Home  /  Allese-mailmarketing  / Creëer briljante e-mailcampagnes met deze meer dan 7 TotalSend-alternatieven

Creëer briljante e-mailcampagnes met deze meer dan 7 TotalSend-alternatieven

E-mailmarketingoplossingen bestaan ​​al een tijdje. Bedrijven weten dat ze hen helpen maak geweldige geautomatiseerde e-mails waarop wordt geklikt en geopend.

Met zoveel opties denkt u misschien aan TotalSend. Overweeg voordat u dit doet deze TotalSend-alternatieven. Ze zijn misschien beter of hebben de functies die u nodig heeft, terwijl TotalSend dat niet heeft.

1. CampagneMonitor

Wanneer we ons concentreren op TotalSend-alternatieven, Campaign Monitor misschien iets dat het overwegen waard is. Hoewel het een gedateerd uiterlijk heeft, houdt het alles eenvoudig en heeft het zoveel te bieden, waardoor het een uitstekende oplossing voor e-mailmarketing is.

Campagnemonitor Welkom

Voordelen

Je kunt honderden sjablonen vinden, maar er is ook een drag-and-drop-editor. Dit betekent dat u binnen enkele minuten e-mailcampagnes kunt samenstellen. 

Functies voor campagnemonitor

Met de beschikbare automatisering kunt u een gepersonaliseerd traject voor uw klanten creëren. Stuur e-mails wanneer het publiek wil dat ze inkomsten genereren of iedereen betrokken houden.

Voors:

 • Gemakkelijk te gebruiken de navigatie
 • Transactionele e-mails beschikbaar
 • Begeleiding voor autoresponders

nadelen:

 • Geen landingspaginabouwer
 • Alleen basissegmentatie beschikbaar

Prijzen

Campagnemonitor Prijsbepaling

De prijzen beginnen bij 500 contacten, met Basic voor $ 9 per maand, Unlimited voor $ 29 per maand en Premier voor $ 149 per maand.

Met Basic kunt u slechts 2,500 e-mails per maand verzenden en e-mailondersteuning krijgen. Bovendien krijgt u de belangrijkste marketingfuncties, enkele analyses en marketingautomatisering.

Met het Unlimited-abonnement verzendt u zoveel e-mails als u wilt en kunt u gebruikmaken van de afteltimer, spamtests en functies voor het verzenden van tijdzones.

Premier geeft u toegang tot alle functies. Deze kunnen vooraf gebouwde segmenten, het volgen van links, optimalisatie van de verzendtijd en nog veel meer omvatten.

Voor wie is dit?

Campaign Monitor is ideaal voor alle soorten marketeers, zelfs voor degenen die nieuw zijn. Het heeft veel functies, zodat u complexere campagnes kunt maken of ze eenvoudig kunt houden.

2. Verzendbaan

Sendlane is een van de nieuwere e-mailmarketingtools die er zijn. Degenen die geïnteresseerd zijn in TotalSend-alternatieven willen dit misschien overwegen als ze op zoek zijn naar talloze functies en een groot budget hebben. Toch, vergeleken met TotalSend, Stuurlaan is ongeveer dezelfde prijs, en je krijgt meer.

Sendlane Welkom

Voordelen

U zult de mogelijkheid om tags en lijsten hier te beheren zeker waarderen. Dit betekent dat u klanten tijdens hun reis kunt volgen en kunt bepalen waar ze zich in het koopproces bevinden.

Sendlane-functies

Er is een handige visuele e-maileditor en u beschikt over veel sjablonen en vooraf gebouwde opties om u op weg te helpen. Bovendien kunt u dankzij de geavanceerde segmentatie talloze lijsten maken en alles overzichtelijk houden.

Voors:

 • Geavanceerde automatisering
 • E-mail- en landingspagina-editors
 • Modern, intuïtief ontwerp

nadelen:

 • Hoge kosten
 • Weinig integraties

Prijzen

Sendlane-prijzen

Het Growth-pakket kost $ 99 per maand voor 5,000 contacten en wordt geleverd met talloze functies. Deze omvatten analyses, e-mailsjablonen, automatisering en segmentatie.

