Home  /  Allese-mailmarketing  / Geweldige Rejoiner-alternatieven om uw e-mailmarketing een boost te geven

Geweldige Rejoiner-alternatieven om uw e-mailmarketing een boost te geven

E-mailmarketingsoftware is noodzakelijk voor alle soorten bedrijven en ondernemers. Als u een creatieve e-commerce winkeleigenaar bent of een fysieke winkel heeft, heeft u e-mailmarketing nodig om u te helpen klanten te bereiken.

Er is zoveel dat u kunt doen met de juiste e-mailmarketingsoftware, en Rejoiner is een topkandidaat. Het bedrijf beweert uw laatste-klik-inkomsten met wel 30 procent te verhogen. Je moet echter veel betalen, wat lastig is voor starters.

Deze lijst met Rejoiner-alternatieven geeft u meer opties om te overwegen. U kunt dezelfde geweldige functies en lagere kosten vinden (in sommige situaties). Laten we beginnen!

1. Verzendbaan

Sendlane is nogal een baby vergeleken met andere gevestigde softwareoplossingen voor e-mailmarketing. Het werd in 2013 opgericht door drie mannen. Het waren allemaal digitale marketeers, maar ze waren niet tevreden met de e-mailmarketingtools van andere bedrijven. Ze hebben hard gewerkt en hebben nu een solide online reputatie.

alternatieven voor rejoin

Voordelen

Je zult Sendlane leuk vinden omdat het intuïtieve e-mailmarketing biedt. Het platform is een gids die u helpt bij het opzetten en voorbereiden van uw lijsten. Het is ook mogelijk om doelgroepen te segmenteren en de e-mail op de juiste mensen te richten.

Realtime volgen van gebeurtenissen is ook inbegrepen. Wanneer een e-mailontvanger iets doet, wordt dit vastgelegd. Vervolgens kunt u dat gebruiken om het succes van uw e-mailmarketingcampagnes te meten.

Sendlane-functies

Voors:

 • Geavanceerde automatisering
 • Goede hulp
 • Gebruiksvriendelijke drag-and-drop-editors

nadelen:

 • Geen onmiddellijke migratie
 • Weinig integraties
 • Hoge kosten

Prijzen

Met Sendlane zijn er drie pakketten. De eerste is het Starter Pack, waarbij je een eenmalige betaling van $ 497 betaalt en toegang hebt tot een Growth Membership voor zes maanden en online cursussen.

Met groei kun je 5,000 contacten hebben en kost $ 99 per maand. U beschikt over alle functies, begeleide onboarding en 24/7 e-mail en live gesprek bijstand.

Professional kost $ 249 per maand voor 10,000 contacten. Daarmee krijg je dezelfde voordelen als bij Growth. U beschikt echter ook over onbeperkte CPM-overschrijdingen en verzendtegoeden, evenals over toegewijde managers.

Sendlane-prijzen

Voor wie is dit?

We zijn van mening dat Sendlane geweldig is voor digitale marketeers die een behoorlijk budget hebben en heel veel geweldige functies willen.

Goed gelezen: Sendlane-alternatieven en waarom u zou moeten overstappen

2. lakmoes

Litmus is een geweldige softwareoplossing voor e-mailmarketing. U kunt moeiteloos e-mails bekijken, bewerken en samenstellen. Uiteindelijk krijg je alle functies die je nodig hebt, waardoor het een van de beste Rejoiner-alternatieven is die er zijn.

Lakmoes Welkom

Voordelen

Wanneer u Litmus kiest, kunt u met één klik uw e-mails testen. Zodra het klaar is, kunt u controleren op spam en andere problemen. 

Je zult ook het uiterlijk van de website leuk vinden. Iedereen kan snel vinden wat hij nodig heeft en navigeren waar hij heen wil. Bovendien krijgt u een betrokkenheidsoverzicht waarin u kunt zien of de e-mails zijn gemarkeerd als spam, zijn verwijderd, grondig zijn gelezen of zijn geskimd.

