Home  /  AllesCROemail marketing  / Hoe u GRATIS constante contactpop-ups met hoge conversies kunt maken

Hoe u GRATIS constante contact-pop-ups met hoge conversies kunt maken

Vindt u het een uitdaging en duur om in verschillende tools te investeren in de hoop uw e-maillijst te laten groeien?

Zo ja, dan denk ik dat je nog steeds niet de kracht van eenvoudig te implementeren pop-ups hebt benut.

Hoewel er nogal wat zijn die je ook kunt gebruiken zonder dat je veel middelen hoeft te verspillen, eisen sommigen vaak het inhuren van experts om ze te implementeren.

Of u het nu toegeeft of niet, uw e-maillijst is de ruggengraat van uw e-mailmarketingstrategie. Zonder een sterke e-maillijst zult u geen potentiële klanten zien wat u aanbiedt. Vooral uw promotieaanbiedingen, kortingen, cadeaus voor de feestdagen en meer.

Volgens de Direct Marketing Association is e-mailmarketing verantwoordelijk voor de 4300% rendement op investering voor bedrijven in de Verenigde Staten. Op dezelfde manier laten statistieken zien dat elke €1 die aan e-mailmarketing wordt uitgegeven een ROI van €44.25 genereert.

Daarom heeft een e-maillijst een grote invloed op de verkoop, merkbekendheid en klantenbinding. Als we niet veel doen om de e-maillijsten te versterken, zou dit op de een of andere manier een verlies voor bedrijven zijn.

Succesvol zijn in e-mailmarketing kan in het begin misschien een steile klim zijn, maar niet als je over betrouwbare software beschikt die het werk voor je doet.

Een van de meest populaire in de e-mailmarketingindustrie is Constant Contact. 

Wat is constant contact?

2021-01-05_18h34_57

Constant Contact is een e-mailmarketingplatform dat al jaren actief is. Het is bedoeld om kleine bedrijven, ondernemers, bloggers en non-profitorganisaties te helpen de online markt te penetreren.

Zo ziet het Constant Contact-dashboard eruit.

Constant Contact-dashboard

Deze software biedt geavanceerde technologie en functies om e-mailcampagnes effectief te beheren. Zoals u in de bovenstaande schermafbeelding kunt zien, heeft Constant Contact ingebouwde analyses voor het volgen en rapporteren van prestaties.

Het tabblad Contactpersonen is een essentieel onderdeel van het consolideren en monitoren van de reacties van uw pop-ups, waarmee u vertrouwd zult raken als u doorleest. In dit gedeelte ziet u uw Constant Contact-e-maillijsten, segmenten, tags, contacten en inzichten.

2021-01-05_20h18_09

De meeste Constant Contact-functies zijn nodig voor een betere betrokkenheid, het stimuleren van de verkoop, het genereren van bekendheid op andere marketingplatforms en meer, afhankelijk van uw doelen. Het heeft zelfs een eigen websitebouwer, dus het is een totaal alles-in-één oplossing.

Nu heb je e-mailmarketingtools. Maar om meer mensen te verzamelen om in uw e-maillijst te komen, heeft u een geheel nieuwe strategie nodig.

Dat is waar u de magie van e-mailpop-ups kunt integreren.

Waarom e-mail pop-ups?

De woorden lenen van Backlinko Oprichter Brian Dean, "Houd van ze of haat ze, pop-ups werken.", lijkt het erop dat experts zoals hij niet kunnen ontkennen dat pop-ups effectieve conversiekanalen zijn.

E-mailpop-ups zijn eenvoudig te implementeren marketingtools die op grote schaal worden gebruikt om bezoekers aan te melden voor een e-mailabonnementslijst.

Met e-mailpop-ups kan dat aantrekkelijk aanbod creëren in ruil voor hun e-mailadressen. Op deze manier vergroot u niet alleen uw lijst, maar biedt u ook een goede gebruikerservaring voor websitebezoekers.

Met slechts een simpele e-mailpop-up kon Brian Dean bijvoorbeeld zijn abonnees verhogen van 35 naar 75 per dag, met een toename van het aantal abonnees. e-mailconversiepercentage met 3.42%.

Door deze e-mailpop-ups aan uw Constant Contact-account te koppelen, kunt u genieten van een naadloze integratie van e-mailmarketing. Voor effectievere conversies kunt u uw lijst zelfs segmenteren en gerichte e-mailcampagnes maken om deze aan te trekken.

