Omah  /  Kabehpemasaran email  /  Create Brilliant Email Campaigns with These 7+ TotalSend Alternatives

Gawe Kampanye Email Brilian karo 7+ TotalSend Alternatif Iki

Solusi pemasaran email wis suwe. Perusahaan ngerti manawa ngewangi nggawe email otomatis sing luar biasa sing diklik lan dibukak.

Kanthi akeh pilihan, sampeyan bisa uga mikir babagan TotalSend. Sadurunge nindakake, coba pilih TotalSend iki. Dheweke bisa uga luwih apik utawa bisa uga duwe fitur sing sampeyan butuhake ing TotalSend.

1. KampanyeMonitor

Yen fokus ing alternatif TotalSend, Monitor Kampanye bisa uga kudu dipikirake. Sanajan wis katon tanggal, tetep dadi gampang lan akeh tawaran, dadi solusi pemasaran email sing apik banget.

Sugeng Rawuh Kampanye

Fitur

Sampeyan bisa nemokake atusan template, nanging uga ana editor drag-and-drop. Iki tegese sampeyan bisa nggabungake kampanye email mung sawetara menit. 

Fitur Monitor Camppaign

Kanthi otomatis sing kasedhiya, sampeyan bisa nggawe lelungan khusus kanggo pelanggan. Kirim email nalika pamirsa pengin supaya bisa ngasilake utawa nggawe kabeh wong tetep terlibat.

Pro:

  • Gampang nggunakake pandhu arah
  • Email transaksi kasedhiya
  • Pandhuan kanggo otomatis

Cons:

  • Ora ana tukang kaca dhasar
  • Mung kasedhiya segmentasi dhasar

Rega

Regane Monitor Kampanye

Regane diwiwiti saka 500 kontak, kanthi dhasar $ 9 saben wulan, Unlimited $ 29 saben wulan, lan Premier dadi $ 149 sewulan.

Dhasar mung ngidini sampeyan ngirim 2.500 email saben wulan lan dhukungan email. Kajaba iku, sampeyan entuk fitur pemasaran utama, sawetara analytics, lan otomatisasi pemasaran.

Kanthi rencana Unlimited, sampeyan ngirim email kaya sing dikepengini lan bisa nggunakake timer mundur, tes spam, lan fitur ngirim zona wektu.

Premier menehi akses menyang kabeh fitur. Iki bisa kalebu segmen sing wis dibangun, pelacakan tautan, optimalisasi kirim-wektu, lan liya-liyane.

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Kampanye Monitor cocog kanggo kabeh jinis pemasar, sanajan sing anyar. Nduweni macem-macem fitur, dadi sampeyan bisa nggawe kampanye sing luwih rumit utawa tetep dadi sederhana.

2. Sendlane

Sendlane minangka salah sawijining alat pemasaran email sing luwih anyar. Wong-wong sing kasengsem karo alternatif TotalSend bisa uga pengin nimbang yen golek ton fitur lan duwe anggaran sing akeh. Nanging, yen dibandhingake karo TotalSend, Sendlane regane padha, lan sampeyan bakal entuk luwih akeh.

Sugeng Rawuh

Fitur

Sampeyan bakal ngerteni kemampuan ngatur tag lan dhaptar ing kene. Iki tegese sampeyan bisa nglacak pelanggan ing perjalanan lan nemtokake lokasi ing proses tuku.

Fitur Sendlane

Ana editor email visual sing migunani, lan sampeyan duwe akeh template lan pilihan sing wis dibangun kanggo miwiti. Ditambah maneh, segmen lanjutan ngidini sampeyan nggawe akeh dhaptar lan tetep kabeh teratur.

Pro:

  • Otomatisasi canggih
  • Penyunting email lan kaca kebangkrutan
  • Desain modern, intuisi

Cons:

  • Regane larang
  • Sawetara integrasi

Rega

Regane Sendlane

Paket Wutah $ 99 saben wulan kanggo 5.000 kontak lan kasedhiya karo pirang-pirang fitur. Iki kalebu analytics, template email, otomatisasi, lan segmentasi.

Kanthi Pro, sampeyan mbayar $ 249 saben wulan kanggo 10.000 kontak lan entuk fitur sing padha karo Growth. Nanging, sampeyan uga entuk layanan migrasi, akses multi pangguna, dhukungan onboarding, lan otomatisasi SMS.

Uga ana sing mbayar kaping siji $ 497, sing bakal dadi Rencana Pendidikan Pelanggan Anyar. Yen sampeyan pamula email marketing, iki minangka pilihan sing tepat amarga entuk Rencana Pertumbuhan sajrone nem wulan lan kursus online!

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Sendlane dirancang khusus kanggo toko e-commerce lan pemasar digital. Fitur integrasi Shopify sing apik lan akeh cara kanggo nggawe pribadi email.

