Home  /  Allese-commerce  / Laatste tips en trucs om uw e-commercebedrijf nieuw leven in te blazen

Nieuwste tips en trucs om uw e-commercebedrijf nieuw leven in te blazen

e-commerceactiviteiten vernieuwen

Het hebben van een digitale aanwezigheid is belangrijk in de wereld van vandaag en u moet kansen benutten om een ​​interactieve website te creëren, uw e-commerce website te optimaliseren en uw publiek te boeien. Wanneer u uw e-commerce website wilt vernieuwen; Als klant is het belangrijk dat u geen onrealistische verwachtingen schept, aangezien dit uw website ten onder kan doen gaan. U moet uw kennis van de werking van een website uitbreiden en wat u wilt dat een website oplevert. U moet niet alleen vertrouwen op de esthetiek als het gaat om uw e-commercewebsite. Succes hangt niet alleen af ​​van het hebben van een aantrekkelijke website. Dat uw e-commerce website er goed uitziet, betekent niet dat deze succesvol zal zijn.

Als u de gewenste resultaten van uw publiek wilt behalen, moet u hen een dynamische en boeiende ervaring bieden. Uw budget heeft ook invloed op wat u krijgt na het vernieuwen van uw website. U krijgt waar u voor betaalt, dus als u een goede website wilt, moet u investeren.

Volgens Josh Williams: “Het ontwerpen van een nieuw e-commercemerk is een unieke uitdaging, verschillend van andere soorten merkmedia zoals verpakkingen of drukwerk. De digitale aandachtsspanne van mensen wordt steeds korter, dus je moet duidelijk, beknopt en boeiend zijn.”

Er zijn ontwikkelaars die bijdragen aan slecht ontworpen websites. Dergelijke ontwikkelaars houden zich bezig met statische en eendimensionale tactieken die saai zijn. Ontwikkelaars moeten klanten informeren en hun ontwerpen niet verwateren.

ecommerce

Controlelijst voor het vernieuwen van e-commercewebsites

 1. Trackingfunctionaliteit: Zorg ervoor dat u uw website kunt monitoren terwijl u uw website vernieuwt. U moet functionaliteiten in uw e-commercewebsite opnemen waarmee u indicatoren zoals doelen, conversie en verkeer kunt meten.
 2. Sociale media: U moet gebruik maken van sociale media en sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram in uw websiteontwerp integreren, omdat dit u zal helpen het verkeer en de zichtbaarheid te vergroten.
 3. Snel laden: Er zijn maar weinig gasten op uw e-commercewebsite die wachten tot uw site is geladen. U moet uw e-commercewebsite zo ontwerpen dat deze op alle apparaten snel wordt geladen. U kunt de snelheid van uw e-commercewebsite controleren met tools zoals Pagespeed Insights en Pingdom.
 4. Beveiliging: Doe geen concessies aan de veiligheid van uw e-commercewebsite. Elk ontwerp van uw e-commercewebsite moet beveiligings- en privacyprotocollen bevatten om de gegevens van gebruikers en klanten te beschermen.
 5. Optimaliseren voor conversie: Zorg er bij het vernieuwen van uw e-commercewebsite voor dat uw bestemmingspagina's conversiegericht zijn. Ontwerp alle pagina's op uw e-commercewebsite om ervoor te zorgen dat uw lezers door uw site blijven bladeren.
 6. Optimaliseren voor mobiel: De meeste mensen gebruiken tegenwoordig slimme apparaten en u moet ervoor zorgen dat uw e-commercewebsite mobielvriendelijk is, zodat deze kan worden beoordeeld wanneer de klant dat wil en waar de klant ook is.
 7. SEO gericht: Zorg ervoor dat u uw website optimaliseert. U moet inhoud ontwikkelen die leesbaar is voor browsers en mensen. Zorg ervoor dat uw inhoud aantrekkelijk en overtuigend is.
 8. E-mailmarketing: E-mailmarketing is een effectieve manier om uw e-commercewebsite vooruit te helpen.
 9. Schakel een contentmanagementsysteem (CMS) in: u moet regelmatig nieuwe en originele inhoud op uw e-commercewebsite publiceren, omdat dit uw publiek zal boeien en uw marketingdoelen zal bevorderen. Zorg voor een contentmanagementsysteem zodat uw klanten en klanten inhoud kunnen plaatsen en inhoud kunnen bewerken.