Met Pro betaal je €249 per maand voor 10,000 contacten en krijg je dezelfde functies als bij Growth. U krijgt echter ook migratieservices, toegang voor meerdere gebruikers, onboarding-ondersteuning en sms-automatisering.

Er is ook een eenmalige betaling van $ 497, waarmee u het New Customer Education Plan ontvangt. Als je een beginner bent op het gebied van e-mailmarketing, dan is dit de juiste keuze, want je krijgt het Groeiplan voor zes maanden en een online cursus!

Voor wie is dit?

Sendlane is voornamelijk ontworpen voor e-commercewinkels en digitale marketeers. Het beschikt over een uitstekende Shopify-integratie en vele manieren om e-mails te personaliseren.

3. verzender

Afzender wordt al bijna 10 jaar door veel bedrijven over de hele wereld vertrouwd! Deze tool werd onlangs ook erkend als een van de TOP 3 best presterende e-mailmarketingtools. Sender is zeer eenvoudig te gebruiken, zodat iedereen verbluffende campagnes kan maken met uitstekende prestaties en hoge deliverability, ongeacht IT-niveau en kennis!

geplakte afbeelding 0 (16)

Voordelen

Sender biedt veel verschillende functies om klanten te helpen bij het ontwerpen van e-mails, dat kan niemand ontkennen. Met een drag & drop-filter en een sjablonengalerij kan iedereen een meester in e-mailmarketing worden.

geplakte afbeelding 0 (17)

Daarnaast biedt Sender een aangepaste HTML-editor om eenvoudig uw sjablonen vanuit andere programma's over te zetten en zeer betrouwbare e-mails te verzenden, die zonder problemen toegankelijk zijn op elke browser of elk apparaat!

VOORDELEN

 • Hoge e-mailbezorgbaarheid
 • E-mailautomatisering
 • Slimme integraties
 • Toegewijde 24/7 ondersteuning
 • Geavanceerde Analytics

NADELEN

 • Er zouden meer integraties mogelijk zijn.

Prijzen

Screenshot 2021-07-19 bij 12.09.54

Sender is zeer concurrerend als het gaat om prijzen. Er is zelfs een Free Forever-abonnement waarmee u alle beschikbare functies kunt gebruiken. Met dit abonnement kunt u maximaal 2 abonnees hebben en maximaal 500 e-mails per maand verzenden.

Als u op zoek bent naar meer e-mails en abonnees, begint de betaalde optie vanaf $ 11 per maand voor 5 abonnees en tot 000 e-mails. Als het bedrijf groot is, kunt u met Sender maximaal 60 abonnees hebben en 000 e-mails per maand verzenden voor de prijs van $ 200.

Een andere optie die Sender biedt, zijn prepaidtegoeden. Ze beginnen vanaf $35 voor 10 e-mails (u betaalt $000 per 3.53 verzonden e-mails). Hoe meer prepaidtegoeden je krijgt, hoe lager de prijs voor 1000 e-mails is. Bovendien vervallen de credits nooit!

Voor wie is dit?

Of het bedrijf nu groot of klein is, Sender kan ze allemaal bedienen! Door het gebruiksgemak is deze tool zeer geschikt voor nieuwkomers met beperkte kennis over e-mailmarketing. Bovendien heeft Sender een uitstekend helpcentrum, waar tips, trucs en tutorials beschikbaar zijn. Bovendien is Sender's blog zeer nuttig omdat het verdere begeleiding en informatie geeft over e-mailmarketing en bedrijven helpt hun e-mailmarketingspel te verbeteren.

