Home  /  Allese-commerce  / 3 tips om uw publiek te bereiken nadat ze uw website hebben verlaten

3 tips om uw publiek te bereiken nadat ze uw website hebben verlaten

3 tips om uw publiek te bereiken nadat ze uw website hebben verlaten

Zodra u een websitebezoeker in een klant heeft omgezet, is het tijd om een ​​stap vooruit te zetten en hem terug te halen – en hem om te zetten in unieke merken.

Brandingadvertenties zijn mensen die uw producten en diensten eerlijk gebruiken, en het allerbelangrijkste: zij zijn degenen die u in het bijzijn van anderen zullen prijzen!

Hier zijn drie eenvoudige manieren om ervoor te zorgen dat bezoekers terugkomen.

1. Personaliseer uw website

Door bezoekers een unieke professionele ervaring te bieden, wordt het gemakkelijker om van hen merkmentoren te maken. Er zijn veel manieren om aangepaste pagina's te gebruiken om de bruikbaarheid te verbeteren.

Koppen zijn een van de essentiële onderdelen van uw spullen. Zonder een pakkende titel wordt de volledige blogpost niet gelezen. Leer de kunst van het schrijven van titels. 

Schrijvers op BuzzFeed en Upworthy schrijven bijvoorbeeld vaak meer dan twintig verschillende koppen voordat ze er één kiezen die het meeste verkeer genereert. Denk dus goed na over je kop voordat je op de knop drukt. 

Het optimaal benutten van motortestapparatuur is nog steeds een belangrijke en waardevolle uitdaging. 

Gebruik je veel informatie over de alternatieve afbeelding? Creëer jij interne links met nieuwe dingen? Hoe zit het met metagegevens? Bevredigend on-page SEO duurt niet veel jaren en kan u helpen uw verkeer te vergroten.

Zijn ze voorzien van hoge verwachtingen en beroemde zegels? Dan is het tijd voor lange woorden. 

Long-tail-citaten genereren veel zoekopdrachten op internet, wat betekent dat als u ze niet target als onderdeel van betaald zoeken of SEO-vrije inspanningen leert, u ze mist.

2. Breng uw nieuwe product, dienst of inhoud onder de aandacht

Of u nu een speciaal gedeelte, een groot lint of alleen een chronologische lijst met inhoud en producten heeft, zorg ervoor dat uw bezoekers weten waar u naar op zoek bent en het als nieuw zien.

Je populaire inhoud is om de een of andere reden beroemd, dus houd het afwisselend intens totdat het relevant is! Besteed aandacht aan artikelen die consistent goed verkeer laten zien in Google Analytics, en publiceer deze berichten voor nieuwe gebruikers.

Er moet een sectie op uw site zijn waar uw klanten hun prijs vermelden WooCommerce vraag een offerte aan geeft gebruikers het gevoel dat u hun zorgen respecteert. 

Het ontwerp en de etalage van uw website zijn de twee belangrijkste factoren die bepalen hoeveel tijd bezoekers op uw site doorbrengen en of ze terugkeren. De schone, aantrekkelijk ontwerp en eenvoudige navigatie maak van nieuwe bezoekers een groot voorstander van het merk.

Hoe meer inhoud u deelt, hoe meer gebruikers deze willen delen. Als honderden mensen het al leuk vinden, zullen hun Facebook-vrienden het ook geweldig vinden!

3. Bied een persoonlijke erkenning aan

Als u meerdere klanten of gebruikers heeft die de merkloyaliteitstest hebben doorstaan, kunt u hun liefde voor uw product, website of merk verdiepen door persoonlijk contact met hen op te nemen.

Maker's Mark biedt niet alleen exclusieve evenementenaanbiedingen om lid te worden van hun ambassadeursprogramma, maar je krijgt ook je naam op een nauwkeurig vat bourbon. Wanneer uw vat rijp en klaar is, wordt u uitgenodigd om een ​​paar flessen te bestellen en een gratis distilleerderij te maken.

Als iemand op Twitter lof voor je zingt, laat het hem/haar dan weten! Gebruik getuigenissen op uw website. Laat merkadvocaten weten dat u luistert en steun waardeert. CW heeft voor elke Facebook-show een “Fan van de Week” en geeft ze een luchtvaartstekker.

Links zijn een krachtig hulpmiddel om het publiek van uw website te vergroten. Mensen vertrouwen meer op de aanbevelingen van vrienden en familie dan op bedrijven, en gebruikers zullen eerder lovend zijn als u dat doet prikkels aanbieden.

Loyaliteitsprogramma's gaan vaak gepaard met kortingen, zoals gratis verzending of unieke cadeaus.

Gebruikers kunnen zich aanmelden voor uw programma (zoals Sephora's Beauty Insider), of het kan gebaseerd zijn op loyaliteitsniveaus. Sephora zal gebruikers aanvullen met geavanceerde programma's wanneer ze de bestedingsdrempel bereiken, waar u meer profijt van zult hebben.

Waarom zou u zich zorgen maken over uw bouncepercentage?

Het bouncepercentage is een van die misleidende markttermen die grappig klinkt. Maar het is niet.

Concentreer u op ‘levensduur’ (hoe lang bezoekers op uw inhoudssite doorbrengen), en niet op onnodige statistieken zoals paginaweergaven. Het creëren van inhoud van hoge kwaliteit is uiterst belangrijk omdat Google het belangrijk vindt hoe diep mensen op uw site navigeren, of ze nu op een knop drukken of erger, of terugkeren naar de pagina met zoekresultaten omdat ze niet hebben gevonden wat ze zochten.

Een hoog bouncepercentage duidt op een slecht gebouwde website. En een lage bounce geeft aan dat alles soepel verloopt. Zo begrijpt u waarom het essentieel is om te weten waarom bezoekers uw site verlaten.

Think Yoast, zijn er drie verschillende interpretaties van het botsingspercentage:

  • Paginakwaliteit is laag. Niets nodigt uit om deel te nemen.
  • Uw doelgroep voldoet niet aan het doel van de pagina, omdat ze niet betrokken zijn bij uw pagina.
  • Bezoekers hebben gevonden wat ze zochten.

Het kan bijvoorbeeld betekenen dat je publiek kreeg wat ze wilden en vertrok. Als schrijver haal ik altijd nuttige informatie van andere websites, zelfs als ik niet bij dat merk koop. Daarom moet je weten wat je bedoelt. Dit zal u helpen gezond te blijven en gefocust te blijven op uw doelen.

Je ondernemende vrienden in verschillende niches hebben verschillende bouncepercentages, en dat is oké. Wat voor de ene bedrijfstak een acceptabele tegenslag is, kan voor de andere bedrijfstak behoorlijk hoog zijn en is ook afhankelijk van de bedrijfstak. Uit het onderzoek bleek bijvoorbeeld dat medische websites gemiddeld meer dan drie minuten duurden.

De prestaties op uw site zijn ook afhankelijk van uw doelen. Maar het is altijd een goed idee om het bouncepercentage te verlagen waar en wanneer u maar kunt. Hoewel een hoog aantal botsingen niet altijd alarmerend is, is het meestal een teken dat er iets kapot is of niet werkt.

Conclusie

Ze zullen uw merk bezoeken als u een goed product heeft en een merkadvocaat die communiceert, beloont en een goede prijs biedt.

Converteer meer bezoekers naar klanten, leads en e-mailabonnees met Poptin's prachtige en zeer gerichte pop-ups en contactformulieren.