Heet om de omzet te verhogen na het vernieuwen van uw e-commerce website

 1. Zorg voor het juiste e-commerceplatform: Een e-commercewebsite is belangrijk als u online wilt verkopen. Magento e-commercebureau kan u helpen bij het onderzoeken en testen van e-commerceoplossingen.
 2. Eerste indruk: Om een ​​productieve e-commerce website te creëren moet je creatief zijn en ervoor zorgen dat je gebruikers betrokken zijn. De eerste indruk is belangrijk, dus je moet onvergetelijk en uniek zijn. Volgens Michael Wong: “Design zal uw e-commercemerk maken of breken. Het is zo belangrijk. Uw online winkel is het eerste contactpunt tussen u en uw klanten, en de eerste indruk is het belangrijkst.”
 3. Foto's en meer foto's: klanten onthouden wat ze zien en foto's zijn een manier om uw klanten te betrekken bij uw e-commercewebsite. Voor foto's op uw e-commerce website kunt u een geheel witte achtergrond gebruiken, grote afbeeldingen gebruiken, zoomen inschakelen, foto's van producten vanuit verschillende hoeken aanleveren en een goede fotograaf inschakelen. Zorg ervoor dat de foto's van uw producten van hoge kwaliteit zijn.
 4. Mobiel: Wees mobiel georiënteerd als u online wilt verkopen, aangezien mensen steeds vaker toegang hebben tot internet via hun mobiele apparaten. Het hebben van een mobiele website verhoogt uw ranking in zoekmachines. U kunt de Mobielvriendelijkheidstool van Google gebruiken om te controleren of uw website kan op mobiel werken. Ontwikkelingsbedrijf voor e-commerce kan u helpen ervoor te zorgen dat uw e-commerce website mobielvriendelijk is.
 5. Richt u op de juiste doelgroep: Het is belangrijk dat u een persoonlijke ervaring biedt en de juiste doelgroep target.
 6. Verbeter de navigatie: zorg ervoor dat de navigatie op uw e-commercewebsite naadloos en stressvrij verloopt. Manieren om de navigatie op uw website te verbeteren zijn onder meer het gebruik van vervolgkeuzemenu's, de functie 'Recent bekeken' en het toevoegen van een categorie 'Wat is er nieuw'. Magento e-commercebureau kan de navigatie van uw e-commerce website verbeteren.
 7. Unique Selling Proposition (USP): Als u verkopen wilt realiseren, heeft u een uniek verkoopvoorstel nodig. Zorg dat u iets heeft dat u onderscheidt van uw concurrenten. U kunt een uniek verkoopvoorstel creëren door te weten wat uw bedrijf te bieden heeft, welk probleem uw bedrijf oplost, wie uw doelgroep is, waarom uw product de moeite waard is om te kopen, wie uw concurrenten zijn en welke bezwaren mensen tegen uw product zullen hebben.
 8. Een uitzonderlijke ‘Over ons’-pagina: Een ‘Over ons’-pagina helpt u bij het promoten van uw e-commercewebsite. Uw Over ons-pagina kan het verhaal van uw merk bevatten, een getuigenis, uw partners en een foto of video waarin uw merk wordt afgebeeld.
 9. Uniek idee: E-commerce is een competitieve markt en u moet uw publiek een unieke aanwezigheid bieden als u verkeer en conversies naar uw e-commercewebsite wilt genereren. Websites die u kunnen helpen te weten wat trending is, zijn onder meer SpringWise, Trendhunter, NOTCOT, Trendwatching en The Cool Hunter.
 10. SEO-strategie: U moet een goede SEO-strategie voor uw e-commerce website ontwikkelen door uw productpagina te optimaliseren, door gebruikers gegenereerde inhoud te gebruiken, gebruiksvriendelijke URL's te gebruiken, dubbele inhoud te vermijden, een goed intern koppelingssysteem te gebruiken en analyses te gebruiken.
 11. Livechat gebruiken: Menselijke interactie is belangrijk in e-commerce. Er zijn veel online shoppers die de voorkeur geven live gesprek. U moet een livechatfunctionaliteit op uw e-commercewebsite installeren.
 12. Bloggen: Bloggen helpt u het aantal bezoekers naar uw e-commercewebsite te vergroten. Je moet regelmatig publiceren. Je kunt producten, wedstrijden en persoonlijke ervaringen publiceren.