Vraagt ​​u zich nu af welke software u moet gebruiken voor uw Constant Contact pop-ups? Dan staat je een geweldige traktatie te wachten!

gebruik Poptin het maken van uw Constant Contact-pop-ups is net een wandeling in het park. Je hoeft absoluut geen ontwerper in te huren, want je kunt alles zelf doen. Het bespaart u tijd, energie en middelen. Bovendien is Poptin een pop-upbouwer zonder codering, waardoor het een van de beste keuzes is voor startups.

Hier is een voorbeeld van een e-mail die voorbijkomt klautert, een merk voor huisdiervoeding in Groot-Brittannië.

Afbeelding (7)

Leer hoe Scrumbles verhoogde het conversiepercentage met 20% in slechts twee weken door Poptin te gebruiken.

Zelfs als je zelf geen professionele ontwerper bent, kun je boeiende pop-ups bedenken, aangezien Poptin kant-en-klare sjablonen heeft die allemaal volledig aanpasbaar zijn. De interface voor slepen en neerzetten zit boordevol aanpassingsopties, van formaten, kleuren, lettertypen, mediabestanden, timers, kortingsbonnen en nog veel meer. 

Om uw Constant Contact-pop-ups een stuk efficiënter te maken, biedt Poptin geavanceerde trigger- en targetingregels, zodat u uw boodschap op het juiste moment aan de juiste mensen kunt laten zien. Deze opties geven u de mogelijkheid om te converteren op basis van onder meer specifieke demografische gegevens, gedrag, interesses en tijd.

Voordelen

 • Pop-ups, formulieren en autoresponders
 • Exit-intent-technologie
 • 40+ kant-en-klare sjablonen
 • 50+ integraties en platforms
 • Apparaatcompatibiliteit
 • Trigger- en targetingregels
 • A / B-testen
 • Ingebouwde analyses
 • Kennisbank

Gezien de relevantie van pop-ups, zal dit artikel u helpen het succes te dupliceren en toe te passen op uw eigen website. In het volgende deel leer je:

 • Hoe u uw eerste Constant Contact-pop-ups kunt maken en;
 • Hoe u Poptin-pop-ups kunt integreren met uw Constant Contact-account.

Voordat we verder gaan met de details, bespreken we eerst de waarde van het verbinden van uw pop-ups met uw Constant Contact-account. 

Voordelen van het verbinden van pop-ups met Constant Contact

 1. Betaalbare optie om het aantal e-mailabonnees te vergroten. Met tools zoals Poptin kun je gratis Constant Contact-pop-ups maken. Het helpt u dus geld te besparen. Je kunt ook toegang krijgen tot meer geavanceerde functies als je je abonneert op hun betaalde abonnementen vanaf $ 19 per maand.
 2. Gericht publiek. Dankzij geavanceerde targetingregels kunt u gekwalificeerde leads sneller omzetten in abonnees met behulp van uw aantrekkelijke aanbiedingen en ontwerpen.
 3. Naadloze e-mailmarketingintegratie. Zodra bezoekers de pop-up invullen, gaan hun gegevens automatisch naar uw Constant Contact-e-maillijst.
 4. Eenvoudige lijstsegmentatie. Met Poptin kunt u uw e-maillijst segmenteren op basis van de door u opgegeven criteria, wat u helpt bij het verzenden van gerichte e-mails.
 5. Verhoog de naamsbekendheid. Zelfs nadat uw bezoekers uw site hebben verlaten, kunt u uw betrokkenheid bij hen voortzetten via e-mails van Constant Contact en vroeg of laat converteren.
 6. Analytics. Poptin heeft ingebouwde analyses waarmee u de prestaties van uw Constant Contact-pop-ups kunt volgen en volgen met betrekking tot het omzetten van bezoekers in abonnees.

Nu u weet hoe pop-ups van enorme waarde kunnen zijn voor uw e-mailmarketinginspanningen, is dit het moment om het integratieproces te starten. Laten we erin duiken!

Pop-ups voor constante contacten maken

Pop-ups maken met Poptin is heel eenvoudig. Binnen enkele minuten kunt u een aantrekkelijk ontwerp bedenken.

