Home  /  Alleslead generatie  / Poptin erkend als de hoogst gewaardeerde software voor leadgeneratie

Poptin erkend als de hoogst gewaardeerde software voor leadgeneratie

Poptin erkend als de hoogst gewaardeerde software voor leadgeneratie

GetApp, een gevestigde softwarebeoordelings- en aanbevelingsengine, vermeldde Poptin in zijn “10 best beoordeelde software voor leadgeneratie" verslag doen van.

Met een algemene beoordeling van 4.8, Poptin werd genoemd als een van de hoogst gewaardeerde leadgeneratiesoftware met een algehele positieve beoordeling van 98%.

Niet alleen dit: Poptin is een winnaar van niet 1 maar 2 GetApp Category Leaders-rapporten in de eerste helft van dit jaar! Bekijk onze ongelooflijke overwinning:

"We zijn GetApp erg dankbaar voor de erkenning. Door de jaren heen hebben we geweldige dankbetuigingen ontvangen van hun site en is onze app positief beoordeeld. We zijn geïnspireerd om Poptin te blijven verbeteren en nieuwe tools en handige functies voor al onze gebruikers te lanceren.“, vertelt Gal Dubinski, de medeoprichter van Poptin.

Poptin is een best beoordeeld product op GetApp. Onze gebruikers hebben het mogelijk gemaakt! Bekijk onze prestaties op GetApp – 

Dit is wat onze gebruikers over ons te zeggen hebben:

“De algehele ervaring is goed. Ik kan zien dat ze veel tijd hebben besteed aan de ontwikkeling van het product. Dat gezegd hebbende, als ik contact opneem, reageren ze erg snel en ondernemen ze actie om de software snel bij te werken om aan onze behoeften te voldoen. Ze gaan verder dan wat de meeste softwarebedrijven bieden op het gebied van klantenondersteuning. Dat waardeer en waardeer ik!” – Amy C.

Over Poptin

Poptin is een intuïtieve toolkit voor conversie-optimalisatie waarmee gebruikers slimme website-pop-ups en contactformulieren kunnen maken. Het heeft een reeks responsieve sjablonen, aanpassingsopties, triggers, targeting, e-mail- en CRM-integratiesen vele andere functies die het conversiepercentage van een website helpen verhogen. Bekijk de lijst met functies hier.

Poptin is volledig gratis te gebruiken. Voor meer geavanceerde functies kunt u zich abonneren op een van de betaalde plannen vanaf $ 25 per maand.

Meld u gratis aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.