Home  /  AllesCROe-commerce  / Creëer gamified pop-ups om uw conversiepercentage te verdubbelen

Maak gamified pop-ups om uw conversiepercentage te verdubbelen

Boven de overweldigende zee van content uitstijgen is behoorlijk moeilijk, ook gezien het steeds veranderende consumentengedrag. Als u zich in de e-commercebranche bevindt, moet u altijd uw tijd verdubbelen, omdat bezoekers de neiging hebben van de ene plaats naar de andere te springen totdat ze de beste deal voor hen hebben gevonden.

Als je al gebruikt website pop-ups, contactformulieren, gerichte aanmeldingen en andere soortgelijke kanalen, u doet het goed. Exitpop-ups zijn bijvoorbeeld effectief in het terugdringen van het aantal verlaten winkelwagentjes % tot 50. Om er maar een paar te noemen bedrijven die succes hebben geboekt bij het implementeren van pop-ups om hun conversiepercentage te verhogen.

Het goede nieuws is dat, ook al behaalt u positieve resultaten met uw huidige conversiestrategie, er meer achter de gebruikelijke pop-ups zit die u laat zien.

Poptin heeft onlangs zijn nieuwste functie gelanceerd waarmee je eenvoudig gamified pop-ups kunt maken. Het tilt uw pop-upstrategie naar een geheel nieuw en opwindend niveau. Ontdek wat een gamified pop-up is en hoe u hiermee uw conversiepercentage in een mum van tijd kunt verdubbelen.

Wat zijn gamified pop-ups?

Gamification is misschien nieuw voor je, maar het heeft iets te maken met het inzetten van game-elementen in niet-game scenario’s om de aandacht van potentiële klanten te trekken.

Gegamificeerde pop-ups spreekt bijna alle leeftijdsgroepen aan. Het activeert ieders aangeboren liefde voor beloningen en competitie. Door gegamificeerde pop-ups te gebruiken, kunt u uw kansen om opgemerkt te worden verdubbelen en tegelijkertijd uw merkbekendheid en betrokkenheid vergroten.

Enkele populaire soorten gegamificeerde pop-ups die ook beschikbaar zijn op Poptin zijn de volgende:

  • Kies een cadeau-pop-up. Er wordt een pop-up weergegeven met cadeau-elementen erop. De bezoeker hoeft alleen maar op het cadeau te klikken dat hij kiest en de aanbieding verschijnt. U kunt zelfs een e-mailveld opgeven om uw abonneelijst een boost te geven via pop-ups met cadeaus.
  • Draai aan het wiel pop-up. Dit type is een van de meest voorkomende gegamificeerde pop-ups. Veel mensen noemen het een Rad van Fortuin-pop-up. Het toont een draaiwiel met alle geweldige aanbiedingen die uw merk te bieden heeft. Het enige wat je hoeft te doen is draaien om te winnen. Met slechts één klik draait het pop-upwieltje en stopt het op de prijs.
  • Pop-ups van krasloten. Kraskaart-pop-ups zijn net zo aantrekkelijk als u uw bezoekers de verrassing laat ontrafelen door de kaart virtueel op het scherm van uw website te krassen. Deze kraspop-up is eenvoudig te maken en aan te passen.

Waarom zou je gamified pop-ups moeten maken?

Afgezien van het feit dat gamified pop-ups ook vrij eenvoudig te maken zijn, kunt u deze voordelen bekijken en aangeven waarom u gamified pop-ups in de toekomst zou moeten overwegen als onderdeel van uw conversiestrategie.

Verhoogt het aantal e-mailaanmeldingen

Met gegamificeerde pop-ups prikkelt u de nieuwsgierigheid van uw klanten naar wat ze uit uw kortingspop-ups kunnen halen en moedigt u hen enorm aan om mee te doen wat nodig is om niets te verliezen. Natuurlijk vinden ze het niet erg om hun e-mailadres op te geven om de taak te voltooien. Zo ervaar je een betere ervaring e-mailmarketing conversies.

Een beroep op alle leeftijdsgroepen

Bij het maken van pop-ups houden we meestal rekening met de specifieke leeftijdsgroep die we willen targeten. In gegamificeerde pop-ups kunnen zelfs mensen buiten uw doelgroep geïnteresseerd zijn, omdat het zo gemakkelijk te begrijpen is.

Verhoogt de betrokkenheid

Vergeleken met pop-ups die alleen om uw klantgegevens vragen, bieden gamified pop-ups een interactieve manier om met uw bezoekers te communiceren.

Verbetert de verkoop

Met gamified pop-ups kunt u promotie-aanbiedingen, couponcodes, gratis verzendkortingen, vouchers en meer geven. Dergelijke merkaanbiedingen kunnen de conversies van bezoekers naar klanten versnellen, omdat u ze verleidt met relevante promoties.

Hoe u gamified pop-ups kunt maken met Poptin

Poptin biedt je een gebruiksvriendelijke pop-upbouwer zonder code waarmee je binnen enkele minuten je gamified pop-up kunt maken. Het heeft veel aanpassingsopties, triggers, targetingregels en andere robuuste functies om het maximale potentieel van uw ontwerpen te ontketenen.

Met Poptin kun je pop-ups maken die aan het wiel draaien, een pop-up krabben en een cadeau-pop-up uitkiezen. U kunt de kant-en-klare sjablonen gebruiken, zodat u niets helemaal opnieuw hoeft te doen.

Hier zijn enkele hoogtepunten van wat u moet doen:

  • Inloggen met uw Poptin-account.
  • Maak een nieuwe pop-up en kies uw gamified pop-upsjabloon
  • Pas de sjabloon aan volgens uw voorkeur
  • Voeg het bericht toe/bewerk het en merkaanbiedingen die u aan uw bezoekers geeft
  • Zet de uw triggers en targetingregels
  • Publiceer je spel verschijnt!

Dat is supermakkelijk! Als je het gevoel hebt dat je in de beginfase niet het gewenste resultaat behaalt, kun je altijd nog dirigeren AB-testen en volg je prestaties via Poptin's ingebouwde analyse.

Ook maak een autoresponder voor e-mail met Poptin en voeg de winnende code en het prijslabel toe via samenvoegtags.

Afsluiten!

Gamified pop-ups zijn een vooruitgang die u kan helpen een beter conversiepercentage te bereiken, meer e-mailaanmeldingen te genereren, meer leads te genereren en de klantbetrokkenheid te verbeteren.

Om meer opties en tools voor conversieoptimalisatie te ontdekken, Meld je aan bij Poptin om toegang te krijgen tot de lange lijst met robuuste functies om uw bedrijf te helpen groeien!

Steun de gegamificeerde pop-ups van Poptin op product Hunt!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.