Home  /  Allesemail marketing  / Automatiseer e-mailcampagnes met deze Automizely-alternatieven

Automatiseer e-mailcampagnes met deze Automizely-alternatieven

E-mailmarketing is zeer populair bij alle bedrijven, en Automizely is misschien wel een van de merken die u tegenkomt tijdens het zoeken. Dit op e-commerce gerichte bedrijf overweegt automatiseringstools voor mensen in de online detailhandel en biedt verschillende functies. Ze omvatten verzendsoftware, trackingoplossingen en nog veel meer.

Het kan echter zijn dat deze e-mailmarketingsoftware niets voor u is. Hoewel het relatief goedkoop is, beschikt het misschien niet over de e-mailmarketingtools die je nodig hebt. Daarom is hier een lijst met Automizely-alternatieven om u te helpen met uw behoeften op het gebied van e-mailautomatisering:

1. Omnisend

Omnisend werd in 2014 gelanceerd in Litouwen en heette oorspronkelijk Soundest. In die korte tijd hebben we een lange weg afgelegd om meer dan 50,000 e-commercemerken te helpen. Deze e-mailmarketingsoftware is gespecialiseerd in e-commerce, waardoor het een van de beste Automizely-alternatieven is.

Omnisend Welkom

Voordelen

Omdat het zichzelf positioneert als een e-commerceplatform voor e-mailmarketing, Omnisend richt zich op online winkels van elke omvang. Het biedt verschillende ingebouwde sjablonen waarmee u een gepersonaliseerde e-mail kunt maken.

Daarmee beschikt u over talloze e-mailautomatiseringsfuncties om e-mail te verzenden en abonnees in lijsten te segmenteren. Bovendien kan het platform worden geïntegreerd met Facebook Messenger en verschillende sms-marketingcampagnes.

Omnisend-functies

Voors:

 • Gecentreerd op e-commercebehoeften
 • Biedt een eeuwig gratis abonnement
 • Inclusief tonnen automatisering
 • Biedt verkooptracking voor pushmeldingen, sms en e-mail

nadelen:

 • Geen geavanceerde tracking beschikbaar
 • Bezorgdheid over de leverbaarheid
 • Weinig integraties
 • Geen meertalige functie

Prijzen

Het voor altijd gratis account van Omniend maakt 15,000 e-mails per maand mogelijk. Hiermee ontvangt u verkoop- en prestatierapporten, aanmeldingsformulieren, e-mailcampagnes, klantanalyses en segmentatie.

Standaard is de volgende voor $ 16 voor 15,000 e-mails per maand. U krijgt meer voordelen, zoals A/B-testen, internationale sms-berichten, vooraf gebouwde workflows en 24/7 ondersteuning.

Als je meer nodig hebt, kost Pro $ 99 per maand voor 15,000 e-mails en gratis sms-tegoeden. Er zijn meer functies beschikbaar, waaronder doelgroepsynchronisatie voor Google en Facebook, geavanceerde rapportage, webpushmeldingen en meer.

Enterprise is een abonnement op maat, gebaseerd op uw behoeften en wordt geleverd met onbeperkte sms-tegoeden en e-mails. Daarnaast krijgt u ondersteuning voor leverbaarheid, een aangepast IP-adres en hulp bij de migratie.

Omnisend prijzen

Voor wie is dit?

Degenen die een online winkel hebben en serieus bezig zijn met e-mailautomatisering zullen Omnisend zeker waarderen. Als u echter geavanceerde trackingmogelijkheden nodig heeft, is dit mogelijk niet geschikt.

Goed gelezen: Omnisend-alternatieven: 4 geavanceerde e-mailmarketingplatforms

2.Emma

Emma wordt beschouwd als een los acroniem dat staat voor ‘Email Marketing’, maar het onderscheidt zich ook van de andere softwareopties voor e-mailmarketing. Het biedt een atypische focus op e-mailmarketing met ondersteunend personeel om u door alles heen te leiden.

Emma Welkom

Voordelen

Bij Emma is e-mailautomatisering het hoogtepunt met lijstsegmentatie, triggerberichten en vertakkingslogica. Dit laatste helpt je een relevante boodschap over te brengen op basis van specifieke acties en klikken.

Er is ook A/B-testen beschikbaar, waardoor u twee versies van de e-mail krijgt met enkele kleine verschillen. Hiermee kunt u de prestaties bijhouden en zien wat uw klanten beter vinden. Daarmee kunt u landingspagina's maken en toegang krijgen tot analyses.

