Home  /  AllesCRMemail marketing  / Sendloop-alternatieven: waar u rekening mee moet houden voor 2022

Sendloop-alternatieven: waar u rekening mee moet houden voor 2022

Iedereen wil hulp bij zijn e-mailmarketingcampagnes. Het lijkt erop dat u gewoon niet snel genoeg e-mails kunt produceren en naar uw ontvangers kunt verzenden. De meeste bedrijven gebruiken e-mail om potentiële klanten geïnteresseerd te krijgen in het bedrijf. Om dat te doen, heb je de juiste e-mailmarketingsoftware nodig.

Wat biedt Sendloop?

Sendloop is vrij eenvoudig te gebruiken voor e-mailmarketing, omdat u hiermee de meest geschikte doelgroep kunt bereiken. U kunt de e-mail ook afstemmen op de klant en uw wensen. Het beschikt ook over geavanceerde plug-ins en tools waarmee u het e-mailverzendproces kunt automatiseren.

Met Sendloop kunt u klantgegevens bijhouden, realtime rapporten ontvangen, uw lijsten beheren en nog veel meer. Veel mensen zijn het gaan gebruiken en je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je Sendloop-alternatieven zou moeten overwegen.

Waarom mensen overstappen van Sendloop

De prijzen voor Sendloop zijn vrij eenvoudig en kunnen relatief goedkoop zijn. Met de prijs die u betaalt, krijgt u automatisch alle functies. Het biedt echter niet alles wat de enthousiaste e-mailmarketingcampagnevoerder wil, en er is geen gratis proefperiode. 

In plaats daarvan kunt u enkele van de onderstaande Sendloop-alternatieven overwegen:

1. Smoove

Met Smoove krijgt u een alles-in-één platform waarmee u het e-mailverzendproces kunt automatiseren en meer reacties van de leads kunt krijgen. U kunt eenvoudig gepersonaliseerde sjablonen ontwikkelen en velden aanpassen. 

SENDLOOP-alternatieven

Het is zoveel eenvoudiger om uw bezoekers in klanten om te zetten met de functies voor slepen en neerzetten. Bovendien kunt u slimme landingspagina's, gepersonaliseerde formulieren en pop-ups maken en belangrijke gegevens verzamelen.

Voordelen

Er zijn talloze functies die u leuk vindt aan Smoove. E-mailmarketing staat bovenaan de lijst. U kunt sjablonen ontwikkelen die eenvoudig kunnen worden toegevoegd en snel kunnen worden verzonden. U krijgt toegang tot het bijhouden van doorkliks, autoresponders, lijstbeheer, druppelcampagnes en meer. 

Automatisering is ook essentieel. Smoove biedt channel management, multivariate testen, analytics, lead nurturing en lead scoring om u in deze sector te helpen. 

Smoove-functies

Voors:

 • Eenvoudig en makkelijk te gebruiken
 • Verschillende manieren om sjablonen aan te passen
 • Betaalbare prijzen

nadelen:

 • Nieuwere ESP; kan bugs bevatten
 • Formatteringsproblemen voor mobiel

Prijzen

Smoove-prijzen

De prijsstructuur is vrij eenvoudig te begrijpen. Als u 200 of minder contacten heeft, kunt u de Lite- of Gratis-versie gebruiken. Het is voor altijd gratis, maar als je 201 contacten hebt, springt het automatisch over naar de professionele versie.

Professional kost slechts $ 15 per maand voor maximaal 500 contacten. U kunt een onbeperkt aantal e-mails verzenden, terwijl u met de gratis versie slechts 2,000 e-mails kunt verzenden. 

U krijgt alle functies van Professional, inclusief een onbeperkt aantal aangepaste landingspagina's, pop-ups op de site en 40 automatiseringstrajecten. Dit is slechts een korte lijst; er zijn zoveel dingen die je krijgt met deze ESP.

Voor wie is het?

Wij denken dat Smoove geschikt is voor verschillende bedrijven. Het richt zich vooral meer op het e-mailmarketingaspect en is geen CRM. Het biedt echter wel integraties waarmee u het kunt gebruiken voor transactionele e-mails. Daarom is het ideaal voor het MKB, creatievelingen en zoveel anderen, waardoor het een topoptie is voor Sendloop-alternatieven.

