Home  /  AllemaalCRMe-mailmarketing  /  Brevo Alternatives: Top Email Service Providers

Brevo Alternatives: Top Email Service Providers

Bedrijven sturen veel e-mails. Zelfs als je een startup hebt, stuur je zeker veel elektronische post naar anderen.

Of het nu gaat om een bonnetje voor een aankoop of een herinnering aan een leeg karretje, u wilt dat ze weten dat u aan ze denkt. Ook wanneer u dergelijke e-mails verstuurt, herinnert het potentiële klanten eraan dat u er bent en dat u beschikbaar bent.

Over het algemeen is het een uitdaging om zelf boeiende en mooi ontworpen e-mails te maken. Je moet weten hoe je moet coderen of een 'cookie-cutter' oplossing gebruiken.

This makes everything look the same. Instead, it’s best to use an email service provider, and Brevo is a popular choice. Let’s learn about it now:

What Does Brevo Provide?

Brevo is a newcomer in the world of ESPs because it was launched only in 2012. It’s not a bad option to pick because it has a decent forever-free plan. If you pay for it, you get more advanced automation, and many startups and medium-sized businesses want that.

Hij rekent iets anders aan dan andere ESP's. U betaalt op basis van het aantal e-mails dat u per maand verstuurt in plaats van het aantal contacten dat u heeft.

Why People Switch from Brevo

With the uniqueness Brevo offers, why are people switching to another email marketing platform? For one, the free plan doesn’t allow you to send very many emails with its limit of 300 a day. That’s not much. As you grow, you’re invariably going to need a paid-tier plan.

Als u meerdere contactpersonen in verschillende e-maillijsten hebt, betaalt u dubbel om ze twee e-mails te sturen.

Another issue is that you have to have a paid plan to use advanced automation and tracking metrics. There are also a few integrations available. Take a look at some of Brevo alternatives to see if one of those might be better for you.

1. MailChimp

MailChimp is typisch de eerste e-mailmarketingtool die opduikt bij zoekopdrachten omdat het de schattige apenmascotte bevat en een geweldig marketingaspect heeft. Het beweert ongeveer 11.000 e-mails per seconde te versturen via het platform.

Dit ESP is een alles-in-één marketingoplossing voor het MKB. Veel mensen genieten van de ingebouwde CRM en alle beschikbare functies.

SendinBlue Alternatieven

Kenmerken

MailChimp biedt verschillende mogelijkheden, maar de meest in het oog springende zijn de mogelijkheden voor contactbeheer en rapportage. Het heeft ook een zeer sterke e-mail editor en verschillende automatiseringssjablonen om u te helpen met het gemakkelijk maken van e-mail responders.

SendinBlue Alternatieven

Onlangs introduceerde het de Customer Journey Builder. Dit helpt u bij het ontwerpen van een pad voor uw klanten om ze om te zetten in verkoop.

Profs:

 • Grondige rapportagemogelijkheden
 • Eenvoudige en uitstekende sjabloon-editor
 • Ruimhartig plan voor altijd

Nadelen:

 • Beperkte automatisering
 • Hoge kosten voor abonnementsplannen

Prijzen

zendingsblauwe alternatieven

Het eeuwige plan geeft u één publiek en 2.000 contacten. U krijgt de websitebouwer, creatieve assistent en marketing CRM erbij. Er zijn ook landingspagina's en formulieren beschikbaar.

Voor $9,99 is het plan Essentials beschikbaar en wordt geleverd met drie doelgroepen en 50.000 contacten. U krijgt de voordelen van de gratis optie en A/B-tests, aangepaste branding, post-stapreizen en alle beschikbare e-mailsjablonen.

Standaard is de volgende op $14,99 en omvat vijf doelgroepen, 100.000 contactpersonen, en alles van Essentials. U hebt ook toegang tot aangepaste sjablonen, optimalisatie van de verzendtijd, dynamische inhoud en aangepaste sjablonen.

Tot slot heb je Premium, dat is $299 per maand en wordt geleverd met een onbeperkt publiek, meer dan 200.000 contacten, en elke functie die beschikbaar is.