4. ActiveCampaign

ActiveCampaign is ideaal voor mensen die technisch onderlegd zijn. Als u al e-mailmarketingtools gebruikt, vindt u deze wellicht alles wat u nodig heeft. Het kan echter zijn dat beginners een paar weken nodig hebben om aan de slag te gaan.

totalsend-alternatieven

Voordelen

De meeste TotalSend-alternatieven richten zich alleen op e-mailmarketing, maar ActiveCampaign is omnichannel. Het kan uw website helpen (personalisatie) en u kunt zelfs posts op sociale media maken. 

totalsend-alternatieven

Je kunt het ook gebruiken voor chats en andere gesprekken die je voert met medewerkers en klanten. Als dat nog niet genoeg is, kunt u het gebruiken voor instant messaging en sms, wat betekent dat u op verschillende manieren in contact komt met potentiële klanten. 

Voors:

 • Hulp bij het plakken van knoppen
 • Geavanceerde segmentatie
 • Kan uitgebreid gepersonaliseerd worden

nadelen:

 • Moet in de taakvolgorde staan
 • Meer tijd om aan de slag te gaan

Prijzen

ActiveCampaign-prijzen

De prijsstructuur is eenvoudig te volgen voor ActiveCampaign en het begint allemaal met 500 contacten. Met Lite, je betaalt $ 15 per maand voor automatisering, abonnementsformulieren, nieuwsbrieven, segmentatie en nog veel meer.

Plus is de volgende voor $ 70 per maand, inclusief de Lite-functies. U krijgt onder meer ook contactscores, landingspagina's, automatiseringskaarten en sms-marketing.

Professioneel kost $ 159 en geeft je de Plus- en Lite-functies. U krijgt echter ook gesplitste automatiseringen, voorspellende inhoud/verzending, websitepersonalisatie en conversierapporten.

Enterprise is het definitieve plan voor $ 270 per maand. Het biedt u alle functies, zoals een aangepast mailserverdomein, rapportage, gratis ontwerpservices en meer.

Voor wie is dit?

ActiveCampaign is ideaal voor ervaren marketeers en werkt voor elk budget. U kunt complexere campagnes maken en het werkt voor B2C- en B2B-marketeers.

5. Zendloop

Sendloop is een van de nieuwere e-mailmarketingtools die er zijn, maar het is gemakkelijk te gebruiken en de prijsstructuur is indrukwekkend. Dit aanpasbare platform biedt automatisering en segmentatie, wat ideaal is voor digitale marketingdoeleinden.

Sendloop Welkom

Voordelen

Als je een e-mailmarketingtool wilt die doet wat hij belooft, heb je Sendloop nodig. Of u nu shows en evenementen maakt, een bedrijf runt of een e-commerce winkel heeft, u kunt van deze optie profiteren.

Sendloop-functies

U kunt snel contacten importeren naar Stuurloop vanaf andere locaties. Bovendien kunt u eenvoudig e-mails verzenden en maken. Met de functie slepen en neerzetten kunt u de vele e-mailsjablonen moeiteloos personaliseren.

Er is ook een volledig uitgeruste API, rapportage en de mogelijkheid om meerdere gebruikers te hebben.

Voors:

 • Gemakkelijk om uw doelgroep te targeten
 • Hoge leverbaarheidspercentages
 • Eenvoudig te gebruiken interface

nadelen:

 • Er zijn verbeteringen nodig in rapporten en automatisering
 • Blijft nieuwe functies toevoegen zonder klanten hiervan op de hoogte te stellen

Prijzen

Waar zoveel TotalSend-alternatieven falen, is de prijsstructuur, maar Sendloop is anders. U krijgt alle functies die het biedt, maar u betaalt op basis van hoe vaak u e-mails verzendt.

Sendloop-prijzen

Degenen die tweewekelijks, wekelijks of betaal dagelijks $ 9 per maand. Incidentele afzenders betalen alleen $ 10 voor elke 1,000 verzonden e-mails

Voor wie is dit?

Sendloop kan door elke marketeer worden gebruikt, maar richt zich op het helpen van MKB-bedrijven, e-commercewinkels en digitale marketeers. Met de flexibele en aanpasbare automatiseringssoftware kan iedereen deze gebruiken voor digitale advertenties en e-mailmarketingcampagnes.

