Home  /  Allescontent marketing  / 7 krachtige woorden die u kunt gebruiken om de klikfrequenties van blogs te verhogen

7 krachtige woorden die u kunt gebruiken om de klikfrequenties van blogs te verhogen

Het gebruik van de juiste woorden om kwaliteitsinhoud te creëren en het publiek te betrekken is essentieel omdat woorden impact hebben en mensen ertoe aanzetten actie te ondernemen.

Om de klikfrequenties van uw blog te verhogen, moet u op elk detail letten wanneer u iets schrijft.

Het gebruik van machtswoorden is alsof u bezoekers een duwtje in de rug geeft om te klikken en u helpt de conversieratio's van uw website te verhogen.

Ze zijn uiterst nuttig gebleken als ze op de juiste manier worden gebruikt, en enkele van de plaatsen waar u deze woorden moet gebruiken om snel de aandacht van uw bezoekers te trekken zijn:

  • Headlines
  • Eerste en laatste alinea
  • CTA's

Dit zijn de plaatsen waar ze het meest effectief kunnen zijn, maar u kunt ze ook gebruiken in uw e-mailmarketing en socialemediamarketing.

Met deze 7 krachtwoorden zal de klikratio van je blog enorm stijgen, dus verspil geen tijd meer en probeer ze meteen!

1. Gratis

Het woord ‘Gratis’ op zichzelf geeft mensen een gevoel van toegevoegde waarde.

‘Gratis’ is het meest gebruikte woord in online marketing, omdat mensen het meest gehecht zijn aan aanbiedingen waarvan ze denken dat ze daar de kans toe krijgen voordeel In elk geval.

Door dit woord in uw blogposts op te nemen, kunt u een groot aantal mensen aanspreken en hen de kans geven om te onderhandelen.

Dit verhoogt zowel de betrokkenheid als uw conversiepercentages, omdat het mensen blij maakt en ervoor zorgt dat ze meer dan ooit actie willen ondernemen.

Het dwingt hen volledig omdat mensen van gratis dingen houden, dus je moet het zeker in je voordeel gebruiken.

Ze klikken op een link of melden zich aan om een ​​speciale aanbieding te krijgen die hen tegelijkertijd een gevoel van voldoening geeft, wat goed is voor zowel hen als uw bedrijf.

image3

Bron: AmyPorterfield

Net als in dit voorbeeld kunt u zowel het woord GRATIS als de rest van het hoofdaanbod met een hoofdletter schrijven, of u kunt het woord GRATIS individueel benadrukken om u nog meer op de betekenis van het woord zelf te concentreren.

Wanneer uw bezoekers de mogelijkheid zien om iets voor niets te krijgen, zal het moeilijk voor hen zijn om dit af te wijzen en te negeren.

Je kunt het ook toevoegen als je je bezoekers wilt laten weten dat ze ergens niet voor hoeven te betalen, bijvoorbeeld verzendkosten, waardoor de waarde van de aanbieding/het product zelf direct toeneemt.

2. Nieuw

Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen en daarom is het erg belangrijk om dit woord in je exemplaar op te nemen.

Ze leren graag over nieuwe manieren om iets te doen of over een aantal speciale nieuwe aanbiedingen die eraan komen, dus voeg het woord 'Nieuw' toe aan uw krantenkoppen en u zult de magie ervan in actie zien.

Wanneer bezoekers het woord ‘Nieuw’ zien, denken ze meteen ‘Beter’. Dit geeft dus ook een zekere aantrekkingskracht op uw aanbod en zorgt ervoor dat ze meer enthousiast worden om erop te klikken en het uit te proberen.

Mensen hunkeren naar iets nieuws in hun leven, dus het is zeker goed om ze iets te bieden waar ze enthousiast over kunnen zijn om de klikfrequentie te verhogen.

image5

Bron: SeoPressor

Het is belangrijk om bezoekers scherp te houden en nieuwe ervaringen te bieden, zodat ze zich niet vervelen.

Geef ze de waarde die ze nodig hebben, beloof een vorm van vooruitgang en bezoekers zullen je voor altijd dankbaar zijn.

Dit zal de aandacht van mensen vasthouden en uiteindelijk een positieve impact hebben op uw bedrijf.

3. Bewezen

Het woord ‘Bewezen’ is een directe trigger die mensen laat weten hoe zeker en professioneel jij bent als online marketeer.

Als iets ‘Bewezen’ is, betekent dit dat het zeker werkt.

Tenminste, dat verwachten bezoekers.

Neem dit woord dus op in uw blogposts als u de aandacht van uw bezoekers wilt trekken met de expertise en een aantal bewezen strategieën.

Wanneer iemand niet genoeg tijd heeft om een ​​bepaalde strategie uit te proberen, zal hij/zij waarschijnlijk vasthouden aan de kop met de tekst 'Bewezen', omdat dit suggereert dat u alle antwoorden heeft die hij/zij nodig heeft.

image4

Bron: BrianTracy

Als je jezelf presenteert als een betrouwbaar bron, bezoekers zullen keer op keer terugkomen voor uw inhoud, wat uiteindelijk zal resulteren in meer omzet.

U moet ervoor zorgen dat uw bezoekers zich veilig voelen en vertrouwen wekken.

Dit is belangrijk voor elke blogger die de klikfrequenties van zijn blog wil verbeteren. Zorg er dus voor dat u woorden opneemt die u kunnen helpen vertrouwen en geloofwaardigheid bij uw bezoekers op te bouwen.

4. geheim

Om de aandacht van uw bezoekers te trekken, maar ook vast te houden, moet u soms hun aandacht activeren nieuwsgierigheid.

