Home  /  Alleslead generatie  / Wat zit er echt in een Poptin-plan + waarom heb je er een nodig?

Wat zit er echt in een Poptin-plan + waarom heb je er een nodig?

Wat zit er echt in een Poptin-plan + waarom heb je er een nodig?

Als u op zoek bent naar een zeer effectieve manier om leads vast te leggen, conversies te stimuleren en bezoekers van uw website te betrekken, bent u waarschijnlijk pop-ups tegengekomen.

Pop-ups, of je er nu van houdt of er een hekel aan hebt, zijn een van de meest effectieve tools om nieuwe leads binnen te halen en bezoekers te verleiden actie te ondernemen op je website. 

U bent ze waarschijnlijk tegengekomen tijdens het surfen op internet, en misschien heeft u ze zelfs op uw eigen site gebruikt. Hoe u er ook over denkt, ze zijn een krachtig marketinginstrument dat een grote impact kan hebben op de prestaties van uw website.

Pop-ups zijn het geheime wapen van uw website om de aandacht te trekken en bezoekers aan te spreken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, maar hun belangrijkste missie is om een ​​boodschap luid en duidelijk over te brengen. 

Of het nu gaat om het promoten van een speciale aanbieding, het verzamelen van e-mailadressen voor uw nieuwsbrief of het begeleiden van bezoekers naar een specifieke pagina, bij pop-ups gaat het erom uw boodschap over te brengen.

Hoe krijg je pop-ups op je website? Nou, je gebruikt een pop-upbuilder zoals Poptin om allerlei soorten pop-ups te maken. Poptin brengt de magie van pop-ups in een intuïtief platform waarmee u uw marketinginspanningen kunt optimaliseren voor succes. 

Wat is een pop-upbouwer? 

Een pop-upbuilder is een veelzijdige tool waarmee bedrijven aantrekkelijke pop-upberichten en formulieren op hun websites kunnen maken en aanpassen. Met onze intuïtieve pop-upbouwer kunnen bedrijven zonder codeervaardigheden opvallende en voor conversie geoptimaliseerde pop-ups ontwerpen. 

Poptin pop-up builder-interface met live pop-upvoorbeeld

Onze builder biedt een breed scala aan aanpasbare sjablonen, zodat bedrijven het uiterlijk en de inhoud van de pop-ups kunnen aanpassen aan hun merkidentiteit en marketingdoelstellingen.

Het gebruik van een pop-upbouwer zoals Poptin kan tal van voordelen voor uw bedrijf opleveren. Ten eerste kan het de aandacht van uw websitebezoekers trekken en hen naar specifieke acties leiden, zoals zich abonneren op een nieuwsbrief, zich aanmelden voor een webinar of het claimen van een tijdelijke aanbieding. 

Bovendien stellen de geavanceerde targeting- en segmentatieopties van Poptin bedrijven in staat gepersonaliseerde berichten weer te geven op basis van gebruikersgedrag, locatie en andere factoren. Dit niveau van personalisatie verbetert de gebruikerservaring, waardoor de kans groter is dat bezoekers met de pop-ups in aanraking komen en de gewenste acties ondernemen. 

Hoe verbeteren pop-ups uw gebruikerservaring op uw website?

Het creëren van een naadloos, boeiend en gepersonaliseerd traject voor uw websitebezoekers is van cruciaal belang om hun aandacht te trekken en betekenisvolle interacties te stimuleren. Hier volgt een overzicht van hoe pop-ups – een veelzijdige tool die, als je ze zorgvuldig gebruikt, je gebruikerservaring aanzienlijk kan verbeteren en hun ervaring naar een hoger niveau kan tillen.

1. Directe betrokkenheid: 

Pop-ups zijn als een vriendelijke handdruk die uw bezoekers begroet als ze uw digitale ruimte betreden. Ze bieden een directe mogelijkheid om uw publiek te betrekken bij relevante inhoud, aanbiedingen of aankondigingen. Deze onmiddellijke betrokkenheid minimaliseert het risico dat bezoekers wegspringen en zorgt ervoor dat ze blijven investeren in wat u te bieden heeft.

