Home  /  Alles  / Laat uw e-maillijst groeien met ontgroei-alternatieven

Laat uw e-maillijst groeien met ontgroei-alternatieven

Mensen die ernaar uitkijken hun e-maillijst uit te breiden, hebben veel bronnen tot hun beschikking.

Eén van die middelen is website pop-ups. Het gebruik ervan is niet alleen nuttig voor e-mailmarketing, maar ook voor alles wat met e-commerce te maken heeft. Daarom is het een uitstekend alternatief voor u als u uw bedrijf wilt uitbreiden en meer leads wilt genereren. 

Zoals hun naam al doet vermoeden, verschijnen deze advertenties op het scherm van de gebruiker wanneer deze uw website bezoeken. Er zijn veel dingen die pop-ups kunnen activeren, en u kunt deze triggers voor verschillende doeleinden gebruiken en pop-ups ontwerpen om verschillende doelen te bereiken. Niettemin is het ontwerpen van pop-ups helemaal niet eenvoudig, dus gebruiken sommige mensen apps om het hen gemakkelijker te maken. 

Outgrow is een van de meest populaire op de markt, maar dat is niet de enige die beschikbaar is voor gebruikers. Er zijn veel Outgrow-alternatieven voor je, dus neem de tijd om ze allemaal te bestuderen en kies degene die je het beste bevalt!

Ontgroeien: overzicht 

Veel mensen vinden het moeilijk om te zeggen wat Outgrow is, omdat het meer dan één ding vertegenwoordigt. Mensen zouden kunnen zeggen dat het een tool is die zich richt op het vergroten van het websiteverkeer, het laten groeien van e-maillijsten en het helpen van mensen om meer inzicht te krijgen in digitale marketing. Daarom bevat het veel functies en zelfs eBooks om mensen te helpen meer over de kwestie te begrijpen. 

Deze website biedt veel functies voor iedereen die zich aanmeldt voor een account, waaronder een pop-upbuilder met veel sjablonen die voor u beschikbaar zijn. Outgrow heeft mensen geholpen de online conversies met meer dan 30% te verhogen, waardoor het een zeer betrouwbare app is geworden. 

De educatieve bronnen van Outgrow zijn een van de dingen die deze software aantrekkelijk maken voor mensen. De reden hiervoor is dat het iedereen die niet zoveel weet over digitale marketing helpt om alle basisbeginselen ervan te leren. Maar mensen die al alles weten wat er te weten valt, hebben deze middelen misschien niet nodig.

Wat zijn de beste ontgroei-alternatieven?

Wij zijn hier om u te helpen de beste Outgrow-alternatieven voor u te vinden, dus lees verder als u daarin geïnteresseerd bent! Je kunt vijf van deze apps op deze pagina vinden, en met elk daarvan kun je pop-ups maken, bewerken en andere functies met betrekking tot digitale marketing gebruiken.

#1 Poptin 

VOORDELEN

 • Mooie sjablonen
 • Integraties
 • Targeting
 • Slimme triggers
 • Uitstekende klantenservice
 • Beginnersvriendelijke interface 
 • Rapporteert over hoe uw pop-ups het doen 
 • Redelijke prijsstelling 

NADELEN 

 • Het kan enkele kleine foutjes bevatten 

Poptin is een van de populairste pop-upbouwers op de markt, en dat komt door de kwaliteit. Het belangrijkste doel van dit bedrijf is om u te helpen meer leads en prospects te genereren, dus alle functies werken samen om dichter bij dat doel te komen.

Poptins kenmerken

E-mailmarketing wordt niet buiten beschouwing gelaten, dus veel Poptin-functies helpen u meer lezers en abonnees te krijgen via uw e-mails. U kunt elk soort pop-up maken, website contactformulier, of e-mailformulier met deze app. Een van de redenen waarom mensen deze app zo aantrekkelijk vinden, is de mate waarin je elke pop-up kunt aanpassen en bewerken. 