2. Druppelen

Drip is een uitstekende e-mailserviceprovider die u helpt uw ​​e-mailmarketingcampagnes te automatiseren en op te bouwen. Dit is een cloudgebaseerde oplossing en is dus uitgerust met verschillende acties en triggerpoints, zodat u uw workflows kunt aanpassen en voor u kunt laten werken.

Druppel Welkom

Voordelen

Je zult veel leuks aan Drip ontdekken. Wij waarderen de visuele toepassing, waardoor het leuk en interactief wordt om nieuwe campagnes te maken. De workflow builder helpt je bij het kiezen van je klantreis en het invullen van de juiste acties en triggers. 

Druppelfuncties

Wij houden van geautomatiseerde workflows en gerichte campagnes. U hoeft geen handmatige reacties op de triggers te gebruiken. Er zijn diverse triggers/reacties inbegrepen, waardoor u tijd bespaart. Bovendien kunt u de doelgroep targeten, zodat deze alleen naar de juiste mensen gaat. Opties zijn onder meer eenmalige e-mails, e-mailontploffingen en druppelcampagnes.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • betaalbare
 • Nuttige ondersteuning

nadelen:

 • Nog nieuw op de markt en heeft werk nodig
 • Soms problemen met automatiseringen

Prijzen

Druppelprijzen

De prijsstructuur voor Drip is vrij eenvoudig te begrijpen. Als u 500 of minder contacten heeft, hoeft u slechts $ 19 per maand te betalen voor onbeperkte e-mails. Daarmee krijg je alle beschikbare functies. Dit omvat het volgen van gebeurtenissen en gedrag, segmentatie en een flexibele API.

Je hebt ook toegang tot e-mailondersteuning, de MyDrip-leerhub en functies voor het toeschrijven van inkomsten. Er zijn ook meerkanaalsautomatiseringen en vele andere. Overweeg de proefperiode van 14 dagen om te zien of dit geschikt voor u is voordat u iets betaalt.

Vanaf daar gaan de prijzen omhoog. Als u tussen de 500 en 2,000 contacten heeft, betaalt u $ 29 per maand. Dan, bij 2,500 mensen, springt de prijs naar $39, enzovoort.

Voor wie is het?

Als u merkt dat u marketingbeheer en een CRM allemaal in hetzelfde product wilt, is Drip wellicht de juiste keuze voor u. Wij houden van het lage kostenaspect, tenminste totdat je duizenden contacten hebt. Daarom is het ideaal voor kleine/startende bedrijven en grotere bedrijven.

3.Emma

In 2005 werd Emma geboren in Nashville, Tennessee. Hoewel het meer zuidelijke wortels heeft dan sommige van de andere Sendloop-alternatieven op de lijst, heeft het verschillende kantoren door het hele land en zelfs in Australië. 

Emma is niet de normale ESP en heeft een atypische focus die zeker indruk zal maken op velen. 

sendloop-alternatieven

Voordelen

Zoals u later zult leren, vertelt de prijsstructuur u hoeveel gebruikers u kunt hebben, evenals de workflows en functies. De standaardfuncties omvatten API-toegang, codeer uw eigen e-mails, ingebouwde integraties (hoewel er niet veel zijn) en het importeren van lijsten.

sendloop-alternatieven

Hiermee krijgt u ook een editor voor slepen en neerzetten, realtime analyses/rapportage, een galerij met e-mailsjablonen en segmentatietools. Dit leidt er ook toe dat je A/B-testen en een gastenboek-app-functie hebt.

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Talrijke sjablonen beschikbaar
 • Geweldige klantenservice

nadelen:

 • Beperkte integraties
 • Vereist een jaarcontract

Prijzen

Emma prijzen

Bij Emma is er geen forever-free abonnement en moet je voor elke optie een jaarcontract afsluiten. Pro begint bij $ 89 per maand voor één gebruiker en één workflow. U krijgt alle functies die u zich maar kunt wensen voor marketing en automatisering. Er is echter geen optie voor het maken van een bestemmingspagina of een voorbeeld van een inbox.

