Home  /  Allese-mailmarketing  / Stuur fantastische e-mailcampagnes met Pinpointe-alternatieven

Stuur fantastische e-mailcampagnes met Pinpointe-alternatieven

Als je het zat bent om uren achter de computer te zitten en e-mails te versturen die niet worden geopend, heb je waarschijnlijk een betere e-mailmarketingtool nodig. Er zijn er genoeg, maar het is moeilijk om te beslissen welke je het beste kunt gebruiken.

Uiteindelijk is Pinpointe een geweldige optie en wordt het door velen gebruikt om e-mailcampagnes te maken en te optimaliseren. U krijgt een eenvoudig te gebruiken interface en kunt de voortgang volgen van de e-mails die u verzendt. Er zijn twee versies, maar het is een beetje prijzig.

Daarom kan het een goed idee zijn om de Pinpointe-alternatieven te overwegen. Ze hebben mogelijk betere functies of een lagere prijs. We gaan enkele van de acht beste opties bespreken.

1. Reactie terug krijgen

GetResponse is een van de beste Pinpointe-alternatieven omdat het gemakkelijk te gebruiken is en robuuste functies biedt. U zult de personalisatiemogelijkheden op prijs stellen, en er is zelfs 24/7 ondersteuning voor gebruikers.

GetResponse Welkom

Voordelen

Wanneer u GetResponse gebruikt, heeft u toegang tot professionele sjablonen. U kunt ze zelfs wijzigen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Afleverbaarheid heeft de hoogste prioriteit en de e-mails die u verzendt, hebben een grotere kans om geopend te worden. Je kunt echter ook webinars maken waar mensen iets aan hebben. Sommige ervan kunnen door gebruikers worden betaald, dus u verdient er geld mee.

GetResponse-functies

Voors:

 • Gratis marketingcursussen
 • Slanke gebruikersinterface
 • Kan verschillende marketingtrechters creëren

nadelen:

 • Moeilijk te navigeren
 • Het kan enige tijd duren om het in te stellen
 • Beperkte e-mailsjablonen

Prijzen

Met GetResponse zijn er vier plannen. Basic kost $ 15 per maand en omvat een onbeperkt aantal landingspagina's, e-mailmarketing en autoresponders. 

Plus is de volgende voor $ 49 en omvat alles van Basic. Je krijgt ook een automatiseringsbouwer, webinars, meerdere verkooptrechters en meer.

Het Professional-niveau kost $ 99 per maand en je ontvangt alles van Plus. Daarmee heb je onbeperkte salesfunnels en webinarfunnels. Er is ook een onbeperkte automatiseringsbouwer en vele andere voordelen.

Max is de laatste optie en wordt geleverd met aangepaste prijzen. U krijgt alle functies, inclusief verschillende accounts, transactionele e-mails (als betaalde add-on) en speciale ondersteuning.

Voor wie is dit?

GetResponse begeleidt u bij het maken van een campagne, zodat deze voor iedereen werkt. Het kan echter enige tijd duren voordat de installatie is voltooid. U kunt ook langer aan uw campagnes besteden.

2. Zendloop

Wij zijn van mening dat Sendloop alle functies biedt en geschikt is voor veel soorten bedrijven. U zult het aanpasbare automatiseringsplatform waarderen. Bovendien krijgt u tal van hulpmiddelen om u te helpen tijdens uw reis.

Sendloop Welkom

Voordelen

Het feature-rijke platform van Sendloop biedt geavanceerde tools en is gemakkelijk te gebruiken. Er is een editor voor slepen en neerzetten om u te helpen, en er zijn zelfs HTML-opties zonder dat u hoeft te coderen. 

Met de kant-en-klare sjablonen kunt u elk bericht naar wens aanpassen. Bovendien kunt u zelfs reeds gemaakte sjablonen importeren.

Sendloop-functies

Wij houden van marketingautomatisering. U kunt de perfecte boodschap naar de juiste klant sturen. Dit gaat u helpen de verkoop te stimuleren!

Voors:

 • Kostenefficient
 • Makkelijk te gebruiken
 • Geweldige integraties

nadelen:

 • Problemen met rapporten 
 • Weinig trainingsmogelijkheden

Prijzen

Sendloop is iets anders. De prijsstructuur is gebaseerd op het aantal e-mails dat u verzendt. Als u vaak e-mails verzendt, betaalt u $ 9 per maand. 

