Home  /  groeihackinginzicht  / INZICHT: Leadworx groei-interview met Naman Bhutani

INZICHT: Leadworx groei-interview met Naman Bhutani

blog leadworx

Naam: Naman Bhutani
Leeftijd: 24
Rol: Sales Specialist
Hoe heet uw SaaS: Loodworx
Opgericht: 2017

Hoeveel mensen zitten er momenteel in het team?
Momenteel zijn we met een team van 8 personen.
2 mede-oprichters
2-ontwikkelaars
1 Ontwerper
1 Verkoopspecialist
1 Verkoopstagiair
1 Marketingmanager

Waar woon je? Los Angeles, California

Heb je geld ingezameld? Nog niet.
We zijn momenteel Boosttrapped en we hebben vooral ons geld gestoken in het verhogen van de kwaliteit van ons product (Leadworx) en de database die Leadworx ondersteunt.
We beginnen nu geld te steken in onze marketinginspanningen.

Kun je ons vertellen wat Leadworx is en hoe je geld verdient?
Leadworx is een Inbound Lead Generation Platform dat de bezoekers op uw website volgt en met grote nauwkeurigheid kan zien van welk bedrijf de bezoeker afkomstig is. We geven deze namen aan u door op ons dashboard en in onze dagelijkse e-mails – samen met informatie zoals de grootte van het bedrijf, hun branche, e-mailadres, locatie enz. We zullen binnenkort de Leadworx-contactpersoon toevoegen, waar we u informatie kunnen geven contactgegevens van de mensen die met die bedrijven werken en nog veel meer superkrachten zoals retargetingmogelijkheden, enz.

We hebben zojuist onze premium-abonnementen twee dagen geleden gelanceerd en dat omvat gedetailleerde inzichten in de analyses van uw bezoekers en nog een paar functies. Onze belangrijkste manieren om geld te verdienen zijn via onze premiumplannen en Leadworx-contacten (die we binnenkort aan Leadworx zullen toevoegen).

Leadworx-startpagina
Leadworx-startpagina

Hoe kwam je op dit idee?
Leadworx helpt het proces voor het genereren van leads te automatiseren in een snel veranderende markt waar het gedrag en de kooppatronen van B2B-kopers snel veranderen en bedrijven moeite hebben om relevante leads te vinden die ze kunnen nastreven.

De mede-oprichters van Leadworx hebben een gezamenlijke ervaring van bijna 35+ jaar in de B2B-industrie en hun laatste exit was bij Symantec voor ongeveer $150 miljoen. Hoewel ze aan meerdere producten voor B2B's hebben gewerkt, werden ze zelf geconfronteerd met veel uitdagingen bij het identificeren van wie interesse heeft in hun bedrijf en het samenstellen van verkoopklare leads.

In plaats daarvan worden veel oprichters/marketeers met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Leadworx is gebouwd om dit proces te vergemakkelijken en te vereenvoudigen en u het hele jaar door verkoopklare leads te bieden, met veel meer kansen op conversie, aangezien deze mensen al op de hoogte zijn van uw bedrijf.

Hoe lang heb je eraan gewerkt voordat je van start ging? Wanneer zag u uw eerste dollar?
We hebben de afgelopen drie jaar gewerkt aan de database die Leadworx ondersteunt en hebben uiteindelijk ongeveer vier maanden besteed aan het bouwen van een solide product, dat in juni 3 op de markt werd gebracht.

We kregen de eerste dollar ongeveer twee dagen geleden uitbetaald, zodra we ons premiumplan lanceerden, maar het on-boarden van gratis 2 actieve gebruikers is tot nu toe een gelijke overwinning voor ons.

Wie zijn uw klanten? Wat is uw doelgroep?
Onze belangrijkste klantenkring bestaat uit softwarebedrijven en bureaus, maar we bedienen elk bedrijf in de B2B-industrie.

Bent u winstgevend? Zo niet, wanneer denkt u daar te komen?
Momenteel niet.
We hebben onlangs ons premiumplan gelanceerd (slechts 2 dagen geleden) en we hebben al een tiental betaalde klanten en we willen er de komende maanden duizenden bijkomen.