Emma-kenmerken

Voors:

 • Veel aangepaste functies inbegrepen
 • Diverse autoresponders
 • Eenvoudige en duidelijke interface

nadelen:

 • Kan duurder zijn dan andere Automizely-alternatieven
 • Moet automatisch 2,500 abonnees hebben of betalen
 • Vereist jaarcontract

Prijzen

Elk plan voor Emma vereist dat je een jaarcontract tekent, waardoor je aan die prijs vastzit. Pro begint bij $ 89 per maand voor 10,000 contacten. Hiermee krijgt u integraties, realtime rapporten en diverse andere tools voor e-mailautomatisering. 

Plus is de volgende voor $ 159 per maand voor 10,000 contacten en biedt alles van Pro. Daarmee ontvang je ook inboxvoorbeelden, landingspagina's en aangepaste automatisering voor maximaal 25 gebruikers en vijf roltypen.

Emma HQ is de laatste keuze voor $ 279 per maand voor 10,000 contacten. Je krijgt alles van Plus, maar je kunt zes roltypen en een onbeperkt aantal gebruikers hebben. Daarmee is er een goedkeuringsdashboard, een manager en vele andere voordelen.

Emma prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Emma het meest geschikt is voor middelgrote e-commercebedrijven. Het is duurder en niet ideaal voor kleine bedrijven, en het heeft niet genoeg functies om grote bedrijven te helpen.

Goed gelezen: 5 beste Emma-alternatieven om u geld en tijd te besparen

3. Postpistool

Mailgun is niet zoals andere e-mailmarketingtools, omdat het een SMTP-e-mailservice is voor softwareontwikkelaars. Hiermee kunt u snel bulk-e-mailcampagnes verzenden om de betrokkenheid daarin te vergroten.

Mailgun Welkom

Voordelen

Omdat Mailgun is ontworpen voor softwareontwikkelaars, is het niet perfect en richt het zich niet noodzakelijkerwijs op e-mailmarketing of e-mailautomatisering. U kunt het echter gebruiken in combinatie met andere Automizely-alternatieven om het beste van twee werelden te krijgen.

In zekere zin creëert deze transactionele e-mailservice een krachtige API waarmee iedereen e-mails kan ontvangen, verzenden en volgen. Dit omvat realtime validaties, burst-verzending en nog veel meer.

Mailgun-functies

Voors:

 • E-mailvalidatietools
 • Burst-verzendfunctie
 • Voorspellingen over e-mailprestaties

nadelen:

 • Geen e-mailmarketingsoftware
 • Moeilijk in te stellen voor niet-ontwikkelaars
 • Geen gratis abonnement en beperkte ondersteuning

Prijzen

Met Mailgun krijg je vier plannen. Flex is gratis en biedt 5,000 e-mails per maand gedurende een totaal van drie maanden. Vervolgens betaalt u voor wat u nodig heeft. Je krijgt de basisfuncties.

Foundation kost $ 35 per maand voor 50,000 e-mails. U ontvangt veel van dezelfde functies als Flex, maar met 24/7 ticketondersteuning, berichtenretentie van één dag en e-mailvalidaties.

De groei bedraagt ​​$80 per maand voor 100,000 e-mails. Hier krijg je dezelfde voordelen als Foundation, met directe chatondersteuning, meer retentiedagen en meer validaties.

Schalen kost $ 90 per maand voor 100,000 e-mails en wordt geleverd met alle beschikbare functies. Deze omvatten live telefonische ondersteuning, gedetailleerde documentatie, langer bewaren van logbestanden en nog veel meer.

Mailgun-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Mailgun het meest geschikt is voor IT-professionals en ontwikkelaars die hun eigen op maat gemaakte e-mailmarketingsoftware willen maken.

4. BereikMail

ReachMail is e-mailmarketingsoftware die zich richt op e-mailautomatisering. U krijgt een uitstekende leverbaarheid met klantenondersteuning. Omdat het cloudgebaseerd is, kun je het op elk platform gebruiken.

ReachMail Welkom

Voordelen

Wanneer u voor ReachMail kiest, kunt u uw e-mails helemaal zelf samenstellen of de verschillende sjablonen gebruiken. Er zijn ook drag-and-drop-eigenschappen beschikbaar, waardoor het proces sneller verloopt.

