Home  /  Allese-mailmarketing  / Top 9 Moonmail-alternatieven om e-mailmarketingconversies te versnellen

Top 9 Moonmail-alternatieven om e-mailmarketingconversies te versnellen

Het verzenden van e-mails is een onderdeel van het bedrijfsleven en het is een geweldige manier om conversies te stimuleren. Het doel is om van kijkers kopers (of abonnees) te maken. Wanneer u e-mails verzendt, kunnen mensen contact met u opnemen en u vertrouwen.

Moonmail is een populaire e-mailmarketingsoftware en richt zich op het verbinden met klanten via verschillende kanalen. In feite krijgt u een alles-in-één platform voor berichtenuitwisseling via spraak, sms, e-mail, Facebook Messenger en vele andere.

De prijzen kunnen echter een beetje hoog zijn als je net begint. Er zijn talloze Moonmail-alternatieven die u kunt overwegen, en we hebben een lijst met de top 9 voor u samengesteld!

1. Reactie terug krijgen

Bij het zoeken naar e-mailmarketingsoftware, GetResponse zal waarschijnlijk opduiken. Het is gemakkelijk te gebruiken en we vinden het leuk dat het een aanpasbare gebruikersinterface heeft. Bovendien krijgt u krachtige functies en 24/7 ondersteuning, ongeacht uw niveauplan.

GetResponse Welkom

Kenmerken

E-mailmarketing is nu een stuk eenvoudiger geworden met GetResponse. U kunt moeiteloos e-mails maken en toegang krijgen tot verschillende autoresponders. Onze favorieten zijn onder meer voorlichting, follow-up en welkom.

Lijstbeheer is uitstekend en u kunt uw contacten segmenteren en ordenen om uw doelgroep te targeten. Bovendien heeft u toegang tot analyses om u te laten zien hoe goed de campagne verloopt.

GetResponse-functies

Voors:

 • Gratis cursussen voor e-mailmarketing
 • Kan verschillende creëren marketing trechters
 • Slanke gebruikersinterface

nadelen:

 • Heeft een leercurve
 • Beperkte sjabloonaanpassing
 • Overweldigend om te navigeren

Prijzen

GetResponse biedt vier abonnementen. Basic kost $ 15 per maand voor een lijst van 1,000 contacten. U krijgt een onbeperkt aantal landingspagina's, autoresponders en e-mailmarketingtools.

Plus is het volgende abonnement voor $ 49 voor 1,000 contacten. Hiermee heb je toegang tot de basisfuncties, maar er zijn ook webinars, vijf automatiseringsbouwers, vijf webinartrechters, vijf verkooptrechters en meer.

Het Professional-abonnement kost $ 99 per maand voor 1,000 contacten. Je krijgt alles van Plus met betaalde webinars, pushmeldingen, onbeperkte automatiseringen en andere functies.

Max is de laatste optie en de meest flexibele. U moet contact opnemen met het bedrijf voor een offerte, omdat het u alle functies biedt en aanpasbaar is. Hiermee beschikt u over SSO, speciale ondersteuning en transactionele e-mails als u die service toevoegt.

GetResponse-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat GetResponse geschikt is voor beginners in de wereld van e-mailmarketing. U kunt een diepgaande controle uitvoeren GetResponse-beoordeling voordat u ermee verder gaat. GetResponse begeleidt u door alles, maar het kost tijd om het in te stellen.

2. Zoho-campagnes

Als u goedkope e-mailmarketingsoftware en integraties nodig heeft, is Zoho Campaigns wellicht iets voor u. In 2018 onderging het een nieuw ontwerp, dus het daagt de zwaargewichten uit. 

Zoho-campagnes Welkom

Kenmerken

U zult de e-maileditor waarderen, omdat u hiermee basissjablonen kunt aanpassen. Bovendien kunt u er een kiezen die al is ontworpen of uw eigen maken.

Omdat het vergelijkbaar is met een CRM, staat contactbeheer voorop. U kunt de velden in de database wijzigen om deze uw eigen te maken. Als dat nog niet genoeg is, zijn er tal van integraties beschikbaar.