Andere manieren om de verkoop op uw e-commerce website te verbeteren zijn onder meer het verbeteren van uw winkelontwerp, het gebruik van het juiste thema en de juiste kleuren, het vermijden van typefouten, het regelmatig bijwerken van uw winkelontwerp, het verwijderen van pop-ups en het hebben van specifieke productcategorieën.

Op uw e-commercewebsite moet u uw best doen om verkeersverlies te minimaliseren. Wanneer u een nieuwe e-commerce website heeft; verkeersverlies mijn gevolg van het onvermogen om zoekmachineoptimalisatie (SEO) te integreren in uw webontwerpproces, geen omleiding van webpagina's, nieuwe architectuur, kopiewijziging en paginaverwijdering.

Tips voor website-onderhoud

 1. U kunt een zoekwoordanalysetool gebruiken om de juiste zoekwoorden te targeten.
 2. U kunt een hulpprogramma voor zoekwoorden gebruiken om zoekwoorden voor latente semantische indexering (LSI) te verkrijgen die u helpen met uw doeldomein.
 3. Zorg ervoor dat u in een maand minimaal 400 exacte zoekopdrachten krijgt, zodat er voldoende verkeer is voor de door u gekozen zoekwoorden.
 4. U kunt artikelmarketing gebruiken om verkeer te genereren.
 5. U kunt verkeer genereren door uw artikelen in artikelmappen voor te leggen.

Het is riskant om te weinig budget te besteden aan het herontwerp van uw e-commerce, en het zal u op de lange termijn geld kosten. Als u een budget wilt creëren voor het herontwerp van uw e-commerce website, moet u rekening houden met uw jaarlijkse economische inkomsten, het totale aantal klanten, de gemiddelde productwaarde, de totale bestelgeschiedenis, de totale productbibliotheek, het volume van de integratie van derden en de problemen die daarmee gepaard gaan. integratie van derden. Volgens Jordy Heis: “Een geweldig ontwerp versus een goed ontwerp kan uw concurrentievoordeel zijn om uw bedrijf te helpen groeien.

Hoe merken moeten budgetteren

Geef prioriteit aan de behoeften van uw merk: Als u uw e-commercewebsite wilt vernieuwen, moet u prioriteit geven aan de behoeften van uw merk.

 1. Budget op basis van waarde: Een doel van het vernieuwen van uw e-commercewebsite is het stimuleren van de verkoop. U moet een platform bouwen dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Uw e-commercewebsite zal financieel vooruitgaan als u budgetteert op basis van waarde. U moet zich concentreren op de waarde die u uit uw e-commercewebsite haalt.

online winkelen met creditcard

Belangrijk doel voor het vernieuwen van uw e-commerce website

De online wereld beweegt snel en het is belangrijk dat u uw doelen regelmatig bijwerkt. De doelen waarmee u rekening moet houden bij het vernieuwen van uw e-commercewebsite:

 1. Meer verkeer genereren: Elke e-commercewebsite wil meer relevant verkeer genereren, omdat niet al het verkeer gelijk is. De marketing van uw e-commerce website moet mensen aantrekken die uw producten en diensten nodig hebben. Uw marketing moet uw verkeer verhogen. U moet uw verkeer analyseren en kijken of het uw doelgroep bereikt.

