechtstreeks naar de SendPulse-app te sturen.

Voor een meer gedetailleerde helpgids klikt u op hier.

The Bottom Line

Uw werk gemakkelijker maken is een van de meest geruststellende dingen die u kunt ervaren. Dankzij de huidige technologie kunt u eenvoudig een aantal van de processen optimaliseren en automatiseren die u vroeger tijd kostten, zoals het beheren van uw e-mailabonnees.

Als u van plan bent om met SendPulse-pop-ups te gaan werken, kan het integreren ervan met Poptin u veel tijd besparen. Meld u vandaag nog gratis aan bij Poptin als u uw e-mailpop-ups efficiënter wilt stimuleren!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.