Als u al iets anders gebruikt, kunt u uw lijsten importeren uit andere Automizely-alternatieven. Hierdoor hoeft u minder te organiseren en op te ruimen, waardoor u sneller aan de slag kunt.

U zult de autoresponders, API, enquêtemogelijkheden en al het andere zeker waarderen.

ReachMail-functies

Voors:

 • Uitstekende sjabloonopties
 • Gebruiksvriendelijk voor beginners
 • Biedt meer abonnees dan andere Automizely-alternatieven

nadelen:

 • Het kan een uitdaging zijn om tekst op te maken
 • Vereist een lichte leercurve

Prijzen

Met ReachMail zijn er vier afzonderlijke abonnementen. De e-mailmarketingversie heeft een eeuwig gratis account waarmee u maandelijks 7,500 e-mails naar 2,500 contacten kunt sturen. Er is één aanmeldingsformulier, één gebruiker en e-mailhygiëne.

Het basisabonnement kost $ 9 per maand voor 12,000 e-mails naar 5,000 contacten. U krijgt 100 e-mailhygiënecredits, drie aanmeldingsformulieren en drie gebruikers.

Pro kost $ 29 per maand voor 25,000 e-mails naar 5,000 contacten. Hier heeft u een onbeperkt aantal gebruikers en aanmeldingsformulieren met 1,000 gratis e-mailhygiënecredits.

Email Relay is ook beschikbaar, waar u extra e-mails kunt kopen.

ReachMail-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat ReachMail ideaal is voor kleine en middelgrote bedrijven die e-mailautomatisering nodig hebben voor een lage, eerlijke prijs.

5. Postpoëet

MailPoet wordt beschouwd als een full-service e-mailmarketingtool voor WordPress. Het wordt een plug-in genoemd en helpt u bij het ontwerpen van aanmeldingsformulieren, het verzamelen van abonnees, het beheren ervan en het verzenden van promotionele e-mails. Bovendien kan het worden geïntegreerd met WooCommerce en andere e-commercebedrijven.

MailPoet Welkom

Voordelen

U zult de geïntegreerde drag-and-drop-functie zeker waarderen. Hoewel de meeste e-mailmarketingsoftwaretools dit aanbieden, zijn ze niet geïntegreerd met WordPress. Deze wel, dus er is minder werk voor jou.

Hoewel het zich richt op deliverability, negeert het niet het feit dat automatisering nodig is. Dat betekent dat u uw e-commerce winkel kunt gebruiken en kunt integreren met WordPress om welkomst-e-mails te sturen voor nieuwe aanmeldingen, verlaten winkelwagen-e-mails en nog veel meer.

MailPoet-functies

Voors:

 • Verschillende integraties aangeboden
 • SMTP ingebouwd voor het verzenden van sms-berichten
 • Geweldige analyses

nadelen:

 • Alleen voor WordPress-gebruikers
 • Geen landingspagina's
 • Geen aangepaste doelgroepen

Prijzen

Wanneer u voor MailPoet kiest, is er een eeuwig gratis abonnement voor maximaal 1,000 abonnees.

MailPoet-prijzen1

De prijs stijgt op basis van het aantal mensen dat u op uw lijst heeft. Daarom kost het bij 1,250 abonnees $15, en bij 1,500 abonnees gaat het naar $20 per maand.

MailPoet-prijzen2

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat MailPoet geschikt is voor iedereen die een WordPress-site exploiteert. Hoewel dit niet noodzakelijkerwijs e-commercegerelateerd is, kan het wel worden gedaan.

Goed gelezen: 6 Mailpoet-alternatieven voor een meer competitieve e-mailmarketing

6. Moosend

Moosend is e-mailmarketingsoftware die bedrijven kunnen gebruiken om verschillende marketingcampagnes uit te voeren. Opgericht in 2013 door Yannis Psarras, geschikt voor veel verschillende soorten bedrijven.

Moosend Welkom

Voordelen

Er zijn veel functies waar Moosend van kan genieten, maar de belangrijkste zijn onder meer e-mailautomatisering, marketing, analyse en leadgeneratie. Hoewel de sjablonen er geweldig uitzien, zouden we willen dat er meer waren. Toch kun je ze allemaal aanpassen om iets unieks te creëren.