Voor wie is het?

MailChimp is ideaal voor wie een CRM nodig heeft en veel integraties wil. Normaal gesproken gaat dit goed werken voor e-commerce bedrijven en creatieven, maar het hoge prijskaartje kan ontmoedigend zijn. Hoewel het gericht is op kleine bedrijven, denken we dat het misschien beter is voor middelgrote of grote bedrijven die geen geavanceerde automatisering nodig hebben.

2. iContact

Als u van een jargonvrije benadering van e-mailmarketing houdt, dan is iContact misschien iets voor u. Het heeft een scala aan functies die goed zijn, maar niet geweldig. Degenen die snel willen beginnen met verzenden zonder dat ze de campagnes moeten maken of beheren, zullen het zeker leuk vinden.

iContact Welkom

Kenmerken

Je zult merken dat iContact een solide lijst met functies heeft. Er is een betrouwbare e-mail editor en je kunt autoresponderberichten maken, maar ze zijn wel eenvoudig.

Met basis segmentatie, landingspagina's en contactbeheer bent u op weg om het verzenden van e-mail te vergemakkelijken.

iContact Functies

Profs:

 • Gepersonaliseerde interface
 • Rechtstreekse navigatie
 • Ondersteuningsopties

Nadelen:

 • Traag om pagina's te laden
 • Geen opties voor het plannen van e-mail
 • Alleen basissegmentatie

Prijzen

Er zijn nogal wat plannen beschikbaar, dus laten we beginnen met de basis:

Met basisplannen krijgt u klantenservice, automatisering van welkomstreeksen, aanpasbare sjablonen en een voorraadbibliotheek met afbeeldingen. U besteedt $15 per maand voor 1.500, $25 per maand voor 2.500 en $45 per maand voor 5.000 abonnees.

iContactprijsbasis

De Pro-plannen bevatten dezelfde functies als de Base, maar u krijgt ook de opties voor het automatiseren van de reeksen voor evenementen, het automatiseren van de reeksen voor promotie en het maken van landingspagina's. Voor dit alles betaalt u $30 per maand voor 1.500, $50 per maand voor 2.500 en $90 per maand voor 5.000 abonnees.

iContact Prijsstelling Pro

Je hebt ook de mogelijkheid om een aangepast plan te hebben voor meer contacten.

Voor wie is het?

iContact is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die geen behoefte hebben aan een complexe e-mailmarketingoplossing en die niet alles willen leren. De functies zijn relatief goed en geven u de basiskennis die u nodig heeft om e-mailcampagnes te beheren en te maken.

3. 3. Zoho CRM

Zoho is een nieuwere optie op de markt, en het heeft een aanzienlijke kracht, verschillende substantiële functies, een intuïtief ontwerp, en integraties van derden. In vergelijking met andere CRM-software-opties is dit geschikt voor vele soorten bedrijven en maakt het groei mogelijk.

Zoho Welkom

Kenmerken

Veel CRM's richten zich op specifieke nichegebieden, zoals rapportage of tracking. Zoho is echter meer up-to-date met mobiele opties en social media-integraties. Het is in de eerste plaats een gecentraliseerde hub voor al uw zakelijke behoeften.

Zoho Eigenschappen

U hebt toegang tot formulieren, enquêtes en diverse e-mail campagne-opties. We vinden het prettig dat de pagina gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is, en het heeft een mobiele app, zodat u onderweg e-mails kunt maken.

Integraties zijn hier de sleutel, dus je kunt Soho gebruiken met QuickBooks en vele andere.

Profs:

 • Integreert met Zoho- en Google-software
 • Analyseert sociale media-informatie
 • Uitgebreide rapporten en doelgerichte mogelijkheden

Nadelen:

 • Neemt veel tijd in beslag voor het opzetten
 • Beperkte aangepaste velden
 • Alle formulieren zijn niet ontworpen om te converteren

Prijzen

Er is geen eeuwigdurend plan, maar je krijgt wel een gratis proefabonnement. Standaard is $18 per maand per gebruiker en omvat meerdere pijplijnen, scoringsregels, aangepaste dashboards, massa-e-mails en workflows.

