Home  /  AllesCROe-commercewebsite ontwikkeling  / Breid je onderwijsimperium uit met slimme pop-ups

Breid uw onderwijsimperium uit met slimme pop-ups

Wilt u uw onderwijsimperium creëren en op de markt brengen? Thinkific? Dan kiest u er waarschijnlijk voor om uw informatie over meerdere strategieën online te verrijken. De belangrijkste vraag is welke specifieke strategie geschikt is voor uw bedrijf.

Omdat je dit artikel leest, betekent dit dat je nieuwsgierig bent naar het concept van Thinkific pop-ups. 

Pop-ups worden gebruikt door de meeste e-commerceplatforms en websitebouwers zoals Thinkific. Ze worden vaak de vensters genoemd die plotseling verschijnen wanneer bezoekers op een speciale functietoets drukken. In de meeste gevallen hebben pop-upvensters een opdrachtenmenu en kunnen ze eenvoudig worden verwijderd, tenzij u een van de opdrachten kiest.

Deze pop-ups van Thinkific worden gebruikt om websitebezoekers te verleiden de door u aangeboden producten of diensten te verkennen. IAls u pop-ups wilt gebruiken, zorg er dan voor dat u weet hoe u het doel, het gebruik en de functies ervan kunt maximaliseren. 

Afhankelijk van uw keuze kunnen pop-ups audio, video, puzzels of een spel bevatten om gebruikers aan te moedigen. In de wereld van online marketing worden pop-ups als effectief beschouwd in vergelijking met andere advertenties. Dit komt omdat pop-ups zeer aanpasbaar zijn en alle soorten advertenties kunnen accepteren. 

Als u de kracht van pop-ups wilt gebruiken om uw Thinkific-website een boost te geven, bent u op de goede weg.

Wat is Thinkific?

2021-01-18_19h02_08

Als het gaat om online cursusplatforms, Thinkific zorgt voor een buzz op de markt.

Dit is een premiumplatform dat is ontworpen voor cursusmakers om onmiddellijk ongelooflijke cursussen te creëren met behulp van hun merksites. Het betekent dat, of uw uiteindelijke doel nu is om uw potentiële klanten op te leiden, ervoor te kiezen uw merknaam te verbeteren, cursussen te verkopen om een ​​enorme hoeveelheid geld te verdienen, of simpelweg om meer sitebezoekers aan te moedigen, dit online cursusplatform uw beste vriend zal zijn. .

2021-01-18_19h03_23

Thinkific is niet alleen bedoeld voor businesscoaches.

Online cursusplatforms zoals Thinkific zijn perfect voor ondernemers, academische instellingen, online docenten, eigenaren van digitale marketingplatforms en dergelijke. 

Om u enkele richtlijnen te geven, volgen hier enkele van de beste functies van Thinkific die u niet mag missen:

  • Eenvoudige gebruikersinterface - Deze online cursusplatform is geen gewone, omdat het een eenvoudige en effectieve gebruikersinterface biedt. Het heeft een nauwkeurige, stapsgewijze procedure voor het maken van cursussen met de gebruiker videotraining. Daarom vereist het navigeren op dit platform geen uitzonderlijke vaardigheden. Met Thinkific maakt alles het zo gemakkelijk en toegankelijk.
  • Inclusief inhoudelijke ondersteuning – Een van de meest uitdagende onderdelen van de rol van businesscoaches is om hun online cursussen interessant te houden en aan de top van de markt te blijven. Daarom ondersteunt Thinkific verschillende inhoudsformaten die geschikt zijn voor alle online cursussen. Sommige van deze formaten omvatten tekst, pdf, downloads, video's, opdrachten, audio, live feeds en nog veel meer. 
  • Aangepaste cursusuitstraling – Afhankelijk van uw keuze kunt u met Thinkific voor elke online cursus aangepaste afbeeldingen uploaden, samen met de korte beschrijvingen. Het betekent dat u elk lettertype, elke grootte of kleur kunt kiezen voor effectieve en professionele ontwerpen. 
  • Breed scala aan lidmaatschapsniveaus – Thinkific geeft je alle toegang om verschillende lidmaatschapsniveaus te creëren. U kunt kiezen voor het gratis lidmaatschapsplan, het abonnementsplan of een eenmalige betaling. Andere opties zijn onder meer een aangepast tariefplan en een maandelijks betalingsplan. 
  •  Uitstekende Customer Support – Dit online cursusplatform biedt uitstekende klantenondersteuning. Als u vragen heeft, staan ​​de medewerkers altijd klaar om uw vragen via e-mail of telefoon te beantwoorden. 

2021-01-18_19h04_44

Een ander voordeel van Thinkific is dat het verkooppagina's genereert met behulp van de ingebouwde drag-and-drop-builder. Hiermee kunt u ook zonder problemen professionele certificaten voor het voltooien van cursussen maken.

Bovendien? Thinkific is de perfecte keuze omdat het een themabibliotheek biedt.

Waarom zijn pop-ups effectief?

Als online ondernemer of businesscoach is uw uiteindelijke doel om het aantal bezoekers op uw website te vergroten en er potentiële klanten van te maken. Nu blijven de meeste websitebezoekers niet te lang op een bepaalde website. Om hun aandacht te trekken, kun je het beste Thinkific-pop-ups gebruiken.

