Home  /  AllesCROe-commerce  / Explodeer uw e-maillijst en stimuleer de omzet met pop-ups van shoppers

Explodeer uw e-maillijst en stimuleer de omzet met pop-ups van shoppers

pop-ups van shoppers

Velen hebben de afgelopen decennia een boost gezien op het gebied van de nieuwste digitale kanalen. Maar ondanks de explosie van deze nieuwe technologieën is e-mailmarketing nog steeds belangrijk.

Afgezien daarvan gebruiken veel online verkopers betaalde zoekresultaten, televisie en socialemediamarketing om hun klantbetrokkenheid te verbeteren en hun omzet te verhogen. Als u het nog steeds niet gelooft: er werd gezegd dat e-mailmarketing uw online verkopen met ongeveer 23 procent zou helpen verhogen.

Gezien de hevige concurrentie in de e-commerce-industrie zouden online verkopers een strategie moeten bedenken die hen zou kunnen helpen hun verkoop- en e-maillijst een boost te geven.

Eén manier waarop u dit kunt doen, is door pop-ups van websites te gebruiken. Vergeleken met andere advertenties zijn Shoper-pop-ups effectiever in het vergroten van uw e-commerceverkoop en e-maillijst. Interessant genoeg is het eenvoudig om er een te maken. 

Als u nog geen e-commerce website heeft gemaakt, kunt u dit doen met Shoper. Sommige verkopers denken dat het bouwen van een e-commercesite complexe procedures vereist. Maar de waarheid is dat het maken ervan vrij eenvoudig en gemakkelijk te doen is. Zorg ervoor dat u het juiste hulpmiddel gebruikt. 

We zullen hieronder meer Shoper en de beste pop-upbouwer bespreken. Lees verder om meer te weten. 

Wat is Shoper?

Shoper is een soort e-commercewebsite waarmee iedereen zijn online winkel kan starten. Hier kun je bijna alles verkopen, van huidverzorgingsproducten tot hengels. Dit is een geweldige website voor degenen die hun eigen e-bedrijven willen opzetten en starten, of ze nu klein, middelgroot of groot zijn.

2021-01-29_16h28_44

Shoper zit boordevol functies voor het maken van een professioneel ogende website. Deze functies zullen u ook helpen bij het verbeteren van uw e-commerceverkoop.

Deze eCommerce-website is uitgerust met meer dan 250 vooraf gebouwde functies die u eenvoudig kunt gebruiken. Dit is een ideaal hulpmiddel om uw online handelsproces te versnellen en te vergemakkelijken.

Het enige dat u hoeft te doen, is uw winkel opzetten en goed op uw klanten en bestellingen letten.

Waarom pop-ups effectief zijn

Pop-ups behoren tot de meest voorkomende en toch populaire marketingtechnieken om de verkoop te stimuleren en de omzet te vergroten e-maillijst. Afgezien daarvan gebruiken velen een pop-up om de aandacht van sitebezoekers te trekken.

Zoals de naam al aangeeft, verschijnen er onmiddellijk pop-ups zodra de internetgebruiker uw site bezoekt. Er zijn verschillende inhoud die u in uw pop-ups kunt opnemen.

pop-ups van shoppers

Je kunt ook verschillende soorten pop-ups tegenkomen, zoals opt-in-pop-ups die worden gebruikt voor het genereren van leads en pop-ups met exit-intentie om het verkeersvolume van uw website te vergroten.

Veel internetgebruikers beschouwen pop-ups doorgaans als onaangenaam, irritant en opdringerig. Velen van hen denken ook dat deze verband houden met malware, spam en andere onnodige internetinhoud.

Als u het echter op de juiste manier implementeert, kunnen pop-ups uw website veel voordelen bieden. Deze omvatten verbeterde klantbetrokkenheid, hogere conversiepercentages en een groter aantal abonnees en klanten.

Houd er rekening mee dat webontwerp- en merkstrategieën in de loop van de tijd kunnen veranderen. Wanneer er een verandering optreedt in de behoeften van uw klanten, moeten bedrijfseigenaren ook hun tactiek veranderen. Hoewel we in een gemoderniseerde wereld leven, zijn pop-ups nog steeds effectief. Lees verder om te weten waarom:

Het correct en professioneel implementeren van Shoper-pop-ups kan veel positieve effecten hebben op de algehele prestaties, conversies en leadgeneratie van uw website.

 • Zichtbaarheid

Zodra een internetgebruiker uw website bezoekt, zijn de Shoper-pop-ups het eerste dat hem zal verwelkomen. Hiermee kunt u hun eerste indruk van uw site bepalen.

Vergeleken met andere e-commercemarketingtactieken zijn Shoper-pop-ups veel effectiever als het gaat om het boeien en trekken van de aandacht van internetgebruikers. Bovendien kan niemand Shoper-pop-ups negeren. Dit betekent dat ze ermee moeten communiceren voordat het vervaagt.

 • Verhoog het aantal conversies

Veel onderzoeken beweren dat pop-ups u kunnen helpen meer aanmeldingen en klikken voor abonnementen te genereren in vergelijking met andere advertenties. Er zijn verschillende voordelen die u kunt behalen als u een goed gemaakte pop-up aan uw pagina toevoegt.

Deze omvatten een effectieve manier om uw goederen en diensten op de markt te brengen, het aantal abonnees te verbeteren en het aantal volgers van uw site te vergroten. Als u een SEO-bedrijf runt, kunt u met Shoper-pop-ups uw klanten gemakkelijk en gemakkelijk met u in contact brengen.

 • Aangepaste website-pop-ups

Het mooie van pop-ups is dat u ze kunt aanpassen aan de producten en diensten die u levert. Bovendien kunt u dit doen zonder de branding en stijl van uw e-commerce website in gevaar te brengen.