6. SendBlaster

SendBlaster is een van de unieke TotalSend-alternatieven die vermeld moesten worden. Het is software die u naar uw computer downloadt. Daarom heb je alles wat je nodig hebt en heb je niet per se een internetverbinding nodig om e-mails te maken.

Sendblaster Welkom

Voordelen

Er zijn tal van functies die u leuk vindt aan SendBlaster. Met de lay-outeditor kunt u helemaal nieuwe berichten maken. Kies de kop-, voetteksten, structuur, kleuren en nog veel meer.

Sendblaster-functies

Je hoeft het echter niet allemaal zelf te doen, want er zitten verschillende templates bij de licentie. Zoek ze op per categorie en vind moeiteloos wat je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om de afbeeldingen die u in de e-mail plaatst rechtstreeks in de editor aan te passen. Dit bespaart tijd en helpt u een voorbeeld te krijgen van wat de klant ziet.

Voors:

 • Tal van functies
 • Makkelijk te downloaden
 • Zorg dat alles op uw computer staat

nadelen:

 • Moet de software downloaden
 • Upgrades die niet zijn inbegrepen in de licentiekosten

Prijzen

Omdat SendBlaster e-mailmarketingsoftware is die moet worden gedownload, bedraagt ​​de prijs $129 voor de software zelf. U kunt geld besparen als u meerdere licenties tegelijk koopt. Betaal bijvoorbeeld $ 209 voor twee of $ 271 voor drie. 

Sendblaster-prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk is SendBlaster bedoeld voor elke marketeer die een lokale kopie van de software wil hebben. Het geeft je meer controle over alles, maar je hebt wel de extra ruimte nodig en moet voor elke computer aparte licenties kopen.

7. Verticale respons

Vertical Response is een van de nieuwste e-mailmarketingtools die er zijn. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, maar het heeft beperkte functies. Toch heeft het genoeg om het de moeite waard te maken voor marketeers die in tijdnood zitten.

Verticale reactie Welkom

Voordelen

De e-maileditor is vrij eenvoudig te gebruiken en u kunt op basis van sjablonen een professionele e-mail maken. Het is ook mogelijk om uw branding toe te voegen en wijzigingen aan te brengen om aan uw behoeften te voldoen.

Verticale responsfuncties

U zult de vervolg-e-mails waarderen, die automatisch worden verzonden wanneer u dit opgeeft. Bovendien kunt u tijd besparen met de geautomatiseerde series en autoresponders. Hierdoor kunt u uw boodschap overbrengen wanneer klanten deze het meest nodig hebben.

Voors:

 • E-mailvoorbeeld
 • Eenvoudige gebruikersinterface
 • Begeleide onboardinghulp

nadelen:

 • Alleen basissegmentatieopties
 • Moeilijk om de contacten te beheren

Prijzen

Verticale responsprijzen

Met Vertical Response kun je kiezen voor het Basic-abonnement dat begint bij $ 11 per maand of het Pro-abonnement voor $ 16 per maand. Beide zijn gebaseerd op de grootte van uw e-maillijst.

Basic geeft je alle kernfuncties en je hebt een onbeperkt aantal landingspagina's, ondersteuning voor live chatsessies, aanpasbare pop-upformulieren, geautomatiseerde vervolg-e-mails en meer.

Pro biedt dezelfde functies, maar u beschikt ook over geavanceerde rapportage, A/B-testen en beoordelingen van leveringspercentages. 

Voor wie is dit?

Vertical Response is geschikt voor freelancers en kleine bedrijven die niet veel tijd willen besteden aan het maken van hun campagnes. Het is nuttig voor degenen die onervaren zijn en snel aan de slag willen.