Functies van Zoho Campaigns

Voors:

 • E-mailmarketingsoftware in CRM-stijl
 • Kan rapporten ordenen op lijst of campagne
 • Intuïtieve e-maileditor

nadelen:

 • Geen analyses voor inkomsten zoals bij andere Moonmail-alternatieven
 • Biedt niet aan live gesprek mail via
 • Kan storingen hebben

Prijzen

Zoho Campaigns is een goedkope keuze. Het op e-mail gebaseerde abonnement kost $ 3 per maand voor 500 contacten. Hiermee krijg je personalisatie, A/B-testen, een drag-and-drop-editor, geavanceerde segmentatie en vooraf ontworpen sjablonen.

Het op abonnees gebaseerde abonnement kost $ 5 per maand voor 500 abonnees. Je hebt toegang tot alles, van e-mailgebaseerd, maar er zijn ook workflows, onbeperkte e-mails, batchverzending, dynamische inhoud en e-mailpeilingen.

Ten slotte kunt u de Pay By Email Credits gebruiken en 250 credits krijgen voor $ 6. Je krijgt nog steeds de editor voor slepen en neerzetten, vooraf ontworpen sjablonen en A/B-testen, en het werkt prima als je slechts af en toe e-mails verzendt.

Prijzen voor Zoho-campagnes

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Zoho Campaigns geschikt is voor kleine bedrijven vanwege de lage prijs. Het heeft echter heel veel functies en kan ook goed werken voor grotere bedrijven.

3. MailChimp

MailChimp is een van de beste Moonmail-alternatieven omdat het goed werkt voor beginners en gevorderde marketeers. Het is marktleider omdat het functies combineert met een geweldige interface om u het beste van twee werelden te bieden.

MailChimp Welkom

Kenmerken

Je zult de intuïtieve interface leuk vinden, omdat je er snel mee aan de slag gaat. Bovendien zijn er onderweg veel nuttige tips. We zijn ook blij met de analysefunctie, omdat u het succes van uw campagne kunt volgen en over het inzicht beschikt dat nodig is om te verbeteren.

MailChimp-functies

Voors:

 • Geavanceerde analyses
 • Tips in de app
 • Sjablonen voor automatische beantwoorders

nadelen:

 • Problemen met navigatie
 • Weinig ondersteuning bij laagdrempelige plannen

Prijzen

MailChimp biedt een eeuwig gratis abonnement met één doelgroep en 2,000 contacten. U krijgt de marketing-CRM, formulieren/landingspagina's, een websitebouwer en meer.

Essentials kost $ 9.99 per maand voor drie doelgroepen en 50,000 contacten. Hiermee krijg je A/B-testen, aangepaste branding en talloze e-mailsjablonen (samen met alles van Gratis).

Standaard is de volgende voor $ 14.99 per maand voor vijf doelgroepen en 100,000 contacten. Je krijgt de Essentials-voordelen, maar er zijn ook optimalisatie van de verzendtijd, aangepaste sjablonen, gedragsgerichte targeting en andere functies.

Premium is $ 299 per maand voor een onbeperkt publiek en meer dan 200,000 contacten. Hier krijgt u multivariate tests, geavanceerde segmentatie, telefonische ondersteuning en nog veel meer.

MailChimp-prijzen

Voor wie is dit?

Uiteindelijk denk ik dat MailChimp geweldig is voor iedereen. Het is echter sterk gericht op reizen, en je moet het hele proces doorlopen om je e-mail daar te krijgen.

4. Druppelen

Druppelen is speciaal ontworpen voor marketeers. Je zult het hoge automatiseringsniveau dat het biedt waarderen en je kunt er zoveel mee doen.

Druppel Welkom

Kenmerken

Uiteindelijk kan Drip u helpen meer gepersonaliseerde e-mails te maken. Het is ook mogelijk om uw gebruikers te taggen op basis van verschillende categorieën.

Wanneer u begint met het verzenden van e-mails, kunt u deze volgen om te zien hoe effectief ze zijn. Als dat nog niet genoeg is, kun je een puntensysteem voor de gebruikers creëren op basis van hun acties!

Druppelfuncties

Voors:

 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Uitstekende CRM-functies
 • Tal van integraties

nadelen:

 • Biedt geen telefonische ondersteuning
 • Alleen goed geprijsd voor afzenders met grote volumes

Prijzen

De prijzen van Drip zijn vrij eenvoudig. U betaalt $ 19 per maand voor 500 contacten en u kunt onbeperkt e-mails verzenden. Er zijn ook talloze integraties beschikbaar.

Je kunt sms toevoegen voor $ 15 per maand voor 1,000 sms'jes. Bovendien betaalt u per gebruik.

Druppelprijzen

Voor wie is dit?