Met de meeste programma's kunt u alleen verschillende pop-ups voor uw bedrijf maken en deze vervolgens een beetje wijzigen als u daar zin in heeft. Het sterke punt van Poptin is echter dat het zich richt op het doorvoeren van die veranderingen, en de IA- en analysefunctie vertelt u wat u moet verbeteren aan uw pop-ups. 

U hoeft geen professionele ontwerper of programmeur te zijn om Poptin te gebruiken, dus maak u daar geen zorgen over als u een beginner bent op het gebied van digitale marketing. De interface van Poptin is zeer intuïtief en het is bijna onmogelijk om tijdens het proces te verdwalen. 

Het e-mailen van kortingsbonnen naar uw klanten is ook eenvoudig met Poptin, omdat u slechts een paar klikken hoeft te maken gegamificeerde pop-ups. Hetzelfde geldt voor e-maillinks, bedank-e-mails en koude e-mails. Met Poptin kunt u exit-pop-ups maken, welkomstpop-ups, tijdregistratie-pop-ups en zelfs een CRO-tool gebruiken. 

A/B-testen vallen ook binnen het bereik van de app, maar het is complexer om te begrijpen en te gebruiken dan andere functies, dus we raden u aan deze alleen te gebruiken als u het een en ander weet over e-mailmarketing. U kunt uw pop-ups analyseren en zien wat u eraan moet verbeteren met de statistische functie. 

Bekijk volledige functies hier.

Integraties

Maak je ook geen zorgen over integraties! Poptin heeft meer dan 50 integraties voor u beschikbaar, zodat u tijdens het gebruik van Poptin geen afscheid hoeft te nemen van uw favoriete tools.

Je kunt deze app op elk platform gebruiken. Het maken van je eerste Poptin duurt maar een paar minuten, dus probeer het eens en kijk of het je bevalt! Poptin bevat vier abonnementen: het gratis abonnement, het basisabonnement voor $ 25/maand, het pro-abonnement voor $ 59/maand en het bureauabonnement voor $ 119/maand. 

Bekijk deze snelle Poptin-recensie door de CEO van Shapewear Wholesale en ontdek hoe het bedrijf deze gebruikt voor het effectief genereren van leads en verkopen:

https://youtu.be/ih2Ww1xH_-o

Probeer Poptin GRATIS!

#2 Bewijsfactor 

VOORDELEN

 • Het heeft een grote verscheidenheid aan functies 
 • Het heeft fatsoenlijke pop-upsjablonen 

NADELEN

 • Het duurt enige tijd voordat de klantenservice antwoordt

Er zijn veel apps op de markt die uw conversies kunnen verhogen, maar ze bieden u niet allemaal wat programma's als Proof Factor te bieden hebben. Of je nu sociaal bewijs, gamificatie, sms-marketing of e-mailautomatisering wilt, deze app heeft het. 

Exit intent triggers zijn een van de pop-ups die je met deze app kunt krijgen, maar het bevat ook interactieve game-pop-ups, tijdregistratie-pop-ups en zelfs welkomstvideo-pop-ups. Functies zoals live bezoekersaantallen zijn ook voor u beschikbaar als u voor deze diensten betaalt. 

Over betalen gesproken: prijzen zijn een van de belangrijkste onderdelen van elke dienst of product dat te koop is. Zoals de meeste producten op de markt heeft Proof Factor een gratis versie met onbeperkte contacten, gamificatie en pop-upssjablonen.

Het kleine bedrijfsabonnement van de app kost $ 29 per maand en biedt andere functies, zoals verkoopmeldingen, vijf actieve campagnes en succesmanagers. Als u uw bedrijf als nooit tevoren wilt uitbreiden, kunt u de site met veel verkeer kiezen, die $ 79/maand kost. 

Eindelijk het laatste abonnement van Proof Factor dat $ 179 per maand kost, maar vooral geschikt is voor grote bedrijven. 

