Home  /  Allesemail marketingverkoop  / 7+ tools voor cold-e-mailing om uw leadgeneratie te vergroten

7+ Cold-e-mailingtools om uw leadgeneratie te vergroten

7 Hulpmiddelen voor koud e-mailen

E-mailmarketing is het brood en de boter voor veel merken die hebben ontdekt hoe ze het kunnen gebruiken om hun klantenbestand te laten groeien. Het is de ideale tool om de relaties met uw huidige klanten uit te breiden en leads om te zetten in betalende klanten.

Er is echter nog een andere manier waarop u e-mail kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien: koud e-mailen. Dit is wanneer u via e-mail contact opneemt met potentiële klanten in de hoop hun omzet te verdienen. Er zijn nu verschillende methoden en tactieken die u kunt gebruiken om de open rates en reacties te verhogen.

Maar dat is voor een ander artikel. Hier gaan we ons concentreren op de tools die u zou moeten gebruiken voor uw koude e-mails.

Laten we eens kijken.

Antwoord.io

Er is veel leuks aan de Antwoord.io platform, dat boordevol alle toeters en bellen zit die u nodig heeft voor het beheren van uw klantinteracties. En hoewel de prijs hoog is in vergelijking met andere platforms, is het misschien de moeite waard.

Het wordt geleverd met hostfuncties, waaronder e-mailautomatisering, e-mail validatie, directe oproepen, CRM-integraties, analyses en tracking, Gmail-integratie en contactbeheer, om er maar een paar te noemen. Er zijn ook e-mailsjablonen u kunt de weergave aanpassen aan de look en feel die het beste bij uw publiek past.

Antwoord.io

U kunt eenvoudig bijhouden wanneer contactpersonen uw e-mails openen en op de links erin klikken. De statistieken zijn zeer nuttig om te bepalen welke leads aan het opwarmen zijn en welke niet. U kunt deze gegevens voor uw gesegmenteerde campagnes gebruiken om te zien waarom bepaalde e-mails beter werken dan andere.

De prijs voor dit platform is $ 70 per gebruiker voor het individuele abonnement. Voor bedrijfsplannen begint het dan bij $ 200/maand voor kleine teams tot 3 leden, $ 300/maand voor teams tot 5 leden en $ 500/maand voor teams tot 10 leden.

Er zijn ook aangepaste abonnementen beschikbaar voor bedrijven, waarover u contact met hen moet opnemen.

Jager

Hunter is een go-to-tool als het gaat om lead generatie via koude e-mail. Hunter biedt een reeks tools die u helpen bij koude outreach in elke fase van de trechter. U kunt e-mails vinden, verifiëren en zeer verzenden gepersonaliseerde koude e-mail campagnes vanaf dezelfde plaats.

Het maakt niet uit of u uw eigen prospects heeft of dat u er een heeft gevonden met Hunter, u kunt hun tool gebruiken, genaamd Hunter-campagnes voor cold outreach-automatisering helemaal gratis.

Met Hunter Campaigns kunt u uw e-mails op schaal volledig personaliseren met aangepaste kenmerken, uw vervolgacties instellen en plannen, de prestaties van uw outreach-campagnes volgen, een gratis bibliotheek met honderden koude e-mails om inzichten te krijgen voor uw e-mailreeksen.

U kunt meerdere Google-accounts aan hetzelfde Hunter-account koppelen, zodat u rechtstreeks vanuit uw Gmail e-mails kunt verzenden. Daarnaast kunt u meerdere integraties met Zapier opzetten voor het geval u reacties en andere specifieke details over uw onderhandelingen met uw CRM, Google Spreadsheets, enz. wilt bijhouden.

Hunter Campaigns is helemaal gratis voor degenen die één Gmail-account gebruiken voor het verzenden van e-mail; de meeste functies zijn beschikbaar in het gratis abonnement. De Premium-versie, die meerdere Google-accounts, kliktracking en afbeeldingen en bijlagen in e-mails bevat, begint bij $ 49/maand.