Van daaruit ga je naar Plus, dat $ 159 per maand kost voor 10 gebruikers, onbeperkte workflows en e-mail-/telefoonondersteuning. Hiermee krijg je dezelfde functies als bij Pro, maar heb je ook toegang tot evenementenautomatisering.

Ten slotte is er Emma HQ, dat $ 279 per maand kost voor onbeperkte workflows en gebruikers. Het omvat alles van Plus, evenals account-/gebruikersrechten, sjabloonbeheer, activiteitendashboard en nog veel meer.

Voor wie is het?

Hoewel Emma het goed doet, heeft het nog steeds enkele beperkingen. Het is gericht op kleine bedrijven, maar zij kunnen de service zelden betalen. Bovendien kan het de complexe campagnes niet aan die veel grote bedrijven nodig hebben. Daarom denken we dat het goed werkt voor middelgrote bedrijven die een groter budget hebben en geen echt grote campagnes hoeven te maken.

4. E-mailOctopus

EmailOctopus is een uitstekende ESP omdat het innovatief is. Het is eigenlijk ontworpen om samen te werken met Amazon's SES (Simple Email Service), dus het bevordert de leverbaarheid en schaalbaarheid zonder dat je veel geld hoeft uit te geven.

EmailOctopus-functies

We vinden het leuk dat het gemakkelijk te gebruiken is en dat het marketeers van alle soorten helpt bij het genereren van e-mails in HTML-stijl. Vervolgens kunt u ze met slechts een paar klikken naar uw abonnees sturen (automatisering).

Voordelen

Als het gaat om Sendloop-alternatieven, is EmailOctopus een geweldige kanshebber. Het is een krachtig platform en ruim 25,000 organisaties over de hele wereld vertrouwen erop. 

Het platform is speciaal ontworpen om marketeers te helpen hun e-mails naar abonnees te sturen die gebruik maken van Amazon's SES. Deze service biedt u een unieke benadering van e-mailmarketing, die betaalbaar en effectief is.

E-mailOctopus Welkom

U bent goed op weg om op een eenvoudige manier campagnes te maken. Deze ESP beschikt over veel e-mailmarketingsjablonen die het veel gemakkelijker maken om geweldige e-mails te maken. 

Bovendien werken ze op alle apparaten en zien ze er mooi en professioneel uit. Daarom kunt u e-mails in platte tekst of HTML-test naar uw abonnees sturen, en zij kunnen deze bekijken op tablets, mobiele telefoons en desktop-/laptopcomputers.

Voors:

 • Uitstekende verzendtarieven
 • Gemakkelijk te gebruiken en campagnes te maken
 • Gratis proefversie beschikbaar

nadelen:

 • Gebrek aan opties voor e-mailsjablonen
 • Geen live-training
 • Heeft een betere mobiele integratie nodig

Prijzen

E-mailOctopus-prijzen

Bij EmailOctopus is er een gratis versie. Het is beschikbaar voor maximaal 2,500 abonnees en u kunt maandelijks 10,000 e-mails verzenden. Het wordt echter geleverd met de EmailOctopus-branding op alle e-mails en u kunt rapporten slechts 30 dagen bewaren. Toch krijg je alle functies die je ooit nodig zou kunnen hebben en basisondersteuning.

Pro is het andere abonnement, dat $ 20 per maand kost voor 5,000 abonnees. U ontvangt elke maand automatisch 50,000 e-mails om te verzenden. De prijzen zijn ontworpen om mee te groeien met de groei van uw bedrijf. Daarom wordt de prijs verhoogd naar $30 voor 10,000 abonnees/100,000 e-mails, enzovoort.

Met het Pro-abonnement heeft u volledige controle over het ontwerp van de e-mail. De branding is verwijderd en u heeft voor altijd toegang tot uw rapporten. U krijgt ook prioriteitsondersteuning en kunt het account op elk moment annuleren.

Voor wie is het?