Voor degenen die slechts af en toe elektronische post verzenden, geeft u slechts $ 10 uit voor elke 1,000 verzonden e-mails. Dit is echter gebaseerd op 500 abonnees.

Sendloop-prijzen

Voor wie is dit?

In de eerste plaats brengt Sendloop zichzelf op de markt voor grote afzenders en digitale marketingbedrijven. Het werkt echter ook goed voor MKB-bedrijven die geen transactionele e-mails nodig hebben.

3. Flitsprobleem

Flashissue biedt een volledige service aan e-mailmarketingtools. U krijgt end-to-end-oplossingen en het werkt op elk apparaat. We houden van de gestroomlijnde aanpak en het feit dat het gemakkelijk is om aan de slag te gaan.Flitsprobleem Welkom

Voordelen

Wanneer u Flashissue gebruikt, beschikt u over e-mailmonitoring. Dit zorgt ervoor dat de e-mails die u verzendt een grotere kans hebben om geopend te worden. Bovendien richt het zich op spam, zodat u niet als een slecht bedrijf wordt bestempeld.

Flashissue-functies

Er is ook eenvoudig lijstbeheer en de automatisering is behoorlijk goed. U kunt nieuwsbrieven en e-mails maken zonder dat u hoeft te coderen. De drag-and-drop-editor maakt dit moeiteloos.

Voors:

 • Aangepaste sjablonen
 • Mogelijkheid om veel lijsten te maken
 • Geweldige samenwerkingstools

nadelen:

 • Buggy-systeem
 • Beperkte proefperiode

Prijzen

Flashissue-prijzen

De prijzen voor Flashissue zijn overal te vinden. Het startersplan kost slechts $ 9.99 voor twee jaar (één betaling). Hiermee kunt u 300 contracten hebben en 100 e-mailcredits krijgen om te gebruiken. Je hebt ook rapporten, analyses, Gmail-integratie en geen branding.

Vervolgens is er Small, inclusief Starter en kost $ 79 (eenmalige betaling) voor twee jaar. Je krijgt ook onbeperkte contacten, 250 e-mailcredits en vijf teamleden.

Medium omvat Small en is een eenmalige betaling van $ 129 voor twee jaar. Je hebt ook 10 teamleden en 5,000 e-mailcredits.

Large kost $ 199 (eenmalige betaling) en is twee jaar geldig. U kunt 50 teamleden hebben en 10,000 e-mailcredits ontvangen.

Voor wie is dit?

Flashissue is in de eerste plaats ontworpen voor startups, maar werkt ook voor bedrijven die geen complexe behoeften hebben.

4.SendGrid

Je zult SendGrid leuk vinden als een van de beste Pinpointe-alternatieven. Het biedt personalisatie en sterke analyses. Bovendien is er de geweldige e-maileditor. Het richt zich ook op de afleverbaarheid, zodat u er zeker van kunt zijn dat de e-mail die u maakt, naar de inbox wordt verzonden in plaats van naar de spammap.

SendGrid Welkom

Voordelen

De functies van SendGrid zijn een allegaartje. We zijn erg tevreden over de opties voor het afleveren van e-mails, en u zult zeker onder de indruk zijn van de rapportage en analyses. 

SendGrid-functies

Je krijgt ook een drag-and-drop-editor die het leven veel gemakkelijker maakt. Segmentatie, contactbeheer en autoresponders ontbreken echter. 

Voors:

 • Uitstekende analyses
 • Personaliseer elke e-mail
 • Geavanceerde deliverability-functionaliteit

nadelen:

 • Basis autoresponders
 • Geen segmentatieopties

Prijzen

SendGrid-prijzen

Met SendGrid is er een voor altijd gratis abonnement. U kunt maandelijks 6,000 e-mails verzenden en 2,000 contacten hebben. U kunt één teamgenoot, automatiseringen, ticketondersteuning en één aanmeldingsformulier hebben. Je krijgt ook drie testcredits, A/B-testen, segmentatie en verschillende ontwerpeditors.

Basic 5K is de volgende en biedt 15,000 e-mails per maand en 5,000 contacten. Het kost slechts $ 15 per maand en je krijgt alles van het gratis abonnement. Automatisering is echter niet beschikbaar, hoewel u wel 10 testcredits en vijf aanmeldingsformulieren krijgt.

Advanced 10K kost $60 per maand voor 50,000 e-mails en 10,000 contacten. Je hebt ook toegang tot een speciaal IP-adres, automatisering, 1,000 teamgenoten, chatondersteuning, 15 aanmeldingsformulieren en 60 testcredits.