3. Sender

Sender has been trusted by many businesses worldwide for nearly 10 years! This tool was also recently recognized as one of the TOP 3 best performing email marketing tools. Sender is very easy to use so that everyone can create stunning campaigns with excellent performance and high deliverability regardless of IT level and knowledge!

pasted image 0 (16)

Fitur

Sender offers many different features to help the clients design emails, no one could deny. With a drag & drop filter as well as a templates gallery, everyone can become a master of email marketing.

pasted image 0 (17)

Other than that, Sender offers a custom HTML editor to easily transfer your templates from any other programs and send highly deliverable emails, which can be accessible with no trouble on any browser or device!

Pros

  • High Email Deliverability
  • Email Automations
  • Smart Integrations
  • Dedicated 24/7 Support
  • Advanced Analytics

Kontra

  • There could be more integrations.

Rega

Screenshot 2021-07-19 at 12.09.54

Sender is very competitive when it comes to pricing. There is even a Free Forever plan which allows you to use all the features available. With this plan, you can have up to 2 500 subscribers and send up to 15 000 emails per month.

If you are looking for more emails and subscribers, the paid option starts from as low as $11 per month for 5 000 subscribers and up to 60 000 emails. If the business is large, Sender allows you to have a maximum of 200 000 subscribers and send 2 400 000 emails a month for the price of $469.

Another option Sender provides is prepaid credits. They start from $35 for 10 000 emails (you will pay $3.53 per 1000 emails sent). However, the more prepaid credits you get, the lower the price for 1000 emails is. Also, the credits never expire!

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Whether the business is big or small, Sender is capable of serving them all! With the ease of use, this tool is highly suitable for newbies with limited knowledge about email marketing. Besides, Sender has an excellent help center, where tips, tricks, and tutorials are available. Moreover, Sender’s blog is highly beneficial as it gives further guidance and information on email marketing and helps businesses improve their email marketing game.

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign cocog kanggo sing ahli teknologi. Yen sampeyan wis nggunakake alat pemasaran email, sampeyan bisa nemokake sing paling lengkap. Nanging, pamula kudu mbutuhake sawetara minggu kanggo miwiti.

alternatif total

Fitur

Umume alternatif TotalSend mung fokus ing pemasaran email, nanging ActiveCampaign yaiku omnichannel. Sampeyan bisa mbantu situs web (personalisasi) lan malah ngidini sampeyan nggawe kiriman media sosial. 

alternatif total

Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo obrolan lan obrolan liyane sing bisa ditindakake karo karyawan lan pelanggan. Yen ora cukup, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo olahpesen cepet lan SMS, tegese sampeyan nyambung karo calon klien kanthi macem-macem cara. 

Pro:

  • Tombol lengket mbantu
  • Segmen canggih
  • Bisa dipersonalisasi kanthi akeh

Cons:

  • Kudu mbukak urutan tugas
  • Luwih akeh wektu kanggo miwiti

Rega

Rega Kampanye Aktif

Struktur rega gampang diikuti kanggo ActiveCampaign, lan kabeh diwiwiti karo 500 kontak. Kanthi Lite, sampeyan mbayar $ 15 saben wulan kanggo entuk otomatisasi, formulir langganan, buletin, segmen, lan liya-liyane.

Plus sabanjure $ 70 saben wulan , sing kalebu fitur Lite. Sampeyan uga entuk skor kontak, kaca landas, peta otomatis, lan pemasaran SMS, antara liya.

Profesional regane $ 159 lan menehi fitur Plus lan Lite. Nanging, sampeyan uga entuk otomatisasi pamisah, konten / ngirim prediksi, personalisasi situs web, lan laporan konversi.

Enterprise minangka rencana pungkasan ing $ 270 saben wulan. Sampeyan menehi saben fitur, kayata domain server mail khusus, nglaporake, layanan desain gratis, lan liya-liyane.

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

ActiveCampaign cocog kanggo para pemasar sing berpengalaman lan bisa digunakake kanggo kabeh anggaran. Sampeyan bisa nggawe kampanye sing luwih rumit, lan bisa digunakake kanggo para pemasar B2C lan B2B.

5. Sendloop

Sendloop minangka salah sawijining alat pemasaran email sing luwih anyar, nanging gampang digunakake, lan struktur rega apik banget. Platform sing bisa disesuaikan iki nawakake otomatisasi lan pamisahan, sing cocog kanggo tujuan pemasaran digital.

Sugeng Rawuh

Fitur

Yen sampeyan pengin alat pemasaran email sing netepi janjine, sampeyan kudu Sendloop. Apa sampeyan nggawe acara lan acara, mbukak perusahaan, utawa duwe toko e-commerce, sampeyan bisa entuk manfaat saka opsi iki.