Slintel

Met het verkoopinformatieplatform van Slintel kunt u contactgegevens (e-mails + telefoonnummers) vastleggen van uw top 3% van potentiële klanten die actief op zoek zijn naar een product/dienst zoals u die verkoopt.

Slintel biedt een database van 15 miljoen bedrijven en meer dan 250 miljoen besluitvormersprofielen over de hele wereld en ook meer dan 20 krachtige filters die helpen bij het filteren van prospects op basis van branche, bedrijfsgrootte, technologieën die ze gebruiken, afdeling, beslissingsmacht en aanduiding.

Naast e-mails en telefoonnummers krijgt u ook bedrijfsgegevens, technologische gegevens, koopintentiescore, trefwoordintentie, contractverlengingsdata en nieuwswaarschuwingen van bedrijven van potentiële klanten.

De technologische gegevens helpen u het klantenbestand van uw concurrent en alternatieve technologieën te vinden en accountgebaseerde marketingstrategieën voor uw bedrijf te bedenken (of opnieuw te starten).

Slintel heeft ook een Chrome-extensie waarmee u e-mails en telefoonnummers van LinkedIn-profielen of websites kunt vastleggen en deze naadloos naar uw CRM kunt pushen. U krijgt 100 gratis credits wanneer u zich aanmeldt voor de extensie.

Opwarminbox

Stel je voor dat je talloze uren aan een e-mailmarketingcampagne besteedt, alleen maar om die e-mails in de spammap van de ontvanger te laten belanden. Warmup Inbox is een tool voor het opwarmen van e-mail die automatisch de bezorgbaarheid van e-mail en de domeinreputatie verhoogt, terwijl de kans kleiner wordt dat uw inbox en domein worden toegevoegd aan zwarte lijsten of worden gedeactiveerd wegens verdenking van spam.


Warmup Inbox verzendt en ontvangt namens u slimme, dynamische e-mails met een netwerk van meer dan 7,000+ inboxen die met elkaar praten. Warmup Inbox houdt ook zwarte lijsten voor u in de gaten en haalt uw e-mails uit de spam als ze daar terechtkomen. Het bijhouden van de status en de voortdurende voortgang van uw inbox is van cruciaal belang voor het behouden van hoge deliverability-percentages, daarom is er ook een live prestatie-tracker beschikbaar. U vergroot gegarandeerd de e-mailbezorgbaarheid van uw koude e-mails wanneer u deze synchroniseert met Warmup Inbox

Klenty

Dit platform is iets gemakkelijker voor de portemonnee, afhankelijk van het abonnement dat u kiest. De functies zijn uitzonderlijk en het gebruiksgemak zorgt ervoor dat dit opvalt. De installatie is binnen enkele minuten voltooid en u kunt meteen beginnen met het verzenden van bulk-e-mails.

De software beschikt over A/B-tests om u te helpen uw koude e-mailspel te verbeteren. U kunt ook al uw potentiële klanten volgen. Er is zelfs dubbele en botsingsdetectie om ervoor te zorgen dat er geen dubbele contacten zijn en dat uw team niet per ongeluk tegelijkertijd contact opneemt met de prospect.

Klenty

Het systeem kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met uw CRM, zoals Salesforce of Pipeline, zodat u eenvoudig contacten kunt importeren en exporteren.

De prijs begint met $30 voor het hoge pakket, $60 voor de grande en $100 voor de venti.

VerkoopHandy

Wanneer u zoveel moeite doet om te schrijven en te communiceren via koude e-mails, verwacht u dat deze efficiënt wordt afgeleverd en de resultaten worden bijgehouden. SalesHandy doet dat werk voor u. Het helpt u uw e-mails en campagnes bij te houden en te analyseren. Om uw taak nog eenvoudiger te maken, beschikt het over e-mailplanning, automatische follow-up en e-mailsequencing.