2. Personalisatie op zijn best: 

Generieke ervaringen vallen vaak tegen in de gepersonaliseerde digitale wereld van vandaag. Pop-ups bieden de mogelijkheid om uw berichten af ​​te stemmen op de behoeften en voorkeuren van elke bezoeker. Met behulp van gegevens zoals browsegeschiedenis, locatie en verwijzingsbron kunt u inhoud leveren die op een dieper niveau resoneert en hen overtuigt. 

Stel je voor dat een bezoeker van een specifieke locatie een pop-up ziet waarin evenementen in de buurt worden getoond, of dat een terugkerende klant een exclusieve korting wordt aangeboden. Deze persoonlijke accenten creëren een verbinding die een gevoel van relevantie en belangrijkheid bevordert, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd.

3. Begeleide gebruikersreis: 

Pop-ups kunnen fungeren als strategische wegwijzers en uw bezoekers door hun reis op uw website leiden. Ze kunnen nieuwkomers kennis laten maken met uw bestverkopende producten, nuttige tips geven tijdens het onboardingproces of gerelateerde inhoud voorstellen op basis van wat de bezoeker momenteel bekijkt. Met dergelijke begeleiding zorgen pop-ups ervoor dat gebruikers meer ontdekken van wat hen interesseert, wat resulteert in een langere tijd die op uw site wordt doorgebracht en een grotere kans op conversie.

4. Verlossing met exit-intentie: 

Bezoekers verlaten uw site zonder actie te ondernemen? Pop-ups met exit-intentie duiken op om de boel te redden. Deze intelligente pop-ups detecteren wanneer een gebruiker op het punt staat te vertrekken en bieden hem een ​​dwingende reden om te blijven of deel te nemen voordat hij op de gevreesde terugknop drukt. Of het nu gaat om een ​​last-minute aanbieding, een uitnodiging voor een abonnement of een uitnodiging om verder te verkennen, pop-ups met exit-intentie bieden een laatste kans om de interesse weer aan te wakkeren en een potentiële bounce om te zetten in een waardevolle conversie.

In de grote symfonie van de gebruikerservaring spelen pop-ups een cruciale rol door lagen van interactiviteit, personalisatie en relevantie toe te voegen.

Wat een Poptin-plan u werkelijk biedt

Als u nieuwsgierig bent naar waarvoor u zich aanmeldt of waarvoor u betaalt bij een van de volgende onze plannen. Hier vindt u een overzicht van wat u kunt verwachten. 

Laten we eerst eens kijken naar de basis. Poptin biedt een gratis abonnement en drie betaalde abonnementen: gratis, basis, pro en agency. 

Poptin-prijsplannen

Elk van deze abonnementen biedt basisfuncties waarmee u uw eerste pop-up kunt maken en deze in een mum van tijd aan uw website kunt toevoegen. De betaalde abonnementen bieden echter meer functionaliteit om uw inspanningen voor het genereren van leads echt te optimaliseren. 

Gratis abonnement ($ 0) 

Aan de slag gaan met het genereren van leads kan eng zijn als u net begint met het runnen van een online bedrijf of een e-commercewebsite. Er zijn echter veel hulpmiddelen om het proces eenvoudiger te maken. Dit is waar ons gratis abonnement goed tot zijn recht komt, omdat het geschikt is voor kleine bedrijven, freelancers of websites die nog aan het experimenteren zijn met hun marketinginspanningen. 

Al onze abonnementen bevatten exit-intent-technologie, die detecteert wanneer een bezoeker op het punt staat uw website te verlaten en een goed getimede pop-up activeert. Deze slimme functie presenteert uw aanbieding of call-to-action net voordat ze weg navigeren, waardoor u een tweede kans krijgt om bezoekers die in de steek laten, te engageren en om te zetten in waardevolle leads of klanten.