We zijn van mening dat Drip goed werkt voor mensen met verschillende soorten mensen, veel verkeer en geavanceerde marketingopties nodig hebben.

5. SendinBlue

SendinBlue is geweldig voor beginners en maakt het gemakkelijk om uw e-mailmarketingcampagnes te maken. Of u nu veel segmenteert of slechts een snelle e-mail verstuurt, deze e-mailmarketingsoftware is een goede keuze.

SendinBlue Welkom

Kenmerken

Je krijgt talloze uitstekende functies SendinBlue. Hoewel we denken dat er wat analyses ontbreken, kun je nog steeds basisstatistieken volgen. Deze omvatten klikken, leveringspercentages en openingen.

Bovendien is het eenvoudig om formulieren en e-mails te maken. Kies sjablonen en pas ze aan of gebruik de HTML-builder. Het is allemaal gebruiksvriendelijk!

SendinBlue-functies

Voors:

 • Kan A/B-automatiseringen testen
 • Geavanceerde functionaliteit
 • Aanpasbare en intuïtieve interface

nadelen:

 • Niet veel transactionele statistieken
 • Livechat is niet beschikbaar zoals bij andere Moonmail-alternatieven

Prijzen

Het Forever Free-abonnement van SendinBlue is eenvoudig maar effectief. U kunt onbeperkt contacten hebben en elke dag 300 e-mails verzenden.

Lite kost $ 25 per maand voor 10,000 e-mails. U heeft geen dagelijkse limiet en kunt veel functies toevoegen.

Premium is $ 65 per maand voor 20,000 e-mails. Hiermee krijgt u toegang voor meerdere gebruikers, Facebook-advertenties, marketingautomatisering en meer.

Enterprise is een prijs op maat. U krijgt echter twintig landingspagina's, prioriteit bij verzending, SSO en toegang voor meer dan tien gebruikers.

SendinBlue prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat SendinBlue eenvoudig is en goed werkt voor beginners. Als alternatief biedt het geavanceerde functionaliteit voor bedrijven met een beperkt budget.

6. Verzendfox

StuurFox is e-mailmarketingsoftware die zich richt op makers van inhoud. U kunt uw e-mails automatisch aanpassen en naar fans en volgers sturen. Bovendien maakt het deel uit van de Sumo Group, dus als je deze producten al gebruikt, is dit een trefzekere hit.

SendFox Welkom

Kenmerken

Omdat SendFox van de Sumo Group is, kan het met deze opties worden geïntegreerd. Bovendien is het ontworpen voor gebruikers die heel veel e-mails verzenden en daar niet veel moeite voor willen doen.

SendFox-functies

Voors:

 • Eenvoudige nieuwsbrieven
 • Schone interface
 • Analyses beschikbaar

nadelen:

 • Geen sjablonen voor ontwerp
 • Alleen standaard e-mailformulieren
 • Kan geen toekomstige updates krijgen zonder meer te betalen

Prijzen

Het gratis abonnement voor SendFox geeft je 1,000 contacten, normale verzendsnelheden, reguliere branding en een onbekend aantal verzendingen per maand.

Met het Lifetime-abonnement beschikt u echter over onbeperkte verzendingen, betere verzendsnelheden, minder branding en 5,000 contacten. Bovendien is het slechts één betaling van $ 49. Je kunt ook Empire toevoegen voor $ 18 per maand voor hogere verzendsnelheden, een HTML-editor en geen branding.

SendFox-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat SendFox goed werkt voor contentmarketeers die een eenvoudige e-mailmarketingoplossing nodig hebben en die weten op wie ze zich richten.

7. Gekke Mimi

Ben je creatief en wil je betere Moonmail-alternatieven? Mad Mimi misschien is wat je wilt. Het is goedkoop (althans bij de lagere pakketten) en vrolijk genoeg om een ​​glimlach op je gezicht te toveren.

Mad Mimi Welkom

Kenmerken

U zult een aantal interessante functies ontdekken, zoals webaanmeldingsformulieren voor uw website. Bovendien kunt u de RSS-feed als e-mailupdate verzenden, een infuuscampagne maken en deze met andere tools integreren.

Mad Mimi-functies

Voors:

 • Goedkoop in vergelijking met andere Moonmail-alternatieven
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Integreert goed met andere apps

nadelen:

 • Beperkte autoresponders
 • Slechts één sjabloon

Prijzen

Het basisabonnement kost $ 10 per maand voor 500 contacten. U krijgt alle beschikbare functies met onbeperkte opslag, e-mails en verzendsnelheid.