Dit geeft uw hardwerkende managers meer tijd om te werken aan het sluiten van deals, omdat ze minder hoeven te besteden aan het peilen van de meest betrokken contacten uit hun koude e-mailcampagne. Hun basisplan begint bij 9 $ per maand (indien jaarlijks betaald) en heeft een gratis proefperiode van 14 dagen. Hun Plus-abonnement begint bij 22$/gebruiker/maand, terwijl hun Enterprise-abonnement begint bij 49$/gebruiker/maand. Beide worden jaarlijks gefactureerd.

VerkoopHandy

Mailshake

Hier is een geweldig platform dat u kunt gebruiken om de zaken een beetje op te schudden met uw koude e-mailcampagnes. Het is een contentmarketingtool die u kunt gebruiken om via e-mail in contact te komen met potentiële klanten.

In tegenstelling tot veel andere e-mailmarketingtools kunt u met Mailshake koude e-mails verzenden vanaf een Gmail-adres. Natuurlijk is het allemaal geautomatiseerd, dus je kunt het instellen en vergeten, dus het plannen van koude e-mails en vervolg e-mails zijn naadloos.

Mailshake

En als jij dat bent bezorgd over de e-mailontwerpen, je zult blij zijn te weten dat het wordt geleverd met eenvoudige en aanpasbare sjablonen. Al uw contacten kunnen ook eenvoudig worden geïmporteerd en geëxporteerd. Vervolgens kunt u eenvoudig uw e-mails bijhouden en de interacties die uw prospects ermee hebben.

Enkele van de integraties hiervoor zijn onder meer Gmail, Zapier, Google Spreadsheets, HubSpot CRM en Pipedrive. De beschikbare functies omvatten het bijhouden van links, flexibele API, A/B-testen en het bijhouden van conversies.

U kunt deze tool ook gebruiken om te identificeren welke prospects het meest veelbelovend zijn. Zowel iOS- als Android-apparaten kunnen worden gebruikt.

De prijs voor het basisabonnement is $ 29 per maand en $ 49 voor de professional.

Als je binnen de eerste 30 dagen ontevreden bent over het product, kun je je geld terugkrijgen, dus het is zeker het proberen waard.

Prospect.io

Met Prospect.io (zoals de naam al doet vermoeden) kunt u uw ideale prospects online vinden en hen bereiken, allemaal binnen één enkele tool. Deze software met wortelthema wordt geleverd met een handige browserextensie die u naar elke professionele website of LinkedIn-profiel kunt brengen, en automatisch het e-mailadres en andere informatie van uw nieuwe prospect in de geautomatiseerde en persoonlijke koude e-mailcampagne kunt plaatsen.

Daarnaast zijn er veel interessante native integraties met populaire tools zoals Pipedrive of Salesforce en nog veel meer dankzij Zapier- en PieSync-ondersteuning. Elke actie in Prospect verbruikt credits, en u kunt het bedrag aanpassen aan uw behoeften. De prijs begint vanaf $ 99/maand voor een account met 1000 credits.

Hoewel er geen gratis proefperiode is, biedt Prospect een geld-terug-garantie van 30 dagen zonder dat er vragen worden gesteld, dus het neemt zeker de druk weg bij het kiezen van uw nieuwe tool voor uitgaande verkoop.

prospect.io

autoklos

Autoklose is een uitgaand verkoopplatform dat goed afgerond is. Het wordt geleverd met functies die u kunt gebruiken voor het genereren van leads, druppel-e-mailcampagnes en CRM-integratie.

Net als Mailshake kunt u met dit platform bulk-e-mails verzenden met uw e-mailadres. Dit voorkomt dat uw berichten in de SPAM-mappen van uw contacten verschijnen.