Professional is de volgende op $30 per maand per gebruiker en omvat alles van Standard. U ontvangt ook Blueprint, SalesSignals, voorraadbeheer, validatieregels en web-to-case formulieren.

Van daaruit verhuist u naar Enterprise voor $45 per maand per gebruiker en krijgt u toegang tot alles van Professional. Er zijn ook multi-user portalen, canvas, het CommandCenter en Zia AI, evenals geavanceerde aanpassingen.

Het laatste is het Ultimate plan met $55 per maand per gebruiker. U krijgt elke beschikbare functie, inclusief verbeterde functielimieten en een proefperiode van 30 dagen.

Zoho-prijzen

Voor wie is het?

Zoho CRM is voor bijna elk type bedrijf. Het biedt een concurrerende prijsstelling, dus het is robuust genoeg voor grote bedrijven. Toch denken we dat het geweldig zou kunnen zijn voor het MKB, hoewel er veel mogelijkheden zijn. Daarom kan het in het begin verwarrend zijn, maar je hebt genoeg ruimte om te groeien.

4. ConvertKit

ConvertKit is een top e-mailmarketingoplossing voor e-commercesites en bloggers. Het richt zich vooral op basis-e-mails die relatief eenvoudig zijn. Dit is met opzet voor het merk omdat het gelooft dat eenvoudig beter is. Wij denken dat het ongebruikelijk is, maar het kan voor veel mensen werken.

ConvertKit Welkom

Kenmerken

Er zijn talloze functies beschikbaar, waaronder mogelijkheden voor het bouwen van formulieren, abonneebeheer en autoresponders. Hoewel er een paar sjablonen zijn, zijn de bewerkingsopties eenvoudig en eenvoudig.

ConvertKit Functies

Profs:

 • Live chat ondersteuning
 • Eenvoudige automatisering
 • Rapporten over de bouw van de landingspagina's

Nadelen:

 • Zeer eenvoudige e-mail editor
 • Geen e-mail sjablonen
 • Hoge prijzen

Prijzen

Het eeuwig-vrije plan is één ding dat je leuk vindt aan ConvertKit. Je hebt onbeperkt verkeer en kunt eindeloze formulieren en landingspagina's maken. Het is ook mogelijk om het domein aan te passen, abonnees te taggen en uitzendingsmails te versturen met 1.000 abonnees.

ConvertKit Prijzen Gratis

Schepper is de volgende op $29 per maand voor 1.000 contacten en verhoogt $20 voor elke 2.000 meer abonnees. Hiermee krijgt u alle voordelen van het gratis plan met integraties, eersteklas ondersteuning en geautomatiseerde e-mailsequenties en -trechters. Het helpt u zelfs om over te stappen van een andere tool.

ConvertKit Pricing Creator

De laatste is Creator Pro voor $59 voor 1.000 abonnees. Nogmaals, het verhoogt $20 voor elke 2.000 abonnees. Je krijgt alles van Creator en een aantal geavanceerde functies. Deze omvatten prioritaire steun, leverbaarheidsrapporten, omleidingsverbindingen, en veel meer.

ConvertKit Pricing Creator Pro

Voor wie is het?

ConvertKit is voornamelijk ontworpen voor e-commerce marketeers en bloggers. Als u zich niet op meer dan één doelgroep wilt richten, zou het voor u moeten werken.

5. 5. Alwetend

Omnisend wordt beschouwd als een omnichannel-marketingoplossing voor e-commerce en andere bedrijven. Het combineert verschillende kanalen in één platform voor een gecentraliseerde hub.

Alwetend Welkom

Kenmerken

U krijgt veel functies met Omnisend, en ze zijn ontworpen om de marketinginspanningen te optimaliseren en te stroomlijnen. Er zijn ingebouwde sjablonen zodat u gepersonaliseerde e-mails kunt maken.

Daarmee krijgt u segmentatie- en automatiseringsfuncties, evenals Facebook Messenger- en SMS-marketingopties.