Het woord 'Geheim' activeert onmiddellijk hun behoefte om aan iets bijzonders deel te nemen en geeft hen het gevoel dat ze een kans hebben om iets te krijgen dat andere mensen niet hebben.

De reden waarom ze op uw blogpost klikken, is dat ze meer willen weten over wat ze net hebben gelezen.

De woorden die u in uw krantenkoppen gebruikt, moeten uw lezers verleiden en ervoor zorgen dat ze deel willen uitmaken van iets tamelijk exclusiefs.

image7

Bron: Jcwebpro's

Het woord 'Geheim' wordt hier bijvoorbeeld gebruikt om mensen te motiveren om op dit artikel te klikken, wat het hele punt is als u de betrokkenheid van uw inhoud wilt vergroten.

De fundamentele menselijke behoefte is iets willen ontdekken, dat wil zeggen genoeg geïntrigeerd zijn om iets te openen, vooral als het verboden lijkt.

Probeer dit krachtige woord dus op de juiste plaatsen te plaatsen om beslissingen te stimuleren en ervoor te zorgen dat bezoekers willen klikken en het hele bericht willen lezen.

5. Direct

Mensen willen dat hun problemen nu opgelost worden.

Ze willen niet wachten of hun tijd verspillen, dus als ze zien dat ze een oplossing kunnen vinden die hen onmiddellijk succes zal opleveren, moeten ze klikken.

Het woord ‘onmiddellijk’ impliceert dat bezoekers dat zullen doen per direct krijgen wat ze willen, wat een perfecte trigger is voor al die drukke mensen.

image6

Bron: GrowthHackers

In dit voorbeeld zien we dat het woord “Direct” wordt gebruikt om te benadrukken dat zodra de bezoeker dit artikel leest, zijn bedrijf er dus profijt van zal hebben.

Dus waarom zou hij niet even de tijd nemen om het daadwerkelijk te lezen?

Dit is een perfecte manier om uw bezoekers te verleiden met een instant oplossing en hen motiveren om een ​​bepaalde actie te ondernemen.

6. Jij/jouw

Velen zouden zeggen dat ‘jij’ het machtswoord is dat het meest resoneert met de lezers.

Dat is omdat Personalisatie is een groot onderdeel van het verbinden van mensen met wat ze net hebben gelezen en met het aanbod zelf.

Je moet je publiek aanspreken, ze het gevoel geven dat ze speciaal zijn en ze overtuigen om op die manier actie te ondernemen.

image2

Bron: SeoPressor

Door deze woorden te gebruiken krijgt elke bezoeker het gevoel dat er speciaal voor hem of haar een bepaald aanbod wordt gedaan.

‘Jij’ of ‘Jouw’ creëert ook die intieme sfeer tussen jou en je lezers en laat hen zien dat je enige focus ligt op het bevredigen van hun individuele behoeften.

Deze krachtwoorden creëren automatisch relevantie en nodigen mensen uit om op een bepaald artikel of blogpost te klikken en deze te openen.

7. Gemakkelijk

Het woord “Gemakkelijk” behoort tot de luiaardwoorden, wat direct impliceert dat het er iets mee te maken heeft luiheid en dingen op de eenvoudigst mogelijke manier doen.

Mensen zijn altijd op zoek naar de gemakkelijkste manieren om iets gedaan te krijgen, als de mogelijkheid daartoe bestaat, en het is jouw taak als online marketeer en blogger om hen een eenvoudig toepasbare oplossing te bieden.

U wilt de tijd van uw bezoekers niet verspillen, dus door het woord 'Gemakkelijk' in uw kop op te nemen, krijgt u de kans om hen een eenvoudige oplossing voor hun probleem aan te bieden en hen tegelijkertijd waarde te bieden.

Mensen zijn niet geïnteresseerd in ingewikkelde of verwarrende handleidingen, hacks, tips en dergelijke.

Ze willen zo min mogelijk moeite doen en hun bedrijfsdoelstellingen bereiken zoals gepland.

image1

Bron: Inderdaad 

De kop met 'Gemakkelijk te volgen stappen' klinkt als een poging die de moeite waard is, dus neem dit krachtige woord op waar je maar kunt en waar het gepast is.

Laat ze erop klikken door ze een korter pad naar succes te bieden.

Gebruik onweerstaanbare koppen in uw blogposts en laat uw bezoekers zien dat ze hun doelen met minder moeite kunnen bereiken en toch even succesvol zijn.

The Bottom Line

Om je bezoekers tot actie aan te zetten, moet je bepaalde emoties bij ze oproepen.

Het gebruik van machtswoorden is de gemakkelijkste manier om dat te doen, vooral als je de juiste woorden op de juiste plaatsen gebruikt.

Als ondernemer en blogger is het uw voornaamste taak ervoor te zorgen dat mensen op uw blogposts willen klikken en deze willen lezen of op uw aanbiedingen willen ingaan.

Als je naast de titel of de hoofdtekst van het artikel ook krachtige woorden in pop-ups wilt gebruiken, gebruik dan de tool genaamd Poptin.

Het kan u helpen interessante pop-ups voor uw website te maken en uw bezoekers aan te moedigen via CTA’s.

Gebruik deze 7 krachtwoorden die we voor u hebben uitgekozen en verhoog de klikfrequenties van uw blog aanzienlijk! 

Aazar Ali Shad is een ondernemer, groeimarketeer (geen hacker) en een doorgewinterde SaaS-man. Hij houdt ervan om inhoud te schrijven en wat hij heeft geleerd met de wereld te delen. Je kunt hem volgen op Twitter @aazarshad of aazarshad.com