Home  /  Allesemail marketing  / Breng een betere verbinding met klanten tot stand met UniSender-alternatieven

Breng een betere verbinding tot stand met klanten met UniSender-alternatieven

E-mailmarketing heeft een lange weg afgelegd. Het is nu mogelijk om online of gedownloade software te gebruiken om opmerkelijke e-mails te maken waar mensen op willen klikken.

Het goede nieuws is dat e-mail nog steeds de beste manier is om met potentiële klanten en trouwe fans te communiceren. Er zijn echter zoveel opties dat het moeilijk is om erachter te komen welke u moet gebruiken.

We hebben de beste UniSender-alternatieven bedacht om u te helpen de juiste keuze te maken. Lees over elk ervan om erachter te komen welke e-mailmarketingoplossing het beste bij u past.

1. Klaviyo

Klaviyo wordt beschouwd als een hybride e-mailmarketingtool omdat het ook dienst doet als realtime engagement-engine. We vinden het leuk dat het een indrukwekkende lijst met integraties heeft, dus de meeste e-commerceplatforms zijn beschikbaar.

Unisender-alternatieven

Voordelen

De beschikbare functies voor Klaviyo zijn overvloedig vergeleken met die van Klaviyo alternatieven. U kunt essentiële gegevens over uw klanten verzamelen en opslaan. Op die manier kunt u de groei stimuleren en laten zien dat u erom geeft.

Je zult ook ontdekken dat er talloze personalisatieopties en formulieren zijn om te maken. Op deze manier kunt u uw klantenbestand opbouwen en iedereen tevreden houden.

Unisender-alternatieven

Als dat nog niet genoeg is, zijn er rapportage- en segmentatietools waarmee u alles kunt analyseren. Wanneer u er klaar voor bent, kunt u dankzij sociale advertenties, automatiseringen en sms-functies handelen op basis van wat uw klanten willen.

Iedereen kan bij Klaviyo precies krijgen wat hij of zij nodig heeft, waardoor het een van de beste UniSender-alternatieven is die er zijn.

Voors:

 • Veel integraties
 • Robuuste en tijdbesparende tools
 • Makkelijk te gebruiken

nadelen:

 • Weinig geavanceerde automatiseringsworkflows
 • Stijve sjablonen 

Prijzen

De prijsstructuur voor Klaviyo is gemakkelijk te begrijpen. Voor 500 contacten betaal je $ 20 per maand voor e-mailmarketing, inclusief onbeperkte verzendingen en ondersteuning. Voor $ 5 meer kun je sms-berichten toevoegen.

Unisender-alternatieven

Voor wie is dit?

Klaviyo is ontworpen voor online bedrijven, waaronder dienstverleners en detailhandelaren. Marketeers van kleine bedrijven zullen het zeker ook waarderen.

2. Moosend

Moosend is een topkeuze voor e-mailmarketingsoftware omdat het krachtig en gebruiksvriendelijk is. Ondanks de vele UniSender-alternatieven die er zijn, is deze betaalbaar en heeft hij de functies waar je naar verlangt.

Unisender-alternatieven

Voordelen

In de eerste plaats is e-mailmarketing de belangrijkste functie, en u zult de drag-and-drop-editor zeker waarderen. U kunt echter ook landingspagina's maken (op het betaalde abonnement) en nieuwsbrieven maken die schitteren.

Moosend-functies

Elke marketeer weet hoe belangrijk analytics en rapportage kunnen zijn, en jij krijgt die tools ter beschikking. Bovendien zijn automatisering, abonnementsformulieren, tracking en vele integraties beschikbaar.

Goed gelezen: Moosend-alternatieven in 2021: de 7 beste concurrenten

Voors:

 • Uitstekend gratis plan
 • Integraties met Mailchimp en WordPress
 • Goede hulp

nadelen:

 • Om de meeste functies te kunnen gebruiken, moet u een betaald abonnement aanschaffen
 • Het kan moeilijk zijn om op te zetten

Prijzen

Moosend prijzen

Met het Forever-Free-abonnement krijgt u alle kernfuncties gratis. Dit omvat een aantal rapportages en analyses, een paar formulieren en de mogelijkheid om onbeperkt e-mails te verzenden.

Pro is het volgende abonnement en kost $ 10 voor 1,000 abonnees. U kunt beschikken over vijf teamleden, een SMTP-service, tools voor het maken van landingspagina's en transactionele e-mails.