Amnisend Eigenschappen

Profs:

 • Eenvoudig en gemakkelijk op te zetten
 • Omnichannel-campagnes beschikbaar
 • Grote automatisering

Nadelen:

 • Niet geschikt voor migraties
 • Niet zo intuïtief als anderen

Prijzen

Alwetende prijsstelling

Er is een eeuwigdurend plan met Omnisend. U krijgt 15.000 e-mails per maand voor 500 contacten met e-mailcampagnes, rapporten, inschrijvingsformulieren en meer.

Het standaardplan is $16 per maand voor 15.000 e-mails per maand voor 500 contacten. U kunt alles van het Gratis plan gebruiken, evenals doelgroepsegmentatie, e-mailautomatisering en SMS-campagnes.

Pro is de volgende op $99 per maand voor 15.000 e-mails per maand en 500 contacten. U krijgt de standaardfuncties, evenals geavanceerde rapportage, Google Customer Match, web pushmeldingen en een paar andere.

De laatste is Enterprise, en het beschikt over aangepaste prijzen met een onbeperkt aantal e-mails per maand. Hiermee krijgt u gratis accountmigratie, ondersteuning voor deliverability en een aangepast IP-adres.

Voor wie is het?

Degenen die een multi-channel platform willen, zullen Omnisend zeker leuk vinden. Het werkt goed voor e-commerce merken en andere digitale marketeers.

6. AWeber

AWeber is een bekende ESP omdat het betaalbaar en solide is en goed werkt voor bedrijven van alle soorten en maten. Zelfs als u een beperkte hoeveelheid tijd en middelen heeft, kunt u de eenvoudige ESP-oplossing kiezen en snel aan de slag gaan.

AWeber Welkom

Kenmerken

Wat de functies betreft, staat AWeber niet echt los van de menigte. Wel krijg je dynamische content, A/B-tests, segmentatie en landingspagina's. Het kan ook veel moeilijker zijn om de functies te vinden die u wilt gebruiken, wat betekent dat u iets groots en nuttigs zou kunnen missen.

AWeber-functies

Profs:

 • Geavanceerde analyse
 • Eenvoudig te gebruiken automatiseringsbouwer
 • Oplossingen voor contactbeheer

Nadelen:

 • Basis e-mailbewerking
 • Geen e-mailvoorvertoning
 • Behoefte aan eenvoudigere navigatie

Prijzen

Met AWeber is er een eeuwigdurend gratis plan voor maximaal 500 abonnees. U kunt 3.000 e-mails per maand versturen en beschikt over één lijstprofiel. Er zijn talloze functies inbegrepen, zoals e-mail automatisering, e-mail sjablonen, AMP e-mails en diverse professionele afbeeldingen.

Het Pro-plan is $16,15 per maand, maar wordt jaarlijks gefactureerd, en je krijgt 500 abonnees, onbeperkte lijstprofielen, en onbeperkte e-mail stuurt. U krijgt alles van zijn Gratis plan, evenals geen AWeber branding, gedragsautomatisering, en A/B testen, onder andere.

AWeber-functies

Voor wie is het?

AWeber is geschikt voor bijna iedereen. Het is gemakkelijk te gebruiken, hoewel de navigatie een beetje verwarrend is. Toch werkt het goed voor onervaren marketeers die een ESP nodig hebben en deze nog niet eerder hebben gebruikt. Bovendien zijn er verschillende geavanceerde functies voor ervaren marketingprofessionals.

Conclusie

Though Brevo isn’t horrible for what it is, it could definitely be better. We’ve talked about seven top alternatives for email service providers. If you’re thinking of joining one to make life easier, consider all of these choices before starting your campaigns off right.

Brevo alternatives offer similar features, so it’s a great idea to know about them all. We can’t really tell you which one is best because it depends on various factors. These include your budget and your needs now and in the future. All seven of these ESPs can grow with you, and now you know more about them and can decide what you require.

She is the Marketing Manager of Poptin. Her expertise as a content writer and marketer revolves around devising effective conversion strategies to grow businesses. When not working, she indulges herself with nature; creating once-in-a-lifetime adventures and connecting with people of all sorts.