Home  /  CRMCROe-mailmarketing  / Hoe u een sterkere Salesforce-e-maillijst kunt opbouwen met pop-ups

Hoe u een sterkere Salesforce-e-maillijst kunt opbouwen met pop-ups

salesforce pop-ups

Met alle populaire tools voor klantbetrokkenheid die beschikbaar zijn, blijft e-mailmarketing een van de meest effectieve. Het is grotendeels geautomatiseerd, waardoor bedrijven van elke omvang veel tijd en geld besparen.

Als we het over CRM-platforms hebben, is het onvermijdelijk om Salesforce te missen. Het wordt geprezen als een van de leiders op dit gebied, wat blijkt uit een lange lijst met onderscheidingen onder zijn naam. 

salesforce-pop-ups

Stel dat u al lid bent van de bijna 2.3 miljoen gebruikersgemeenschap of overweegt Salesforce voor uw bedrijf te gebruiken. In dat geval zal dit artikel je helpen laat uw e-maillijst groeien met dit eenvoudige wapen – pop-ups!

Waarom zijn pop-ups effectief?

Pop-ups hebben misschien de reputatie een onderbreking te zijn, maar geloof het of niet, het wordt nog steeds beschouwd als een effectief hulpmiddel om bezoekers om te zetten in leads, abonnees en verkopen. 

salesforce pop-ups

Hier zijn enkele feiten over pop-ups:

Ondanks de negativiteit blijven bezoekers zich bezighouden met pop-ups, vooral als ze goed zijn gedaan. Pop-ups maken kortingsbonnen, vouchers voor gratis verzending, downloadbare e-boeken, kortingen en vele andere aanbiedingen voor hen toegankelijk.

Dus als u nog niet van pop-ups houdt, is dit wellicht het juiste moment om dit eenvoudige en betaalbare kanaal voor conversies te gebruiken. 

Hoe kunnen pop-ups e-mailleads een boost geven?

Poptin heeft alle functies voor een succesvolle strategie voor het vastleggen van leads. Afgezien van het brede scala aan aanpassingsopties en aantrekkelijke aanbiedingen, kunt u hiermee uw pop-ups en formulieren met slechts een paar klikken integreren in uw favoriete CRM- of e-mailplatform zoals Salesforce.

Op deze manier worden, wanneer een bezoeker zich aanmeldt via een pop-up, zijn/haar gegevens rechtstreeks naar uw Salesforce-e-maildatabase gestuurd. Het is naadloos, snel en efficiënt.

De volgende keer dat u een e-mailcampagne in cascade zet, wordt deze nieuwe bezoeker dus ook op de hoogte gebracht. U kunt de interesse vergroten en de interactie met uw merk koesteren.

Bovendien kunt u niet voorbijgaan aan het feit dat tevreden klanten eerder geneigd zijn terug te gaan naar uw site en opnieuw een aankoop te doen wanneer ze iets zien dat relevant is voor uw nieuwsbrieven. Het is een win-winsituatie voor iedereen.

Daarom kunt u, in plaats van te wachten tot uw bezoekers de contactformulieren op uw website zien, geen gebruik maken van pop-ups die zijn verbonden met Salesforce om hen te verrassen, wat uw kansen op conversies kan vergroten.

Laten we nu uw Salesforce-pop-ups maken!

Hoe maak je Salesforce-pop-ups met Poptin?

Allereerst zijn dit de essentiële zaken om op te merken:

 • U hebt geen voorafgaande codeerkennis nodig om pop-ups te maken.
 • Dit duurt slechts 5 minuten of minder.
 • Als u nog geen Poptin-account heeft, kan dat Registreer nu gratis.

Poptin gebruikt het principe van een drag-and-drop-systeem. Dit maakt het ontwerpproces des te handiger voor gebruikers.

Dit zijn de soorten pop-ups (allemaal mobiel-responsief) die u kunt maken:

 • Lichte dozen
 • Aftelpop-ups
 • Overlays op volledig scherm
 • inschuifbare pop-ups
 • Boven- en onderbalken

Binnen de pop-upbuilder zie je veel aanpassingsopties die je kunt gebruiken.

geplakte afbeelding 0 (22)

U kunt eenvoudig verschillende elementen toevoegen of verwijderen en de kleuren, formaten, lettertypen en meer wijzigen.

U kunt ook bepaalde elementen toevoegen en aanpassen, zoals couponcodes, afteltimers, mediabestanden en pictogrammen.