Enterprise is ook beschikbaar voor een aangepaste prijs op basis van het aantal abonnees. Hiermee kunt u beschikken over 10 teamleden, een Service Level Agreement, aangepaste rapportage en hulp bij de migratie.

Voor wie is dit?

Moosend is een uitstekend platform voor ervaren en beginnende marketeers. Als u een one-stop-shop wilt voor al uw e-mailmarketingbehoeften, dan is deze geschikt voor u.

3. Benchmark e-mail

Benchmark Email is uitsluitend gericht op gebruiksgemak en installatiegemak. Het is een goed ontworpen oplossing voor e-mailmarketing, maar het ontbreekt aan segmentatie en andere functies.

Benchmark-e-mail Welkom

Voordelen

Met Benchmark Email is het eenvoudiger dan ooit om leads te genereren. U kunt lijsten samenstellen met verschillende abonneeformulieren die naadloos samenwerken met enquêtes, opiniepeilingen en websites. 

Iedereen kan prachtige e-mails en complexe campagnes maken met de drag-and-drop-editor. Bovendien zijn er een paar sjablonen beschikbaar om u op weg te helpen. 

Benchmark-e-mailfuncties

Automatisering is koning als het gaat om e-mailmarketingtools. U kunt op het juiste moment relevante aanbiedingen naar uw contacten sturen. De eenvoudige automatiseringstools kunnen helpen bij de follow-ups, zodat de verkoop binnenstroomt.

Voors:

 • Intuïtieve interface
 • Live chat ondersteuning
 • Georganiseerde navigatie

nadelen:

 • Basisfunctionaliteit voor aanmeldings- en landingspaginaformulieren
 • Weinig geavanceerde segmentatiekeuzes

Prijzen

Unisender-alternatieven

Er is een forever-free abonnement als u voor Benchmark Email kiest. Hiermee kunt u slechts 250 e-mails per maand verzenden, maar u krijgt wel basisrapportage, leadgeneratie en een paar automatisering.

Degenen die meer moeten verzenden, vinden misschien het Pro-abonnement leuk, dat $ 15 per maand kost voor 500 contacten en onbeperkt verzenden. U krijgt geavanceerdere tools en leadgeneratie. Bovendien zijn er betere automatiseringen.

Enterprise wordt op maat gemaakt op basis van uw wensen en contactwensen. Hiermee hebt u toegang tot een speciaal IP-adres, white-labeling voor e-mail en geavanceerde automatiserings- en rapportagefuncties.

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is Benchmark Email geschikt voor degenen die zonder gedoe complexe campagnes willen maken. Het sluit echter enkele van de beste functies uit die andere UniSender-alternatieven hebben, dus wees voorzichtig.

4. Constant contact

Voor degenen die UniSender-alternatieven willen, is Constant Contact iets om te overwegen. Deze e-mailmarketingtool combineert bruikbaarheid en functionaliteit moeiteloos. U kunt het snel instellen en een op maat gemaakte aanpak krijgen voor het verzenden van e-mails.

Constant contact Welkom

Voordelen

Er zijn talloze sjablonen beschikbaar voor gebruik met Constant Contact. Dit zorgt ervoor dat u de juiste e-mail voor uw groep of behoeften maakt. 

Constante contactfuncties

Met de beschikbare automatiseringen kunt u nieuwe contacten verwelkomen, leads koesteren en gemakkelijker met uw publiek communiceren. Maak de e-mail en deze wordt verzonden wanneer het tijd is.

Goed gelezen: 4 Constante contactalternatieven met de laagste tarieven

Voors:

 • Maatschappelijke hulp
 • Uitstekend contactbeheer
 • Intuïtieve interface

nadelen:

 • Basisbouwers van landingspagina's
 • Geen segmentatieopties

Prijzen

Constante contactprijzen

Het e-mailabonnement kost $ 20 per maand, maar dit is gebaseerd op het aantal contacten dat u heeft. Hiermee krijgt u e-commercemarketing, donatiefuncties, A/B-testen, autoresponders, rapportage, tracking en verschillende sjablonen.

Met Email Plus betaal je $ 45 per maand op basis van het aantal contacten. U krijgt alle functies van het eerste plan. U ontvangt echter ook RSVP's, opiniepeilingen, enquêtes, kortingsbonnen en dynamische inhoud.

Voor wie is dit?

Constant Contact biedt veel geavanceerde functies, waardoor het geschikt is voor alle soorten e-mailmarketeers. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken, zodat beginners meteen aan de slag kunnen. Verwacht echter een groot budget nodig te hebben om er het maximale uit te halen.

