Home  /  AllemaalCRO  /  How to Target Adblock Users For Your Pop Up Campaigns

Hoe Adblock gebruikers te targeten voor uw Pop Up campagnes

Als u pop ups gebruikt voor uw merkcampagnes, weet u zeker dat uw grootste nemesis een adblocking software is.

Sommige website bezoekers, 30% van de gebruikers om precies te zijngebruiken de genoemde software om te voorkomen dat uw pop ups op hun scherm verschijnen. Zo voorkomt u dat u ze omzet in verkopen, abonnees of leads. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het u geld kost, of u het nu toegeeft of niet.

Het Probleem

Adblock is een extensie/plugin die pagina-elementen, advertenties en andere inhoud op het internet filtert en blokkeert. Het is een hulpmiddel dat vaak te zien is in de webbrowsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera en Microsoft Edge.

Bron: Scoopbyte
Bron: Scoopbyte

In het algemeen wordt het gebruikt om te voorkomen dat bezoekers dergelijke elementen zien terwijl ze online surfen.

Sommige advertenties, waaronder pop ups, worden echter gebruikt door website-eigenaars en ondernemers om de betrokkenheid en conversies te stimuleren. De meeste van hen dragen promotionele inhoud en informatie die vaak meer waarde geeft aan het merk en aan de klanten.

Ze zijn essentieel in het helpen van u het genereren van meer inkomsten voor uw website, vooral als advertenties zijn uw enige bron van inkomsten. Als uw sponsors zien dat hun advertenties niet goed presteren, kunnen ze zich terugtrekken, wat uw bedrijf beïnvloedt.

Als u het probleem niet aanpakt, zult u vroeg of laat de negatieve gevolgen al voelen via uw dalende inkomsten en websiteprestaties.

De Oplossing

Het goede nieuws is dat je deze adblocking tools kunt omzeilen!

Poptin heeft onlangs zijn nieuwste Adblock detectie targeting regel gelanceerd die u helpt die Adblock gebruikers te bereiken en met hen in contact te komen. Dit is om ervoor te zorgen dat klanten de beste resultaten krijgen tijdens het gebruik van onze lead generation toolkit.

Met de Adblock-detectiefunctie kunt u uw pop-ups alleen aan Adblock-gebruikers tonen. Dit is erg handig bij het maken van gerichte campagnes voor hen. Het is getest met de belangrijkste adblockers zoals Adblock, Adblock Plus, uBlock, en meer.

Het is belangrijk op te merken dat Poptin over het algemeen niet wordt beïnvloed door Adblock. Tenzij u een gerichte boodschap voor Adblock gebruikers maakt, zullen uw pop ups nog steeds automatisch aan alle website bezoekers worden getoond.

Voordelen van het gebruik van de nieuwe Adblock Detection functie

  • Beschermt uw potentiële verkoop. Adblockers beïnvloeden conversies en verkoop. Deze nieuwe functie geeft u de kracht om uw inkomsten te redden, uw sponsors te behouden en uw omzet te verhogen.

  • Uw boodschap zal overkomen. U hoeft niet bang te zijn dat u uw gewenste publiek niet zult bereiken. De AdBlock detectie targeting functie zal helpen uw boodschap door te laten dringen tot Adblock gebruikers zodat u hen niet elimineert uit uw lijst van potentiële klanten en leads.

  • U kunt zorgen voor uw site sponsors. Advertenties spelen een grote rol in het onderhouden en verbeteren van de kwaliteit van uw website. Vooral als u een uitgever bent, komt uw belangrijkste bron van inkomsten uit advertenties. Het bereiken van Adblock gebruikers met behulp van de AdBlock detectie targeting is de beste manier om ze te veranderen in echte bijdragende site bezoekers.

Hoe Adblock Detectie Targeting Regel gebruiken

  1. Log in op uw Poptin account. Als u er geen heeft, Meld u nu GRATIS aan bij Poptin.

  2. Kies op het Poptin-dashboard de pop-up die u wilt bewerken. Klik op het Potlood icoon aan de rechterkant. Klik op de "Weergave-regels bewerken".
adblock-detectie

Opmerking: Als dit uw eerste keer is dat u een pop-up maakt met Poptin, kunt u er altijd een maken vanaf nul of een van de kant-en-klare aanpasbare sjablonen gebruiken.

3. Scroll naar beneden naar Targeting Rules. Zoek de Adblock Detectie en zet het aan. Je zult het zien in het overzicht.

2021-01-11_16h29_39


4. Click Publish.

En dat is het! U zult nu in staat zijn om uw popup te tonen aan Adblock gebruikers. 

Veel voorkomende gevallen van Adblock Detection Targeting

  • Adblock-gebruikers aanmoedigen om AdBlock uit te schakelen

U kunt een pop-up maken die gebruikers aanmoedigt hun Adblocks uit te schakelen, zodat ze updates en meldingen van u kunnen ontvangen.

Volgens studies, 77% van de bezoekers het niet erg om hun Adblocks uit te schakelen als je het hen nederig vraagt, vooral als er een exclusief weggevertje in ruil voor is. Dit helpt u ook om verloren inkomsten uit advertenties terug te winnen en zelfs conversies te stimuleren.

afbeelding (9) (1)
  • Boost uw e-maillijst en CRM leads meer

Door adblockers zullen uw bezoekers uw pop ups niet duidelijk zien. Maar met Poptin, kunt u meer bezoekers converteren in e-mailabonnees, leads of klanten, omdat u de impact van ad-blokkering software te voorkomen.

  • Vervang de pop up knop zodat ze Adblock software kunnen uitschakelen

Telkens wanneer u een verleidelijk aanbod toont aan bezoekers, kunt u de knop vervangen door "Zet Adblock uit voor deze site en ontvang het aanbod" zodat ze het aanbod kunnen aanvaarden. 

Inpakken!

Dankzij Poptin's nieuwe Adblock detection targeting functie!

U kunt voortdurend meer bezoekers converteren zonder onderbroken te worden door Adblocks. Uw business funnels zullen niet worden aangetast. U zult meer leads en abonnees genereren. En uw inkomsten zullen blijven groeien.

If you want to know more about other Poptin’s display rules to grow your business, click the links below:
How To Display A Pop-up When User Is Inactive (User Inactivity Trigger)
Exit-intent Technology: How It Works And How Exit Popup Can Grow Your Business
How To Effectively Target Desktop And Mobile Users For Your Campaign

Klaar om te beginnen?

Meld je GRATIS aan bij Poptin!

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.