Hier is een korte handleiding:

1. Log in op uw Poptin-account. Als je er nog geen hebt, dan kan dat gewoon Meld u gratis aan bij Poptin.

2. Klik op het “Nieuwe pop-up” op het tabblad Pop-ups.

2021-01-05_15h57_59

3. Kies je doel voor je pop-up. Omdat we proberen een Constant Contact-pop-up te maken, wordt de “Laat uw e-maillijst groeien” optie is het meest relevant.

2021-01-05_16h00_59

4. Kies nu uit Poptin's lijst met kant-en-klare sjablonen. Ze zijn allemaal in hoge mate aanpasbaar, zodat u ze kunt wijzigen wanneer u maar wilt. Aan de andere kant kunt u ook vanaf het begin uw eigen ontwerpen maken.

2021-01-05_16h05_02

5. Nadat u uw sjabloon heeft gekozen, kunt u dat nu doen pas uw pop-up aan. Zoals gezegd biedt Poptin veel aanpassingsmogelijkheden. Je kan ook voeg afteltimers toe om een ​​gevoel van urgentie te creëren of mediabestanden toe te voegen voor een meer visuele aantrekkingskracht.

2021-01-05_16h06_41

Pop-ups integreren met Constant Contact

Nu u klaar bent met het pop-upontwerp, kunt u uw Constant Contact-pop-ups nu in slechts een paar eenvoudige stappen in uw e-maillijst integreren.

1. Scroll een beetje naar beneden en je zult het zien “E-mail en integraties”.

2. klikken “Integratie toevoegen” en zoek Constant Contact in de lijst.

2021-01-05_16h53_35

3. Zodra u het Constant Contact-logo heeft gevonden, klikt u erop en volgt u de instructies vermeld in de Helpgids voor constant contact.

Selecteer de onderstaande e-maillijst en binnen enkele ogenblikken is uw Constant Contact-account verbonden met Poptin!

2021-04-27_17h40_34

Je kunt Poptin ook verkrijgen via de Constant Contact App Marketplace. Controleer het hier!

Uw weergaveregels instellen

Zodra u tevreden bent met uw ontwerp en uw Constant Contact-pop-up volledig hebt geïntegreerd met uw e-mailmarketingaccount, kunt u nu verder gaan met de weergaveregels.

In dit deel moet u op twee belangrijke dingen letten.

Ten eerste is het triggers. Hiermee kunt u uw pop-up precies op het juiste moment weergeven, meestal op basis van gebruikersgedrag. Door uw trigger goed in te stellen, kunt u uw boodschap laten zien zonder de bezoekerservaring af te leiden, wat resulteert in betere conversies.

2021-01-05_16h19_25

In dit specifieke voorbeeld heb ik de trigger ingesteld op 30% paginascroll omdat we downloadbare inhoud aanbieden. We willen dat de bezoekers eerst een indruk en een voorproefje krijgen van onze inhoud, daarna verrassen we ze met meer.

U kunt ook andere triggers gebruiken waarvan u denkt dat ze noodzakelijk zijn en passen bij uw doelgroep. Niettemin zijn er A/B-testen om u te helpen de juiste tactiek te bepalen.

Het andere belangrijke element is de richtopties. Hierdoor kunt u de juiste websitebezoekers aantrekken. Net als de triggers is het nauwkeurig instellen ervan de sleutel tot het werven van meer gekwalificeerde e-mailabonnees.

screencapture-app-popt-in-poptins-display-e577f5d90f814-edit-2021-01-05-16_22_46

Je kunt deze video-tutorial bekijken voor een meer visuele handleiding over het maken van een pop-up.

Inpakken!

Het maken van pop-ups hoeft niet iets te zijn waar u zich zorgen over hoeft te maken. Poptin verzekert u ervan dat u een geweldige gebruikerservaring zult hebben terwijl u aan uw doel werkt om uw e-maillijst een boost te geven en de omzet omhoog te laten schieten.

In het begin kan het lastig zijn, maar de klantenondersteuning staat altijd klaar om je meteen te helpen!

Als je meer wilt weten over e-mailpop-ups, zijn hier enkele artikelen om je op weg te helpen:

E-mailpop-ups: 6 creatieve aanbiedingen die u kunt gebruiken om uw e-maillijst te laten groeien
Creatieve website pop-ups ontwerpvoorbeelden en inspiratie

Wilt u nu uw eerste Constant Contact-pop-up maken? Meld u GRATIS aan bij Poptin!

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.