Als u op zoek bent naar een manier om uw marketinginspanningen met een beperkt budget een boost te geven, kunt u dit plan voor bijna niets krijgen. Maar dat betekent niet dat dit gratis abonnement niet boordevol functies zit. 

Weet je dat je met het gratis abonnement een videopop-up kunt maken?

Het gratis abonnement dekt 1000 bezoekers/per maand naar uw website, voor een enkel domein en bied onbeperkte pop-ups voor gebruik op uw website. 

Vergeleken met vergelijkbare concurrenten die pop-ups aanbieden, maken de functies van het Poptin-abonnement het bijna een koopje. Ter context: Popupsmart biedt een enkele pop-up voor zijn gratis abonnement vergeleken met de onbeperkte pop-ups die op Poptin worden aangeboden. 

Het gratis abonnement biedt ook meer dan 40 sjablonen, verschillende soorten pop-ups, voor mobiel geoptimaliseerde pop-ups, e-mailformulieren, contactformulieren, a/b-testen voor pop-ups, toegang tot live gesprek ondersteuning en een kennisbank om u te helpen het meeste uit uw pop-ups te halen.

Je hebt toegang om je pop-ups aan te passen met verschillende elementen, waaronder tekst, knoppen, afbeeldingen, HTML, pictogrammen of zelfs video's. U kunt ook geavanceerde targetingregels en weergavefrequentie instellen om uw websitebezoekers echt te targeten op basis van hun gedrag en interesses.

Maar zelfs met de voordelen van het gratis abonnement loopt u nog steeds een heleboel functies mis die u nog betere conversies kunnen opleveren. 

Een van de afwezige functies van het gratis abonnement is de autoresponder. Met dit abonnement krijgt u geen toegang tot autoresponders, waarmee u eenvoudig verbindingen kunt leggen met bezoekers van uw website na hun eerste contact.

Voor Groothandel in shapewear, was het toevoegen van een autoresponder aan hun leadstrechter een game changer voor hun bedrijf, wat resulteerde in bijna het drievoudige van hun eerdere verkoopcijfers.

Poptin-dashboard met pop-upconversies

Dit zijn enorme cijfers; cijfers die de bedrijfsresultaten in de goede richting kunnen sturen. Nu u zich daarvan bewust bent, laten we u zien wat u kunt bereiken met de betaalde abonnementen.

betaald Plans  

Met de betaalde abonnementen van Poptin heb je dezelfde kracht om zeer op maat gemaakte en visueel verbluffende ontwerpen te maken popups die perfect aansluiten bij uw merk en bezoekers converteren met smart exit intent technologie.

Hoewel je bij het gratis abonnement ook kunt kiezen uit een breed scala aan sjablonen of je eigen sjablonen kunt bouwen met behulp van de gebruiksvriendelijke drag-and-drop-editor, bieden de betaalde abonnementen je meer aanpassingsmogelijkheden – pas kleuren, lettertypen en afbeeldingen aan – om pop-ups te maken die uw bezoekers boeien en uw boodschap met impact overbrengen.

Pop-upvoorbeeld gemaakt met poptin

Kijk eens naar deze pop-up die Scrumbles maakte met Poptin als voorbeeld. Deze pop-up is gemaakt om te passen bij de look, feel en afbeeldingen van het merk, die vergelijkbaar is met hoe hun website eruit ziet.

Deze aangepaste pop-up heeft ook geen merk, wat simpelweg betekent dat je het ‘powered by Poptin’-watermerk kunt verwijderen dat meestal onderaan een pop-up staat die met het gratis abonnement is gemaakt. 

Hoewel de betaalde abonnementen variëren, zijn er nog steeds enkele overeenkomsten tussen de abonnementen: 

Meer bezoekers per maand

Elk betaald abonnement biedt toegang tot meer bezoekers per maand. Voor middelgrote bedrijven die een behoorlijke hoeveelheid maandelijks verkeer aantrekken, bijvoorbeeld tot 20,000 bezoekers per maand, is het pro-abonnement de beste keuze voor het optimaliseren van hun inspanningen voor het genereren van leads. 