U ontvangt ook nieuwsbriefsjablonen en e-mailseries voor specifieke behoeften, zoals productlanceringen, Black Friday-verkopen en alles wat u verder nog nodig heeft. Daarmee zijn landingspagina's inbegrepen, zodat u pagina's kunt bouwen voor productaankondigingen, webinarregistraties en nog veel meer!

Moosend-functies

Voors:

 • Robuuste automatiseringsworkflows
 • Geweldig gratis abonnement met veel functies
 • Creëer onbeperkt datavelden/segmenten

nadelen:

 • Biedt slechts 70 sjablonen
 • Beperkte klantenondersteuning voor een gratis abonnement
 • Biedt geen geweldige integraties van derden zoals andere Automizely-alternatieven

Prijzen

Met Moosend krijg je een voor altijd gratis abonnement. Het omvat rapportage, analyses, onbeperkte e-mails en abonnements-/aanmeldingsformulieren.

Vervolgens heb je Pro, dat $ 10 per maand kost voor vijf teamleden, onbeperkte e-mails en een SMTP-service. Er zijn ook landingspagina's, telefonische ondersteuning en transactionele e-mails.

Enterprise is de laatste optie met een prijs op maat op basis van uw behoeften. Toch kun je maatwerkrapporten, een SLA, 10 teamleden en toegang tot een accountmanager toevoegen.

Moosend prijzen

Voor wie is dit?

Wij vinden dat Moosend ideaal is voor kleine bedrijven en individuele ondernemers. Als u echter denkt dat u ondersteuning nodig heeft, is het gratis abonnement mogelijk niet geschikt.

Goed gelezen: Moosend-alternatieven: de 7 beste concurrenten

7. Druppelen

Veel e-mailmarketingtools noemen zichzelf 'infuuscampagnemakers', maar slechts één biedt dit uitsluitend op basis van de naam. Drip is niet zoals andere softwareproducten voor e-mailmarketing. In plaats daarvan is het uitsluitend bedoeld voor kleine bedrijven en marketeers. Als e-mailautomatisering jouw ding is, dan is dit de tool voor jou!

automatisch alternatieven voor e-mailmarketing

Voordelen

Uiteindelijk is Drip een CRM dat zich richt op e-mailautomatisering. Alles is echter speciaal ontworpen voor e-commercebedrijven.

Drip verdeelt de functies in klantgegevens, optimalisatie, personalisatie en betrokkenheid. Binnen die divisies is e-mailautomatisering het hoogtepunt. Daarom kunt u verschillende segmenten hebben om met klanten in contact te komen op het moment dat zij zich in het koopproces bevinden. Ook dit vergt personalisatie.

Daarmee zorgt optimalisatie ervoor dat u de e-mail op het juiste moment verzendt. Het speelt allemaal samen om een ​​goed geoliede e-mailmachine te worden. Bovendien zult u zeker de kant-en-klare workflows waarderen die u helpen snel aan de slag te gaan. Indien nodig kunt u echter uw eigen maken.

Druppelfuncties

Voors:

 • Functierijk en gericht op e-commerce
 • Diverse integraties
 • Gratis proefperiode zonder creditcard
 • Robuuste CRM-functies

nadelen:

 • Kan prijzig zijn voor afzenders met een laag volume
 • Geen telefonische ondersteuning

Prijzen

De prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op het aantal mensen dat u op uw contactenlijst heeft. Als u 500 of minder heeft, betaalt u $ 19 per maand. Voor 501 tot 2,000 contacten geeft u $ 29 per maand uit.

Bij elk abonnement zit een proefperiode van 14 dagen om te kijken of het je bevalt. Bovendien kunt u sms-berichten toevoegen voor $ 0.015 per verzending. Voor 1,000 sms’jes is dit $ 15 per maand.

Druppelprijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Drip ideaal is voor bedrijven met veel verkeer, meer geavanceerde marketingopties nodig hebben en verschillende segmenten (doelgroepen) voor uw verkeer hebben.

Conclusie

Wij beseffen hoe moeilijk e-mailmarketing kan zijn. U wilt iets dat alles heeft, waar u een e-mail kunt maken en deze zonder gedoe kunt verzenden. Het moet echter ook het publiek versteld doen staan, zodat ze actie ondernemen.

Elk van deze zeven Automizely-alternatieven kan geschikt voor u zijn. Denk na over de voor- en nadelen, de prijzen en aan wie we ze aanbevelen. Op die manier heeft u een basis om te beslissen en kunt u de beste e-mailmarketingsoftware voor uw bedrijf kiezen.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.