Fitur Sendloop

Sampeyan bisa kanthi cepet ngimpor kontak menyang Sendloop saka lokasi liya. Kajaba iku, sampeyan bisa ngirim lan nggawe email kanthi gampang. Fitur seret lan selehake mbantu sampeyan nggawe template email kanthi gampang.

Uga ana API, nglaporake, lan kemampuan kanggo duwe akeh pangguna.

Pro:

  • Gampang target target pamirsa
  • Tingkat pangiriman sing luwih dhuwur
  • Antarmuka sing gampang digunakake

Cons:

  • Perlu dandan kanggo laporan lan otomatisasi
  • Terus nambah fitur anyar tanpa menehi kabar marang pelanggan

Rega

Akeh alternatif TotalSend sing gagal yaiku ing struktur rega, nanging Sendloop beda. Sampeyan entuk kabeh fitur sing ditawakake, nanging sampeyan mbayar adhedhasar sepira kerepe sampeyan ngirim email.

Rego Sendloop

Sing ngirim rong minggu, mingguan utawa saben dina mbayar $ 9 sewulan . Pangirim kadang-kadang mung mbayar $ 10 kanggo saben 1.000 email sing dikirim

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Sendloop bisa digunakake dening para pemasar, nanging fokus kanggo mbantu SMB, toko e-commerce, lan pemasar digital. Kanthi piranti lunak otomatis sing fleksibel lan bisa disesuaikan, sapa wae bisa nggunakake aplikasi iku kanggo pariwara digital lan kampanye pemasaran email.

6. SendBlaster

SendBlaster minangka salah sawijining alternatif TotalSend unik sing kudu kasebut. Piranti lunak sing sampeyan unduh menyang komputer. Mula, sampeyan wis entuk kabeh sing dibutuhake lan ora prelu sambungan internet kanggo nggawe email.

Sugeng Rawuh

Fitur

Ana akeh fitur sing disenengi babagan SendBlaster. Editor tata letak mbantu sampeyan nggawe pesen anyar saka awal. Pilih header, sikil, struktur, warna, lan liya-liyane.

Fitur Sendblaster

Nanging, sampeyan ora prelu nindakake kabeh amarga ana macem-macem template sing kalebu lisensi kasebut. Goleki miturut kategori kanggo nemokake apa sing sampeyan butuhake kanthi gampang.

Sampeyan uga bisa nyetel gambar sing sampeyan lebokake ing email ing editor. Iki ngirit wektu lan mbantu sampeyan entuk pratinjau babagan sing dideleng pelanggan.

Pro:

  • Ton fitur
  • Gampang didownload
  • Nduwe kabeh ing komputer

Cons:

  • Kudu ndownload piranti lunak kasebut
  • Upgrade ora kalebu biaya lisensi

Rega

Amarga SendBlaster minangka piranti lunak pemasaran email sing kudu didownload, regane $ 129 kanggo piranti lunak kasebut dhewe. Sampeyan bisa ngirit dhuwit yen tuku macem-macem lisensi sekaligus. Contone, mbayar $ 209 kanggo loro utawa $ 271 kanggo telu. 

Rego Sendblaster

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Pungkasane, SendBlaster kanggo para pemasar sing pengin duwe salinan lokal piranti lunak. Sampeyan ngidini sampeyan ngontrol luwih akeh, nanging sampeyan butuh papan ekstra lan kudu tuku lisensi sing beda kanggo saben komputer.

7. Vertical Response

Vertical Response minangka salah sawijining alat pemasaran email paling anyar sing ana ing kana. Langsung gampang lan gampang digunakake, nanging duwe fitur winates. Isih cukup kanggo nggawe migunani kanggo para pemasar nalika krisis.

Sambutan Respon Vertikal

Fitur

Editor email cukup gampang digunakake, lan sampeyan bisa nggawe email profesional saka template. Sampeyan uga bisa nambah merek lan nggawe pangowahan kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan.

Fitur Respon Vertikal

Sampeyan bakal ngurmati email tindakake, sing bakal dikirim kanthi otomatis nalika sampeyan nemtokake. Kajaba iku, sampeyan bisa ngirit wektu nganggo seri otomatis lan otomatis. Iki mbantu sampeyan ngirim pesen nalika pelanggan mbutuhake banget.

Pro:

  • Pratinjau email
  • Antarmuka pangguna sing sederhana
  • Bantuan onboarding sing dipandu

Cons:

  • Mung opsi pamisahan dhasar
  • Susah ngatur kontak

Rega

Rega Respon Vertikal

Kanthi Respon Vertikal, sampeyan bisa milih rencana Dhasar sing diwiwiti $ 11 saben wulan utawa rencana Pro $ 16 saben wulan. Kalorone adhedhasar ukuran dhaptar email sampeyan.