Als u eenmaal tevreden bent met uw ontwerp, kunt u verder gaan met de weergaveregels. In deze sectie kunt u de juiste klanten (op basis van targetingregels) op het juiste moment (op basis van gebruikersgedrag) targeten, zodat u efficiënter leads kunt vastleggen.

geplakte afbeelding 0 (23)

 • Activeringsopties – trigger voor exit-intentie, weergave na tijd doorgebracht op de website, scrolltrigger, weergave na X bezochte pagina’s, weergave na X klikken, trigger voor inactiviteit
 • Targetingregels – URL-targeting (on-site targeting op paginaniveau), apparaattargeting, geolocatie (per land, inclusief Amerikaanse staten), besturingssysteem en browsers, IP-blokkeerlijsten, dagen en uren, nieuwe versus terugkerende bezoekers (gebaseerd op cookies) , verkeersbron (Facebook, Google, Google Ads [Adwords] Youtube, Reddit, Ads, Twitter, Pinterest en elke gewenste site), pop-upweergave bij klikken

Om de effectiviteit van uw pop-ups verder te verbeteren en een dieper inzicht te krijgen in welk type pop-up het beste zou werken voor uw publiek, kunt u A/B-testen proberen. 

Op deze manier kunt u het maximale uit uw pop-ups halen en sneller betere resultaten behalen.

Bekijk hier de volledige lijst met Poptin-functies.

Hoe pop-ups integreren met Salesforce?

Salesforce is consistent in het aanbieden van baanbrekende innovatie aan zijn gebruikersgemeenschap. Het heeft de eerste kunstmatige intelligentie die rechtstreeks in uw CRM is ingebouwd en die ook toegankelijk is via mobiele apparaten. 

Bovendien heeft het ook een Lightning Platform waarmee bedrijven de omzet kunnen verhogen en de kosten sneller kunnen verlagen. Daarom kunt u met Salesforce de weg naar succes banen als het gaat om e-mailmarketing.

Omdat Salesforce namens uw merk geautomatiseerde e-mails verzendt, vergroot u de klantbetrokkenheid. Maar het proces begint wanneer een bezoeker zich via de pop-up van Poptin op uw mailinglijst abonneert.

Dit is waar je de kracht van pop-ups nodig hebt om een ​​naadloze e-mailmarketingintegratie te creëren.

Hier is hoe.

 • Log in op uw Poptin-account. Blader op de ontwerppagina omlaag naar de aanpassingsopties aan de linkerkant. Klik e-mail en integraties. Dan klikken “Voeg integratie toe.” 

geplakte afbeelding 0 (24)

 • Er verschijnt een lijst met Poptin-integraties. Kiezen Salesforce.

2020-11-11_18h46_04

 • Zodra u klikt “Authenticeren”, worden alle velden automatisch ingevuld (behalve het e-mailadres van het bedrijf). Dit komt omdat sommige Poptin-integraties zoals Salesforce dat hebben OAuth 2.0, zodat de klant niet hoeft te zoeken naar tokens en andere informatie. 

2020-11-11_18h48_42

 • Zodra alles is ingevuld, klikt u op "Goedkeuren".

En je bent klaar!

Dat is vrij eenvoudig. Alles wordt inderdaad beter beheersbaar als je het de hele tijd doet.

Nu u een pop-up hebt geïmplementeerd die is gekoppeld aan uw Salesforce-account, heeft u een groot deel van het werk geautomatiseerd dat vervelend zou kunnen zijn als u het handmatig doet. 

Wat u nog moet doen, is hoe u meer interactie met bezoekers kunt aangaan met behulp van inhoud en aanbiedingen van hoge kwaliteit.

Inpakken!

E-mailmarketing lijkt niet eenvoudig, vooral niet voor beginners, maar met de juiste tools kun je op de lange termijn tijd, energie en geld besparen. U zult ook minder fouten en meer conversies voor uw bedrijf ervaren.

Hoewel de besproken tools helpen bij het ontwerpen van een uitstekend klanttraject, moet u er rekening mee houden dat het succes van uw bedrijf ook een collectieve inspanning is. Doe je best om de beste inhoud, betrouwbare klantenservice en vele andere factoren te bieden het onderhouden van merk-klantrelaties.

Om uw poging om uw Salesforce-e-maillijst omhoog te schieten een vliegende start te geven, kunt u zich nu aanmelden bij Poptin en ervaar in een mum van tijd een robuustere e-maillijst!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.