#3 Converteer Pro 

VOORDELEN 

 • Het maakt het genereren van leads eenvoudiger dan ooit
 • Het heeft een drag-and-drop-builder

NADELEN 

 • Het is een van de duurste programma's op de markt

Veel gebruikers zeggen dat het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was geweest vóór Convert Pro. Over het algemeen kan deze app u op veel manieren helpen, omdat het een eenvoudig te gebruiken programma is. 

Het eerste dat u moet weten over Convert Pro is dat het 100% compatibel is met smartphones, dus het gebruik ervan is voor niemand een probleem, ongeacht de apparaten die ze hebben. Het gebruik van deze app gaat soepel en snel dankzij de supersnelle laadfunctie die ervoor zorgt dat u niet langer hoeft te wachten dan nodig is. 

Net als andere apps kun je de editor voor slepen en neerzetten gebruiken om je pop-ups in een mum van tijd te wijzigen. Het belangrijkste nadeel van deze app is de prijs. Convert Pro biedt geen gratis proefperiode en het meest betaalbare abonnement is $ 86 per maand. Afgezien daarvan hebben mensen maar één andere optie die $ 249 per maand kost, wat voor sommigen erg duur kan zijn.

#4 Bloei 

VOORDELEN 

 • Het richt zich op het laten groeien van uw e-maillijst

NADELEN 

 • Het biedt geen andere belangrijke functies 
 • Om het te kunnen gebruiken, heb je een Elegant Themes-lidmaatschap nodig

Bloom is niet zo populair als de andere apps op deze lijst, maar het is een goed Outgrow-alternatief. Het beste en slechtste aan deze app is dat deze zich richt op het laten groeien van je e-maillijst. Daarom zult u geen andere extra of speciale functie in deze software vinden. 

De functies zijn echter behoorlijk geoptimaliseerd, dus u zult geen problemen ondervinden bij het gebruik ervan of bij het uitproberen van functies die u leuk vindt. Dingen veranderen een beetje als we het hebben over de prijzen van Bloom, en de reden daarvoor is dat ervoor betalen heel anders is dan bij andere producten of diensten. 

Als je een Elegant Themes-lidmaatschap hebt, kun je Bloom gratis gebruiken. Je kunt Bloom kopen zonder het lidmaatschap, maar je moet dan nog steeds betalen voor een jaarlijkse licentie.

#5 Popconversie 

VOORDELEN 

 • Het is makkelijk te gebruiken 
 • Het heeft uitstekende klantenondersteuning 

NADELEN 

 • Je kunt er alleen pop-ups mee maken

Popconvert is vergelijkbaar met de vorige plug-in omdat het maar voor één ding werkt, en dat is het maken van pop-ups. Het mooie van de app is dat hij binnen een paar minuten pop-ups kan maken, waardoor je geen tijd nodig hebt om creatieve en innovatieve advertenties te maken. 

De klantenondersteuning is snel, wat betekent dat u zonder problemen al uw vragen kunt beantwoorden. Houd er rekening mee dat deze app volledig gratis is, wat uitstekend nieuws kan zijn voor degenen die op zoek zijn naar iets om alleen pop-ups te maken. 

#6 Groeimatik

VOORDELEN 

 • Het biedt e-commerce-automatisering 
 • U kunt gratis beginnen en betalen naarmate u groeit 

NADELEN               

 • Beperkte integraties 

Het laatste product op deze lijst is Growmatik, dat ondanks dat het niet zo populair is, uitstekende functies biedt aan zijn gebruikers. Deze app werkt net als de eerste op deze lijst, dus het geeft je volledige digitale marketingautomatisering om je te helpen je verkopen en leads op de kortst mogelijke termijn te verbeteren. 

Met Growmatik kun je gratis beginnen en betaal je alleen als je als bedrijf groeit, wat handig is voor kleinere bedrijven. 

Afsluiten 

U kunt online kiezen uit vele Outgrow-alternatieven, omdat ze allemaal verschillende voordelen bieden en uw bedrijf op unieke wijze helpen. Poptin is de beste optie op de lijst, dus we raden u aan u zo snel mogelijk aan te melden voor een Poptin-account. Klik hier om direct naar te gaan Poptins website!

 

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.