5. Reactie terug krijgen

Bij het zoeken naar UniSender-alternatieven is Getresponse wellicht de juiste keuze. Deze krachtige oplossing voor e-mailmarketing en e-commerce biedt personalisatie en geavanceerde segmentatie. Bovendien is het gemakkelijk te navigeren en klaar voor actie.

GetResponse Welkom

Voordelen

E-mailmarketing is essentieel, en met GetResponse heeft u toegang tot lijstbeheer en transactionele e-mails (tegen een kleine vergoeding) en kunt u moeiteloos e-mails maken. Je hebt ook analyses en autoresponders om je te helpen.

GetResponse-functies

We houden van het trechtersysteem, dat je door elke stap van het proces leidt. Het is een beetje anders dan andere e-mailmarketingtools, dus het kan even duren voordat u eraan gewend bent. Toch zul je met deze optie meer leads en verkopen zien.

Goed gelezen: 4 GetResponse-alternatieven voor kleine bedrijven

Voors:

 • Strakke interface
 • Gratis cursussen voor e-mailmarketing
 • Creëer marketingtrechters

nadelen:

 • Duurt even om in te stellen
 • Beperkte aanpassing voor sjablonen

Prijzen

GetResponse-prijzen

Basic is het eerste abonnement en kost $ 15 per maand voor 1,000 contacten. U kunt e-producten verkopen, één verkooptrechter, onbeperkte leadtrechters en autoresponders hebben.

Plus is $ 49 per maand voor 1,000 contacten. Hiermee krijg je alles van Basic, maar je krijgt vijf verkooptrechters, drie gebruikers, webinars en vijf automatiseringsworkflows.

Professional is de volgende voor $ 99 per maand voor 1,000 contacten. Hier krijg je alles van het Plus-abonnement, maar krijg je ook pushmeldingen, onbeperkte automatiseringen en kun je vijf gebruikers hebben.

Max is een gepersonaliseerd abonnement met aangepaste prijzen. U krijgt alle beschikbare functies, inclusief adviesdiensten, SSO, een speciaal IP-adres, webinars en nog veel meer.

Voor wie is dit?

In de eerste plaats is GetResponse geschikt voor degenen die hulp nodig hebben om aan de slag te gaan. Zelfs ervaren gebruikers kunnen er gemakkelijk doorheen, omdat de stappen eenvoudig te volgen zijn. Bovendien groeit het met u mee en is het ideaal voor e-commercemarketeers.

6. Omnisend

Omnisend-munten zelf als een omnichannel automatiseringsplatform voor al uw marketingbehoeften. U kunt verschillende kanalen en automatiseringsworkflows gebruiken om naadloos te communiceren met pushmeldingen, sms en e-mail.

Omnisend Welkom

Voordelen

Het is gemakkelijk om geweldige e-mails te maken en ze kunnen worden gekocht. Dit betekent dat klanten in de e-mail op een product kunnen klikken en naar de winkel worden geleid om het te kopen. Er zijn drag-and-drop-editors en verschillende sjablonen.

Omnisend-functies

U krijgt ook automatisering en segmentatie, waarmee u de boodschap kunt personaliseren en de verkoop kunt stimuleren met vooraf gebouwde workflows. 

Goed gelezen: Omnisend-alternatieven: 4 geavanceerde e-mailmarketingplatforms

Voors:

 • Functie Productkiezer
 • Gebruiksvriendelijke aanpak
 • Veel integraties

nadelen:

 • Kan thema's niet aanpassen
 • Moet informatie invoeren bij het lanceren van sociale-mediacampagnes

Prijzen

Omnisend prijzen

Met het Forever-Free-abonnement kunt u 500 contacten hebben en 15,000 e-mails per maand verzenden. U krijgt basisrapportage, e-mailmarketing en verschillende aanmeldingsformulieren.

Standaard kost $ 16 per maand voor 500 contacten, en je kunt 15,000 e-mails per maand verzenden. Hiermee krijg je alles van het gratis abonnement, inclusief doelgroepsegmentatie, automatiseringen, sms-campagnes en 24/7 ondersteuning.

Pro wordt met $ 99 per maand als de beste prijs beschouwd voor 15,000 e-mails en 500 contacten. Je krijgt alle standaardfuncties, maar je krijgt ook geavanceerde rapportage, pushmeldingen, Facebook Audiences, Google Match en meer.

Enterprise is de laatste optie voor een prijs op maat op basis van uw wensen. U krijgt alle beschikbare functies, waaronder hulp bij de bezorging, een aangepast IP-adres en migratie van e-mailaccounts.