Basic menehi kabeh fitur inti, lan sampeyan duwe kaca dhasar tanpa wates, dhukungan langsung, formulir popup sing bisa disesuaikan, email tindak lanjut otomatis, lan liya-liyane.

Pro nawakake fitur sing padha, nanging sampeyan uga duwe laporan canggih, tes A / B, lan tinjauan babagan tarif pangiriman. 

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Vertical Response cocog kanggo para freelancer lan bisnis cilik sing ora pengin nglampahi wektu kanggo nggawe kampanye. Mupangat kanggo sing ora duwe pengalaman lan kepengin cepet.

8. iContact

iContact negesake manawa alat pemasaran email sing terjangkau. Sanajan ora murah ing pasar, nanging regane cukup. Ana sawetara fitur apik sing cocog kanggo umume perusahaan lan wirausaha, lan gampang digunakake.

Sugeng Rawuh

Fitur

Yen sampeyan milih iContact, ngarepake seneng editor seret lan selehake, sing nggawe email dadi luwih gampang. Sampeyan uga kasedhiya macem-macem template lan gambar.

Fitur iContact

Ana sawetara otomatisasi, lan bisa uga dibagi bagean, sanajan fitur iki durung dikembangake kanthi apik. Nanging, sampeyan duwe akeh integrasi lan opsi multi-pangguna sing kasedhiya.

Pro:

  • Piranti navigasi sing gampang
  • Dhukungan sing migunani
  • Antarmuka pribadi

Cons:

  • Sawetara opsi pamisahan
  • Alon kanggo mbukak kaca

Rega

Ana rong set rencana, kalebu Base lan Pro. Rencana dhasar menehi template sing bisa disesuaikan, perpustakaan gambar, otomatisasi sambutan, lan layanan pelanggan sing apik. Ngarepake mbayar $ 15 saben wulan kanggo 1.500 pelanggan, $ 25 saben wulan 2.500, lan $ 45 saben wulan kanggo 5.000 pelanggan.

iContact Base Pricing

Kanthi rencana Pro, sampeyan entuk fitur sing padha karo rencana Basis, nanging sampeyan uga bisa entuk otomatis otomatis, otomatis promosi acara, lan nggawe landing page. Sampeyan bakal mbayar $ 30 saben wulan kanggo 1.500 pelanggan, $ 50 saben wulan 2.500, lan $ 90 saben wulan kanggo 5.000 pelanggan.

iContact Pricing Pro

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Utamane, iContact cocog kanggo pamula lan SMB sing ora duwe anggaran dhuwur kanggo email. Sampeyan ora perlu njupuk wektu kanggo sinau sistem, lan antarmuka sing intuisi.

9. Drip

Drip minangka CRM sing apik tenan sing dirancang kanggo toko e-commerce. Minangka bagéan saka alternatif TotalSend sing didhaptar ing kene, luwih akeh, nanging regane luwih murah. Pungkasane, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo nggedhekake dodolan lan nambah rega kanggo pelanggan.

Drip Sugeng Rawuh

Fitur

Utamane, Drip nawakake akeh integrasi, mula iku misuwur karo merek e-commerce. Nanging, sampeyan uga entuk analitik email kanggo mbantu sampeyan ndeleng apa sing apik ing kampanye.

Fitur Drip

Segmen lan otomatis uga penting. Dheweke mbantu sampeyan nggawe dhaptar, ngurutake kontak lan ngirim pesen ing wektu sing pas. 

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nglacak acara lan prilaku. Ana uga bentuk sing bisa disesuaikan lan API sing bisa dinikmati.

Pro:

  • CRM kalebu
  • Otomatisasi sing kuat
  • Gampang digunakake

Cons:

  • Luwih larang
  • Perlu template sing luwih apik

Rega

Regane didhasarake pirang-pirang kontak sampeyan. Kanthi akun mung 500 wong, sampeyan mbayar $ 19 saben wulan. Kanthi rega kasebut, sampeyan entuk kabeh fitur inti lan sawetara fasilitas sawise periode uji coba.

Rega Tetes

Kanggo Iki Kanggo Sapa?

Drip dirancang khusus kanggo pamilik toko e-commerce. Nanging, rega sing luwih dhuwur bisa dadi pencegah wong sing saiki duwe anggaran murah.

Kesimpulan

Saiki sampeyan wis maca babagan alternatif TotalSend iki, saiki wayahe milih. Sampeyan isih bisa nemokake tantangan kanggo milih, nanging elinga, sampeyan bisa nggunakake nyoba gratis lan ngganti pikiran.

Pemasaran email isih dadi cara sing efektif kanggo nggayuh calon pelanggan lan penggemar sing setia. Mung prelu golek solusi sing pas supaya luwih gampang.

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.