Home  /  CROe-commerce  / Verbeter uw Nuvemshop-winkel met deze krachtige marketing-apps

Verbeter uw Nuvemshop-winkel met deze krachtige marketing-apps

Alle e-commerce winkels worden met veel uitdagingen geconfronteerd.

De concurrentie is een stuk heviger dan decennia geleden. 

De consument verandert voortdurend en het wordt steeds moeilijker om bij te blijven.

Technologie daarentegen is altijd bezig om ons de tools te geven die we nodig hebben.

Als u een kleine ondernemer bent, voelt u mogelijk de druk. Maar geloof het of niet, u beschikt over het vermogen om uw concurrenten in te halen.

Sommige e-commerceplatforms zoals Nuvemshop maken de weg vrij voor alle bedrijven, ongeacht hun grootte, om een ​​thuis te vinden op het World Wide Web.

Met de aanwezigheid van krachtige apps heeft elke winkeleigenaar het vermogen om zijn potentieel te maximaliseren en in een mum van tijd betere resultaten te behalen.

In dit artikel weet u meer over Nuvemshop als e-commerceplatform en de essentiële apps die u in uw winkel moet hebben.

Laten we beginnen!

Wat is Nuvemshop?

Nuvemshop is een van de grootste e-commercemarktplaatsen in Latijns-Amerika. Het is de thuisbasis van meer dan 70 actieve online winkels, die allemaal profiteren van de voordelen van de geavanceerde functies en functionaliteit van Nuvemshop.

Met dit platform kan elke winkeleigenaar een unieke winkelindeling hebben en gepersonaliseerde verbeteringen verkrijgen.

Een ander ding dat geweldig is aan Nuvemshop is dat je apps van derden kunt integreren en naadloze transacties kunt creëren, van betaling tot verzending. 

Deze toepassingen zijn nodig om uw winkel een boost te geven en kunnen u helpen het succes van uw inspanningen voor het genereren van leads en het behouden van klanten te versnellen.

Bekijk deze 6 Nuvemshop-apps die u kunt overwegen.

1. Poptin

Poptin is momenteel een van de krachtigste en meest gebruiksvriendelijke tools voor het vastleggen van leads. 

Hiermee kunnen gebruikers boeiende pop-ups en formulieren maken die helpen bij het omzetten van bezoekers in klanten, abonnees en leads.

Uitgelicht

In slechts twee minuten kunt u uw eigen ontwerpen maken met de drag-and-drop-editor van Poptin. Kies uit de vele soorten pop-ups, zoals lightboxes, overlays op volledig scherm, slide-ins, mobiele pop-ups, widgets en e-mailformulieren. Dankzij de uitgebreide aanpassingsopties kunt u lettertypen, kleuren, formaten, afbeeldingen en nog veel meer toevoegen of bewerken.

Als je niet van plan bent om helemaal opnieuw ontwerpen te maken, heeft Poptin meer dan 40 kant-en-klare sjablonen die ook compatibel zijn met alle apparaten. Er is geen codering nodig, dus u kunt ontspannen in de wetenschap dat u ze zelf kunt doen.

U kunt zelfs enkele essentiële elementen toevoegen die conversies kunnen versnellen, zoals een afteltimer, mediabestanden voor visueel aantrekkelijkheid en couponcodes.

Versverkoop 3

Over het algemeen is Poptin een alles-in-één toolkit waarmee u het volgende voor uw Nuvemshop-winkel kunt bereiken:

  • Geef uw e-maillijst een boost
  • Trek meer leads aan
  • Verkoop verbeteren
  • Red verlaten karren
  • En bereik meer klanten

Wat verlaten karren betreft, is exit-intent-technologie de juiste keuze. Het volgt de muisbewegingen van bezoekers en toont een aantrekkelijk aanbod via een pop-up zodra de cursor het frame van de site verlaat. Dit is een effectieve manier om naadloos upsell, betrokkenheid en verkoop te stimuleren.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken of u de juiste doelgroep bereikt. Poptin maakt het u gemakkelijk om gekwalificeerde klanten aan te trekken op basis van specifiek gedrag en targetingregels. 

geplakte afbeelding 0 (23)

Met de juiste opties kun je de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste mensen laten zien. Op deze manier kunnen conversies veel efficiënter zijn.  

Poptin wordt nu gebruikt door meer dan 140,000 websites in meer dan 155 landen over de hele wereld.

Begin nu met het converteren van meer bezoekers met Poptin!

2. Jivochat

2020-12-08_18h35_14

Verbeter uw klantenservice met Jivochat. Het geeft u de mogelijkheid om meteen met uw bezoekers te chatten.

Je kunt het zelfs gebruiken om teams te beheren en met bezoekers te communiceren via verschillende kanalen zoals Chat, Telefoon, E-mail, Facebook Messenger, Telegram en Viber. 