2020-10-09_21h22_08

Daarnaast zorgen pop-ups voor een persoonlijke ervaring voor uw bezoekers. Dit kun je doen door ze te geven wat ze willen en ze aan te moedigen erop te klikken.

Het beste hulpmiddel om pop-ups voor shoppers te maken: Poptin

Als u al vele jaren in de e-commercebranche actief bent, weet u waarschijnlijk wat Poptin is. Welnu, Poptin is een tool voor het genereren van pop-ups. Je kunt met Poptin verschillende soorten Shoper-pop-ups doen, zoals de pop-ups met exit-intentie.

Uitgelicht

Met Poptin kunt u website-pop-ups maken die er perfect en professioneel uitzien. Het goede aan deze pop-upbouwer is dat deze een gratis proefperiode biedt. Dit betekent dat u de tool een paar dagen kunt gebruiken en kunt beslissen of het de moeite waard is om in te investeren of niet. 

Tegen een zeer lage prijs kunt u Poptin gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Elk abonnement kan u verschillende functies bieden die u kunt gebruiken om Shoper-pop-ups te maken.

Poptin - Denkrijk 3

Dus waar wacht je op? Gebruik Poptin wanneer u besluit pop-ups in uw e-commercesite te integreren. 

Hoe u Poptin op uw shoperwebsite installeert

 1. Log in op uw Poptin-account. Als je er nog geen hebt, meld u nu GRATIS aan bij Poptin.
 2. Klik Instellingen in de rechterbovenhoek van uw Poptin-dashboard. Vind de "Code voor installatie."tienda nube pop-ups
 3. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik "Elke website' en kopieer de onderstaande code.pop-ups van shoppers
 4. Nu u het JavaScript-fragment heeft, logt u in op uw shoper account.
 5. Ga in het beheerpaneel naar Configuratie / Ontwerp / Actief thema.
 6. Zoek op het tabblad Modules naar de “Module toevoegen" knop. Het zal je in staat stellen dit te doen plak aangepaste HTML en JS, in dit geval het Poptin JS-fragment, dat u in het thema kunt invoegen.

Opmerking: Shoper raadt af om JavaScript rechtstreeks in uw eigen modules in te voegen. Als dat zo is, doe het dan in het “Aangepaste JS-script.” Aan de andere kant raadt het ook niet aan om JS rechtstreeks in de eigen modules van Shoper in te voegen. Het is beter om het in te voegen via een eigen JS-bestand. Meer informatie hier),.

Zodra alles klaar is, slaat u de wijzigingen op.

Poptin is nu geïnstalleerd op uw Shoper-account.

Begin met het omzetten van meer bezoekers in leads, abonnees en verkopen via aantrekkelijke pop-ups en ingesloten formulieren.

Voordelen van het verbinden van Poptin met Shoper

Nu de wereld steeds digitaler wordt, neemt het aantal internetgebruikers voortdurend toe. Gezien de huidige situatie in de wereld zijn de meeste bedrijfseigenaren begonnen met het runnen van een e-commercebedrijf. Dit betekent dat de concurrentie in de e-commerce-industrie steeds heviger wordt.

Poptin1

Om op te vallen tussen de andere online verkopers, moet je natuurlijk iets creëren dat de aandacht van de gebruikers trekt. In verband hiermee kunt u overwegen een pop-up te maken.

Zoals gezegd is Poptin een goed hulpmiddel om Shoper-pop-ups te bouwen. Hier heeft u veel profijt van, vooral als u deze koppelt aan uw Shoper-website.

Hieronder volgen enkele van de voordelen die u kunt krijgen als u Poptin met Shoper verbindt. Lees verder om meer te weten.

 • Pop-ups helpen u om van uw sitebezoekers potentiële klanten te maken
 • Met Poptin kunt u hun functies gebruiken om gratis Shoper-pop-ups te genereren.
 • Met Shoper Pop-ups merkt u mogelijk een plotselinge stijging in uw verkopen en in uw e-maillijst
 • Het helpt uw ​​klant om de beste ervaring op uw site te hebben.
 • U hoeft niet van uw klanten te eisen dat zij meer informatie over zichzelf verstrekken om hun behoeften te bepalen
 • U kunt uw klanten eenvoudig op de hoogte houden van uw nieuwe producten of diensten.

Conclusie

Als je hebt besloten om online marketing te gaan doen, is het jouw taak om de manieren te kennen en te begrijpen die je zullen helpen om snel een lange e-maillijst op te bouwen.

Het maken van een e-mail is een gebruikelijke manier om verbinding te maken en te communiceren met uw bezoekers en klanten. Ondanks de populariteit van het gebruik van sociale mediakanalen, is het creëren van een e-maillijst het belangrijkste digitale kanaal dat je nodig hebt.

Als het om Return on Investment gaat, beweren veel onderzoeken dat het versturen van een e-mail de beste vorm van online marketingstrategie is. Als uw e-commercewebsite nog geen e-maillijst heeft, is het tijd om er een te maken. Als je al een bestaande hebt, is het jouw taak om te zoeken naar manieren om deze te laten ontploffen.

Maak je geen zorgen meer. Met een goed ontworpen pop-up kunt u nu uw e-commerceverkoop verbeteren en tegelijkertijd uw e-maillijst een boost geven.

Als je het moeilijk vindt om de concurrentie in de e-commerce-industrie de baas te blijven, is een van de effectieve manieren om pop-ups te maken. Dit zijn geweldige tools om uw bezoekers om te zetten in uw klanten.

Een groot aantal klanten betekent een hoog aantal verkopen. Om altijd op de hoogte te blijven, zorg er dus voor dat u uw Shoper-pop-ups maakt met Poptin.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.