Meerdere domeinen:

Veel bedrijven kiezen voor meerdere domeinen om tegemoet te komen aan verschillende productlijnen, doelmarkten of merkstrategieën. Hoewel deze aanpak veelzijdigheid biedt, brengt het ook een unieke uitdaging met zich mee: hoe u bezoekers in verschillende domeinen effectief kunt betrekken en converteren. 

De betaalde abonnementen bieden bedrijven met meerdere domeinen een reeks overtuigende redenen om hun macht via pop-ups te benutten. Pop-ups kunnen fungeren als dynamische bruggen en bezoekers van het ene domein naar het andere leiden op basis van hun voorkeuren of behoeften.

Maatwerk:

Elk bedrijf heeft zijn unieke stem en merkidentiteit. Met aanpassingsopties kunt u de persoonlijkheid van uw merk in uw pop-ups verwerken, waardoor consistentie op alle contactpunten wordt gegarandeerd. Van lettertypen en kleuren tot afbeeldingen en tone of voice: u kunt uw pop-upontwerp afstemmen op uw merkrichtlijnen. Dit is gemakkelijk haalbaar met elk van onze plannen.

Autoresponders:

Wanneer een bezoeker interactie heeft met uw pop-up, toont hij interesse in wat u te bieden heeft. Autoresponders profiteren van deze betrokkenheid door onmiddellijke voldoening te bieden. Of het nu een welkomstbericht, een kortingscode of een downloadbare bron is, autoresponders zorgen ervoor dat uw publiek meteen ontvangt wat ze zoeken. Onze betaalde abonnementen bieden bedrijven toegang tot autoresponders die kunnen worden geautomatiseerd om het vervolgproces te stroomlijnen nadat er via een pop-up contact is gelegd.

Verfijnde targetingopties:

Niet alle websitebezoekers zijn hetzelfde en hun interesses, behoeften en gedrag lopen sterk uiteen. Met targeting en segmentatie kunt u pop-upberichten maken die specifieke segmenten van uw doelgroep aanspreken. Onze betaalde abonnementen bieden bedrijven meer opties om hun targeting en segmentatie te verfijnen.

Basis ($25/Maand)

Het basisplan dekt 10,000 bezoekers/per maand naar uw website, voor één domein en biedt onbeperkte pop-ups voor gebruik op uw website en 1000 autoresponders. 

Bekijk hier hoe u een autoresponder maakt:

Pro-abonnement ($ 59/maand)

Het basisabonnement dekt 50,000 bezoekers/per maand op uw website, voor vier domeinen en biedt onbeperkte pop-ups voor gebruik op uw website en 5,000 autoresponders. Bovendien krijgt u ook merkloze pop-ups die kunnen worden aangepast aan uw merkstijl.

Agentschapsplan (begint bij $ 119/maand)

De bureauplannen bieden onbeperkte pop-ups voor 150,000 – 2,000,000 bezoekers/maand. Met dit plan krijgt u een onbeperkt aantal domeinen, 15,000 autoresponders, merkloze poptins, premium ondersteuning en account-/gebruikerstoegangsbeheer voor uw pop-up bouwer

Afhankelijk van de omvang en behoeften van uw bedrijf kunnen er plannen op maat worden gemaakt om uw verkeer- en marketinginspanningen optimaal te benutten.

Afsluiten

Kortom: Poptin is niet alleen een softwaretool, het is een strategische partner die u in staat stelt om op zinvolle manieren verbinding te maken met uw publiek, waardoor betrokkenheid, conversies en zakelijk succes worden gestimuleerd.

Onze abonnementen bieden geweldige functies tegen economisch concurrerende prijzen. Ga aan de slag met Poptin vandaag nog en zie hoe uw zakelijke doelstellingen omhoog schieten.

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.