Pro is de volgende voor $ 42 per maand voor 10,000 contacten. Je hebt onbeperkte e-mails en opslagruimte en de verzendsnelheid is verdubbeld.

Zilver kost $ 199 per maand voor 50,000 contacten. Hiermee heb je onbeperkte e-mails en opslagruimte met een verdrievoudigde verzendsnelheid.

Ten slotte kost goud $ 1,049 per maand voor 350,000 contacten. U kunt meer dan drie miljoen e-mails verzenden met een verviervoudiging van de verzendsnelheid.

Mad Mimi-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Mad Mimi bij uitstek geschikt is voor creatievelingen die gebruiksvriendelijke e-mailmarketingsoftware nodig hebben.

8.Emma

Emma is een geweldige cloudgebaseerde e-mailmarketingoplossing waarmee mensen e-mailcampagnes kunnen maken. Bovendien kunt u het op uw smartphone gebruiken om onderweg elektronische post te verzenden.

Emma Welkom

Kenmerken

De kenmerken van Emma zijn geweldig. U krijgt landingspagina's en aanmeldingsformulieren voor e-mail om de conversiepercentages te verhogen. Bovendien kun je perfecte follow-ups creëren, A/B-testen uitvoeren en een gerichte boodschap triggeren op basis van de activiteit van de gebruiker.

Emma-kenmerken

Voors:

 • Eenvoudig te gebruiken interface
 • Diverse autoresponders
 • Aangepaste functies aangeboden

nadelen:

 • Kan prijzig zijn
 • Voor abonnementen zijn minimaal 2,500 abonnees vereist

Prijzen

Pro begint bij $ 89 per maand voor 10,000 contacten. Vervolgens heb je Plus voor $ 159 en Emma HQ voor $ 279 per maand.

Voor elk abonnement moet u een jaarcontract ondertekenen. U krijgt echter meer voordelen naarmate u hoger komt, zoals meer gebruikers, bouwers van bestemmingspagina's en meer.

Emma prijzen

Voor wie is dit?

Wij vinden dat Emma zeer veelzijdig is en een persoonlijk tintje heeft. Bovendien heeft deze e-mailmarketingsoftware functies die ideaal zijn voor het MKB en grote bedrijven.

9. Exponeu

Exponea is e-mailmarketingsoftware die wordt gehost in de cloud. De focus ligt op snelle leveringen en directe uitvoering.

Exponea Welkom

Kenmerken

U zult de automatiseringskracht van Exponea waarderen. Bovendien bevindt alles zich op het dashboard, zodat u het gemakkelijk kunt zien. Als dat nog niet genoeg is, is dit een plug-and-play e-mailmarketingtool. De integratie duurt slechts een uur en u heeft geen IT-afdeling nodig.

Exponea-functies

Voors:

 • Responsief ondersteuningsteam
 • Makkelijk te begrijpen
 • Tal van functies

nadelen:

 • Groeit voortdurend, dus er kunnen bugs zijn
 • Beperkte rapportagemogelijkheden

Prijzen

Er zijn drie plannen beschikbaar voor Exponea, waaronder CDP, Campaigns en CDXP. Ze vereisen allemaal dat u belt voor een offerte. Er is echter een gratis proefperiode voor allemaal.

Exponea-prijzen

Voor wie is dit?

Wij zijn van mening dat Exponea een geweldige optie is voor creatievelingen en eigenaren van e-commercesites.

Conclusie

Iedereen wil de beste e-mailmarketingsoftware en er zijn tal van opties. Als u op zoek bent naar Moonmail-alternatieven, zijn deze negen opties uitstekend. Je hebt er meer over geleerd en zou nu de juiste keuze moeten kunnen maken. 

E-mailmarketing is essentieel, en met al deze opties kunt u het proces van het verzenden van e-mails stroomlijnen! Gebruik de gratis proefversies en altijd gratis accounts om erachter te komen welke van deze Moonmail-alternatieven het beste bij u past.

Zij is de marketingmanager van Poptin. Haar expertise als contentschrijver en marketeer draait om het bedenken van effectieve conversiestrategieën om bedrijven te laten groeien. Als ze niet werkt, verwent ze zich met de natuur; het creëren van unieke avonturen en het verbinden met allerlei soorten mensen.