Home  /  CROe-commerce  / HikaShop-pop-ups: krachtig kanaal om conversies te stimuleren

HikaShop Pop-ups: krachtig kanaal om conversies te stimuleren

Als u succesvol wilt zijn in e-commerce, moet u over de beste strategieën en oplossingen beschikken. Omdat talloze online winkels online actief zijn, is de concurrentie hevig.

Dergelijke hevige concurrentie maakt het moeilijk voor een online bedrijf om de aandacht van klanten te trekken, de aankoop aan te moedigen en meer klanten te kunnen aantrekken. 

Het mooie is dat er nu effectieve en krachtige kanalen zijn die u kunnen helpen uw conversies een boost te geven en al uw bedrijfsdoelen met succes te bereiken. Eén daarvan zijn pop-ups. Het is eenvoudig te implementeren in e-commerceplatforms zoals HikaShop.

Wat is HikaShop? 

HikaShop is een bekende e-commerceoplossing, voornamelijk voor Joomla. HikaShop is gebouwd voor flexibiliteit en eenvoud. Hiermee kunnen gebruikers de inhoud van hun winkel beheren, inclusief producten, categorieën en meer.

Dit kan gebruikers zelfs in staat stellen om met innovatief prijsbeheer om te gaan en winkels overmatig te personaliseren door een eenvoudige interface aan te bieden die is afgestemd op de HikaShop-weergaven. 

2021-01-19_18h27_16

Met HikaShop kunnen gebruikers ook eenvoudig aangepaste velden voor de gebruikers beheren, samen met hun producten en adressen, de inhoudsvertaling van hun winkel in meerdere talen verzorgen, statistieken weergeven en partnerprogramma's beheren.

HikaShop biedt ook een breed scala aan marketingtools en krachtige statistieken die worden weergegeven in uw HikaShop-dashboard. Dit alles kan u veel helpen bij het beheren van uw winkel. 

Als u HikaShop voor uw e-commerce winkel gebruikt, kunt u ook profiteren van pop-ups om het aantal conversies te verhogen. Als het goed wordt gedaan, kunnen HikaShop-pop-ups uiterst effectief en nuttig zijn.

Waarom pop-ups effectief zijn? 

Er is één ding dat niemand in de e-commerce echt wil horen, en dat is dat prospects sites verlaten en de meerderheid van hen niet terugkeert. Er zijn verschillende redenen waarom online bezoekers vertrekken. Dat komt omdat ze zich niet laten beïnvloeden door wat u aanbiedt, of omdat wat u aanbiedt misschien niet echt de juiste keuze is. 

2020-09-03_17h43_09

Toch heb je geen wetenschapper nodig om te bewijzen dat het opnieuw betrekken van online bezoekers die je site ooit hebben verlaten, je conversie dramatisch kan verhogen. Dit is precies waar pop-ups het grote geheel betreden. 

Het valt niet te ontkennen dat pop-ups werken, maar houd er rekening mee dat niet alle pop-ups op dezelfde manier zijn gemaakt. Met slechts een eenvoudig aanmeldingsformulier in de zijbalk kon Aweber bijvoorbeeld het aantal abonnementen verhogen 1,375%.

Hier zijn enkele redenen waarom:

 1. Pop-ups hebben een weergavepercentage van 100%. Het is absoluut moeilijk te missen en kan niet worden genegeerd. Ook al bedraagt ​​uw conversie slechts 5%, deze groeit in de loop van de tijd en wordt een belangrijk gegeven in uw conversiestrategieën.
 2. Pop-ups verhogen de merk- en klantwaarde. Deze opt-in-periodes bieden waarde voor zowel uw merk als uw bezoekers, omdat u de betrokkenheid vergroot in de hoop hen als loyale klanten te behouden.
 3. Pop-ups worden op het juiste moment afgeleverd. Met behulp van pop-uptriggers kunt u de boodschap zeker aan uw bezoekers laten zien op basis van de door u ingestelde specificaties, zoals gedrag, tijdsvertragingen en meer.

Website-pop-ups bieden het publiek een solide tweede kans om te converteren. Door de aandacht van uw bezoekers te richten op één enkele relevante, actuele en waardevolle aanbieding, maken effectieve pop-ups de weg vrij voor meer conversies. 

Het beste hulpmiddel om HikaShop-pop-ups te maken: Poptin

Als je slimme HikaShop-pop-ups wilt maken, Poptin is het beste hulpmiddel om deze pop-ups te maken. Met deze beste tool kun je binnen enkele minuten aantrekkelijkere pop-ups maken, zelfs zonder deskundige codeervaardigheden.

Poptin kan u helpen meer sitebezoekers om te zetten in abonnees, leads en verkopen door slimme widgets, formulieren en pop-ups te gebruiken.

Poptin3

Gebruik Poptin als je binnen enkele minuten mooie en opvallende HikaShop-pop-ups wilt maken en gebruik de targetingopties en geavanceerde triggers om gekwalificeerde leads aan te trekken. 

Belangrijkste kenmerken:

 • 40+ aanpasbare sjablonen
 • 50+ native integraties
 • Exit-intent-technologie
 • Compatibiliteit met alle apparaten
 • Slimme triggers
 • Targetingregels
 • Gebruiksvriendelijke drag-and-drop-interface
 • Ingebouwde analyses
 • A/B-testing

Bovendien is Poptin voor altijd gratis. Als u meer geavanceerde functies wilt ervaren, kunt u zich abonneren op een van de betaalde abonnementen vanaf $ 19 per maand.

