Remarkety integration

Grow your Remarkety email list with Poptin

Gain more leads through customized pop-ups, contact forms, and experience increased revenue and improved sales!

What is Remarkety?

Remarkety is an eCommerce marketing automation platform, one of the first to use data-driven and behavioral marketing as effective ways to acquire and retain customer relationships. Through personalized automated email and social media campaigns, Remarkety is able to deliver innovative strategies and high conversion rates better than most in the digital industry. One of its clients even experienced a 700% increase in email revenue through Remarkety, and now many more clients are enjoying the same victory as time progresses, with a promise of continuous innovation and improvement.

Mangkene Apa sing Bisa ditindakake Poptin Kanggo Sampeyan

Cocog kanggo agensi digital, pemasar online, blogger, portal lan
Pamilik situs web eCommerce sing pengin:

Nambah pengunjung
pertunangan

Kanthi Poptin, sampeyan bisa nganakake survey, entuk saran, lan nawakake pengunjung konten konten liyane sing bakal disenengi.

Get more Remarkety email subscribers

 

Nambah tarif langganan nganti kaping pirang-pirang nggunakake poptins sing ditampilake ing wektu sing tepat.

Nangkep petunjuk liyane
lan adol

Pengin luwih akeh petunjuk? Nglayani pengunjung sing relevan adhedhasar prilaku sing unik lan ningkatake tarif konversi kanthi substansial.

Ngurangi kranjang blanja
ditinggalake

Pelanggan potensial ngrancang mbuwang keranjang belanja? Pilih tawaran sing ora bisa nolak lan nambah dodolan kanthi cepet!

Gawe Poptins ing Menit Nggunakake Editor Seret & Selehake

  • Editor Advanced Drag & Drop kanggo kustomisasi sing sederhana
  • Akeh kualitas dhuwur, siyap nggunakake template sing bisa dipilih
  • Nambah utawa mbusak kolom, gambar lan elemen saka cithakan apa wae
  • Desain responsif lan tampilan poptins ing seluler
  • Ora butuh katrampilan coding

Statistik ing Driji Sampeyan

  • Goleki data kanggo wates wektu sing ditemtokake babagan jumlah pengunjung, tingkat ekspos lan konversi poptins sing digawe
  • Tampilan grafis kanggo analisis sing gampang