Uitgangspunt MRR: $ 0

MRR vandaag: $1100

MRR na 6 maanden (gepland): $50,000

MRR na 12 maanden (gepland): $ 150,000

Aantal proefgebruikers: 3,986

Aantal betalende klanten: 13

ARPU: $90

verloop: Verwacht een verloop van ongeveer 15%-30%

Hoe heb je je eerste 100 klanten gekregen?
GELUK! Grapje, we hebben VEEL dingen geëxperimenteerd, waardoor we binnen zeven dagen na onze lancering 1,000 aanmeldingen hebben kunnen binnenhalen.
Om de top 4 te noemen:
- PR
– Massa-e-mailmarketing
– Sluit aan bij lokale instanties
– Facebook-advertenties en interacties

Wat zijn de twee tot drie belangrijkste distributiekanalen die voor u het beste werken? Welk kanaal werkte niet voor jou?
De belangrijkste distributiekanalen die voor ons hebben gewerkt zijn:
- Email reclame
– Gelieerde onderneming, en
- Facebook

We hebben veel dingen geprobeerd, en als ik veel zeg, betekent dit dat we bijna honderden dingen hebben geprobeerd om op de markt te komen. Veel kanalen werkten niet voor ons, maar ik ben er zeker van dat alles zeker zou lukken als het correct werd geoptimaliseerd.

Vertel ons twee tot drie groei-uitdagingen die u onlangs bent tegengekomen (en of u een strategie heeft om deze op te lossen).

Groei-uitdagingen, uhm, veel! Een paar van hen zouden zijn –

1. E-mails en domeinen die als spam worden gemarkeerd – We hebben dit uiteindelijk opgelost door duizenden gepersonaliseerde e-mails te versturen en het e-mailvolume terug te brengen tot 20,000 e-mails per maand.

2. PR is erg duur – We konden hier geen oplossing voor vinden, maar we zullen zeker op het podium staan ​​waar bureaus graag over ons zouden schrijven.

3. Tijd – Hoewel we tientallen tot duizenden ideeën hadden om na te streven, hebben we slechts een beperkte bandbreedte als het om tijd gaat, maar we hebben goede resultaten kunnen behalen door onze eerste 10 gebruikers in ongeveer drie maanden te werven.
We zullen ons team zeker uitbreiden en ik ben er zeker van dat we dit probleem kunnen overwinnen.

Sommige taken zijn niet de moeite waard om intern te doen. Wat besteedt u uit?

Inhoud en Web schrapen.

Wat zijn de 3 tools waar jij en je team niet zonder kunnen?
MailShake – Om verkoop-e-mails te verzenden.
Zapier – Om dingen te automatiseren.
Alexa – Om onze prospectwebsite te analyseren.

Vertel ons de grootste fout die u heeft gemaakt bij het bouwen en promoten van uw product en wat u ervan heeft geleerd.
Terwijl we ons product promootten, voerden we veel e-mailmarketingcampagnes uit, waardoor onze e-mails in de spam terechtkwamen. Na dagen en nachten de juiste manier te hebben gevonden, hebben we eindelijk een manier gevonden om onze e-mails in Inbox te laten landen, met zware personalisatie.

Leren: Gmail is absoluut een gigantische plek met de kleinste vermelding, je moet slim zijn om er doorheen te komen.

Als u vandaag met Leadworx zou moeten beginnen, wat zou u dan anders doen?
Ik denk dat het een beetje vroeg is om dit goed te beantwoorden, aangezien we nog maar net zijn begonnen (bèta 2.5 maanden geleden gelanceerd). Maar als ik in onze korte levensduur opnieuw zou beginnen, zou ik het eerder bekendmaken. We wachtten tot we een werkend product hadden voordat we er iemand over vertelden. Het was alsof er de ene dag geen product was en de volgende dag wel!

Dus ik zou misschien wat buzz creëren (hoe klein ook) om potentiële gebruikers te vertellen dat zoiets als dit eraan komt

Waar zie je Leadworx over vijf jaar?

Ons doel is om de uitdagingen van B2B-marketing op te lossen. Dit domein is sinds altijd onverdiend. Leadworx is de eerste stap in die richting waarin we de technologie hebben gebouwd om de bedrijven te laten zien die naar u kijken (je kunt het GA voor B2B's noemen). Naarmate we verder komen, gaan we meer aanbiedingen toevoegen waarmee onze gebruikers effectief aan marketing kunnen doen.

Nou, vraag ons waar we onszelf over een jaar zouden zien, en we zullen nog steeds niet het juiste antwoord hebben. Onze missie is simpel: we willen zijn zoals WordPress in CMS of Slack in communicatie.

Zeer toegewijde ondernemer, mede-oprichter van Poptin en Ecpm Digital Marketing. Negen jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en internetprojectmanagement. Afgestudeerd met een diploma economie aan de Universiteit van Tel Aviv. Een grote fan van A/B-testen, SEO- en PPC-campagnesoptimalisatie, CRO, growth hacking en cijfers. Houdt er altijd van om nieuwe advertentiestrategieën en -tools te testen en de nieuwste startende bedrijven te analyseren.