Voor wie is dit?

In de eerste plaats werkt SendGrid goed als de leverbaarheid een probleem is. Het is echter geen perfecte e-mailmarketingoplossing omdat er geen sprake is van automatisering en segmentatie.

5. Verzendbaan

Sendlane is een uitstekend e-mailmarketingplatform waarmee u uw interacties met klanten op grote schaal kunt personaliseren. U kunt het verzenden van e-mail automatiseren en machine learning gebruiken om te bepalen wanneer u het beste e-mail kunt verzenden.

Sendlane Welkom

Voordelen

Je zult de intuïtieve e-mailmarketing die beschikbaar is, leuk vinden. Segmenteer doelgroepen om ervoor te zorgen dat de juiste mensen de promoties zien. Er zijn zelfs realtime rapportageopties waarmee u het succes van de campagne kunt meten.

Sendlane-functies

Volledige automatisering is ook mogelijk. Het is allemaal intuïtief, dus u bouwt gewoon de op gedrag gebaseerde boom en kijkt hoe de juiste mensen uw e-mails ontvangen. Retargeting is ook een optie, en u zult zeker waarderen dat dit het meeste werk voor u doet.

Voors:

 • Geavanceerde automatiseringen
 • Geweldige e-maileditor en bestemmingspagina-editor
 • Modern ontwerp en gevoel

nadelen:

 • Hoge kosten
 • Minder integraties

Prijzen

Wanneer u Sendlane verkiest boven de andere Pinpointe-alternatieven, zult u onder de indruk zijn van de betalingsmogelijkheden. Het Starterspakket is de beste keuze. Het kost $ 497 (eenmalige betaling) en je krijgt zes maanden Growth-lidmaatschap. Daarmee krijg je training over e-mailmarketingtools en meer.

Je kunt Growth zelf krijgen zonder de andere functies. Het kost $ 99 per maand voor 5,000 contacten. Hiermee krijgt u alle beschikbare functies, onboarding-ondersteuning en live gesprek.

Professional kost $ 249 per maand voor 10,000 contacten. U krijgt onbeperkte tegoeden voor verzending en onbeperkte CPM-overschrijding. Er is ook monitoring van de leverbaarheid, programmabeoordelingen en meer.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

Degenen met een groot budget en complexe behoeften zullen Sendlane zeker waarderen. Het is echter niet ideaal voor MKB-bedrijven, startups, freelancers en creatievelingen.

6. Druppelen

Drip is niet zoals alle andere Pinpointe-alternatieven die hier worden getoond. Het is ontworpen met de juiste tools om uitsluitend op automatisering te focussen. Uiteindelijk zal het je helpen veel meer te doen zonder een hoge prijs.

Druppel Welkom

Voordelen

Met Drip krijg je hulp bij het maken van meer gepersonaliseerde berichten. U kunt zelfs gebruikers taggen op basis van verschillende categorieën. E-mailtrechters zijn ook een optie, waardoor u beschikt over een eenvoudig te gebruiken tool die snel te volgen is.

Druppelfuncties

Net als bij andere e-mailmarketingoplossingen kunt u hiermee trechters en e-mails volgen. U kunt ook een puntensysteem maken op basis van gebruikersactie. Dit beoordeelt hun leadsterkte en helpt u erachter te komen waar ze zich in het verkooptraject bevinden.

Voors:

 • Specialiteit e-commerce CRM
 • Solide integraties
 • Sterke automatiseringen

nadelen:

 • Er zijn betere sjablonen nodig
 • Beperkte formulierbouwer

Prijzen

De prijzen voor Drip zijn eenvoudig en duidelijk. U betaalt $ 19 per maand voor 500 contacten. Daarmee kun je teksten versturen in de workflows, heb je een visuele e-mailbouwer en heb je toegang tot verschillende automatiseringen en integraties.

Druppelprijzen

Je kunt ook 1,000 sms-berichten ontvangen voor $ 15.00. Dit komt gemiddeld neer op ongeveer $ 0.015 per bericht.

Voor wie is dit?

E-mailmarketing is essentieel voor verschillende marketeers en kleine bedrijven. Je zult waarderen dat Drip is ontworpen voor dit soort bedrijven.

7. Ombouwkit

ConvertKit werkt goed als u niet geïnteresseerd bent in het maken van aantrekkelijke e-mails. Met een paar sjablonen en een basiseditor ga je e-mails ontwerpen die de klus klaren. Deze aanpak is ongebruikelijk, maar het kan werken.

