Home  /  AllesCROemail marketing  / Schaal uw e-mailmarketing met Poptin + Intercom-integratie

Schaal uw e-mailmarketing met Poptin + Intercom-integratie

Het is ongetwijfeld een uitdaging om een ​​bedrijf te runnen. Vindt u het moeilijk om te accepteren dat u niet voldoende tijd heeft om al uw doelen te bereiken? Zelfs nadat u uw organisatie heeft geperfectioneerd, duiken er onverwachte voorwerpen op, en is er geen tijd om ermee om te gaan.

Daarom is het van cruciaal belang om elke bewerking te automatiseren die geen handmatige arbeid vereist. E-mailcampagnes zijn een van de belangrijkste taken. Met het groeiende aantal e-mailabonnees biedt e-mailmarketing een overvloed aan mogelijkheden.

 Hoe kunnen we echte abonnees krijgen die vervolgens klant worden?

Poptin bevat alle noodzakelijke kenmerken voor succesvolle pop-up- en on-site-campagnes.

intercom poptin (1)

Intercom, aan de andere kant, is erop gericht bedrijven te helpen gespreksrelaties op te bouwen met potentiële klanten, zodat een win-winsituatie voor alle betrokken partijen ontstaat. U kunt deze tool vervolgens gebruiken om de e-mailmarketingcampagne van uw organisatie voort te zetten.

Wanneer u de juiste hulpmiddelen gebruikt, zult u merken dat veel aspecten van het runnen van een bedrijf in minder tijd kunnen worden voltooid en toch effectiever zijn.

Je kunt laat uw e-maillijst groeien in minder tijd dan u denkt door gebruik te maken van marketingautomatiseringsoplossingen zoals Intercom en Poptin-integratie.

Hoe doe je dit? Laten we erin duiken!

Waarom is het essentieel om uw e-maillijst te laten groeien?

Elk bedrijfsplan moet e-mailmarketinginitiatieven omvatten. Via deze platforms kunt u contact opnemen met personen die geïntrigeerd zijn door wat uw merk te bieden heeft en met hen in contact blijven.

Het bieden van enige toegevoegde waarde is de meest efficiënte techniek om de contactgegevens van uw website of online gebruikers te verkrijgen.

In ruil voor een e-mailadres kunt u bijvoorbeeld het volgende opgeven:

 • Essentiële informatie, gegevens of nieuws
 • Couponcodes of beschikbare kortingen
 • Gidsen of e-boeken
 • Een virtuele cursus of webinar

Uiteraard moet u zich aan uw woord houden, aangezien uw consumenten verwachten dat het beloofde materiaal hun inbox bereikt zodra zij u hun contactgegevens verstrekken.

U kunt een verbinding behouden en creëer krachtige relaties met uw doelgroep nu je hun persoonlijke gegevens hebt.

Wat u in werkelijkheid doet, is de merkbekendheid vergroten en, belangrijker nog, websitebezoekers omzetten in betalende klanten. U vraagt ​​zich waarschijnlijk af: “Is deze hele procedure echt nodig?” Dat is het, zonder enige twijfel!

Slechts een klein percentage van de websitebezoekers is bereid om uw goederen of diensten onmiddellijk te kopen.

U kunt hun aanvankelijke nieuwsgierigheid vergroten en hen naar uw merk lokken door gebruik maken van e-mailmarketing. Vergeet niet dat verschillende tevreden consumenten hoogstwaarschijnlijk naar de site terugkeren en een nieuwe transactie uitvoeren.

4565812

Naar onze mening zijn dit zeer cruciale redenen om e-mailmarketing in te zetten. Denk je dat?

Deze procedure kan eenvoudiger zijn dan te wachten tot webgebruikers het contactinformatieformulier tegenkomen en ze vervolgens allemaal afzonderlijk te e-mailen.

De pop-ups die u aan Intercom associeert, zijn in dit opzicht uiterst nuttig. Hier leest u precies hoe u het in uw voordeel kunt gebruiken. 