Lakmoes-functies

Voors:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Geweldige spamtests
 • Uitstekende analyses en tracking

nadelen:

 • Zou meer projectmanagementfuncties kunnen hebben
 • Langzaam ladende voorbeelden

Prijzen

De prijzen voor Litmus zijn vergelijkbaar met de andere Rejoiner-alternatieven. Litmus Basic kost $ 99 per maand voor één gebruiker. U kunt eindeloze alleen-lezen accounts en 1,000 e-mailvoorbeelden hebben. 

Litmus Plus kost $ 199 per maand voor vijf gebruikers. U krijgt 2,000 e-mailvoorbeelden en kunt de editorintegraties gebruiken om uw build te testen.

Dan hebt u Litmus Enterprise, die een aangepaste prijs heeft op basis van uw behoeften. Functies omvatten zoveel gebruikers als u wilt, zoveel e-mailvoorbeelden als u nodig heeft, en nog veel meer.

Lakmoes prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Litmus een geweldige e-mailmarketingtool is voor marketingteams in verschillende sectoren. MKB-bedrijven en grote ondernemingen kunnen volop gebruik maken van deze e-mailmarketingsoftware.

Goed gelezen: Beste lakmoesalternatieven voor effectieve e-mailcampagnes

3. MailDichter

MailPoet is een beetje anders omdat het een plug-in voor WordPress is. U downloadt het en gebruikt het met uw WordPress-website om prachtig vormgegeven e-mails te verzenden vanuit een gecentraliseerde hub.

MailPoet Welkom

Voordelen

Wanneer u MailPoet kiest, krijgt u aanpasbare aanmeldingsformulieren, inschuifformulieren en pop-upformulieren. Bovendien is de abonneedatabase eenvoudig te beheren.

Je gaat ook geavanceerde analyses ervaren. Iedereen waardeert de drag-and-drop-editor, omdat je de sjablonen naar hartenlust kunt aanpassen. Er zijn echter niet veel sjablonen beschikbaar.

Een van de beste features is de integratie met WooCommerce. Met deze plug-in en deze kunt u van uw WordPress-website een geldmachine maken.

MailPoet-functies

Voors:

 • Beheer alle aspecten van e-mailmarketingcampagnes vanaf het WordPress-dashboard
 • Segmentatie inbegrepen
 • Kan meerdere lijsten vanaf één site beheren

nadelen:

 • Beperkte planningsmogelijkheden
 • Weinig e-mailsjablonen in vergelijking met andere Rejoiner-alternatieven

Prijzen

De prijzen voor MailPoet zijn uitsluitend gebaseerd op het aantal abonnees dat u heeft. Als je 1,000 contacten hebt, is het gratis. 

MailPoet-prijzen (1)

Het stijgt tot $ 15 voor 1,250 en $ 20 voor 1,500. In zekere zin gaat het vanaf daar naar $ 5 voor elke 500 abonnees. Bovendien krijgt u alle functies van elk abonnement.

MailPoet-prijzen (2)

Voor wie is dit?

Uiteindelijk is MailPoet een geweldige optie voor degenen die al een WordPress-website hebben en daaraan e-mailmarketingsoftware willen koppelen.

Goed gelezen: 6 MailPoet-alternatieven voor een meer competitieve e-mailmarketing

4. FeedBlitz

FeedBlitz is geïntegreerde e-mailmarketingsoftware die helpt bij sociale media en RSS-feeds. Het werd opgericht in 2005 en stelt blogeigenaren in staat blogupdates en feeds om te zetten in gerichte e-mailnieuwsbrieven.

FeedBlitz Welkom

Voordelen

Wanneer u FeedBlitz kiest, krijgt u talloze e-mailmarketingtools met RSS-feedbeheer. Het maakt e-mailmarketing veel eenvoudiger, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het ontwerpen van nieuwsbrieven. Maak automatisch rechtstreeks vanuit de blog een mailing om te versturen als je nieuwe berichten deelt.

Uw doel is waarschijnlijk om nieuwe lezers aan te trekken, en u kunt de blogs rechtstreeks vanuit FeedBlitz delen op uw sociale media-accounts. Er is ook een krachtige planningsfunctie en u kunt leren hoe u inkomsten kunt genereren met uw blog.