8. ik Contacteer

iContact beweert dat het een betaalbare e-mailmarketingtool is. Hoewel het niet de goedkoopste op de markt is, heeft het wel redelijke prijzen. Er zijn een aantal goede functies die goed werken voor de meeste bedrijven en ondernemers, en het is gemakkelijk te gebruiken.

iContact Welkom

Voordelen

Wanneer u voor iContact kiest, kunt u genieten van de drag-and-drop-editor, die het maken van e-mail veel eenvoudiger maakt. Ook zijn er diverse templates en afbeeldingen beschikbaar.

iContact-functies

Er zijn een paar automatiseringsmechanismen en het is mogelijk om lijsten te segmenteren, hoewel deze functie niet goed ontwikkeld is. Toch zijn er veel integraties en opties voor meerdere gebruikers beschikbaar.

Voors:

 • Gemakkelijke navigatiehulpmiddelen
 • Nuttige ondersteuning
 • Gepersonaliseerde interface

nadelen:

 • Weinig segmentatiemogelijkheden
 • Pagina's laden langzaam

Prijzen

Er zijn twee sets abonnementen, waaronder Base en Pro. Basisabonnementen bieden u aanpasbare sjablonen, een afbeeldingsbibliotheek, welkomstautomatisering en geweldige klantenservice. Verwacht $ 15 per maand te betalen voor 1,500 abonnees, $ 25 per maand voor 2,500 en $ 45 per maand voor 5,000 abonnees.

iContact-basisprijzen

Met het Pro-abonnement krijgt u dezelfde functies als het Basisabonnement, maar krijgt u ook win-back-automatiseringen, automatiseringen voor evenementenpromotie en het maken van landingspagina's. Je gaat $30 per maand betalen voor 1,500 abonnees, $50 per maand voor 2,500 en $90 per maand voor 5,000 abonnees.

iContact Pro-prijzen

Voor wie is dit?

iContact is in de eerste plaats geschikt voor beginners en MKB-bedrijven die geen hoog budget hebben voor e-mails. U hoeft geen tijd te besteden aan het leren kennen van het systeem, en het heeft een intuïtieve interface.

9. Druppelen

Drip is een geweldige CRM ontworpen voor e-commerce winkels. Als onderdeel van de hier genoemde TotalSend-alternatieven doet het meer, maar kost het ook minder. Uiteindelijk kunt u het gebruiken om de verkoop te maximaliseren en de waarde voor de klant te vergroten.

Druppel Welkom

Voordelen

In de eerste plaats biedt Drip talloze integraties en daarom is het zo populair bij e-commercemerken. U krijgt echter ook e-mailanalyses waarmee u kunt zien hoe goed uw campagnes presteren.

Druppelfuncties

Ook segmentaties en automatiseringen zijn essentieel. Ze helpen u bij het maken van lijsten, het sorteren van contacten en het verzenden van berichten op het juiste moment. 

Bovendien krijgt u ook tracking voor gebeurtenissen en gedrag. Er zijn ook aanpasbare formulieren en een krachtige API om van te genieten.

Voors:

 • CRM inbegrepen
 • Sterke automatiseringen
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Duurder
 • Heeft betere sjablonen nodig

Prijzen

Prijzen zijn gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Met slechts 500 mensen op de rekening betaalt u $ 19 per maand. Voor deze prijs krijg je na de proefperiode alle kernfuncties en een paar extraatjes.

Druppelprijzen

Voor wie is dit?

Drip is voornamelijk ontworpen voor eigenaren van e-commerce winkels. De hogere prijs kan echter een afschrikmiddel zijn voor degenen die momenteel een laag budget hebben.

Conclusie

Nu u over deze TotalSend-alternatieven heeft gelezen, is het tijd om uw keuze te maken. Misschien vindt u het nog steeds een beetje uitdagend om er een te kiezen, maar vergeet niet dat u de gratis proefperiode kunt gebruiken en van gedachten kunt veranderen.

E-mailmarketing is nog steeds een effectieve manier om potentiële klanten en trouwe fans te bereiken. Het is gewoon een kwestie van de juiste oplossing vinden om het u gemakkelijker te maken.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.