Als e-mailmarketing nieuw voor u is en u zich afvraagt ​​wat de Sendloop-alternatieven zijn, is EmailOctopus wellicht iets voor u. De gratis versie helpt je de kneepjes van het vak te leren, waarna de prijs stijgt op basis van je groei. Je betaalt dus nooit te veel.

Wij denken dat dit ideaal is voor MKB-bedrijven die geen transactionele e-mails nodig hebben. Het is echter niet geschikt voor creatievelingen, omdat het zich vooral richt op service- en product-e-mails.

5. SendinBlue

SendinBlue helpt u effectievere campagnes te creëren. Het combineert geavanceerde functies met een eenvoudig te gebruiken interface, zodat u alles kunt regelen wat u nodig heeft. In zekere zin is SendinBlue een tool die schaalbaar is voor elk bedrijf.

SendinBlue Welkom

Voordelen

Wanneer u voor SendinBlue kiest, kunt u eenvoudig formulieren en e-mailcampagnes maken. U krijgt de HTML-editor, de rich-text-editor en verschillende sjablonen. U kunt echter alles in de sjabloon wijzigen om deze uw eigen te maken.

SendinBlue-functies

Segmentatie is beschikbaar met SendinBlue en er zijn veel keuzes. Segmenteer lijsten op basis van eerdere aankopen, klikken/openen van e-mails, paginaweergaven en demografische gegevens. Zo stuur je e-mails naar de juiste mensen.

Voors:

 • Aanpasbare en intuïtieve interface
 • Mogelijkheid om uw automatiseringen te A/B-testen
 • Geavanceerde attributiefunctionaliteit

nadelen:

 • Nee live gesprek hulp
 • Geen transactionele statistieken
 • Geen A/B-testen voor het gratis abonnement

Prijzen

Met het forever free-abonnement kun je onbeperkt contacten hebben en 300 e-mails per dag verzenden. Het omvat echter geen A/B-testen en elke e-mail heeft het SendinBlue-logo. Je hebt ook geen toegang tot retargeting, Facebook-advertenties of een landingspagina-bouwer.

SendinBlue prijzen

Vervolgens heb je Lite, dat begint bij $ 25 per maand voor 100,000 e-mails. Je krijgt alles van de gratis versie, maar je krijgt ook e-mailondersteuning, hebt geen verzendbeperkingen en kunt het ESP-logo verwijderen. 

Premium kost $ 65 per maand voor maximaal 1,000,000 e-mails. Hiermee heb je alles van Lite, maar krijg je ook toegang voor meerdere gebruikers, retargeting-advertenties, Facebook-advertenties, marketingautomatisering en telefonische ondersteuning. Landingspagina's zijn ook beschikbaar.

Ten slotte wordt Enterprise geleverd tegen een aangepaste prijs op basis van uw specifieke behoeften. U krijgt prioriteitsondersteuning, SSO, SAML, een manager, 20 verschillende landingspagina's en toegang voor maximaal 10 gebruikers.

Voor wie is het?

Wij zijn van mening dat SendinBlue goed werkt voor beginners en ervaren marketeers. Het is ideaal voor bedrijven van elke omvang die eenvoudige en snelle campagnes willen maken. Het werkt echter ook goed voor personalisatie- en segmentatiebehoeften.

Conclusie

Het is belangrijk om de juiste ESP voor uw bedrijf te kiezen, en er zijn tal van opties beschikbaar. Hoewel het fijn is om zoveel keuzes te hebben, wordt het ook moeilijker om ze te vergelijken en de beste e-mailserviceprovider voor uw bedrijf te selecteren.

Hoewel Sendloop een goede keuze is, merken we dat het op bepaalde gebieden ontbreekt. Daarom wilden we u enkele Sendloop-alternatieven geven om u te helpen de juiste keuze voor uw bedrijf te maken. U moet zich op de kosten concentreren, maar u moet ook bedenken wat u in de toekomst mogelijk nodig heeft. 

Al deze Sendloop-alternatieven kunnen met je meegroeien, maar sommige zijn beter dan andere. Het hangt af van uw budget, behoeften en verschillende andere overwegingen. U bent nu echter gewapend met kennis en kunt uw beslissing nemen op basis van de feiten in deze review.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.