FeedBlitz-functies

Voors:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Betrouwbare en consistente leverbaarheid
 • Direct delen op sociale media

nadelen:

 • Weinig sjablonen beschikbaar
 • Niet geschikt voor e-commercesites

Prijzen

Bij FeedBlitz zijn de prijzen gebaseerd op het aantal abonnees dat u heeft. Bij elk abonnement krijgt u alle beschikbare functies.

De prijslijst wordt ter referentie weergegeven in de bovenstaande schermafbeelding.

FeedBlitz-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat FeedBlitz een geweldige e-mailmarketingtool is voor bloggers en creatievelingen. Als u altijd RSS-feeds gebruikt en op sociale media zit, kunt u ze allemaal met deze oplossing integreren.

5. LeadVoeder

LeadFeeder is niet zoals de andere Rejoiner-alternatieven. Deze cloudgebaseerde Saas-applicatie (Software as a Service) kan websiteverkeer volgen om deze te verzamelen en te scoren als potentiële leads. Er zijn talloze integraties beschikbaar, maar het is geen op zichzelf staande e-mailmarketingsoftware, dus u moet met een andere software integreren.

LeadFeeder Welkom

Voordelen

Met LeadFeeder kunt u eenvoudig leads identificeren uit het huidige verkeer. Het maakt gebruik van Google Analytics om gegevens te verzamelen om u krachtige inzichten in uw bedrijf te geven.

Je gaat ook de nauwkeurigheid verbeteren door bots en meer te verwijderen. Bovendien kunt u ongewenste leads verwijderen en u concentreren op waardevolle prospects.

Voor marketeers en bureaus kunt u uw inhoud optimaliseren door te zien waar bedrijven op de site mee bezig zijn. Het is ook mogelijk om uw doelbedrijven via de juiste verkeersbronnen naar u toe te brengen.

LeadFeeder-verkoopfuncties

Voors:

 • Bekijk de bedrijven/personen die de site bezoeken
 • Ontvang meldingen per e-mail
 • Werkt de CRM automatisch bij

nadelen:

 • Geen op zichzelf staande oplossing voor e-mailmarketing
 • Moet een betaald abonnement gebruiken om te integreren met e-mailmarketingsoftware

Prijzen

Het Forever-Free-abonnement (Lite) kost niets en geeft u maximaal 100 leads met een retentiepercentage van drie dagen.

Premium kost $ 63 per maand. U krijgt onbeperkte gegevensretentie en onbeperkte leads, afhankelijk van het gelaagde abonnement. U krijgt ook bedrijfsgegevens, bezoekgegevens, CRM-integraties en nog veel meer.

LeadFeeder-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat LeadFeeder ideaal is voor digitale marketeers die concurrerend zijn en meer leads willen krijgen voor verkoop of abonnementen.

6. Flitsprobleem

Flashissue is e-mailmarketingsoftware met alle functies. U kunt end-to-end-oplossingen voor uw web-app krijgen, en er zijn talloze manieren om deze te gebruiken om aan uw behoeften te voldoen.

FlashIssue Welkom

Voordelen

Met FlashIssue kunt u eenvoudig een e-mail maken. U heeft ook toegang tot e-mailcontrole om ervoor te zorgen dat deze niet als spam wordt gemarkeerd of niet wordt gelezen.

U zult de beschikbare rapportage en analyses waarderen. U kunt eenvoudig zien wat werkt en verbeteringen aanbrengen, zodat uw e-mails naar de juiste mensen worden verzonden en worden gelezen.

FlashIssue-functies

Voors:

 • Uitstekende indeling
 • Handige ondersteuningsopties
 • Kan snel contact opnemen met geïnteresseerde mensen

nadelen:

 • Werkt alleen met Gmail
 • Beperkte functies

Prijzen

Het starterspakket kost $ 9.99, maar dat is een eenmalige betaling voor twee volledige jaren. Hiermee kunt u 300 contacten, 100 e-mailtegoeden per maand, Gmail-integratie, rapporten/analyses en geen branding hebben.

Small is de volgende met $ 79, een eenmalige betaling voor twee jaar. Het omvat alle startersvoordelen met onbeperkte contacten, vijf teamleden en 250 e-mailcredits per maand.

Medium kost $ 129 als eenmalige betaling voor twee jaar. Je krijgt dezelfde voordelen als bij Small, maar je hebt 10 teamleden en 5,000 e-mailcredits per maand.