Wil je het eens proberen? Meld u nu aan bij Poptin!

Hoe Poptin uw HikaShop-website kan helpen

hikashop pop-ups

Poptin is gebouwd voor online marketeers, digitale bureaus, portals, bloggers en eigenaren van e-commercewebsites. Het is bewezen dat dit de beste tool is om HikaShop Pop Ups te maken. Poptin kan u helpen met het volgende: 

 • Vergroot de betrokkenheid van bezoekers 

Met de Poptin-tool kunt u eenvoudig enquêtes uitvoeren, feedback krijgen en uw bezoekers voorzien van andere inhoud waarin ze geïnteresseerd zijn. 

 • Genereer meer omzet en leads 

Deze tool kan u ook helpen relevante aanbiedingen te bieden op basis van hun unieke gedrag en het conversiepercentage aanzienlijk te verbeteren.

 • Verhoog uw e-mailabonnees 

Poptin helpt ook door hoogwaardige Hikashop-pop-ups te creëren die de abonnementstarieven kunnen verbeteren. De tarieven kunnen meerdere keren worden verbeterd met behulp van Poptin dat op het juiste moment wordt weergegeven.

Bekijk deze voorbeelden van E-mailpop-ups om uw e-maillijst te laten groeien.

Poptin is uiteindelijk een krachtig hulpmiddel om op maat gemaakte HikaShop-pop-ups te maken en de juiste berichten op het juiste moment te tonen. 

Hoe u Poptin op uw HikaShop-website installeert

 1. Log in op uw HikaShop-account. Omdat Poptin een Joomla-plug-in heeft, kunt u de Poptin-extensie naadloos op uw HikaShop-website installeren. Klik hier.
 2. Plaats uw Gebruikers-ID vanaf uw profielpagina

Screenshot_25

Dat is het! Poptin is nu geïnstalleerd op uw HikaShop-account. Begin met het omzetten van meer bezoekers in leads, abonnees en verkopen via aantrekkelijke pop-ups en ingesloten formulieren.

Voordelen van het verbinden van Poptin met Hikashop 

Goed geïmplementeerde Hikashop-pop-ups geven aanwijzingen precies wanneer uw bezoekers waarschijnlijk zullen doorklikken, maar niet echt inclusief pop-ups met intentie afsluiten dat is iets heel anders.

Exit-intent-pop-ups zijn het type website-overlays dat wordt weergegeven wanneer gebruikers proberen weg te navigeren van de pagina om hen ervan te overtuigen de pagina niet te verlaten. Pop-ups bieden waarde, en als ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen deze een behoorlijke waarde bieden aan bezoekers en lezers van uw site. 

Afgezien van de pop-ups geeft de Hikashop-oplossing zelf u alle reden om deze te gebruiken. HikaShop is een vriendelijke en effectieve e-commerceoplossing waardoor u de belofte krijgt van effectiever en beter beheer. Dit is zeer aanpasbaar en rijk aan functies. 

2021-01-19_18h28_10

Hikashop is eenvoudig te installeren, eenvoudig te configureren en u kunt afbeeldingen en producten toevoegen te koop op uw site met gemak en gemak. U kunt dit zelfs doen als u geen website- of programmeerervaring heeft. 

Als u eigenaar bent van een e-commerce winkel, bent u het ermee eens dat het hebben van miljoenen bezoekers per jaar niet de enige sleutel tot succes is. De sleutel tot langdurige vooruitgang en zakelijk succes is een effectieve en succesvolle conversie. Pop-ups kunnen u helpen dit te bereiken. Deze pop-ups kunnen voornamelijk worden gebruikt om bezoekers omzetten in leads, abonnees en klanten

inschuifjes 2

Het verbinden van Poptin met Hikashop is een nuttige stap. Poptin staat bekend als een geweldige tool voor conversie, dus als je deze pop-up builder aan Hikashop koppelt, kan dat verwacht een enorme succesvolle conversie en concurrentievoordeel in de digitale ruimte. U kunt dit doen door te profiteren van de indrukwekkende moderne functies van Poptin.

Poptin is gebruiksvriendelijk en stelt u in staat om in slechts een paar minuten ontwerpen te maken, zelfs zonder codeervaardigheden en kennis. Deze pop-upbouwer biedt ook veel aanpassingsopties, weergaveregels, integraties en sjablonen die u kunt gebruiken. 

Conclusie 

Met alle hierboven gegeven details is het juist om te concluderen dat HikaShop Pop Ups inderdaad een krachtig kanaal zijn om conversies te stimuleren.

Maar als u meer uitstekende resultaten wilt, kunt u overwegen de beste tool te gebruiken om deze pop-ups te maken, zoals Poptin.

Het verbinden van uw Hikashop met Poptin pop-up builder is eigenlijk een slimme zet die talloze voordelen kan opleveren voor uw e-commerce winkels, zoals verbeterde betrokkenheid, verkoop, conversies en meer.   

Als u wilt beginnen met het maken van uw HikaShop-pop-ups, meld u vandaag nog aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.