Home  /  Allesemail marketing  / Klaviyo-prijzen: krijgt u de beste waarde voor uw e-mails?

Klaviyo-prijzen: krijgt u de beste waarde voor uw e-mails?

Klaviyo-prijzen: krijgt u de beste waarde voor uw e-mails?

In zo'n competitief ondernemingsklimaat moet een groeiend bedrijf alle middelen waarover het beschikt inzetten om de concurrentie een stap voor te blijven. Dit betekent dat het hebben van een goede e-mailmarketingstrategie essentieel is.

Er zijn er zoveel geweldig e-mail automatisering platforms waaruit u in 2023 kunt kiezen. Als u een aanzienlijke stijging van uw verkoopcijfers gaat zien, moet u vertrouwen op de juiste. Klaviyo is de laatste tijd voor veel succesvolle bedrijven uitgegroeid tot hét e-mailautomatiseringsbedrijf. 

Als toonaangevend e-mailmarketingbedrijf heeft Klaviyo verschillende tariefplannen om aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven te voldoen. In dit artikel worden deze prijsopties besproken en kunt u de juiste optie voor uw bedrijf bepalen.

Welke Klaviyo-abonnementen passen bij jou, en waarom?

Klaviyo e-mailmarketing

Veel bedrijven maken zich schuldig aan het kiezen van de verkeerde prijsplannen bij het integreren van Klaviyo met hun email marketing strategie. Dit heeft het potentieel om óf een grote druk op uw budget uit te oefenen, óf uw bedrijf te binden aan een plan dat niet toereikend is om aan de basisbehoeften te voldoen.

Bij het kiezen van het juiste tariefplan voor een e-mailautomatiseringsplatform helpen de volgende tips u bij het maken van de juiste keuze:

 • Overweeg uw behoeften

Het lijkt misschien een voor de hand liggend uitgangspunt, maar u zult verrast zijn hoe sommige bedrijven moeite hebben met het identificeren van hun behoeften als het gaat om marketingstrategieën. Klaviyo heeft zijn prijsplannen handig zo gestructureerd dat ze geschikt zijn voor alle soorten bedrijven.

Kijk goed naar uw doelen en het soort e-mails dat u regelmatig verzendt, en bepaal welk plan het beste bij uw wensen past. De grootste aanwijzing voor uw zakelijke behoeften is de grootte van uw e-maillijst. Dit zal bepalen welk Klaviyo-plan het beste voor u is.

 • Kijk naar de prijsniveaus

Als je naar de prijspagina van Klaviyo kijkt, is het eerste wat je opvalt dat de verschillende abonnementen duidelijk worden weergegeven, met details over wat elke optie inhoudt. U moet de tijd nemen om elk prijsniveau te bekijken en te vergelijken met uw e-mailmarketingbudget. 

Elk prijsniveau toont het aantal e-mails of sms-berichten dat u per maand kunt ontvangen, zodat u eenvoudig de beste voor uw bedrijf kunt kiezen op basis van uw huidige e-mailmarketingactiviteiten.

 • Er is een gratis proefperiode, dus probeer het!

Als u niet zeker weet of Klaviyo geschikt is voor uw bedrijf, is dat geen probleem. Klaviyo biedt nieuwe gebruikers een handige gratis proefperiode van 14 dagen. Twee weken is meer dan genoeg tijd om te zien hoe geweldig dit e-mailautomatiseringsplatform is, en zijn potentieel om u te helpen enorm te genieten boost in de verkoop.

 • Praat met een expert

Het is begrijpelijk dat het, met zoveel e-mailmarketingbedrijven, lastig kan zijn om de beste voor uw bedrijf te vinden. Dit geldt vooral als je nog nooit eerder een e-mailautomatiseringsplatform hebt gebruikt. Waarom spreekt u niet met een Klaviyo-expert om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen?

Aanbevolen lezen: Optimonk-prijzen: is het echt de moeite waard om ervoor te betalen in 2023? 

De prijsplannen opsplitsen

Het belangrijkste dat u moet begrijpen wanneer u overweegt Klaviyo te gebruiken voor uw e-mailautomatisering, is hoe de tariefplannen zijn gestructureerd. In het zakenleven telt elke dollar. U moet de juiste optie kiezen, zodat u het maximale uit uw marketingbudget haalt.

Klaviyo-prijzen

Klaviyo heeft drie tariefplannen die u kunt overwegen, namelijk:

 • Free Trial

Het is altijd geweldig om te beginnen met een gratis proefperiode wanneer u een nieuw e-mailautomatiseringsplatform uitprobeert. Met Klaviyo kunt u beginnen met het bepalen van het aantal e-mailcontacten dat u heeft, zodat het platform u naar het beste tariefplan kan leiden.

De gratis proefperiode is beschikbaar, ongeacht hoeveel e-mailcontacten u heeft, dus zelfs grote bedrijven kunnen er gebruik van maken. De e-mailautomatiseringsdiensten zijn echter beperkt tot slechts 500 maandelijkse e-mails. Dit is nog steeds een goede deal als je alleen maar een idee wilt krijgen van de service.

Je krijgt ook 150 sms- en mms-tegoeden. Het aantal benodigde credits voor elk bericht verschilt per land. Als u zich bijvoorbeeld in de VS bevindt, kost elke sms u één tegoed, terwijl voor een mms drie tegoeden worden afgetrokken. Bij de service zijn geen sms-/mms-providerkosten inbegrepen.

E-mailondersteuning is alleen de eerste 60 dagen beschikbaar. Daarna moet u overstappen naar de betaalde dienst. Het mooie van de gratis proefperiode van Klaviyo is dat deze alle belangrijke aspecten van de service omvat, zodat u echt kunt ervaren hoe het zal zijn om de service regelmatig te gebruiken. 