Het is belangrijk op te merken dat u Google Analytics kunt gebruiken om informatie te vinden over mensen die uw e-commercewebsite bezoeken. Informatie die u uit Google Analytics kunt halen, is onder meer:

 1. Klantbelangen
 2. Geografische informatie
 3. Demografische informatie zoals leeftijd en geslacht
 4. Technische informatie zoals het apparaat en de browser die u gebruikt.

Met Google Analytics kunt u uw marketinginspanningen beoordelen om er zeker van te zijn dat uw website op de juiste manier wordt vernieuwd.

 1. Breid uw e-maillijst uit: ervoor zorgen dat mensen terugkomen naar uw e-commercewebsite is belangrijk omdat dit deel uitmaakt van succes. Uw e-maillijst is een belangrijk hulpmiddel omdat het de deur opent voor klanten om met uw merk te communiceren en voor uw bedrijf om met klanten te communiceren. U moet profiteren van e-mailmarketing wanneer u uw e-commercewebsite vernieuwt, aangezien e-mailmarketing een hoog conversiepercentage heeft.

U kunt de nadruk leggen op uw e-maillijsten door deals aan te bieden aan klanten die zich aanmelden, uw e-maillijst te promoten op sociale media, inclusief call-to-actions (CTA's) op uw website die gasten aanmoedigen zich te abonneren. Zorg ervoor dat de e-mails die u verzendt nuttig en relevant zijn als u uw e-maillijst wilt onderhouden en uitbreiden.

 1. Bied een persoonlijke ervaring: alle bezoekers van uw e-commercewebsite zijn uniek en gaan op een andere manier met uw website om. Technologie maakt het voor u gemakkelijk om te weten hoe klanten omgaan met uw website en met deze kennis kunt u de ervaring van de klant aanpassen.

Terwijl je de klantervaring personaliseert; u kunt soortgelijke of aanvullende items aan hen voorstellen en u kunt inhoud leveren die gerelateerd is aan datgene waarop ze hebben geklikt. Klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden, leidt tot een stijging van de omzet. Volgens Amy Stringer-Mowat: “Een goed ontwerp kan onmiddellijk leiden tot onmiddellijke geloofwaardigheid, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van een online winkel. Shoppers worden opnieuw getekend naar professioneel ogende pagina's. Het geeft ze vertrouwen in het product.”

 1. Responsieve website: Zorg ervoor dat uw website mobielvriendelijk is, omdat dit zal leiden tot een hogere ranking in zoekmachines zoals Google. Uw mobiele website moet dezelfde informatie en inhoud hebben als uw desktopwebsite. Let op en verbeter de mobiele ervaring van uw klanten.
 2. Naast blogs: het hebben van blogs voor uw e-commercebedrijf is belangrijk, maar uw blog laten opvallen is moeilijk. Terwijl u uw website vernieuwt, kunt u zich richten op interactieve inhoud, video's en podcasts. Breng nieuwe formaten naar uw blogs, experimenteer met nieuwe vormen en begrijp uw publiek beter.
 3. Verhoog de omzet: Om uw bedrijf te laten floreren, moet u omzet genereren. U kunt Google Analytics gebruiken om te weten welke tactieken u in het verleden heeft gebruikt en die hebben gewerkt. Ontdek de marketingactiviteiten die tot verkoop leiden. Uw bedrijf is uniek, dus u moet kijken naar wat het beste bij u past. U moet uw statistieken analyseren en uw plannen optimaliseren.
 4. Gebruik influencers: Het publiceren van uw inhoud is een grote marketinguitdaging waarmee bedrijven consequent worden geconfronteerd, aangezien er veel sociale mediakanalen en blogs zijn die mensen gebruiken. Een goede tactiek om meer mensen te bereiken is het ontwikkelen van relaties met mensen met een groot publiek. Wanneer u met influencers werkt, kunt u een nieuw publiek bereiken en uw doelgroep bereiken.