Voordelen van het gebruik van pop-ups op websites om meer e-mailaanmeldingen te genereren

Pop-ups hebben een slechte reputatie omdat ze opdringerig zijn, maar geloof het of niet, ze zijn nog steeds een handig hulpmiddel om gasten om te zetten in abonnees, leads en verkopen. Deze functies bieden verschillende voordelen als het gaat om het stimuleren van meer e-mailaanmeldingen. 

AUTOMOBIEL POP-UP 3

Vind je dit nog steeds moeilijk te geloven? Hier zijn een paar feiten over pop-ups:

 • Pop-ups hebben een hogere en consistentere klikfrequentie dan welk ander type advertentie dan ook.
 • Ze hebben miljoenen bedrijven over de hele wereld geholpen het ledenaantal sneller te vergroten.
 • Het heeft de potentie om verlaag leadkosten tot 50% of zelfs meer.

Ondanks de nadelen die veel mensen aan deze techniek associëren, hebben gebruikers nog steeds interactie met pop-ups, vooral als ze goed zijn uitgevoerd.

Couponcodes, kortingen, vouchers voor gratis verzending, gedownloade eBooks of handleidingen en een verscheidenheid aan andere aanbiedingen zijn allemaal gemakkelijk voor hen beschikbaar dankzij popups.

Als je pop-ups nog niet hebt geprobeerd, is dit een goed moment om te beginnen. Ze zijn eenvoudig in te stellen en goedkoop in gebruik.

Naast de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en leuke functies, kunt u hiermee snel uw pop-ups en formulieren koppelen aan het e-mailplatform of CRM van uw keuze, zoals Intercom.

2021-06-09_15h44_19

Als gevolg hiervan wordt elke keer dat een gast zich aanmeldt via een pop-up, zijn of haar informatie onmiddellijk naar de e-maildatabase van Intercom verzonden. Het gaat soepel, snel en effectief.

Zo wordt deze nieuwe gebruiker op de hoogte gebracht wanneer een van uw e-mailcampagnes de volgende keer wordt gecascadeerd. Met deze techniek kunt u de aandacht van mensen trekken en hen aanmoedigen om met uw merk te communiceren.

Bovendien kunt u niet voorbijgaan aan het feit dat tevreden consumenten eerder geneigd zijn terug te keren naar uw website en een nieuwe aankoop te doen als ze iets nuttigs in uw nieuwsbrieven zien. Het is zonder twijfel een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.

In plaats van te wachten tot potentiële klanten de contactformulieren van uw site zien, gebruikt u Intercom-pop-ups om hen te verrassen, wat ongetwijfeld uw conversiepercentages kan verhogen.

Laten we nu eens nader bekijken hoe u een pop-up kunt maken met Poptin. 

Hoe intercompop-ups te maken met Poptin 

Je hebt geen eerdere programmeer- of ontwerpervaring nodig om een ​​visueel aantrekkelijke pop-up te maken. Je kunt deze vensters in minder dan vijf minuten bouwen met behulp van een programma voor het genereren van pop-upvensters, zoals Poptin.

Poptin gebruikt prachtige pop-ups en e-mailformulieren om website-eigenaren te helpen meer bezoeken om te zetten in leads, verkopen en e-mailabonnees.

De slepen-en-neerzetten-editor en verschillende sjablonen, kunt u eenvoudig website-pop-ups en geïntegreerde e-mailformulieren ontwerpen en deze vervolgens initiëren en distribueren zoals u dat wilt. Dit kan onder meer tijdsvertraging, exit-intentie, klikken op de pagina's, bezochte pagina's, scrollen, targeting van specifieke pagina's, landen, dagen, uren, enz. omvatten.

Poptin1

Bovendien werkt Poptin op basis van een eenvoudige drag-and-drop-interface.

Diverse velden, elementen, afbeeldingen, lettertypen en kleuren kunnen allemaal moeiteloos worden toegevoegd of verwijderd.

