Home  /  AllesCRO  / Hoe u Adblock-gebruikers kunt targeten voor uw pop-upcampagnes

Hoe u Adblock-gebruikers kunt targeten voor uw pop-upcampagnes

Als u pop-ups gebruikt voor uw merkcampagnes, weet u zeker dat uw belangrijkste vijand advertentieblokkeringssoftware is.

Sommige websitebezoekers, 30% van de gebruikers om precies te zijn, gebruik de genoemde software om te voorkomen dat uw pop-ups op hun schermen terechtkomen. Zo voorkom je dat je ze omzet in verkopen, abonnees of leads. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het u geld kost, of u het nu toegeeft of niet.

Het probleem

Adblock is een extensie/plug-in die pagina-elementen, advertenties en andere inhoud op internet filtert en blokkeert. Het is een hulpmiddel dat vaak wordt aangetroffen in de webbrowsers Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera en Microsoft Edge.

Bron: Scoopbyte
Bron: Scoopbyte

Over het algemeen wordt het gebruikt om te voorkomen dat bezoekers dergelijke elementen zien terwijl ze online surfen.

Sommige advertenties, waaronder pop-ups, worden echter door website-eigenaren en ondernemers gebruikt om de betrokkenheid en conversies te vergroten. De meeste van hen bevatten promotionele inhoud en informatie die vaak meer waarde geeft aan het merk en aan de klanten.

Ze zijn essentieel om u te helpen meer inkomsten voor uw website te genereren, vooral als advertenties uw enige bron van inkomsten zijn. Als uw sponsors zien dat hun advertenties niet goed presteren, kunnen ze zich terugtrekken, wat gevolgen heeft voor uw bedrijf.

Als u het probleem niet aanpakt, zult u vroeg of laat al de negatieve gevolgen ondervinden van uw dalende inkomsten en websiteprestaties.

De oplossing

Het goede nieuws is dat u deze adblockingtools kunt omzeilen!

Poptin heeft onlangs zijn nieuwste targetingregel voor Adblock-detectie gelanceerd, waarmee u die Adblock-gebruikers kunt bereiken en met hen kunt communiceren. Dit is om ervoor te zorgen dat klanten de beste resultaten behalen bij het gebruik van onze leadgeneratietoolkit.

De Detectiefunctie voor advertentieblokkering Hiermee kunt u uw pop-ups alleen aan Adblock-gebruikers weergeven. Dit is behoorlijk nuttig bij het maken van gerichte campagnes voor hen. Er werd getest met de grote adblockers zoals Adblock, Adblock Plus, uBlock, en meer.

Het is belangrijk op te merken dat Poptin over het algemeen niet wordt beïnvloed door Adblock. Tenzij u een gericht bericht voor Adblock-gebruikers maakt, worden uw pop-ups nog steeds automatisch aan alle websitebezoekers getoond.

Voordelen van het gebruik van de nieuwe functie Adblock-detectie

  • Beschermt uw potentiële omzet. Adblockers hebben invloed op conversies en verkopen. Deze nieuwe functie geeft u de mogelijkheid om uw inkomsten te redden, uw sponsors te behouden en uw inkomsten te vergroten.

  • Uw boodschap komt over. Je hoeft niet bang te zijn als je de gewenste doelgroep niet bereikt. De AdBlock-detectietargetingfunctie zorgt ervoor dat uw boodschap doordringt tot Adblock-gebruikers, zodat u ze niet uit uw lijst met potentiële klanten en leads verwijdert.

  • U kunt voor uw sitesponsors zorgen. Advertenties spelen een grote rol bij het behouden en verbeteren van de kwaliteit van uw website. Vooral als u een uitgever bent, komt uw belangrijkste inkomstenbron uit advertenties. Het bereiken van Adblock-gebruikers met behulp van de AdBlock-detectietargeting is de beste manier om ze om te zetten in daadwerkelijk bijdragende sitebezoekers.

Hoe u de targetingregel voor advertentieblokkeringsdetectie gebruikt

  1. Log in op uw Poptin-account. Als je er geen hebt, meld u nu GRATIS aan bij Poptin.

  2. Kies op het Poptin-dashboard de pop-up die u wilt bewerken. Klik op het potloodpictogram aan de rechterkant. Klik op de “Weergaveregels bewerken”.
adblock detectie

Opmerking: als dit de eerste keer is dat u een pop-up maakt met Poptin, kunt u er altijd een helemaal opnieuw maken of een van de kant-en-klare, aanpasbare sjablonen gebruiken.

3. Blader omlaag naar Targetingregels. Vind de Adblock-detectie en schakel deze in. Je ziet het in de samenvatting.

2021-01-11_16h29_39


4. klikken Publiceren.

En dat is het! U kunt uw pop-up nu aan Adblock-gebruikers tonen. 

Veelvoorkomende gebruiksscenario's van targeting op advertentieblokkeringsdetectie

  • Moedig Adblock-gebruikers aan om AdBlock uit te schakelen

U kunt een pop-up maken die gebruikers aanmoedigt hun Adblocks uit te schakelen, zodat ze updates en meldingen van u kunnen ontvangen.

Volgens studies, 77% van bezoekers zullen het niet erg vinden om hun Adblocks uit te schakelen als je het ze nederig vraagt, vooral als er een exclusieve weggeefactie voor in de plaats is. Dit helpt u ook om verloren inkomsten uit advertenties terug te winnen en zelfs conversies te stimuleren.

afbeelding (9) (1)
  • Geef uw e-maillijst een boost en vergroot uw CRM-leads

Door adblockers zien uw bezoekers uw pop-ups niet duidelijk. Maar met Poptin kunt u meer bezoekers omzetten in e-mailabonnees, leads of klanten, terwijl u de impact van advertentieblokkeringssoftware voorkomt.

  • Vervang de pop-upknop zodat ze de Adblock-software kunnen uitschakelen

Telkens wanneer u een aantrekkelijk aanbod aan bezoekers laat zien, kunt u de knop vervangen door 'Schakel Adblock uit voor deze site en ontvang de aanbieding', zodat zij het aanbod kunnen accepteren. 

Inpakken!

Dankzij Poptin's nieuwe targetingfunctie voor Adblock-detectie!

U kunt continu meer bezoekers converteren zonder onderbroken te worden door Adblocks. Uw zakelijke trechters worden niet beïnvloed. U zult meer leads en abonnees genereren. En uw omzet zal blijven groeien.

Als u meer wilt weten over de weergaveregels van andere Poptin om uw bedrijf te laten groeien, klikt u op de onderstaande links:
Een pop-up weergeven wanneer de gebruiker inactief is (trigger voor inactiviteit van de gebruiker)
Exit-intent-technologie: hoe het werkt en hoe Exit Popup uw bedrijf kan laten groeien
Hoe u effectief desktop- en mobiele gebruikers kunt targeten voor uw campagne

Klaar voor de start?

Meld u GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.