Home  /  Allescontent marketingSEO  / Hoe u 5x sneller SEO-resultaten krijgt dan normaal

Hoe u 5x sneller SEO-resultaten kunt krijgen dan normaal

Overal hoor ik dat SEO te traag is en ze hebben gelijk, zolang je maar hetzelfde oude ding doet:

Blogposts schrijven, krijg backlinks door traditioneel gastbloggen te doen, en hopen dat je over tien jaar op de eerste pagina van Google kunt komen. Saai.

Vandaag breng ik je bewezen technieken waarmee je dat kunt verhoog uw organische verkeer in minder dan een week.

1. Ontvang backlinks door meningen achter te laten

Dit is één van de snelste en goedkoopste technieken om kwaliteitslinks te krijgen.

Onze mening is goud voor groeiende bedrijven en daar moeten wij van profiteren. De taak is om te zoeken tussen de bedrijven waarin u heeft gekocht, 2-dingen:

Dat ze een sectie op hun website hebben  testimonial en een link naar ieders website (wat heel gebruikelijk is)

Dat de website van het bedrijf voldoende autoriteit heeft om de jouwe ten goede te komen

De sleutel is om dit te doen met middelgrote bedrijfssites aangezien het heel moeilijk of langzaam zal zijn om een ​​hele grote te overtuigen, en met een hele kleine zal het niet veel opleveren. Ik deed het bijvoorbeeld met het web cms2cms.com.

Ik gaf ze mijn mening over hun tool, ze publiceerden deze op hun website en nu heb ik een zeer waardevolle backlink.

Je kunt er iets schaalbaars van maken, door aankopen van vrienden en kennissen te doen om meer backlinks te krijgen of probeer zelfs een tijdje tools, gewoon om meer meningen achter te laten en meer backlinks te krijgen.

2. Gastblog met hetzelfde artikel

Het is de beste techniek om versnel het gastbloggen  en bestaat uitsluitend uit het maken van varianten van hetzelfde artikel.

Niets ongewoons. Vergelijkbaar met wat Apple doet by alleen jaar-op-jaar varianten van zijn vlaggenschipproduct, de iPhone, creëren. Hetzelfde wat Microsoft al die jaren met Windows heeft gedaan, enkele wijzigingen aanbrengen in hetzelfde product, maar het verkopen als een geheel nieuw besturingssysteem.

De sleutel is natuurlijk om in elke versie voldoende wijzigingen aan te brengen, zodat Google deze niet als dubbele inhoud beschouwt.

Maar het is helemaal niet moeilijk, ik heb maximaal 7 varianten van hetzelfde artikel gemaakt en in sommige gevallen plaatst Google ze naast elkaar.

fdglrelerg-min
De eerste 3 artikelen van deze zoekopdracht heb ik geschreven (Google Spaans)

Het voordeel om dit te doen breekt je hoofd niet over verschillende onderwerpen (plannen, onderzoeken, enz.) elke keer dat je als gastauteur op een blog wilt schrijven en in plaats daarvan iets wilt hergebruiken dat je al hebt en weet dat het werkt.

3. Rangschik met de autoriteit van een andere site

Als je probeert je website met 0 autoriteit te positioneren, ziet Google het en zegt: “waar komt dit vandaan”, je zult niet snel resultaat zien.

Als jij in plaats daarvan Maak gebruik van de autoriteit van een geweldige site, dingen veranderen, binnen een paar dagen kun je de eerste plaats behalen.

Stel je voor dat je een geweldig nummer hebt geschreven, maar niemand kent je, hoe denk je dat het sneller viraal gaat?

Solo uitbrengen of in samenwerking met Shakira?

Nu lijkt het voor de hand liggend, maar het aantal sites probeert solo te groeien is indrukwekkend.

Dit begreep ik toen ik zag dat ik voor bepaalde zoekwoorden simpelweg niet omhoog kon in Google, ik moest een eeuwigheid wachten of het volgende doen:

Bereid een artikel voor (uiteraard heel goed) en plaats het op een andere site met een indrukwekkende autoriteit. Ze accepteerden het omdat ze gastauteurs op hun blog accepteren.

Maar het was met vaardigheid, aangezien er binnen de inhoud zoiets stond als “als je meer wilt weten, ga dan naar zo’n website”, en vervolgens degenen die dat artikel hebben ingevoerd op mijn website terechtgekomen.

Omdat waar ik postte zo'n geweldige site was, kwam het artikel terecht binnen een week op de eerste plaats in Google, wat niet zou zijn gebeurd als ik het op de mijne had gepost.

Nu zul je zeggen: maar al het verkeer wordt door de andere site gehaald! Niet als je het volgende doet:

De sleutel is om het artikel als test aan te bieden (zoals die in de supermarkt) en dat te bereiken als ze de hele show willen zien, ze moeten naar uw website gaan.

chat-html-Buscar-con-Googleyuyuyu-min

In deze zoekopdracht staat mijn website op positie 5, maar ik kreeg nummer 1 door de autoriteit van een andere site te gebruiken.

4. Koop posities, geen artikelen

Als het op winkelen aankomt, is wat iedereen doet het kopen van artikelen met backlinks waarvan zij denken dat ze van goede kwaliteit zijn, maar artikelen kopen die onderin Google verloren gaan.

Wat u moet proberen, is reeds gemaakte artikelen kopen Dat al gepositioneerd goed op Google, waarom geven ze je dan niet alleen autoriteit, maar ook direct verkeer.

Er zijn veel sites die al een positie hebben in de zoekopdrachten waarin u graag zou willen verschijnen, maar ze zijn niet geïnteresseerd in het verhogen van de positie in die zoekwoorden, omdat hun bedrijfsmodel kan anders zijn (dit gebeurt vooral bij mediasites).