Deze pop-ups met exit-intentie hebben meerdere doeleinden, en hier zijn er enkele:

  • Stimuleer het volgen van sociale media – Pop-ups kunnen worden gebruikt om uw klanten aan te trekken en uw websiteaanwezigheid te vergroten. Stel je voor dat je duizenden volgers op sociale media hebt. U kunt eenvoudig de kansen vergroten dat u reclame maakt voor uw aangeboden producten en diensten. 
  • Fungeert als virtueel assistent – Met deze pop-ups hoeft u niet alle vragen van uw potentiële klanten te beantwoorden en te beantwoorden. Pop-ups kunnen worden gebruikt om een ​​veelgestelde klantvraag te beantwoorden. Als iemand vraagt ​​naar uw bedrijf of producten of diensten aanbiedt, zullen pop-ups onmiddellijk antwoorden op basis van uw opgegeven gegevens. Dit is de reden waarom pop-up een effectief en efficiënt hulpmiddel is om relevante informatie rechtstreeks aan uw klanten te plaatsen. 
  • Adverteer voor een e-boek – Een andere beste strategie om klanten aan te trekken is door ze gratis dingen aan te bieden. Wie wil er nu geen gratis spullen? Er wordt verwacht dat klanten er altijd naar verlangen om gratis online aanbiedingen te krijgen. Met het gebruik van deze pop-ups kunt u uw potentiële klanten verleiden om door uw website te blijven scrollen. 
  • Ontvang direct een enquête – Denkachtige pop-ups kunnen worden gebruikt om een ​​interessante enquête te maken. De resultaten van het onderzoek bieden ook waardevolle informatie over uw potentiële klanten.  
  • Genereer een e-maillijst – Pop-upformulieren zijn heel gebruikelijk als het gaat om online marketing, omdat ze een e-maillijst genereren. Met deze e-maillijsten kunt u in contact komen met uw potentiële klanten. 

Een ander voordeel van Thinkific-pop-ups is hun veelzijdigheid. Het is geschikt voor verschillende soorten platforms. Dit betekent dat u uw advertenties kunt aanpassen, zodat bezoekers uw website kunnen bekijken.

Als gevolg hiervan kan het uw websitebezoekers verhogen en ook uw geloofwaardigheid vergroten. 

Stel dat u van plan bent pop-ups te gebruiken. Het is een must om bekend te zijn met het gebruik, de functies en de advertentiestrategieën ervan. Zorg er bij het gebruik van deze pop-ups voor dat u iets waardevols aanbiedt. Het is ook het beste om een ​​relevante boodschap te plaatsen in de inhoud van de betreffende pagina om uw potentiële klanten aan te trekken. Je moet ook op de hoogte zijn van het gebruik ervan.

Pop-ups hoeven niet op elke pagina van de website te verschijnen. Je moet het beperken, omdat sommige klanten geïrriteerd kunnen raken. Het is ook het beste om uw pop-ups te verfijnen om de beste leads te krijgen. 

Het beste hulpmiddel om nadenkende pop-ups te maken: Poptin

2021-04-20_19h11_42

Nadat u de functies en essentiële doeleinden van de Thinkific-pop-ups hebt gemaximaliseerd, wilt u er waarschijnlijk een maken. De beste manier om deze pop-ups te maken is via Poptin. Bent u bekend met dit leadcaptureplatform? 

Met Poptin kunt u sitebezoekers omzetten in abonnees, leads en uiteindelijk gigantische verkopen. Dit leadcaptureplatform kan je helpen met het gebruik van slimme pop-ups, widgets en formulieren.

Via Poptin kunt u eenvoudig in slechts een paar minuten verbluffende Thinkific-pop-ups en -formulieren maken. Vervolgens bent u ook vrij om de uitzonderlijke triggers en targetingselecties te gebruiken om meer gekwalificeerde leads te krijgen.

Versverkoop 5

Met Poptin zal uw bedrijf groeien. Poptin helpt u:

Poptin pop-ups en formulieren volg ook het gedrag van uw websitebezoekers. Daarom kan dit helpen om de juiste boodschap op het meest geschikte moment over te brengen. 

Hoe u Poptin op uw Thinkific-website installeert

Poptin heeft onlangs zijn app gelanceerd op de Thinkifi App Marketplace. Hiermee ervaart u een meer naadloze integratie met uw online winkel.

2021-04-20_19h09_41

Klik hier op deze link om Poptin nu in uw Thinkific-winkel te installeren!

Even een belangrijke opmerking: zorg ervoor dat je een van de betaalde Thinkific-abonnementen hebt om Poptin te kunnen installeren. 

Voordelen van het verbinden van Poptin met Thinkific

Uit onderzoek is gebleken dat bijna 70% van uw bezoekers hun winkelwagentje verlaat. Dit is de belangrijkste reden waarom Poptin met Thinkific pop-ups hier wordt verbonden. Pop-ups zijn gecertificeerd en bewezen effectief in het aantrekken van meer potentiële klanten. 

Net als andere e-commerce zakenlieden kunt u gebruik maken van deze Poptin met Thinkific pop-ups. Hiermee kunt u uw nieuwe bezoekers verrassen. Hoe? Door simpelweg een exclusieve kortingsbon uit te delen.

Hierdoor verleidt u hen om uw aangeboden producten en diensten te blijven betuttelen. U kunt deze ook gebruiken om hen eraan te herinneren hun winkelprocedures online te voltooien.

Conclusie

Wilt u uw potentiële klanten bereiken en meer omzet genereren? Nou, de zoektocht is eindelijk voorbij! Poptin verbinden met Thinkific pop-ups is de perfecte optie om je uiteindelijke doel te bereiken.

Meld u vandaag nog aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.