Voor wie is dit?

Omnisend is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Als u het meeste uit uw e-mailmarketing wilt halen en voor alles een one-stop-shop wilt hebben, dan is dit de juiste keuze.

7. Zendloop

Sendloop is een van de UniSender-alternatieven die u zeker leuk zult vinden. Het heeft een breed scala aan functies, is gemakkelijk te gebruiken en werkt goed voor verschillende bedrijven en digitale marketeers.

Sendloop Welkom

Voordelen

Het is gemakkelijk om Sendloop te gebruiken en u kunt binnen slechts twee minuten e-mails maken zodra u zich aanmeldt. Bovendien kunt u snel al uw contacten importeren, zodat ze op één plek staan ​​en gemakkelijk te ordenen zijn.

sendloop-functies

U gaat moeiteloos e-mail maken, zelfs als u de voorkeur geeft aan HTML-oplossingen. De drag-and-drop-editor zorgt ervoor dat alles eenvoudig wordt gemaakt. Bovendien zijn er sjablonen die u kunt wijzigen en personaliseren.

Goed gelezen: Sendloop-alternatieven: waar u in 2021 rekening mee moet houden

Voors:

 • Kosteneffectieve oplossing
 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Uitstekende integraties

nadelen:

 • Weinig trainingsmogelijkheden
 • Problemen met rapporten en automatisch uitloggen

Prijzen

Sendloop-prijzen

De prijsstructuur van Sendloop is eenvoudig. U betaalt $ 9 per maand en kunt regelmatig e-mails verzenden (elke dag, tweewekelijks of wekelijks).

Als u niet zo vaak een e-mail verzendt, overweeg dan om af en toe een abonnement te nemen. Betaal gewoon $ 10 voor elke 1,000 e-mails die u verzendt. U kunt credits kopen en deze op elk gewenst moment gebruiken.

Voor wie is dit?

Sendloop is ideaal voor bijna iedereen. Dit omvat MKB-bedrijven, e-commercewinkels en makers van inhoud. 

8. E-mail Octopus

Wat UniSender-alternatieven betreft, is Email Octopus een goede keuze. Het is innovatief en werkt goed met Amazon SES. Omdat het goedkoop is, is het geschikt voor elk budget.

E-mailOctopus Welkom

Voordelen

U krijgt tal van vooraf ontworpen sjablonen waarmee u eenvoudiger en sneller een e-mail kunt maken. Bovendien kunt u het aanpassen met de editor. 

EmailOctopus-functies

Het is ook mogelijk om uw campagnes op de automatische piloot te zetten. Met de geautomatiseerde welkomstreeks kunt u nieuwe abonnees bereiken. Bovendien zijn er eenvoudige druppelcampagnes om de merkbekendheid te vergroten.

Goed gelezen: Laat uw bedrijf snel groeien met deze 5 EmailOctopus-alternatieven

Voors:

 • Geweldige leveringstarieven
 • Eenvoudig uw campagnes maken
 • Gratis proefversie beschikbaar

nadelen:

 • Heeft betere e-mailsjablonen nodig
 • Kan uw smartphone niet gebruiken om te maken/verzenden

Prijzen

E-mailOctopus-prijzen

Met het forever free-abonnement kunt u 10,000 e-mails per maand verzenden en 2,500 abonnees hebben. Dit is behoorlijk genereus en je krijgt basisondersteuning. De branding van Email Octopus is echter opgenomen in de e-mails en uw rapporten zijn slechts 30 dagen beschikbaar.

Om de branding te verwijderen en rapporten voor altijd te bewaren, moet je naar Pro gaan, wat $ 20 per maand kost voor 50,000 e-mails en 5,000 abonnees.

Voor wie is dit?

Email Octopus is geschikt voor MKB-bedrijven die effectieve campagnes moeten uitvoeren en niet veel tijd hebben. Het is echter mogelijk niet ideaal voor complexe segmentatie en workflows.

Conclusie

Jouw doel met de e-mailmarketingsoftware is om verbinding te maken met jouw klanten en hen waarde te geven. Met deze UniSender-alternatieven is er niets dat u niet kunt bereiken.

Kies degene die aan al uw behoeften voldoet en de beste prijs heeft. Alle informatie staat voor je klaar, dus het is allemaal handig.

Dit is het moment om e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen. U zult vast en zeker één oplossing vinden die beter is dan de rest, en het wordt gemakkelijker gemaakt met deze handige vergelijking.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.