Groot is $ 199 als eenmalige betaling voor twee volledige jaren. U kunt 50 teamleden en 10,000 e-mailcredits per maand hebben, inclusief alle andere functies.

FlashIssue-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Flashissue geschikt is voor startups en grote bedrijven omdat het goedkoop is en je de juiste functionaliteiten biedt.

Goed gelezen: Top 9 Flashissue-alternatieven: functies, prijzen en meer

7. Robuust

Robly is e-mailmarketingsoftware die zich richt op automatisering. Het werkt in de cloud en is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Robly Welkom

Voordelen

Je gaat de OpenGen-technologie waarderen. Hiermee kunt u na één tot tien dagen een e-mail opnieuw verzenden met een andere onderwerpregel dan degenen die de e-mail de vorige keer niet hebben geopend.

Er is ook Robly AI, waarmee u uw e-mails kunt verzenden wanneer de kans het grootst is dat een abonnee deze zal openen. Op die manier weet je dat de kans groter is dat het wordt gelezen.

Robuuste functies

Voors:

 • Mobiel-responsieve sjablonen
 • OpenGen-technologie inbegrepen
 • Robly AI om e-mails op het perfecte moment te verzenden

nadelen:

 • Bij kopiëren/plakken blijft de opmaak behouden
 • Geen automatisering met vertakkingspunten

Prijzen

De prijsstructuur op Robly is vooral gericht op het aantal contacten dat u heeft. U krijgt alle functies, ongeacht het tariefplan.

Het kost:

 • $ 19 per maand voor 500 contacten
 • $ 35 per maand voor 2,500 contacten
 • $ 58 per maand voor 5,000 contacten
 • $ 92 per maand voor meer dan 5,000 contacten

Robly-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Robly uitstekend geschikt is voor B2C-bedrijven die ongeveer 2,500 e-mails per maand verzenden.

8. Totaal verzenden

TotalSend is een e-mailmarketingtool die zich richt op krachtige en eenvoudige multi-platformnetwerken. Het heeft concurrerende tarieven in vergelijking met de andere Rejoiner-alternatieven hier. Het is echter buiten Afrika gevestigd en u bent verantwoordelijk voor het betalen in de betreffende valuta.

TotalSend Welkom

Voordelen

Met TotalSend krijgt u geen volledige e-mailmarketingoplossing. In feite richt het zich vooral op sms- en e-mailopties. Je doet echter alles via een API.

Het is allemaal ontworpen om u snel aan de slag te helpen. U kunt de uitgebreide documentatieverslagen lezen. Bovendien kunt u alles gratis testen om er zeker van te zijn dat het goed wordt gedaan.

In zekere zin kunt u via één portal e-mails en sms-berichten verzenden, alles beheren en analyseren. 

TotalSend-functies

Voors:

 • Persoonlijke accountmanager beschikbaar
 • Nuttige ondersteuning voor blogs en kennisbanken
 • Betalingsflexibiliteit

nadelen:

 • Problemen met uploaden
 • Niet zo gemakkelijk te gebruiken als andere

Prijzen

De prijs die u voor TotalSend betaalt, is uitsluitend gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Het vreemde is echter dat het alleen beschikbaar is in roepies. 

U kunt verwachten dat u 27 roepies betaalt voor 1,000 contacten, 25 roepies voor 5,000 contacten en 23 roepies voor 10,000 contacten. Uiteindelijk daalt de prijs een beetje naarmate je groeit.

TotalSend-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat TotalSend ideaal is voor bedrijven die stabiele oplossingen nodig hebben, grote volumes via vele kanalen hebben en geen behoefte hebben aan automatisering.

Conclusie: Rejoiner-alternatieven

E-mailmarketingsoftware kan u helpen het proces van het verzenden van e-mails te stroomlijnen. Het is aan u om te beslissen welke van deze Rejoiner-alternatieven geschikt voor u is.

De meeste van hen hebben vergelijkbare prijzen en kunnen helpen bij zaken als spamproblemen en bounce-back-percentages. We hebben alle belangrijke informatie over elk van deze e-mailmarketingtools opgenomen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.