Profiteer hiervan door te proberen die artikelen of notities te kopen die al in Google staan, maar die door hun makers ondergewaardeerd zijn, ook al is het tegen een hoge prijs, want als het u onmiddellijk en praktisch voor het leven kwaliteitsverkeer oplevert, in de op de lange termijn zal het terugkomen goedkoper dan betalen voor advertenties.

Een andere optie om een ​​vermelding/backlink in die inhoud te krijgen, is door de site aan te bieden deze “gratis” bij te werken en te vertellen dat de site daarmee in positie zal stijgen en meer verkeer zal krijgen.

Een andere optie is de volgende:

U kunt een deel van de winst die u genereert geven, zodat de site ermee instemt uw website in die inhoud te vermelden en te linken. Ik deed dit met de site “socialgeek.co”.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat ze u een backlink/vermelding van een van de eerste 3 plaatsen in Google zullen verkopen, de sleutel is om positie 4,5,6,7,8 te kopen, update het en laat het in positie stijgen.

5. Zoek SEO-trefwoorden op de plek waar verwaarloosde sites scoren

Het ergste wat je kunt doen is proberen te positioneren voor sommige trefwoorden waarbij alle sites die de SERP bezetten voortdurend hun inhoud bijwerken, backlinks voor genoemde inhoud kopen en kopen, en altijd proberen in positie te stijgen.

Maar vertrouw niet op de 'Keyword Difficulty'-gegevens om erachter te komen welke zoekopdrachten het minst concurrerend zijn.

Wat u moet doen, is detecteren of degenen die al in uw doelzoekopdracht voorkomen geef geen pinda de tijd om in positie te komen en hiervoor kun je het beste elke pagina invoeren en het volgende bekijken:

  • De datum van de laatste update van de pagina/artikel

Als de site de inhoud meer dan zes maanden niet heeft bijgewerkt, betekent dit dat uw standpunt niet veel uitmaakt.

  • Ontdek het bedrijfsmodel van de site

Het beste wat je kan overkomen is om te ontdekken dat de site niet geïnteresseerd is om geld te verdienen met die inhoud, omdat het bedrijfsmodel anders is en als de site dat wel doet, komt dat omdat de persoon die verantwoordelijk is voor de blog dat artikel heeft verwijderd alleen maar om zijn werk te doen.

  • Duidelijk beoordeelt de kwaliteit van de inhoud

Als je binnenkomt en je indruk is: ach, ik kan iets 5 keer beter dan dit! Het is een heel goed teken.

Als Google ziet dat uw inhoud vijf keer beter en vijf keer nieuwer is, je komt te snel op de eerste pagina.

De sites in deze zoekopdracht zijn zo slordig dat ik al 3 plaatsen op de eerste pagina bezit.
De sites in deze zoekopdracht zijn zo slordig dat ik al 3 plaatsen op de eerste pagina bezit.

6. Concentreer u slechts op een paar inhoud

Ik ben behoorlijk bang als ik een bedrijf zie dat gelooft dat de beste SEO het publiceren en publiceren van nieuwe inhoud op de blog is.

Vraag wat volgens jou het snelste werkt:

  • Plaats nieuwe artikelen om de blog up-to-date te houden of
  • Een artikel dat op rang 5 staat updaten/optimaliseren zodat het naar de eerste stijgt?

Nu lijkt het voor de hand liggend, maar het aantal marketeers dat als een gek nieuwe inhoud creëert en creëert is indrukwekkend als ze met een paar goed gemaakte artikelen ze kunnen vullen een enorme hoeveelheid kwaliteitsverkeer.

Kent u een ondernemer die het goed doet omdat hij maar liefst 5 bedrijven heeft? Het is een goed pad, maar dan hebben we vrienden zoals Mark Zuckerberg met één mooi bedrijf overtreft de resultaten van al die ondernemers.

Met behulp van Search Console kan het detecteert de pagina's die posities innemen 5, 6, 7, 8, 9, 10, zelfs 11 of 12.

Het snelste bij SEO is om al het mogelijke te doen dat deze pagina's in positie stijgen, nou en hoe kun je ze laten rijzen?

Het is het beste om meer inhoud toe te voegen, dat wil zeggen: als het een artikel van 600 woorden is, update het dan zodat het nu 1,500 woorden zijn.

Het snelste is om de titel bij te werken, maar op een epische manier. Veel marketeers zijn zo gefocust op het verkrijgen van backlinks volgens Ahrefs, alleen het verbeteren van de titel (op een epische manier) kan verhoog de CTR onmiddellijk tot 37%.

Een epische titel betekent dat dit tenminste het geval is 3 keer aantrekkelijker dan de rest van de SERP. Gebruik maken van generatieve AI is een snelle manier om geweldige krantenkoppen te bedenken.

De volgende stap is het verbeteren van de ‘time on site’-statistiek, die in feite de tijd meet die gebruikers gemiddeld op uw pagina of artikel doorbrengen.

En je vraagt ​​je af waarom je het doet?

Welnu, omdat volgens a SEMush-studieis ‘time on site’ een van de belangrijkste factoren voor Google als het gaat om het classificeren van pagina’s (indien boven de backlinks).

hthyyt-min

Om deze statistiek te verbeteren, kunt u het beste analyseren wat bezoekers precies op uw site doen (met tools als Smartlook en Hotjar).

Op deze manier kun je manieren vinden om de gebruiker langer vast te houdene en laat Google daardoor zien dat jouw content zeer de moeite waard is.

Nou, ik hoop dat je deze technieken eens kunt proberen en zien dat ze vijf keer effectiever zijn dan alle technieken die in 5% van de SEO-artikelen worden genoemd.

Veel succes.