Er zijn verschillende soorten pop-upvensters beschikbaar:

 • Aftelpop-ups 
 • Lichte dozen
 • Overlays die het hele scherm beslaan
 • Pop-ups die binnenkomen
 • Bars aan de onder- en bovenkant

Dit platform helpt je ook bij het mobielvriendelijk maken van elke pop-up. In 2019, 80 procent van mensen Volgens specifieke onderzoeken gebruikten ze een mobiel apparaat om op internet te zoeken.

De volgende stap na het bouwen van pop-ups is het instellen van targeting- en triggerinstellingen.

U kunt kiezen wie het pop-upvenster te zien krijgt door targetingparameters te gebruiken. U kunt criteria opgeven zoals landen van herkomst van gasten, datum en tijd, specifieke URL's en websitepagina's, verkeersbron en nog veel meer.

U kunt kiezen wanneer het pop-upvenster verschijnt met behulp van de triggerinstellingen. Er kunnen exit-intent, tijdsvertraging, percentage van scrollende pagina, on-click en andere triggers worden gebruikt.

Achtergrond (2)

De selecties worden weergegeven op een handig dashboard en u moet selecteren welke triggers u wilt gebruiken. U kunt A/B-testen gebruiken als u niet zeker weet welke pop-uptypen u in de e-mailcampagne moet gebruiken.

U kunt de test in minder dan 60 seconden voltooien en de uitkomsten laten zien welke pop-up het beste presteert, zodat u deze kunt gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien.

Je moet verbind de pop-up met Intercom nadat het is aangemaakt.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? De volgende casestudies zijn er slechts enkele casestudies van hoe dit uw marketingcampagne volledig kan transformeren: 

 • Scrumbles zag een ongelooflijke conversiestijging van 20% in slechts twee weken tijd toen ze begonnen met het implementeren van online e-mailformulieren en pop-ups. 
 • Okisam was getuige van een toename van 42% in het aantal e-mailaanmeldingen in één maand toen ze formulieren en pop-ups begonnen op te nemen in hun registratie- en abonnementsstrategie.  
 • XPLG genereerde in snel tempo hot leads toen ze gebruik gingen maken van hoogwaardige pop-ups, wat hun database met e-maillijsten alleen maar een boost gaf. 
 • Ten slotte slaagde Green Banana erin zijn conversiepercentage met 400% te verbeteren door simpelweg pop-ups aan zijn site toe te voegen.
Poptin Analytics: Groene Banaan
Poptin Analytics: Groene Banaan

Het is duidelijk dat Poptin toegewijd en toegewijd is om klanten te helpen hun doelen te bereiken. Dit gebruiksvriendelijke platform zorgt ervoor dat uw organisatie effectieve manieren kan vinden om de omzet te verhogen en leads te genereren voor de gewenste doelgroep. Bent u klaar om Poptin te gebruiken om uw zakelijke doelen en doelstellingen te bereiken? Meld u vandaag nog aan als u nog geen account heeft!

Hoe u uw pop-ups kunt integreren met intercom

Allereerst: wat is intercom? Intercom is een hulpmiddel voor gespreksrelaties. Met aangepaste inhoud, gespreksondersteuning en gedragsgestuurde berichten laat het mensen of bedrijven zien die hun website of product gebruiken en wordt het veel gemakkelijker om individueel met hen in contact te komen.

poptin x intercom

Wie kan profiteren van Intercom? Iedereen, van marketingteams tot verkoopteams, productgroepen, klantsuccesteams en ondersteuningsgroepen, kan Intercom gebruiken om de gewenste resultaten te genereren. 