U kunt automatische vervolg-e-mails maken om uw koude e-mails om te zetten in warme communicatie. Bovendien rangschikt het contacten om te identificeren welke leads hot of cold zijn op basis van hun interacties met uw e-mails.

autoklos

Het is een vrij nieuw platform, dus er wordt verwacht dat er enkele rimpels zullen zijn die in de loop van de tijd moeten worden gladgestreken.

U kunt Autoklose integreren met Salesforce, externe providers en verschillende e-mailplatforms.

De prijzen voor deze tool voor koud e-mailen zijn beschikbaar in drie verschillende pakketten. Er is het pro-abonnement dat begint bij $ 29.99 per maand. Dan zijn er de team- en ondernemingsplannen, waarvoor een directe offerte van het bedrijf vereist is.

Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

Lemlist

Als drukke ondernemer wilt u meer tijd besteden aan het runnen van uw bedrijf en minder aan de marketing ervan. Dit maakt e-mailmarketingtools tot een must-have. Lemlist is een uitstekend platform om voor te gebruiken koude e-mail campagnes omdat het naadloos en gebruiksvriendelijk is.

Het is geen alleskunner, zoals veel tools proberen te zijn. Het is gespecialiseerd in koud e-mailen en biedt u alle functies die nodig zijn om de beste resultaten te bereiken. U zult merken dat het dashboard zeer intuïtief is.

Lemlist

Het is opgedeeld in secties met filters en menu's, zodat alles snel en gemakkelijk te vinden is. De organisatie is uitstekend, wat de hoofdpijn wegneemt bij het integreren van een nieuwe tool in uw arsenaal.

Enkele van de functies zijn onder meer rapportage en analyse, druppelcampagnes, door gebeurtenissen geactiveerde e-mails, een afbeeldingenbibliotheek, A/B-testen, dynamische inhoud, sjabloonbeheer, groeivoorspellingen en het volgen van leads.

De kosten voor dit platform zijn ook een grote winst, beginnend bij $ 19/maand voor een enkele gebruiker. Voor teams van maximaal vijf is het $34/maand en $69/maand voor bedrijven met maximaal 10 gebruikers.

Outreach.io

Als u op zoek bent naar iets dat iets meer doet dan functies voor koud e-mailen, dan zult u Outreach.io leuk vinden. Dit platform combineert spraak, e-mail en sociaal in een mooi pakket voor uw verkoop- en marketingteams.

Het wordt geleverd met cloud-, web- en SaaS-implementatie. De functies omvatten intelligente automatisering, antwoorddetectie, aangepaste schema's, A/B-testen, op maat gemaakte berichten en mastersequenties.

Outreach.io

Nog beter: u kunt uw contacten rechtstreeks via het platform bellen. Dit kan van pas komen als u een e-mail ontvangt van een geïnteresseerde lead.

Als u op zoek bent naar een tool die flexibel is en bereid bent de werking ervan te leren, kan dit een zeer krachtige aanvulling op uw strategie zijn.

De ontwikkelaar biedt geen prijsinformatie, dus u moet contact met hen opnemen voor een offerte. Er is echter een gratis proefperiode waarvan u kunt profiteren om het uit te proberen.

SnelMail

Als je net begint met ondernemerschap, zijn bijna alle tools op deze lijst voldoende. Maar als je behoefte hebt aan geavanceerdere aanpassingen of meer zichtbaarheid bij het beheren van meerdere accounts, heb je iets krachtigers nodig en dan komt QuickMail van pas. Het biedt een breed scala aan statistieken en functies om de zichtbaarheid en prestaties van uw campagnes te maximaliseren, terwijl u al uw teamworkflows volledig automatiseert.