2020-12-08_18h35_56

Het is zo gebruiksvriendelijk dat u niet van app of apparaat hoeft te wisselen om te communiceren. Op slechts één platform ervaar je minder afleiding en betere resultaten. 

JivoChat heeft nu een gratis versie voor altijd van maximaal 5 operators, samen met verschillende geavanceerde functies.

3. Mailbiz

Uit onderzoek blijkt dat e-mailmarketing een van de meest effectieve manieren is om een ​​merk in de markt te zetten. Daarom is het des te belangrijker om de kracht ervan te benutten voordat je de voordelen ervan totaal misloopt.

Mailbiz is een oplossing die gericht is op het verbeteren van de e-mailmarketingprestaties van uw Nuvemshop-winkel.

2020-12-08_18h34_15

Afgezien van de geavanceerde functies, zit u goed met Mailbiz, omdat het ook advies geeft om u te helpen bij het bepalen van uw strategie en om bepaalde functionaliteiten goed uit te voeren. Het geeft u toegang tot verschillende lessen op het gebied van het bezorgen van e-mails, het vergroten van de opening, het verhogen van de klikfrequenties, het creëren van automatisering en segmentatie en het voortdurend verbeteren van de verkoop.

Enkele kenmerken van Mailbiz zijn de volgende:

  • Naadloze abonnementsintegratie
  • 25+ kant-en-klare campagnesjablonen
  • Eenvoudig te begrijpen dashboard
  • Analytics
  • Landing Page

4. SEO WebPeak-tool

2020-12-08_18h29_55

Als u nieuw bent bij e-commerce, weet u waarschijnlijk nog niet hoe belangrijk SEO is. 

Het hebben van een SEO-geoptimaliseerde website kan u helpen een betere ranking in de zoekresultaten van Google te krijgen. Dit kan duiden op succes in verkeer, leads en hopelijk verkoop.

WebPeak biedt SEO-oplossingen voor uw Nuvemshop-winkel. Het geeft u de juiste hulpmiddelen en de juiste structuren voor hoe u uw merk kunt opbouwen en uw rankings kunt verbeteren.

2020-12-08_18h33_01

Van tijd tot tijd kunt u uw website scannen en de prestaties ervan bekijken, uw concurrenten beoordelen en uw betrokkenheid op sociale media volgen. Op deze manier kunt u de elementen identificeren die u moet verbeteren of koesteren.

Zodra u deze applicatie heeft geïnstalleerd, kunt u ook chatten met hun SEO-experts, zodat u uw SEO goed kunt beheren en het potentieel van uw winkel kunt maximaliseren.

5. ADSROCK

cloudshop

Wil je meer klanten bereiken op sociale media? Met ADSROCK kunt u met zoveel gemak uw Facebook- en Instagram-advertenties maken en controleren.

Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die de nodige verfijningen in uw campagne aanbrengt, waardoor u betere bedrijfsresultaten krijgt. 

U kunt ook geautomatiseerd A/B-testen uitvoeren met behulp van de genoemde AI. Door A/B-testen uit te voeren, kunt u zich concentreren op het verbeteren van uw campagnes en krijgt u beter inzicht in wat het beste werkt voor uw klanten.

Naast het analyseren van campagnes, kun je ook de status van je salesfunnel checken en controleren of er lekkages zijn.

De abonnementsplannen van ADROCK beginnen vanaf $ 30 per maand, inclusief chat- en marketingondersteuning, analyseplatform, dashboard voor campagnebeheer en vele andere. 

Conclusie:

Het behouden en laten groeien van een e-commercebedrijf lijkt in eerste instantie misschien te eng. Maar met de juiste hulpmiddelen zul je beseffen dat je in staat bent om de dingen te doen waarvan je denkt dat ze te moeilijk voor je zijn.

Nuvemshop is een geweldige marktplaats omdat het u toegang geeft tot verschillende belangrijke tools om de groei van uw bedrijf te versnellen. 

Als het uw doel is om uw winkel een boost te geven met geweldige pop-ups voor klantbetrokkenheid, acquisitie en retentie, dan aarzel niet om Poptin te proberen. De functies en functionaliteiten zorgen ervoor dat u effectieve leadgeneratie voor uw bedrijf krijgt.

Voor klantenservice en extra betrokkenheid ben je bij JivoChat aan het juiste adres. U kunt meteen met uw bezoekers chatten en op elk gewenst moment uw steun aanbieden.

U mist de kans die e-mailmarketing biedt niet als u MailBiz gebruikt. Het is de app die u 100% e-mailondersteuning en oplossingen biedt.

Als u uw site wilt optimaliseren met SEO, kan WebPeak u de juiste tools geven en ervoor zorgen dat u hoger scoort in de zoekresultaten.

En als het om sociale media gaat, kunt u uw klanten nu zelfs op Facebook en Instagram bereiken door ADSROCK te gebruiken.

Door deze tools te gebruiken, weet u zeker dat u uw online aanwezigheid een boost geeft en betere resultaten behaalt.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.