Een paar van de functies die dit ongelooflijke platform biedt, zijn onder meer: 

 • Kijk naar wie uw klanten zijn en wat ze doen: Elke consument kan gratis worden gevolgd, gefilterd en gesegmenteerd. Het Intercomplatform vormt de kern van deze toepassing.
 • Conversatiemarketing: U kunt de leadgeneratie van uw site organisch vergroten. Gebruik robots om vergaderingen met uw beste leads te beoordelen, plannen en regelen, en om in realtime met hen te praten. De producten “Inbox en Berichten” vormen hierbij de kern.
 • Gespreksbetrokkenheid: U kunt gerichte e-mail-, post-, chat- en telefoonpushcommunicatie gebruiken om meer aanmeldingen om te zetten in betrokken, actieve en waardevolle klanten. 
 • Conversatieondersteuning: Door gebruik te maken van mailing en berichtenverkeer krijgt u mogelijk snellere reacties, snellere antwoorden en tevredener klanten dankzij de “Inbox”-functie. 
 • Bied zelfserviceondersteuning aan: Met het element 'Artikelen' kunnen individuen inhoud creëren en delen om consumenten te helpen uw producten beter te begrijpen en sneller antwoorden te ontvangen door zelfbedieningsondersteuning te bieden.  

Met de drag-and-drop-editor van Intercom kunt u geweldige e-mails ontwerpen. Het werkt op dezelfde manier als Poptin. U hoeft zich geen zorgen te maken over het helemaal opnieuw maken van e-mails als u dat niet wilt, omdat Intercom een ​​sjabloonbibliotheek heeft.

Het bespaart u niet alleen tijd bij het maken van verschillende e-mails, maar het bespaart u ook tijd bij het verzenden van e-mails, omdat de procedure volledig automatisch is.

Omdat Intercom e-mails verspreidt in plaats van u, ontvangt iemand die zich via de pop-up van Poptin op uw mailinglijst aansluit, onmiddellijk de e-mail die u speciaal voor dat doel hebt aangemaakt.

Hoe kunt u daarom Poptin-leads onmiddellijk naar Intercom sturen? Volg deze zes eenvoudige stappen om uw e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen:

Stap een – Ga naar het pop-upsdashboard nadat u bent ingelogd op uw Poptin-account. Selecteer vervolgens naast de pop-up die u met Intercom wilt integreren het potloodsymbool en selecteer 'Ontwerp bewerken'.

2021-06-09_15h54_23

Stap twee – Blader door het menu totdat u bij ‘E-mail en integratie’ komt. Zodra u dit tabblad heeft gevonden, selecteert u ‘Integratie toevoegen’.

2021-06-09_15h59_02

Stap drie – Kies de Intercom-applicatie uit de menuselectie en klik op de knop met de tekst 'Authenticate'.

2021-06-09_16h00_06

Stap vier – Het platform verwijst u door naar de inlogpagina van uw Intercom-account. Zorg ervoor dat u de toegang tot uw Poptin-account goedkeurt, zodat u met de integratie kunt beginnen. 

Stap vijf – U krijgt de mogelijkheid om aan te geven of de informatie uit Poptin wordt gebruikt als Leads of naar Gebruikers gaat. 

Stap zes – Ten slotte kunt u “Tag” opnemen in uw integratie. Je mag slechts één “Tag” toevoegen in de pop-up als je de integratiefunctie gebruikt. 

U kunt klikken op de “Wijzigingen publiceren” or “Next” knop als u de integratie-instellingen samen met uw Poptin-instellingen wilt opslaan. 

Bezoek onze Helpgids voor meer gedetailleerde instructies hier

The Bottom Line

U verkleint het risico op fouten en weglatingen en bespaart tijd omdat deze tools voor u werken en u helpen consistenter te worden in uw bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste elementen bij verkoop is een e-maillijst met contactpersonen, die niet mag worden genegeerd.

Verschillende bedrijven kopen deze lijsten met contactpersonen die waarschijnlijk nog nooit van hun specifieke bedrijf hebben gehoord. Bovendien genereren aantrekkelijke pop-ups contactgegevens van gebruikers die eerder interesse hebben getoond in wat uw organisatie te bieden heeft.

Probeer Poptin om efficiënt en eenvoudig verbluffende pop-upvensters te ontwerpen en kijk hoe snel gasten abonnee worden. U bent beter dan ooit voorbereid om talloze geweldige e-mails naar al uw toekomstige consumenten te sturen nadat u Intercom met Poptin hebt geïntegreerd!

Wilt u beginnen met het maken van uw intercompop-ups? Meld u vandaag nog gratis aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.