ConvertKit Welkom

Voordelen

Je zult de functieset van ConvertKit waarderen. Het heeft uitstekende mogelijkheden voor het bouwen van formulieren, autoresponders en tools voor abonneebeheer. Het ontbreekt echter aan de e-maileditor.

ConvertKit-functies

Er is geen menuoptie om uw e-mail aan te maken. In plaats daarvan kunt u Uitzenden (individuele e-mail) of Reeks (een reeks gerelateerde berichten) kiezen. Wij zijn van mening dat dit een vergissing is, omdat je met elk van de Pinpointe-alternatieven een aantrekkelijk ogende e-mail zou moeten kunnen maken. 

Voors:

 • Bouw bestemmingspagina's
 • Live chat support
 • Eenvoudig te gebruiken automatiseringsmaker

nadelen:

 • Weinig sjablonen
 • Basisbewerking

Prijzen

ConvertKit-prijzen

Het voor altijd gratis abonnement met ConvertKit is geweldig. U kunt 1,000 abonnees hebben en toch een onbeperkt aantal formulieren en landingspagina's krijgen. Er is e-mailondersteuning beschikbaar en u kunt abonnementen en digitale producten verkopen. 

Creator is de volgende voor $ 29 per maand voor 1,000 abonnees. Hiermee krijgt u dezelfde voordelen van het forever-free abonnement. Bovendien is er gratis migratie en geautomatiseerde reeksen en trechters.

Ten slotte heb je Creator Pro, dat $ 59 per maand kost voor 1,000 abonnees. Elke functie is beschikbaar, inclusief geavanceerde rapporten, abonneescores, nieuwsbriefverwijzingen en meer.

Voor wie is dit?

Doorgaans is ConvertKit gericht op degenen die e-commerceproducten en bloggers verkopen. Als u niet meerdere doelgroepen heeft, is dit de juiste e-mailmarketingtool voor u.

8. Omnisend

Omnisend is een geweldig hulpmiddel en heeft veel goede recensies. Met het gratis abonnement kun je eenvoudig aan de slag en kijken of het geschikt voor je is. Bovendien zijn er veel geweldige functies om van te genieten.

Omnisend Welkom

Voordelen

U zult de omnichannel- en multiplatformmogelijkheden waarderen. Ongeacht welke kanalen u gebruikt om uw doelgroep te bereiken, deze e-mailmarketingtool kan helpen. 

Sociale media, sms en e-mail zijn de beste opties. Bovendien zijn de automatiseringen uitzonderlijk, zodat u elke keer gepersonaliseerde berichten kunt maken!

Omnisend-functies

Voors:

 • E-commerce centraal
 • Automations
 • Mogelijkheid om de verkoop te volgen

nadelen:

 • Beperkte integraties
 • Geen geavanceerde tracking

Prijzen

Met Omnisend heb je een abonnement voor altijd gratis. Hiermee krijgt u eenvoudige e-mailcampagnes, rapporten, aanmeldingsformulieren en pop-ups. Bovendien kunt u elke maand 15,000 e-mails verzenden.

Standaard is de volgende voor $ 16 per maand voor 15,000 e-mails. Hiermee krijgt u de gratis voordelen, maar er zijn doelgroepsegmentatie, automatiseringen en meer.

Omnisend prijzen

Pro kost $ 99 per maand voor 15,000 e-mails. Je krijgt standaardfuncties, maar er zijn ook geavanceerde rapporten, Facebook Custom Audiences, webpushmeldingen en meer.

Enterprise is een prijs op maat op basis van uw behoeften. Hiermee krijgt u onbeperkte e-mails, migratiehulp en meer.

Voor wie is dit?

Omnisend is in de eerste plaats gericht op e-commercegebruikers.

Conclusie

Iedereen heeft e-mailmarketing nodig, maar het kiezen van het juiste product is essentieel. Met elk van deze Pinpointe-alternatieven vindt u zeker iets dat aan uw behoeften voldoet.

U heeft gelezen over elke e-mailmarketingtool die wordt gepresenteerd. Hopelijk weet je iets meer en kun je beslissen. Overweeg de gratis proefperiode (elke versie bevat dit) en test deze om er zeker van te zijn dat deze geschikt is. Vervolgens kunt u efficiënter e-mails gaan verzenden en een groot deel van het proces automatiseren.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.