 • E-mail

Zodra u heeft vastgesteld dat Klaviyo zeer geschikt is om aan al uw e-mailautomatiseringsbehoeften te voldoen, wordt het tijd om een ​​tariefplan te kiezen dat in de toekomst goed voor u zal werken. Een van de eenvoudigste oplossingen die nuttig zijn gebleken voor een breed scala aan klanten is het prijsplan voor alleen e-mail.

Met deze optie kunnen bedrijven die regelmatig communiceren met tussen de 251 en 500 contacten alle e-mailautomatiseringsdiensten krijgen die ze nodig hebben voor slechts $ 20 per maand. Hoe meer e-mailcontacten u heeft, hoe hoger de prijs zal zijn. Grote bedrijven die interactie hebben met maar liefst 150,000 contacten kunnen rekenen op een bedrag van maximaal $1,955 per maand.

Wanneer u de goedkoopste optie kiest, wordt dit plan geleverd met veel geweldige services, zoals 5,000 e-mails die elke maand worden verzonden. Je krijgt ook 150 sms- en mms-tegoeden, evenals e-mail- en chatondersteuning.

Er is een gratis bètaversie voor mobiele pushmeldingen waarmee u nog meer klanten kunt bereiken. Als u klaar bent om de strijd aan te gaan met uw concurrenten, is het e-mailprijsplan een goede optie.

Persoon die een telefoon vasthoudt en e-mails bekijkt
 • E-mail en sms

In plaats van u alleen te richten op technisch onderlegde klanten die hun e-mails regelmatig controleren, kunt u uw bereik vergroten door via sms-berichten contact op te nemen met andere klanten. Door sms-berichten te combineren met uw e-mailautomatiseringsstrategie, kunt u al uw marketingbasissen dekken.

Klaviyo biedt dit soort diensten aan voor slechts $ 35 per maand als je minder dan 500 contacten hebt. Om maximaal 150,000 contacten te bereiken, moet u $ 1,970 per maand opzij zetten. U krijgt alle reguliere diensten die u krijgt van het e-mailprijsplan, maar deze keer geldt dit voor zowel e-mail- als sms-platforms.

De vooruitstrevende ontwikkelaars van Klaviyo realiseerden zich dat bedrijven met veel meer dan 150,000 contacten per maand kunnen communiceren. Hoewel er geen prijsplan bestaat voor dit aantal contacten, kunnen bedrijven rechtstreeks met het e-mailautomatiseringsbedrijf onderhandelen over een plan op maat.

Automatiseer uw e-mailstrategie met pop-ups

Poptin-integratie met Klaviyo voor e-mailmarketing

Als u in 2023 nog geen effectieve e-mailmarketingstrategie heeft bedacht, verliest u veel potentiële omzet aan uw concurrenten. E-mailautomatiseringsbedrijven, zoals Klaviyo, kunnen u voorzien van de nodige pop-ups en chatondersteuning om u met kop en schouders boven de rest uit te steken.

Als onderdeel van zijn diensten kunt u met Poptin naadloos integreren met Klaviyo, uw e-maillijst laten groeien en uw klantenbestand vergroten. U kunt genieten van een verscheidenheid aan gespecialiseerde diensten, zoals in-line formulieren en op maat gemaakte pop-ups. 

A Poptin-Klaviyo-integratie zal u toelaten om:

 • Verminder het aantal klanten dat hun winkelwagentjes verlaten halverwege.
 • Geniet van meer leads die resulteren in daadwerkelijke verkopen.
 • Verhoog het aantal Klaviyo-e-mailabonnees exponentieel.
 • Verbeter de manier waarop u omgaat met de bezoekers van uw website.

Alle verschillende e-mailmarketingstrategieën die u gebruikt, zijn ontworpen om te groeien leadconversies en u helpen meer omzet te behalen. Het integreren van Poptin met uw e-mailmarketingplatform is een van de beste manieren om dat te doen. 

Aanbevolen lezen: Zijn de Wisepops-prijzen nog steeds de moeite waard voor het optimaliseren van uw leads?

Conclusie

Heeft u het punt bereikt waarop niets wat u doet lijkt te resulteren in meer verkoopcijfers voor uw bedrijf? Lijkt het erop dat uw concurrenten uw potentiële klanten altijd een stap voor zijn? Misschien is het tijd om te overwegen om te investeren in e-mailautomatiseringsdiensten als onderdeel van uw algemene marketingstrategie.

Door Poptin te gebruiken, kunt u eenvoudig integreren met Klaviyo en profiteren van een breed scala aan e-mailmarketingdiensten die op maat zijn gemaakt voor een bedrijf in uw situatie. Nadat u de gratis demo heeft uitgeprobeerd, kunt u kiezen uit verschillende tariefplannen die passen bij de behoeften van uw organisatie. 

Deze diensten van Klaviyo zijn zeer betaalbaar, wat betekent dat er geen excuus is om uw bedrijf de toegang tot zo’n effectieve e-mailmarketingtool te ontzeggen. Vanaf slechts $ 20 per maand kunt u 500 contacten bereiken! 

Gezien het verkooppotentieel dat dit soort bereik heeft, zou de integratie van Poptin met Klaviyo bovenaan uw e-mailmarketingstrategie voor 2023 moeten staan.

Idongesit 'Didi' Inuk is een contentmarketeer bij Poptin. Ze wordt gedreven door gesprekken over technologische producten en de impact die ze hebben op de mensen waarvoor ze zijn gemaakt.