Ze hebben nogal wat bureaus die meer dan 100 klantaccounts bij hen beheren, dus ze doen zeker iets goed. Het unieke aan hen is de mogelijkheid om ongelooflijk complexe campagnes te creëren die eenvoudig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Bovendien hebben ze ook een aantal coole, unieke functies (zoals het automatisch verwijzen naar collega's in je e-mail). Zeker het proberen waard.

snelmail

Sluiten.io

Als u op zoek bent naar een koud e-mailplatform dat lovende recensies heeft ontvangen, dan is Close.io degene die u wilt overwegen. Dit cloudgebaseerde platform is beschikbaar voor zowel Mac als Windows en biedt zelfs trainingen.

U kunt de beschikbare documentatie doorlezen of ervoor kiezen om webinars te bekijken en live online video's bij te wonen. Deze software is zeer flexibel en kan eenvoudig worden aangepast. Ook de installatie is snel en eenvoudig.

Sluiten.io

Enkele van de functies die ermee worden geleverd zijn one-touch-communicatie, gepersonaliseerde sjablonen, e-mailplanning, realtime rapportage en geschiedenis van klantinteractie. Close.io krijgt consistente beoordelingen van 4 en 5 sterren vanwege de lange lijst met functies.

Het basispakket begint bij $65/maand en loopt vervolgens op tot $110/maand voor het professionele pakket, en $165/maand voor het zakelijke pakket. U kunt echter 10% besparen door jaarlijks te betalen. Er is ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

Outreach Plus

2020-09-17_16h18_13

OutreachPlus is e-mailmarketingsoftware die ervoor zorgt dat al uw e-mails die worden verzonden om de aandacht van potentiële klanten te trekken, worden teruggestuurd met positieve antwoorden.

Er worden meerdere functies aangeboden door OutreachPlus die u kunnen helpen efficiënte e-mailacties uit te voeren, zoals eenvoudige personalisatie voor elke e-mail, e-mailcampagnesjablonen, eenvoudig aanmaken van e-mailcampagnes in 4 eenvoudige stappen, slimme automatisering om prospectgedrag te detecteren, en meer. Je kunt het ook integreren met toptools.

Van het bieden van 24/7 ondersteuning via meerdere ondersteuningsmedia tot het hebben van een speciale lijst met potentiële klanten: OutreachPlus is een perfecte oplossing voor merken die betere resultaten verwachten via e-mailmarketing.

OutreachPlus biedt de eerste 14 dagen een gratis proefperiode. De betaalde abonnementen beginnen vanaf $ 11 per maand.

Specht

Een ander hulpmiddel voor het verzenden van koude e-mailcampagnes is Woodpecker.co. De tool is daar speciaal voor ontworpen: het verzenden van koude e-mails en vervolgacties. Het verzendt ze vanuit uw eigen e-mailaccount, of dit nu op Gmail, Office365, Exchange of uw individuele IMAP is. U kunt het schema van uw verzending aanpassen, zodat deze op het juiste moment wordt verzonden. Woodpecker.co heeft een eenvoudige gebruikersinterface, zelfs voor degenen die helemaal nieuw zijn op het gebied van koude e-mail. Er zijn enkele standaard aangepaste velden voor personalisatie, zoals een bedrijfsnaam, maar u kunt ook uw aangepaste velden toevoegen. Het biedt een bureaupaneel dat is ontworpen voor lead generatie bureaus die veel klanten tegelijk moeten beheren. Het is best handig om elke klant op één plek te hebben. De prijs begint vanaf $40 per maand voor één actief e-mailaccount, voor grotere teams is het $50 per account, en over de prijs van een bureaupanel wordt individueel onderhandeld. De proefperiode bij Woodpecker.co duurt opnieuw 14 dagen en je kunt tijdens de proefperiode alle functies testen.”

Specht-campagnes

Maak van uw koude e-mail een krachtpatser met deze tools

Klaar om uw koude e-mailinspanningen op te voeren? Dan heb je het juiste gereedschap nodig om de klus te klaren. Het combineren van beproefde methoden met hoog gewaardeerde platforms is een recept voor succes. Bekijk deze lijst met tools om te zien waarmee u uw verkoop- en marketingteams kunt versterken.

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.